Baderomsdesign 2021: moderne ideer (85 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Baderomsdesign 2021: moderne ideer (85 bilder)

Baderomsdesign 2021: moderne ideer (85 bilder)

Badet er ikke det enkleste rommet for oppussingsarbeid. Den har sitt eget klimatiske miljø, i tillegg til funksjonelle detaljer, evner og begrensninger. Til tross for at vi ikke bruker så mye tid i dette rommet som i stua eller soverommet, er det rett og slett umulig å klare seg uten det i moderne realiteter. Det er på badet vi har muligheten til å utføre alle nødvendige hygieneprosedyrer, trekke oss helt og slappe av. Derfor er det viktig å gjøre det koselig, innbydende og praktisk. Hvordan legemliggjøre transformasjoner i samsvar med moderne trender innen design – les artikkelen vår..

Designfunksjoner

I dag er badene forskjellige ikke bare i den separate eller felles sameksistensen mellom rørleggerutstyr, men også i en rekke andre omstendigheter. I tillegg til det tradisjonelle VVS -settet, kan denne delen av boligen utstyres med vaskemaskin, tørketøy, skap og hyller for kosmetikk, dusjkabinett, toalettbord, kurver og stoler. Mengden funksjonell belastning avhenger utelukkende av området, huseiernes behov, samt deres vilje til å bruke økonomiske ressurser på organisering av tilleggsfasiliteter.

I tillegg til at rommet helt må overholde alle praktiske oppgaver som er tildelt det, er det estetiske bildet ekstremt viktig. For en helhetlig gjennomføring av et badprosjekt i 2021, anbefaler designere å følge følgende stillinger:

– Plassen må være utstyrt med romslighet, god belysning og gi den en ergonomisk utforming;

– Behovet for plass er dekket gjennom et kompetent utvalg av en palett med maling, bruk av blanke og speilflater;

– Konseptuell design, sammenkobling mellom alle detaljer, klarhet i linjer og fargekontrast vil skape et harmonisk design;

– Prøv å minimere dekorative elementer, og bare la de mest organiske være, fordi tilstedeværelsen av et objekt i interiøret bør være berettiget;

– Et fuktig miljø tilsier behovet for å forsyne badet med materialer av høy kvalitet som er motstandsdyktig mot væskeeffekter;

– Friskhet, minimalisme, originalitet, og i noen tilfeller til og med dristighet er hovedtrendene i den kommende sesongen;

– Samtidig, ikke glem at i ønsket om å holde tritt med nye ideer og planer, er det viktig å ikke miste deg selv. Velg akkurat den stilen du liker, og legg til fasjonable aksenter allerede fra den generelle vektoren.

Baderomsdesign 2021 - Funksjoner Baderomsdesign 2021 - Funksjoner

Farger i 2021

Det er ingen hemmelighet at farge har en betydelig innvirkning på en persons humør. Mote trender i 2021 tar sikte på å maksimere komforten på badet.

Hvitt bad

Populariteten til den skandinaviske trenden innen interiørdesign har gjort hvitt til et uunnværlig verktøy for å transformere hjem. Og dette er ikke overraskende, fordi det er grunnleggende, og derfor helt universelt når det gjelder kombinasjoner med andre nyanser. I tillegg maksimerer den letteste tonen ønsket om frihet, plass, renhet og lys..

Hvitt bad - interiørdesign 2021 Hvitt bad - interiørdesign 2021

Rødt bad

Ikke den vanligste løsningen for å dekorere denne delen av hjemmet. Imidlertid gir fargen rød sammen med hvitt og svart en utrolig energisk melding. Den aktive og til tider aggressive effekten av tonen kan lett mykes opp med treaktige og beige toner. Perfekt for lyse, kreative mennesker som leter etter selvuttrykk.

Rødt bad - interiørdesign 2021 Rødt bad - interiørdesign 2021

Grått bad

Grått foretrekkes av konservative og praktiske mennesker med god smak som ønsker å skape en grunnleggende base i lang tid. Ved å bruke denne fargen kan du oppnå gode resultater uten unødig innsats. Gamma sementerte sin status som en indikator på stor sans for stil, og ble også legemliggjørelsen av raffinement og elegant lidenskap..

Grått bad - interiørdesign 2021 Grått bad - interiørdesign 2021

Gult bad

Hvis du vil tiltrekke deg lyse farger og positivitet til livet ditt, stopp ved gult. Selv en liten aksent i form av et håndkle vil gjøre et veldig positivt inntrykk. Du kan gå videre og male aksentveggen eller utsiden av badekaret i en munter nyanse. Turkis, beige, svart, hvit, oliven vil i dette tilfellet bli et vellykket tilleggssortiment..

