Interiørdesign av et stort moderne kjøkken: 200+ (Foto) ideer for design (gardiner, tapet, bardisk)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Interiørdesign av et stort moderne kjøkken: 200+ (Foto) ideer for design (gardiner, tapet, bardisk)

Stort kjøkkeninnredning 2

Merkelig nok kan store kjøkken være like vanskelige å dekorere som små. Med et lite mellomrom trengs spesifikke triks: hvordan gjøre det visuelt større? Hvordan passe inn i det alle de nødvendige tingene som trenger å passe inn i det? Hvordan gjøre det praktisk å bruke, til tross for at det er lite plass og det er vanskelig å bevege seg rundt uten å berøre noe? Flere detaljer senere i artikkelen.

Viktige nyanser i planleggingen

Selvfølgelig er det ingen slike problemer med en stor. Du trenger ikke gjøre det lenger, alle de nødvendige tingene vil passe perfekt uten triks, det er ganske vanskelig å ta på noe.

God plass til kreative ideer

God plass til kreative ideer

Men så er det andre, med løsningen som du også må finne på: Hvordan sørge for at kjøkkenet ikke ligner lokaler på grunn av størrelsen? Hvordan ordne alt slik at du ikke trenger å gå smertefullt fra en kabinett til en annen, og deretter til ovnen, og deretter til kjøleskap, sliten og irritert på samme tid? Hvordan gjøre plassen koselig, men ikke miste følelsen av romslighet.

Det er noen nyttige tips for å løse alt dette..

Ordne på kjøkkenet møbler – Dette er selvfølgelig ikke det første trinnet i reparasjonen. Men å tenke over hvordan det vil bli arrangert er verdt mye på forhånd, slik at når du begynner å fullføre, ordner du arbeids- og spisestuen riktig soner.

Det er viktig å tenke over arrangementet av møbler

Det er viktig å tenke over arrangementet av møbler

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Ideer for kjøkkendesign i et privat hus: 130+ bilder og layoutalternativer

Komfort regler

Trekantregelen

Hver person som i det minste vet litt hvordan man lager mat vet at det er tre hovedgjenstander på kjøkkenet, som hele kjøkkenlivet dreier seg om:

 • dette er et kjøleskap hvor mat tas ut og overskudd fjernes i;
 • det er en komfyr der alt er kokt, stuet, stekt og der alt er bakt;
 • dette er en vask som grønnsakene rengjøres over, der de vaskes, der vann samles.

Alt du trenger for hånden

Alt du trenger for hånden

For å gjøre det praktisk for den som lager mat, må du sørge for at det dannes en likebeint trekant mellom disse objektene, og sidene skal ikke være for lange. Da blir det enkelt og praktisk å flytte mellom dem..

På et lite kjøkken kan “triangel” -regelen neglisjeres – alt er for hånden der. På et stort kjøkken må det observeres..

Lyst stort kjøkken i et privat hus

Lyst stort kjøkken i et privat hus

Tilgjengelighet

Alt du måtte trenge mens du lager mat bør også være tilgjengelig. Servise? I skapet ved siden av ovnen, for eksempel. Korn og grønnsaker? I nedre skuffer i samme skap. Krydder? Et sted på hylla. Alt skal være nært, ellers må den som lager mat skynde seg ikke bare rundt kjøkkenet, men også gjennom hele huset for å levere den nødvendige pannen fra pantryet eller fra et annet rom.

Tilgjengelighetsregel i form av åpne skap

Tilgjengelighetsregel i form av åpne skap

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkendesign med balkong (100+ bilder): Vi er for forening av plass!!!

Sonering

På ethvert kjøkken bør soner observeres, selv i et lite, men deres rolle blir nøkkelen for en stor. Det store kjøkkenet har akkurat nok plass til at de kan åpne seg og se vakkert ut.. Vanligvis er det:

 • Arbeidsplass. Den inkluderer kjøleskap, komfyr, vask og arbeidsflate – som regel er dette kjøkkenskap. Dette inkluderer også en lagringsundersone – dette er forskjellige hyller, skap og andre steder der alt du trenger er lagret. Arbeidsområdet er vanligvis dekorert med de mest stabile materialene, fordi det alltid spruter fett, så søl noe, så i stedet for et glemt brett, brukes en kantstein direkte. Her la de linoleum på gulvet eller fliser, veggen er dekket med de samme flisene eller plasten hvis reparasjonen er midlertidig. Du kan også dekke en del av veggen med metall, men dette er dyrt og ganske ekstravagant i utseende – kjøkkenet begynner umiddelbart å ligne kjøkkenet på en stor restaurant eller et operasjonsrom.
 • Middagsone. Dette inkluderer bord og stoler – i dette området inviteres det til å spise ikke bare familien, men også gjestene. Bordet kan se annerledes ut – det kan ligge ved siden av hovedhodesettet, det kan stå helt separat. Den kan også byttes ut. bardisk. Bare budsjettet kan begrense deg..

