Hvordan lage et basseng i landet med egne hender (165+ bilder)? Ramme, innendørs, betong - Hva er bedre?
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan lage et basseng i landet med egne hender (165+ bilder)? Ramme, innendørs, betong – Hva er bedre?

Hvordan lage et basseng i landet med egne hender (165+ bilder)? Ramme, innendørs, betong - Hva er bedre?

På en varm sommerdag, mens du slapper av på landet, er det veldig hyggelig å stupe ned i en kjølig dam. Det er bra hvis det er en dam eller elv i nærheten. Og hvis ikke? Det er her du trenger ditt eget basseng. Trenger den å være like stor som i Sports Palace? Nei, formålet med forstads kunstig reservoar er å ha det gøy, og ikke å sette svømmerekorder. Finn ut mer om alle nyansene du trenger å vite mer detaljert senere i artikkelen.

Hva er landbassengene?

Svømmebasseng for sommerhytter

Svømmebasseng for sommerhytter

Typer av bassenger som finnes i sommerhytter:

 • fra skrapmaterialer;
 • ramme;
 • laget av tre og film;
 • laget av polypropylen;
 • fra askeklosser;
 • fra betong;
 • sammensatt plast.

Hvilken av disse typene å velge avhenger av smak av eieren, hans erfaring med materialene som brukes.. Dybden på en kunstig reservoar i en sommerhus for voksne overstiger vanligvis ikke 1,5 m, og for badende barn – 0,5 m.

Den beste medisinen på en varm dag

Den beste medisinen på en varm dag

Hvis sommerhuset har en skråning, er det bedre å installere bassenget på sitt høyeste punkt. Plasseringen skal ikke ha trær og busker i umiddelbar nærhet.

Med en nedgravd stasjonær versjon kan rotsystemet skade strukturens integritet og forstyrre dens vanntetting og tetthet.

Det er bedre å orientere det kunstige reservoaret langs den rådende vindretningen på terrenget. Dette arrangementet forhindrer at tørre blader, gress og støv kommer inn i vannet..

Under byggingen av bassenget på sommerhuset er det tenkt trapp, landganger og stiger. De vil gi trygg inngang og utgang fra det kunstige reservoaret fra utsiden og innsiden..

Ytterligere oppmerksomhet bør rettes mot systemet for å fylle bassenget med vann og tømme det. Vanligvis i store kunstige reservoarer brukes automatisk rengjøring når vann føres gjennom et system med filtre i en lukket syklus. Dette gjør at du ikke kan bytte vann på lang tid..

Et lite basseng er egnet for å gi

Et lite basseng er egnet for å gi

Hvis ingeniørkommunikasjon er koblet til sommerhuset – vannforsyning og kloakk, kan du bruke denne lykkelige omstendigheten. Imidlertid vil direkte tilkobling kreve et prosjekt og tillatelse fra organisasjoner som leverer ressurser. Uautorisert tilkobling til disse nettverkene er uakseptabelt og kan straffes med en stor bot..

For strømforsyning av pumper, filtre, vannoppvarmingsenheter og for belysning om kvelden eller natten – må du ha et strømforsyningssystem.

RådDet er bedre å overlate tilkoblingen av elektrisk utstyr til spesialister. Dette vil beskytte mot utilsiktet elektrisk støt både under tilkobling og under drift av bassenget..

Kreativ og komfortabel modell

Kreativ og komfortabel modell

Wireframe

Rammebassenger inkluderer strukturer laget av vertikale stolper og horisontale festestenger installert på en bestemt stigning. De kan være stasjonære og sammenleggbare, det vil si de som kan demonteres eller flyttes til et annet sted når som helst..

Vertikale stativer av stasjonære bassenger er stivt fastklemt i bakken. I dette tilfellet brukes enten forhåndsgravede groper eller borede brønner. Stativer kan være i form av metallrør eller valsede produkter – kanal, vinkel, I -bjelke, betong – rund eller rektangulær, tre – i form av stokker eller bjelker.

Klemming utføres ved bruk av betong eller sement-sandmørtel. Før bruk må treelementer behandles med midler som forhindrer råtning, soppangrep og beskytter mot treetende insekter. For å redusere stativets fleksibilitet når du fyller et kunstig reservoar med en høyde på mer enn 50 cm, er det plassert avstandsstykker.

