Sommerkjøkken på landet - Hvordan utstyre? 220+ (Foto) DIY designprosjekter
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sommerkjøkken på landet – Hvordan utstyre? 220+ (Foto) DIY designprosjekter

Sommerkjøkken på landet

Et kjøkken i landet, hvis bilde vil se interessant og attraktivt ut, krever ikke nødvendigvis et stort budsjett. Mye mer trenger du smak, nøyaktighet, evnen til å sette teoretisk kunnskap ut i livet og en vilje til å planlegge før du går videre til handling. Om alle varianter og ikke bare mer detaljert senere i artikkelen.

Innholdet i denne artikkelen:

Hva et kjøkken kan være?

Kjøkkenet i landet kan være av tre typer:

 • Åpen. Det ser mer ut som ikke et kjøkken, men et lysthus der det står brazier eller elektrisk flis, og med det enkleste møbler. I varmen er det en glede å lage mat i den, fordi varmen går utenfor, noe som betyr at ovnen ikke er tett.
 • Halvåpent. Lokalisert på veranda. På den ene siden har den en vegg, de tre andre er enten helt åpne eller utstyrt med et rekkverk. Det er heller ikke tett på det, selv i varmen, og det er mye lettere å komme til det fra hovedhuset – dette er viktig hvis for eksempel elektrisitet bare er i det.
 • Lukket. Det er et ekte rom, som enten ligger i huset, eller står atskilt fra det og ser ut som et lukket lysthus. I et slikt kjøkken er kravene til stil høyere, siden inntrykket utelukkende dannes av interiøret, pluss at det er ren plage å lage mat på det om sommeren. Men den kan også brukes om vinteren..

Halvåpent versjon av kjøkkenet i landet

Halvåpent versjon av kjøkkenet i landet

Det avhenger av hva slags kjøkken du har i landstedet ditt, hvilken stil er best egnet for det, hva slags møbler det skal ha, hvilket tilbehør.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hva er det beste taket for et kjøkken? 180+ bilder De mest fasjonable alternativene

Åpne og halvåpne kjøkken

Åpne og halvåpne kjøkken er en velsignelse i sommervarmen, spesielt i de sørlige områdene. På dem kan du rolig og med glede lage mat, rulle, lage mat, steke, gryte, uten å lide av tetthet. Men samtidig må du følge enkle regler..

Funksjonsproblemer

Funksjonaliteten til et åpent kjøkken er hovedkvaliteten. På grunn av den spesifikke plasseringen krever det spesiell oppmerksomhet, for hvis gulvet sprekker og flekker på støttepilarene etter et par år, må reparasjoner utføres. Det er derfor det er nødvendig å nærme seg utvalget av interiørelementer med omhu..

Når alt er på gata

Når alt er på gata

Etterbehandling:

 • Gulv. Må enten være flislagt eller naturlig stein. De er godt egnet for kjøkkenet som helhet – de kan vaskes med aggressive vaskemidler, de lider ikke av varme, slites ikke. Og de er også godt egnet for åpne kjøkken – de er ikke redde for regn, hagl eller temperaturforskjeller mellom dag og natt. De falmer ikke i solen og er generelt veldig pålitelige..
 • Vegger på åpent kjøkken. På et åpent kjøkken er de praktisk talt fraværende – det er enten støttesøyler eller et gitter, som stort sett utfører en estetisk funksjon. Derfor trenger de ikke etterbehandling. Det eneste du må tenke på er hvordan kjøkkenet blir stengt i tilfelle regn? Kan henges vanntett rull gardiner, sette skyvevegger.
 • Vegger i et halvåpent kjøkken. Det er bare en vegg. Det ser best ut når det er flislagt eller vaskbart. tapet – de overlever lett kollisjoner med fett, smuss og kjemikalier.
 • Tak. Dekorert med bjelker i de fleste tilfeller.

Ikke glem et pålitelig gulvbelegg

Ikke glem et pålitelig gulvbelegg

RådSteinen på gulvet ser bra ut, selv om kjøkkenet i seg selv er av tre. Men hvis du er klar til å hele tiden tørke gulvet og lukke kjøkkenet hver gang du går, kan du dra tre.

Det er også viktig hva du skal lage mat på..