Spiseplass på kjøkkenet

Spiseplass på kjøkkenet

På et stort kjøkken kan du legge til flere soner til dem, som det med en liten eller middels størrelse ganske enkelt ikke er plass til.

Dette kan være:
 • Hvilesone. Hvis du liker å drikke kaffe med omtanke, inviter gode venner og sitte sammen med dem i fred og ro, hvis du liker mykt sofaer, koselig lenestol, hvis du liker å lese og synes at kjøkkenet er det beste stedet å sitte komfortabelt – dette området er for deg. Vanligvis representerer den en egen sofa (vanligvis en hjørnesofa), som ikke er beregnet på å spise, men bare for å slappe av. Noen ganger kan det være et par stoler med et lite bord ved siden av. Hvis kjøkkenet ditt grenser til balkong – du kan ta ut rekreasjonsområdet til det, og så kan du nyte ikke bare komfort, men også utsikten.
 • Frokostområde“. Noen ganger oppfatter folk spisestuen som et sted hvor hele familien kan samles og spise et godt måltid, men de liker å ha en rask matbit på en eller annen måte. I frokostområdet, for eksempel. Dette er vanligvis et lite bord som grenser til hovedsettet. Den kan være uttrekkbar eller sammenleggbar, den kan være en bardisk, eller til og med installeres i en bue som er spesielt tilordnet den. Hovedformålet er et raskt måltid, og ikke i et selskap, men alene, når du er for lat til å dekke bordet..

Minimalistisk stil med sittegruppe

Minimalistisk stil med sittegruppe

Noen ganger, for bedre sonering, er arbeidsområdet atskilt fra spisestuen med en bardisk. Det utvider for det første arbeidsområdet, og for det andre fungerer det som et område for enkeltmåltider, og for det tredje ser det bra ut, passer godt inn i noen interiører.

I stedet for en bardisk kan du bruke en skillevegg, hvis bunn for eksempel vil være murstein og toppen laget av frostet glass eller tykt papir.

Selv om du selvsagt alltid kan begrense deg til forskjellige materialer og belysningsakenter..

Skill av bardisken fra spisestuen

Skill av bardisken fra spisestuen

Den siste regelen er den obligatoriske utformingen av lyset. Det blir mørkt på et stort kjøkken hvis du ikke tar deg av dette på forhånd, så du må definitivt tenke på hvordan dette skal gjøres.

Du vil trenge:
 • Grunnleggende lampe for hver sone. Det kan være lysekrone, en lyspære i en lampeskjerm eller uten en lampeskjerm i det hele tatt. Som hovedregel er hovedarmaturen takmontert, den skal passe godt til hovedstilen..
 • Ekstra armaturer. Hovedlysene er vanligvis ikke nok til å belyse alle de små tingene, og god sikt på kjøkkenet er et must. Derfor er det nødvendig med en egen lyskilde for hvert sted der det er problemer med belysning. I arbeidsområdet kan det være en LED -stripe som vil belyse alt du trenger. I spisestuen er det en liten bordlampe på bordet. I rekreasjonsområdet – for eksempel en gulvlampe. Det er praktisk hvis hver av kildene har sitt eget uttak..
 • Dekorative aksenter. For at et kjøkken skal se bra ut, er det kanskje ikke nok å bare tenne det. Du trenger kanskje spesifikke lysakenter som fremhever noe viktig. For eksempel har du en stil loft, Det er en vakker plakat på veggen som du virkelig liker. En god løsning ville være å sette inn et par lysdioder i veggen ved siden av den slik at den kan sees godt, slik at oppmerksomheten til en ekstern observatør umiddelbart tiltrekkes av den. Eller deg moderne, du er veldig stolt av den lille glassvasen som sitter på hyllen ved siden av TV -en. Sveip tapen langs kanten av hyllen – den visuelle effekten vil umiddelbart endres!

Det er aldri mye belysning

Det er aldri mye belysning

RådBasert på resultatene av reglene viser det seg at det er viktig å sikre tilstedeværelsen av en trekant, gjøre alt tilgjengelig, markere sonene og vakkert markere resultatet.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Design av et lite kjøkken i Khrusjtsjov: 190 + Bilder av virkelige og praktiske oppsett

Møblerordning: arbeidsområde

I tillegg til å følge de grunnleggende reglene, spiller det også en rolle for hvor riktig du ordner møblene på kjøkkenet. Hvis det står for nært, blir kjøkkenet mindre romslig, hvis du plasserer det for langt fra hverandre, vil det føles som om du kan gå deg vill på kjøkkenet.