Kan være stasjonær og sammenleggbar

Kan være stasjonær og sammenleggbar

Horisontale strimler er festet til stolpene med bolter eller selvskruende skruer, noe som skaper enten et solid skjold eller en sparsom, hvis det blir igjen langsgående hull mellom platene for å spare materialer (i dette tilfellet blir strekkfastheten til den brukte filmen tatt i betraktning). Oftest er horisontale planker laget av trekantede brett..

Rammealternativ

Rammealternativ

I det enkleste tilfellet er den indre skålen foret med polypropylen eller polyvinylklorid (PVC) film. Det er filmer produsert spesielt for svømmebassenger som har en dyp blå farge. I en dyrere versjon, for langvarig stasjonær drift, brukes arkpropylen, hvis sømmer er sveiset med en vanlig hårføner.. Utvendig etterbehandling kan også utføres med plastfolie eller plastsidekledning, som tegning eller maleri påføres dekorative formål på..

Hvis det arrangeres et utendørs basseng av en stasjonær type, er det nødvendig å sørge for beskyttelse av bollen i den kalde årstiden mot atmosfærisk nedbør i form av regn og snø, samt smuss og støv forårsaket av vinden. Dette vil minimere forberedelsene til oppstart. Som en slik beskyttelse kan du bruke et sett med flere treskjold som dekker bassengskålen helt med en polyetylen- eller polypropylenfilm på toppen av dem..

Hvordan lage et basseng i landet med egne hender (165+ bilder)? Ramme, innendørs, betong - Hva er bedre? Hvordan lage et basseng i landet med egne hender (165+ bilder)? Ramme, innendørs, betong - Hva er bedre? Hvordan lage et basseng i landet med egne hender (165+ bilder)? Ramme, innendørs, betong - Hva er bedre?

Dekket

Et innendørs basseng i landet har mange fordeler sammenlignet med et utendørs. Det viktigste er at svømming kan gjøres når som helst på året. For å gjøre dette må den være utstyrt med et oppvarmings- og klimaanlegg.. Det innendørs kunstige reservoaret er hygienisk – støv, nedbør, tørre blader og andre fremmedlegemer kommer ikke inn i det. Du kan bytte vann sjeldnere i den.

Dette alternativet har mange fordeler.

Dette alternativet har mange fordeler.

Strukturelt utføres bassengdekselet på forskjellige måter. Dette kan være en frittliggende bygning eller en forlengelse av hovedhuset. Produksjonen ligner konstruksjonen av en en-etasjers bygning med en kjeller, som hviler på stripefundamenter..

Forskjellen er at i overlappingen av første etasje blir det gjort en utskjæring for bassengbollen, og den plasseres selv i kjelleren i bygningen eller annekset.

Dekorasjonen av et slikt basseng og dets omsluttende strukturer utføres vanligvis med keramikk fliser, rekreasjonsområder opprettes, og noen ganger er det tildelt et rom for et bad eller en badstue. Svømming er mulig når som helst på året

Svømming er mulig når som helst på året

Et annet alternativ er en lett struktur laget av en metallprofil (vanligvis aluminium), som enten er dekket med gjennomsiktige glassfiberplater eller dekket med en PVC -film.

Rør kan brukes som stativer og øvre belter på buer eller takstoler, inkludert plast som brukes til vannforsyning, metallprofiler, i tillegg til de vanligste valsede produktene er boksformede eller “C” -formede seksjoner tillatt.

Horisontale og kryssbøyler for stivhet er laget i form av metall- eller plaststrimler.

Først settes det opp et utendørs svømmebasseng, deretter monteres en gjerdekonstruksjon rundt det. For å forhindre at en slik struktur kollapser fra belastningene som virker på den, før den er produsert, er det bedre å beregne bæreevnen.

Stilig åpen designversjon med badstue

Stilig åpen designversjon med badstue

Strukturelt kan en lett struktur over bassenget ha en gavlkonfigurasjon med en front, en fire-skråning, rund-i form av et telt eller yurt, et buet eller halvbuet system. Sideskinner kan være:

 • glidende;
 • flyttbar.

I noen tilfeller er det bare et dekke i form av et baldakin eller markise, som beskytter mot atmosfæriske påvirkninger i form av regn eller direkte sollys.

Av skrapmaterialer

Denne typen basseng kan være både veldig enkel og en som vil kreve mye innsats og tid..

Den raskeste og enkleste måten å lage et basseng er å tilpasse en ferdigbeholderen som allerede har bunn og vegger til dette formålet. Disse kan være gamle støpejernsbad, metallbeholdere med åpen topp. De kan installeres både begravet i bakken og installert direkte på bakken.. Bassenger av denne typen fylles med vann ved hjelp av en slange, og tømmes ved manuell øse eller ved hjelp av en håndpumpe..