Dette kan være:
 • Elektrisk komfyr. Den må trekke strøm, men de fleste er mer vant til å lage mat på den. Selv om det vil se litt rart ut på et åpent kjøkken.
 • Bake. Mat tilberedt på den har en litt annen smak, i tillegg ser den noe mer passende ut på et åpent kjøkken enn en elektrisk komfyr. Du kan lykkes med å passe den inn i interiøret – for eksempel krever den russiske stilen en komfyr. Men du må lære å lage mat på det.
 • Grill eller grill. Kebab, hamburgere, pølser – gatemat, og hvor du skal lage den, om ikke på et åpent kjøkken. Det eneste negative er at det kan være vanskelig å montere en grill eller brazier i interiøret. De fleste foretrekker å ta det utenfor, og hvis det regner, legg det under et tak..

Veldig praktisk åpent alternativ for matlaging

Veldig praktisk åpent alternativ for matlaging

Når den foreløpige etterbehandlingsplanen er klar, kan du fortsette til møbler. Og det viktigste i det er materialet det er laget av..

Så et kjøkkensett kan være:
 • Fra ekte tre. Det vil være veldig dyrt, siden tresorter som ikke er redde for fuktighet og parasitter er sjeldne, og resten krever nøye behandling. Men det vil se vakkert ut og passe perfekt inn på trekjøkkenet i landet..
 • Laget av sponplater dekket med plast. Sponplater er et materiale med lav pris og lave egenskaper. I seg selv er den redd for fuktighet, mekanisk belastning, temperaturendringer. Men i kombinasjon med et plastbelegg blir det skarpt mer pålitelig, slutter å svare på vann, temperatur, sjokk. Men hvis det oppstår en sprekk på plasten, vil sponplaten under raskt hovne opp..
 • Fra MDF, dekket med plast. MDF er tryggere enn sponplater – det er også laget av sagflis, men de blir ikke presset, men først kokt, og deretter støpes et enkelt lag. Selv i seg selv er den mer stabil, men med plast blir den veldig pålitelig i det hele tatt.

Kjøkkenet kan være laget av forskjellige materialer

Kjøkkenet kan være laget av forskjellige materialer

Pluss sponplater og MDF – plasten som dekker dem kan kombineres perfekt med plaststoler eller et bord.

Stoler kan i sin tur være:
 • Laget av plast. Lyse, bisarre, buede, de kan være ganske søte. De er ikke redd for noe annet enn mekanisk belastning og varme gjenstander. Fade over tid. Men vanligvis tjener de lenge selv under åpen himmel, og hvis de forverres, er det ikke synd – du kan alltid kjøpe en erstatning.
 • Laget av metall. Metallstoler ser elegante og noen ganger strenge ut. Passer perfekt inn i stilen provence, ser interessant og original ut. De vil ikke være i stand til å bøye og bryte, men du må ta enten med et spesielt belegg som forhindrer rust, eller dekke dem selv. Det anbefales å velge stoler med et sete av plast eller med et avtagbart sete av stoff, fordi det er ubehagelig å sitte på rent metall..
 • Rotting. Rotting – planten er motstandsdyktig mot bokstavelig talt alt. Det ser bra ut, bøyer seg, det lager de beste kurvmøblene. Ikke redd for vann, ikke redd for parasitter. Det viktigste er å behandle med passende midler fra tid til annen.
 • Laget av tre. Det blir dyrt, men det vil se vakkert ut.

Vakre og slitesterke rottingmøbler

Vakre og slitesterke rottingmøbler

I stedet for stoler kan du sette en sofa på kjøkkenet på landet, men da må du hele tiden dekke den før du drar – polstrede møbler lider av fuktighet, direkte sollys, temperaturendringer og selvfølgelig væsker, hvoretter flekker blir igjen.

Med bordet er alt ikke så enkelt – det kan kombinere to materialer.

Som grunnlag kan du ta:
 • Sponplate og MDF belagt med plast – de vil vare lenge, de vil passe godt til plast;
 • metall – bordet vil være klumpete, tunge, men det vil stå i flere tiår;
 • tre – det vil mislykkes om ti år, selv med riktig pleie;
 • fra murstein – en utmerket løsning for et åpent kjøkken, siden mursteinene ikke er redd for noen ytre påvirkning og de ser bra ut.