Vi ordner alt slik at det er praktisk

Vi ordner alt slik at det er praktisk

På grunn av feil plassering av møbler, kan du få følelsen av at kjøkkenet ditt er for smalt, for lite eller ærlig trangt.. Derfor må du nærme deg problemet med en viss forsiktighet..

Arbeidsområdet kan dekoreres på følgende måter:
 • Ordne møbler i en linje. Ganske kontroversiell beslutning, siden kjøkkenet med det begynner å virke “overbelastet” på den ene siden. Vanligvis anbefales en linje for små rom, der det ganske enkelt ikke er noen annen måte – eller for en endevegg, som er lett å balansere med en bardisk med en spiseplass bak. Det er bedre å ikke plassere møbler på en lang vegg..
 • Ordne møbler i to linjer. Som et resultat, hvis du har et smalt stort kjøkken, får du en naturlig korridor – så det er bedre å velge noe annet. Men hvis du ikke har et slikt problem, kan løsningen brukes. Ordne møbler langs lange vegger, men ikke helt. På endeveggen (det vil se spesielt bra ut hvis det er et vindu der), ordne en spiseplass. Passasjen mellom linjene må være minst en meter, ellers vil det være upraktisk. Vasken skal være plassert på den ene siden, en komfyr med kjøleskap på den andre – eller i en hvilken som helst annen kombinasjon, det viktigste er at “trekant” -regelen overholdes.

Lineær layout på kjøkkenet

Lineær layout på kjøkkenet

 • Ordne møblene i form av bokstaven “L”. Med denne ordningen er det mye ledig plass. I midten av den kan du plassere en spisestue, mot en av veggene som ikke er opptatt av headsettet, sette en sofa for avslapningsområdet. Det viktigste er å ordne slik at headsettet ikke blokkerer tilgangen til vinduet, ellers får du problemer med å åpne det om sommeren, i varmen og for å vaske det.
 • Ordne møbler i form av bokstaven “P”. Dette arrangementet frigjør plass til spisestuen – den kan plasseres mellom “P” -bena eller i liten avstand fra dem. Ser “P” ut – arrangementet er vanligvis imponerende, ser bra ut i klassiske stiler og der folk som liker å lage mat bor.

Arrangement av møbler med et brev

Arrangement av møbler med bokstaven “G”

Når skriften er ordnet – selvfølgelig, for en start på papir – kommer spiseplassens tur.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkendesign: 130+ bilder – nye varer fra 2017 for enhver smak

Møbler: spisestue

Spisestuen består av et bord med stoler, og bordet kan være av helt forskjellige typer:

 • Øy. Et slikt bord er den mest passende løsningen for et stort kjøkken, siden det er i et romslig rom det bare kan plasseres. Det skiller seg fra headsettet, som en øy langt fra fastlandet. Det er en haug med stoler rundt ham – vanligvis er de i samme stil, fra samme fabrikk. En lampe henges over bordet, som skiller den fra hverandre i et eget område. Bordet kan ha en rektangulær form – dette er en klassisk form, kjent, ikke preget av originalitet – men den kan være rund eller oval. Denne løsningen ser mer interessant ut, godt egnet for et hjem hvor en stor familie bor med barn – det er vanskeligere å skade deg selv på et bord uten hjørner. Runde bord er et visittkort i Provence -stil, der de ser spesielt fordelaktige ut..
 • Halvøyebord. Et slikt bord grenser sidelengs til arbeidsflaten på headsettet eller til veggen. Det er blottet for øyas isolasjon, men ser fortsatt ganske imponerende ut. Det kan være rektangulært, det kan være halvsirkulært – på forespørsel fra eierne.

For å visuelt skille det fra arbeidsflaten, er det vanligvis laget høyere eller lavere..