Fra jernbanemetallbeholdere

Fra jernbanemetallbeholdere

Noen ganger brukes dekk til gigantiske hjul for tung transport som kunstige reservoarer..

Disse bassengene er plassert på en betongbase, begravet i bakken til sin egen tykkelse (for en åpen versjon) eller dekkhøyden er også lagt til den – for en versjon som gir full begravelse i bakken.

Når det er installert, kan bassenget males eller ferdigstilles på en rekke måter. Det er veldig godt egnet for barnas lek og underholdning.

Det er bassenger laget av jernbanemetallbeholdere, med den øvre delen kuttet til ønsket høyde. Slike bassenger kan helt eller delvis begraves i bakken eller bare installeres på et planlagt jordsted..

For bruk langs veggene og bunnen av bassenget er vanntetting arrangert på innsiden, og de er selv dekorert med enten keramiske fliser lagt på en sement-sandmørtel, eller med en polypropylenfilm.

Fra en betongring

Fra en betongring

Et annet alternativ er en bassenganordning med en ramme satt sammen av trepaller – paller som brukes til lasting og transport av forskjellige varer. Konfigurasjonen av et slikt basseng avhenger av området som er tildelt for det..

Antall paller som kreves for produksjon av et basseng varierer fra fire eller flere stykker. Og han kan selv ha en planvisning fra en enkel firkant til mer komplekse polygoner med et like og ulikt antall sider. På en forberedt base er det bedre hvis det er en flat betongplattform, den nødvendige polygonen er satt sammen av paller-paller og deretter trukket sammen i 3 eller 4 nivåer med plastbånd som utfører samme funksjon som metallbøyler i en tretønne.

Bunnen og veggene i det resulterende bassenget er foret med polypropylenfilm. Et slikt basseng er sammenleggbart. Den kan lett brytes ned i komponentelementer som kan fjernes innendørs om vinteren, transporteres til et annet område, etc..

Dette alternativet kan gjøres for hånd

Dette alternativet kan gjøres for hånd

Noen ganger kommer du over anbefalinger – å brette bassengveggene av gammel plast flasker. Dette rådet ser ut til å være veldig tvilsomt av sanitære og hygieniske årsaker, siden den nødvendige mengden av dette “materialet” som kreves, selv for et lite basseng, bare kan hentes på nærmeste deponi..

Laget av polypropylen

Disse bassengene er vanligvis laget på to måter.

For et kunstig reservoar kjøpes en ferdig bolle av støpt propylen med nødvendig dybde og dimensjoner i henhold til planen, produsert på fabrikken. Eieren er bare pålagt å forberede et flatt område eller en grunnmur (med en innfelt versjon), og også forbedre det tilstøtende territoriet.

Støpt propylenskål klar

Støpt propylenskål klar

Fabrikkproduserte boller har begrensede dimensjoner for sikker transport. Hvis eieren ønsker å gå utover disse dimensjonene – kan bassenget sveises uavhengig av arkpolypropylen. På samme tid kan både rammesystem og jordvegger i en åpen grop brukes for stabilitet fra sprengmengdene i vannsøylen i det fylte bassenget.. Propylenplater kuttes i henhold til bassengkonfigurasjonen og sveises sammen med en varmluftspistol.

Fordelene med bassenger av polypropylen er at dette materialet:

 • har en tett struktur som er ugjennomtrengelig for vann;
 • motstandsdyktig mot aggressiv atmosfærisk påvirkning, inkludert temperaturendringer;
 • nøytral for effekten av ultrafiolett stråling fra solen, ikke utsatt for falming og tap av originalfarge;

Kan selvsveises fra PP-ark

Kan selvsveises fra PP-ark

 • er miljøvennlig og ufarlig for mennesker, avgir ikke skadelige kjemiske forbindelser i vannet som kan forårsake allergi eller forgiftning;
 • har lav varmeoverføring, slik at vannet kan oppvarmes lenge, uten å utveksle temperatur med det omkringliggende rommet;
 • fleksibiliteten og elastisiteten til polypropylen gjør det mulig å danne boller med forskjellige konfigurasjoner og former fra den, inkludert de med avrundede kanter og veggoverganger i bunnen;
 • sveisbar brønn med varmluftspistol med pålitelig tetning.