Gul bad - interiørdesign 2021 Gul bad - interiørdesign 2021

Blått bad

En frisk, marin farge er en av de mest passende på badet i 2021. Det må huskes på at blått i kombinasjon med hvitt, svart, grått gir en avkjølende effekt. Bruk kremete, sandige, brune og gullnoter for en varm effekt i overflod..

Blå bad - interiørdesign 2021 Blå bad - interiørdesign 2021

Baderomsdekorasjon

Spesifisiteten til mikroklimaet i denne delen av huset antyder at det for kledningen er verdt å stoppe ved fuktresistente overflater av høy kvalitet. Vakre og pålitelige materialer vil glede eierne med deres utseende i lang tid.

Gulv

Som gulvbelegg bruker designere oftest porselen steintøy, marmor, travertin, keramikk og mosaikkfliser. Noen ganger kan du finne parkettvariasjoner, men i dette tilfellet bør du forsiktig beskytte flyet mot fuktighet og væsker. Et kompromissalternativ – brett med imitasjon av et tremønster.

Velg slitesterke og glatte overflater. Når det gjelder utseendet, er det nødvendig å bygge videre på prosjektets overordnede design. Kjøp varer fra samme samling, eller trim både gulv og vegger med samme stykke. Men selv om du bruker helt forskjellige materialer for alle flyene i rommet, må du vurdere kompatibiliteten mellom farger og teksturer..

Baderomsdesign 2021 - Gulvfinish Baderomsdesign 2021 - Gulvfinish

Vegger

Som regel er veggene på badet flislagt. Blant de mest populære modifikasjonene av dette materialet, vil vi angi følgende:

Porselen steintøy og keramikk er de ubestridte lederne innen salg og favoritter av designere. Et stort utvalg av teksturer, farger, størrelser og høye fuktighetsbestandigheter gjør slike fliser til en universell løsning for etterbehandling av rom med fuktige omgivelser..

Stone – har ingen begrensninger når det gjelder levetid, det er en pålitelig og veldig holdbar måte å dekke vegger på. Enkelt vedlikehold og uendelig utseende er andre ubestridelige fordeler med steinprodukter. Ser veldig dyrt og monumentalt ut.

Mosaikk er et komplementært dekorativt element, men brukes noen ganger som hovedmateriale for vegger. Utrolig vakkert, strukturert og interessant bilde av fliseprodukter. Glassmosaikk er en flott måte å flislegge et dusjområde på..

Villsvinfliser er rektangulære i form, volum og tekstur ligner murverk. Kjennetegnes av motstand mot fuktighet, kjemikalier, enkel pleie, kompatibilitet med teksturer, modernitet og relevans.

Glassfliser – gir unikhet, luftighet til baderomsinteriøret, og visuelt utvider grensene for plass. Det er praktisk talt ingen porer på den glatte overflaten, så materialet er veldig hygienisk, vanskelig å fjerne smuss ikke samler seg på det, og motstand mot dannelse av sopp tillater bruk av glass selv i operasjonsrom.

Marmor – kjent siden antikken, et tegn på luksus og rikdom. Med utrolig visuell appell kjennetegnes den av slitestyrke, holdbarhet, utholdenhet til ekstreme temperaturer.

Baderomsdesign 2021 - Veggdekorasjon Baderomsdesign 2021 - Veggdekorasjon

Tak

Når det gjelder etterbehandling av taket på badet, er situasjonen mye enklere med det enn med andre overflater. Et glatt hvitt tak er akkurat det du trenger. Prøv å ikke overbelaste den allerede lille størrelsen på rommet med komplekse strukturer. Du kan bruke hengslede strukturer, men hold dem enkle ved å bruke fuktbestandig gipsvegg for montering.

For noen stilistiske retninger er bruk av trebjelker svært viktig. Et attraktivt alternativ, men i dette tilfellet er det fornuftig å passe på å minimere effekten av damp og fuktighet på materialet.

Baderomsdesign 2021 - Takfinish Baderomsdesign 2021 - Takfinish

Møbler og rørleggerarbeid

Kompetent og moderne baderomsdesign i 2021 innebærer ergonomiske rørlegger og møbler av høy kvalitet. I tradisjonell forstand er det for et kombinert bad nok å installere en vask, toalett, badekar eller dusj. Andre attributter inkluderer et bidet og en annen vask..