Interiørdesign av et stort moderne kjøkken: 200+ (Foto) ideer for design (gardiner, tapet, bardisk) Interiørdesign av et stort moderne kjøkken: 200+ (Foto) ideer for design (gardiner, tapet, bardisk) Interiørdesign av et stort moderne kjøkken: 200+ (Foto) ideer for design (gardiner, tapet, bardisk)

Interiørdesign av et stort moderne kjøkken: 200+ (Foto) ideer for design (gardiner, tapet, bardisk) Interiørdesign av et stort moderne kjøkken: 200+ (Foto) ideer for design (gardiner, tapet, bardisk)

 • Bardisk. Vanligvis brukt i enten moderne stiler eller en parodi på en amerikansk Wild West -salong. Tjue centimeter høyere enn en vanlig stol, krever et spesielt utvalg av stoler – de må være høye, med fotstøtte, helst roterende, slik at det er praktisk å gå av. Stativet kan skille seg fra hverandre, det kan grense til arbeidsflaten, det er ingen grunnleggende forskjell. Over det er lamper vanligvis arrangert på rad, egnet for hovedstilen. Så, for eksempel, på et loft, er dette bare lyspærer som ikke engang har lampeskjermer..
 • Sammenleggbart eller uttrekkbart bord. På et stort kjøkken mister det sitt praktiske formål – å spare plass – og blir et flott tillegg til frokostområdet. Det bretter seg ut og glir ut enten fra veggen eller fra hovedhodesettet, bare når noen trenger en matbit. Det minner litt om bordene på toget, det kan til og med bli slått. Vanligvis plasseres en enslig innebygd lampe over et slikt bord, som kan brukes i stedet for et taklys..
 • Flyttbart bord. Det brukes vanligvis enten for å flytte retter fra arbeidsområdet til spisestuen – du kan gjøre dette med hendene, men serveringsbordet ser mer interessant ut – eller for å levere en lett matbit til rekreasjonsområdet. Kan være et flott tilbehør for en av de klassiske stilene.

Med en stor spisestue

Med en stor spisestue

Som et resultat viser det seg at bordet enten kan ligge ved siden av headsettet, eller mot veggen, eller stå helt separat – og det er den siste løsningen som er best egnet for et stort kjøkken.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkendesign med bardisk (220+ bilder) – Evnen til å skape et vakkert og moderne interiør

Egnede stiler

For å velge en farge, bestem hva gardinene skal være og om du trenger tekstiler, kan du bruke ferdige jukseark – det vil si at interiørstiler som er oppfunnet brukes av designere rundt om i verden.

Loft

Minimalistiske moderne stiler brukes ofte i små rom – dette hjelper til med å spare plass, ikke å slippe unødvendig tilbehør på deg selv og ikke rote opp plassen med mange unødvendige bagateller. Men bare på et stort kjøkken kan du virkelig snu med dem..

Vi pynter i loftstil

Vi pynter i loftstil

Den første av disse stilene er loftet. Laget i Amerika, i en industriell setting, mister den noe av sin eleganse på en liten plass. Et stort kjøkken er en annen sak.

 • Farger. Diskret. Hvit. Grå. Svart i små mengder. Betongfarge, mursteinrød farge. Tilbehør setter lyse aksenter.
 • Dekor. Tak dekke gips – eller til og med la den være som den er – og bjelker er laget på toppen. Veggene dekker murstein, og så maler de den delvis eller pusser den – slik kan du for eksempel markere et rekreasjonsområde. En betongbelegg blir liggende på gulvet eller etterlignet.
 • Møbler. Hodesettet skal være mørkt med skinnende metallinnlegg. En høy metallhylle kan fungere som et lagringsområde. Spisestuen er en bardisk, over hvilken Edison -pærer er festet, uten lampeskjermer. Du kan sette en skinnsofa i sittegruppen.
 • Tilbehør. Det er få tilbehør – graffiti eller plakater på veggene, figurer i etnisk stil. Det er ingen krav til retter.

Fargene i denne stilen er diskrete og dystre.

Fargene i denne stilen er diskrete og dystre.

Det er interessant at belysningen på loftet skal være maksimal, men ekstravagant. Det er ingen gardiner på vinduene, lamper på bardisken, det samme over arbeidsområdet, over rekreasjonsområdet.

Du kan henge dem på snorer av forskjellige lengder – dette vil få dem til å se enda mer interessant ut..

RådDe fleste moderne stiler ligner vagt et loft. Et lite antall tilbehør, lyse farger, romfølelse, sonering, ekstravagant belysning. Et eller annet sted er det nødvendig med mer teknikk, et eller annet sted glir fargene nærmere svart, men den minimalistiske essensen endres ikke..

Fraværet av gardiner på loftet understreker bare stileffekten.

Fraværet av gardiner på loftet understreker bare stileffekten.

Dette er hovedfordelen med moderne stiler – de etterlater en følelse av frihet og enkelhet..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkenoppsett i et privat hus: 175+ bilder av forskjellige stiler, farger og kos

Engelsk stil

Den engelske stilen kom fra det nittende århundre England – fra byhus, fra det som nå regnes som klassikere. Det kjennetegnes ved sin eleganse, men samtidig er det også noe tungt, som i en eller annen grad er iboende i alle klassiske stiler..