Betong

Til tross for de relativt høye kostnadene og arbeidsintensiteten under byggingen, er kunstige reservoarer laget av monolitisk armert betong de mest effektive for langvarig bruk. Denne typen bassenger kan brukes i flere tiår, og krever bare minimale kosmetiske reparasjoner og i sjeldne tilfeller utskifting av dekorative overflater..

Keramiske fliser brukes vanligvis som kledning, malt i forskjellige farger, som kan legges i form av mønstre eller geometriske former. Ved hjelp av fliser i bassenget kan det også skilles ut spesielle soner, hvis grenser er godt synlige både på overflaten og under vann..

Betongkonstruksjon

Betongkonstruksjon

Betongbassenger er vanligvis av typen begravet i bakken.

På den første fasen, etter forberedelse og planlegging av stedet, samt nedbrytning av områdets akser, begynner de å åpne gropen ved hjelp av manuelt arbeid eller spesielle jordflyttende maskiner.

Bunnen av gropen må også planeres og graderes. Til dette brukes vanlig kvartssand. Rullevanntetting legges på toppen av sandputen og helles med varmt bitumen. Videre er platen betongbetonet, og forsterker den med et nett av metallstenger. Betongklassen må være minst M300 … M450 i den gamle merkingen eller fra B22.5 til B35 i den nye klassifiseringen.

Etter 10 … 14 dager installeres en vertikal forskaling på bunnen og veggene i bollen betonges.. Tykkelsen på bassengets vegger, begravet i bakken med 1,5 m, kan være fra 25 til 30 cm. Det er bedre å forsterke veggene med et vertikalt maske installert nærmere kanten mot gropen. Dette skyldes det faktum at laterale spenninger fra vanntrykket virker på de vertikale delene av det kunstige reservoaret, og arbeidsbeslagene bør være plassert på siden motsatt den påførte kraften.

Denne typen kan brukes i flere tiår

Denne typen kan brukes i flere tiår

Etter å ha betongert veggene og satt betongen, er den resulterende bollen vanntett innvendig. For dette brukes rullematerialer forsterket med glassfiber, ruller dem med en overlapping langs bunnen og pakker dem på veggene. Smeltet bitumen eller spesiell kaldherdende mastikk brukes som lim..

En annen måte er å påføre en spesiell tykk sammensetning basert på kunstig gummi i flere lag.. Etter polymerisering blir det til en sømløs, slitesterk gummilignende innsats, opptil 5 mm tykk. Når du betong, ikke glem å installere runde skuminnlegg på stedene der det leveres ledninger, med en diameter som tilsvarer rørdiameteren.

Avbrudd i betongbetong bør ikke tillates på mer enn 5 timer. I dette tilfellet vil betongen vise seg å være lagdelt med hårsprekk, noe som vil krenke de vanntette egenskapene og bassengets strukturelle integritet..

Forskalingen kan være inventar – plast, metall, av spesiell kryssfiner eller hjemmelaget – fra trepaneler som er slått ned av våre egne hender.

For å spare penger kan du bruke en ubeskåret plate som forskalingsmateriale..

Betongbassenger er vanligvis av typen begravet i bakken

Betongbassenger er vanligvis av typen begravet i bakken

Komplekse armeringselementer – rammer, masker lages ved strikking, når individuelle deler bindes sammen med en myk strikketråd.

Det anbefales kategorisk ikke å bruke lysbue- og acetylensveising, siden eksponering for høye temperaturer reduserer strekkfastheten til armeringsjern og svekker bæreevnen til en armert betongkonstruksjon.

Du kan klargjøre betong selv ved å bruke en betongblander installert direkte på sommerhuset. Men for å forhindre utilsiktede feil med proporsjonene til ingrediensene, er det bedre å bruke kjøpt betong levert av spesielle blandebiler.. En ekstra bonus vil være at selger eller leverandør bærer hele ansvaret for betong av dårlig kvalitet (hvis dette skjer)..

Lite alternativ ideelt for et landsted

Lite alternativ ideelt for et landsted

Etter demontering og demontering av forskalingen mellom betongen og jordveggen i gropen, dannes hulrom, som kalles omvendte bihuler. Til nivået på jordoverflaten er de dekket med sand lag for lag, vannet med vann og rammet. Videre er et betongblindområde anordnet langs omkretsen av bassengveggene i en bredde på minst 0,5 m.

For å unngå utilsiktet skade er den flislagt med antiskli keramiske fliser..