Når du velger enheter, må du først og fremst ta hensyn til kvalitetsindikatorene. Rette linjer er den optimale løsningen for moderne stiler, men hvis du vil ha et originalt resultat, kan du gå til tilsvarende produkter med intrikate former. Siden badekaret, på grunn av størrelsen, er den sentrale “karakteren” i interiøret, kan hovedinnsatsen gjøres på dette bestemte elementet. Velg en buet eller avrundet enhet. Vintage design på bøyde ben kan gjøre beholderen til et ekte høydepunkt i hele designet.

I tillegg til konfigurasjonen kan rørleggerarmaturer skille seg ut mot den generelle bakgrunnen og i et ikke-standardisert fargevalg for dem. Mange produsenter tilbyr å kjøpe VVS, for eksempel svarte, røde, gule toner.

Kosmetikk, husholdningskjemikalier, badekåper, håndklær og klesvask – alt dette tilbehøret tilsier behovet for lagringssystemer. For disse formålene er badet utstyrt med skap under vasken eller frittstående alternativer, sidebord, kurvkurver. Møbler skal være romslige og praktiske, men samtidig ikke ta mye plass. Stopp ved åpne hyller, skap med glass eller speildører. I form og farge bør de også overlappe med det overordnede designkonseptet..

Baderomsdesign 2021 - Møbler og VVS Baderomsdesign 2021 - Møbler og VVS Baderomsdesign 2021 - Møbler og VVS Baderomsdesign 2021 - Møbler og VVS

Belysning og innredning

I år, som før, krever hvert rom god belysning. En enkelt taklampe vil ikke gi nok lys til forskjellige områder. Det er nødvendig å installere flere taklamper på en hengende struktur eller utstyre plassen med lokale veggmonterte apparater i nærheten av vasken og dusjen, badekaret. Du kan også plassere stripelys rundt omkretsen.

I tillegg til den viktigste funksjonelle belastningen, pryder ikke-trivielle enheter designet. Plukk opp et element som følger den generelle stilvektoren, eller står i kontrast til det. For eksempel, i et lakonisk moderne interiør, ser utsmykkede og fantasifulle lyskilder noen ganger veldig interessante ut..

For å dekorere baderommet er det hensiktsmessig å vende seg til følgende elementer: attraktive håndklekroker, tekstiler i form av teksturerte tepper og håndklær, blomster i potter og vaser, rammer for speil og til og med malerier, lyse gardiner. Samtidig bør dekorasjonsfølge forbli i bakgrunnen, og utfylle forsiktig hovedobjektene i rommet..

Baderomsdesign 2021 - Belysning og innredning Baderomsdesign 2021 - Belysning og innredning

Interiør for lite bad 2021

Det er ikke så mange måter å transformere et lite bad. Det er usannsynlig at det vil være mulig å lage en utrolig eksklusiv design for et areal på 4 kvadratmeter. Imidlertid kan selv en så liten plass gjøres ryddig og oppfatningen kan korrigeres noe..

Slå til minimalistisk utførelse, ta ombord en lyspalett og begynn å reparere. Selvfølgelig kan nøytrale nyanser suppleres med fargeaksenter som diversifiserer hvitt, beige eller grått monokrom: treaktige, gule, blå, dempede røde notater vil gjøre interiøret kjedelig. Bruk speil, glass, blanke overflater – de vil visuelt øke størrelsen på rommet.

Hvis du disponerer et rom med en uregelmessig form eller ekstremt små opptak, vil en dusjkabinett med en 80×80 pall hjelpe deg med å spare plass betydelig. Men hvis du virkelig liker å bade, bør du ikke nekte deg selv gleden. Installer en stor beholder rundt omkretsen av veggen.

Innredning av lite bad 2021 Innredning av lite bad 2021 Innredning av lite bad 2021 Innredning av lite bad 2021 Innredning av lite bad 2021

Baderomsdesign 2021 – foto

Hver av oss har våre egne syn på hvordan et bad skal se ut. Vi prøvde å presentere forskjellige måter å dekorere små og mellomstore bad på, med tanke på mulige preferanser når det gjelder farge og stil. Vi håper at du vil kunne finne et alternativ som oppfyller dine forventninger, som vil inspirere deg til å renovere dine egne lokaler. Gledelig visning!

Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto Innredning av bad 2021 - foto

Previous Post
כיצד להכין מתנה במו ידיך ב -14 בפברואר
Next Post
DIY alpinsklie (80 bilder)
Adblock
detector