Krever følgende trinn i registreringen:
 • Farger. Nyansene er dype, men ikke for lyse – beige, trefarge, sennep, rød, mørk rød, mørk grønn. Det viktigste i enhver farge er at den skal dempes. Engelsk stil tillater ikke noe prangende.
 • Etterbehandling. Gulv fra tre med fliser – i henholdsvis spisestue og arbeidsområde. Det er ønskelig at han er i et stort bur. Maling påføres veggene, helst matt, eller tapet, ligner på tekstil eller papir. I tillegg kan du kappe bunnen med tre – dette vil gjøre resultatet mer interessant. I arbeidsområdet, i stedet for disse vakre, men ikke for stabile materialene, brukes firkantede fliser. Taket er lyst, matt. Du kan dekorere den med stukkatur.

Tregulv, maling på veggene - typisk for denne stilen

Tregulv, maling på veggene – typisk for denne stilen

 • Møbler. Bordet skal være rundt, stoler med myke seter. De skal være laget av tre eller “trelignende”, se enkle, solide, pålitelige ut. Hodesettet bør også være av tre, med paneler som gir det lettelse. Du kan legge til flere tråder, det ser bra ut også.
 • Tilbehør. Lyset er varmt, gulaktig, takkronen bør suppleres med små sconces. Mye tekstiler – gardiner med lumbriquins, bordduk rutete, brodert servietter. Familien ser bra ut bilder, enkle stilleben. Gamle metallretter vil se bra ut.

Det viktigste er ikke for lyse farger

Det viktigste er ikke for lyse farger

Det er viktig at du ikke ser noen moderne teknologi – det vil ødelegge hele bildet du skapte så nøye. Du kan sette det i headsettet, lukke det med fasader slik at selve tilstedeværelsen ikke er åpenbar.

Det er bedre å ta en gassovn, du kan til og med kunstig eldes.

RådAlle klassiske stiler liker ikke moderne teknologi, men dette betyr ikke at du må forlate den. En mikrobølgeovn kan etterligne et skap, en matprosessor kan stå på en mesanin, og din favorittoppvaskmaskin kan forkle seg som et enkelt kjøkkenskap..

Aristokratisk stil med moderne mat

Aristokratisk stil med moderne mat

Faktisk ligner alle klassiske stiler litt på engelsk. De foretrekker naturlige materialer, er enkle, fyller rommet så mye som mulig, tåler ikke syntetikk, moderne teknologi, hvitt sterkt lys. Hovedfølelsen fra dem er den vanlige hjemmekomforten i sin mest tradisjonelle forstand..

Varme farger, en overflod av tekstiler, intrikate stukklister, utskjæringer, en overflod av tilbehør – vi kan si at klassiske stiler er det stikk motsatte av moderne. Og dette er hva fansen deres ofte liker veldig godt..

Naturmaterialer og en overflod av tekstiler

Naturmaterialer og en overflod av tekstiler

Interiørdesign av et stort moderne kjøkken: 200+ (Foto) ideer for design (gardiner, tapet, bardisk) Interiørdesign av et stort moderne kjøkken: 200+ (Foto) ideer for design (gardiner, tapet, bardisk) Interiørdesign av et stort moderne kjøkken: 200+ (Foto) ideer for design (gardiner, tapet, bardisk)

Interiørdesign av et stort moderne kjøkken: 200+ (Foto) ideer for design (gardiner, tapet, bardisk) Interiørdesign av et stort moderne kjøkken: 200+ (Foto) ideer for design (gardiner, tapet, bardisk) Interiørdesign av et stort moderne kjøkken: 200+ (Foto) ideer for design (gardiner, tapet, bardisk)

Interiørdesign av et stort moderne kjøkken: 200+ (Foto) ideer for design (gardiner, tapet, bardisk)

VIDEO: Interiørdesign av et stort kjøkken

konklusjoner

Designet på et stort kjøkken er en mulighet til å anvende fantasi uten irriterende begrensninger som mangel på kvadratmeter. Kanskje vil denne prosessen i seg selv være nesten mer behagelig for deg enn resultatet..

Previous Post
Διακόσμηση του μπάνιου με τεχνητή πέτρα: Νιπτήρας, πάγκος, ράφια. Χαρακτηριστικά χρήσης του υλικού
Next Post
Patina i interiøret – Edel antikk i ditt hjem. 180+ (Foto) med gull, sølv og andre metalliske effekter