I ferd med å fullføre og flislegge bassenget med keramiske fliser, er det bedre å bruke et spesielt finmasket nett, forsterket med glassfibernett. For å øke kledningens vannbestandighet, bør fliseleddene kuttes og gni med silikonmastikk..

Du kan lage betong selv ved hjelp av en betongblander

Du kan lage betong selv ved hjelp av en betongblander

Fra søppelblokk

Askblokken ble veldig ofte brukt i restaurering og konstruksjon av bygninger på 50 -tallet av XX -tallet. Deretter ble den fullstendig erstattet av den mer utbredte silikat (hvite) mursteinen. For tiden har dette materialet fått en gjenfødelse..

Askekloss brukes nå oftest til bygging av sekundære bygninger – garasjer, lagre, sommerkjøkken, gjerder. Kunstige slagg-betongstein er noen ganger bedre enn murstein av følgende grunner:

 • på grunn av den økte størrelsen, erstatter en søppelblokk flere murstein umiddelbart, så murverk fra den er enklere enn murstein;
 • omfattende indre hulrom i glassblokken forbedrer varmebeskyttelsesegenskapene;
 • Det er utviklet teknologier for hjemmelaget produksjon av blokker.

Hi-tech stil

Hi-tech stil

Erfaringen med å bruke en askekloss for bygging av svømmebassenger i landet har vist seg på den positive siden. Styrken på veggene som er foret med dette materialet viste seg å være tilstrekkelig til å tåle sidetrykket til det helte vannet.

Det skal bemerkes at murverket ikke skal utføres på en sementkalkmørtel, tradisjonelt brukt til murstein og mur, men på en sement-sandmørtel. For bedre vedheft (klistring) av løsningen til glassblokkene, må mykner tilsettes til løsningen. Det kan være – polyvinylacetatemulsjon (PVA), akryl- eller styrenbaserte latexer.

Forberedelsesarbeid, grunngrop, så vel som enheten til en horisontal plate – bunnen utføres på samme måte som den er forberedt på et monolitisk basseng av armert betong. Veggene legges ut til ønsket høyde med en tykkelse på en halv glassblokk, som er omtrent 20 cm. Horisontale ledd bør forsterkes med en maske av stenger med en diameter på 6 mm.

Denne bygningen vil definitivt glede barna dine.

Denne bygningen vil definitivt glede barna dine.

Etterfylling av omvendte bihuler bør utføres med en blanding av sand og grus med svært forsiktig tamping..

Hvis det er hulrom i dem, kan en eller flere glassblokker under trykk av vann presses ut av det vertikale planet.

Den lekkede fuktigheten kommer under bunnen og forårsaker ujevn nedsenking av jorda i betongplatens base med dannelse av knekk og sprekker i den. Et slikt basseng vil mest sannsynlig være uegnet for reparasjon og vil bli gjenstand for demontering og endring..

Etter å ha reist veggene fra blokken, krever den indre overflaten av den formede bollen vanntetting og etterbehandling. Før du bruker rullevanntetting, anbefales det å bruke en dyp penetreringsimpregneringsprimer for ytterligere styrking og beskyttelse av søppelblokker og sømmer.

Hvordan lage et basseng i landet med egne hender (165+ bilder)? Ramme, innendørs, betong - Hva er bedre? Hvordan lage et basseng i landet med egne hender (165+ bilder)? Ramme, innendørs, betong - Hva er bedre? Hvordan lage et basseng i landet med egne hender (165+ bilder)? Ramme, innendørs, betong - Hva er bedre?

For produksjon av bassenger brukes også andre blokkmaterialer, for eksempel murstein, betongblokker, steinsprut og saget naturstein. Muringen av slike materialer skiller seg praktisk talt ikke fra muringen av slaggblokker.

Ved konstruksjon av slike kunstige reservoarer anbefales det ikke å bruke silikat (hvit) murstein, samt blokker eller paneler med gipsbindemiddel. Dette skyldes det faktum at de har lav motstand mot forvitring, spesielt når de er våte eller mettede med vann..

Når du driver et kunstig reservoar fra en blikk, må du nøye overvåke den tekniske tilstanden til strukturen. Hvis det oppstår sprekker, må du umiddelbart ta tiltak for å eliminere dem ved å dype sammenføyning og fylle dem med silikonmastikk. Noen ganger kan sprekker være forkledd som flisesømmer, så inspeksjoner og reparasjoner må utføres regelmessig og veldig forsiktig. Da vil bassenget være brukbart i mange år. Noe som vil bringe mye glede til eieren av hytta og hans familiemedlemmer.

Hvordan lage et basseng i landet med egne hender (165+ bilder)? Ramme, innendørs, betong - Hva er bedre? Hvordan lage et basseng i landet med egne hender (165+ bilder)? Ramme, innendørs, betong - Hva er bedre? Hvordan lage et basseng i landet med egne hender (165+ bilder)? Ramme, innendørs, betong - Hva er bedre?

Sammensatt plast

Svømmebassengskåler av plast, som en uavhengig design, brukes bare i ferdig form, laget i fabrikkforhold. De installeres på samme måte som fra polypropylen direkte på bakken eller i en tilstand begravet i bakken..

Når du lager en bolle av komposittplast med egne hender, brukes den oftest som interiørdekorasjon for betong- eller steinbassenger..

Komposittplast består av flere lag glassfiber (3 eller flere), impregnert med polymerharpikser – epoksy, polyester, akryl. Etter polymerisasjon oppnås et svært slitesterkt, værbestandig materiale som enkelt kan bearbeides – saget, boret, pusset, malt i et bredt spekter av farger.

Svømmebassengskåler av plast

Svømmebassengskåler av plast

Dette materialet brukes ofte til å lage båter, individuelle deler av bilkarosserier, flyskrog, foringsrør til forskjellige kraftmaskiner. For fremstilling av den indre innsatsen til bassengbollen laget av komposittplast, bør du fylle på glassfiber, så vel som polymerharpikser i den nødvendige mengden.

Glassfiber brukes den tynneste. Valget av harpiks forblir hos eieren av bassenget, men det skal bemerkes at den mest brukte komponenten for å lage komposittplast med egne hender er epoksyharpiks.

Hvis myknere og andre nyttige tilsetningsstoffer føres inn i harpiksen sammen med en herder, kalles denne blandingen en epoksyforbindelse..

Det særegne ved å jobbe med epoksyharpiks er at den må tilberedes i små porsjoner i grunne retter. Ellers kan det oppstå en uregulert prosess med hurtig herding med sterk oppvarming, samt frigjøring av damp som er skadelig for mennesker. Etter at epoksyharpiksen har satt seg (overgang fra væske til fast tilstand), blir det resulterende materialet helt trygt og kjemisk nøytralt. For eksempel har epoksyharpiks blitt brukt i flere tiår for å beskytte de indre overflatene til beholdere som brukes til lagring og flytting av flytende matvarer og drikkevarer. Og også i systemene for sentral rensing av drikkevann.

Hvordan lage et basseng i landet med egne hender (165+ bilder)? Ramme, innendørs, betong - Hva er bedre? Hvordan lage et basseng i landet med egne hender (165+ bilder)? Ramme, innendørs, betong - Hva er bedre? Hvordan lage et basseng i landet med egne hender (165+ bilder)? Ramme, innendørs, betong - Hva er bedre?

Hvordan lage et basseng i landet med egne hender (165+ bilder)? Ramme, innendørs, betong - Hva er bedre?

Før du arbeider med harpiks og glassfiber, bør basen strykes forsiktig, alle konkaviteter og sterkt utstående områder fjernes. Hvis dette ikke er gjort, vil plastens utside gjenta alle feilene sammen med feilene på den underliggende overflaten..

Flytende harpiks påføres overflaten av bassengbollen, deretter påføres glassduk, glatt ut, på samme måte som tapet limes. Det neste laget med harpiks påføres deretter og fortsetter til veggtykkelsen er 5 mm. Etter polymerisering males og males det resulterende glassfiber..

VIDEO: Om alle forviklingene og nyansene ved å jobbe med et basseng i landet

konklusjoner

Mange vil gjerne ha et basseng på sin egen dacha. Hvis budsjettet tillater det, inviterer eieren en spesialisert organisasjon, viser stedet og venter tålmodig til alt arbeidet er fullført. Når det ikke er slike materielle ressurser, eller du bare vil gjøre noe selv, må du forstå i hvilken retning du trenger å legge din innsats. Og så får drømmen om ditt eget kunstige reservoar sin virkelige utførelse..

FOTOGALLERI (mer enn 165 bilder)

Previous Post
Εσωτερικός σχεδιασμός αρχοντικού σε μοντέρνο στυλ: 155+ (Φωτογραφία) έργα για το σαλόνι, την κουζίνα, την αυλή
Next Post
265+ husstiler – fasader som vil bli husket