Trebordet er veldig pålitelig og holdbart

Trebordet er veldig pålitelig og holdbart

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Moderne tapet for kjøkkenet (240 + bilder): Idéekatalog

Bordplaten kan også være annerledes:
 • tre – blir skitten, den kan kuttes med en kniv, og fukt ødelegger den;
 • MDF eller sponplater – forringes ikke av fuktighet, men blir lett riper eller kuttes;
 • glass – ser vakkert ut, er ikke redd for noe, men det er dyrt, tungt, for de fleste landlige interiører vil det se for pretensiøst ut;
 • en stein – heller ikke redd for noe, men vanskelig, det vil være vanskeligheter for å få inn, installere, og deretter, hvis behovet oppstår, ta det med inn i huset.

Bordplaten har mange alternativer

Bordplaten har mange alternativer

Formen påvirker også bordet.. Dette kan være:

 • Øy“- et slikt bord står for seg selv, omgitt av stoler;
 • halvøy»- grenser til kjøkkensettet sidelengs;
 • bardisk høyt, smalt, lar deg gjøre et vanlig landskjøkken til et skinn av en ekte bar;
 • transformator – slike bord brettes når bare eierne samles på dem, og legges ut når det er på tide å ta imot gjester.

Du kan også sette et bærbart bord – det er lite, lett, krever ikke mye arbeid å bære og brette. Og opptil fire personer kan passe bak den.

Praktisk når møbler kan omorganiseres

Praktisk når møbler kan omorganiseres

RådDu bør velge et bord ikke bare etter antall personer i familien, men også fordi du liker å ta imot gjester. I så fall vil en transformator eller en bardisk være nyttig. Hvis ikke, kan du se på øya, halvøya eller det bærbare bordet.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkendesign med bardisk (220+ bilder) – Evnen til å skape et vakkert og moderne interiør

Stiler

Det er viktig ikke bare å velge de funksjonelle elementene i interiøret, men også å kombinere dem riktig. Tross alt, hvis kjøkkenet viser seg å være et sett med massiv eik, et bord av plast og stoler av metall, vil det se litt vilt ut – så vel som rød vegger, blått tak og lyse-gul gulv.

Velge møbler som kan vare lenge

Velge møbler som kan vare lenge

Det er ikke bare en praktisk tilnærming som er viktig, men også den riktige kombinasjonen.

Du kan oppnå det på forskjellige måter – enten prøve å kombinere objekter og farger selv, eller bruk ferdige stiler som anses egnet for en bestemt situasjon..

Så, for å dekorere kjøkkenet i landet, kan du søke:

Arabisk stil

Hvis du har et lysthus med et smijernsgitter, er det synd å ikke dra fordel av dette og ikke gi det utseendet til et sofistikert øst. Farger i arabisk stil – asurblå, skarlagen, gull, hvit, smaragd. Flisene på gulvet skal være mønstrede og fargerike, lyse gardiner av sateng eller lignende stoff henger fra en støttestolpe til en annen. Bordet skal være lavt, i stedet for stoler puter. Det anbefales også å lage mat mens du sitter og plassere flisene nærmere gulvet, men hvis det er uvanlig, kan du forlate det vanlige kjøkkensettet, det viktigste er at det matcher fargene. Bildet vil bli supplert med metalllamper med ekte lys, en røkelsesholder med en røkelsespinne og glassbøtter med te og krydder.. Sommerkjøkken på landet - Hvordan utstyre? 220+ (Foto) DIY designprosjekter Sommerkjøkken på landet - Hvordan utstyre? 220+ (Foto) DIY designprosjekter Sommerkjøkken på landet - Hvordan utstyre? 220+ (Foto) DIY designprosjekter

Sommerkjøkken på landet - Hvordan utstyre? 220+ (Foto) DIY designprosjekter Sommerkjøkken på landet - Hvordan utstyre? 220+ (Foto) DIY designprosjekter

Russisk

Hvis du har et lysthus eller veranda av tre, vil denne stilen fungere best. Alt rundt bør være av tre, til og med gulvet. Bordet er massivt. I stedet for stoler er det benker. Settet skal se grovt utformet ut, og flisene skal være forkledd som komfyr (eller du kan lage en ekte komfyr). På gulvet – et flettet teppe, på stolpene – bunter løk, hvitløk, urter. I hjørnet – en kiste med noen nyttige kjøkkenartikler. Servise – med tradisjonelt maleri. Grunnfargene er enkle – tre, hvit, rød, gul.

Land

Rustikk stil også, men amerikansk. Gulvet skal være flislagt med stein, alt annet – med tre. Møblene er store (men du kan bruke trestoler i stedet for benker). På bordet bordduk, legg elegante tallerkener på hylle, ta på myke stoler dekker i et bur eller prikker. Bruk en parafinlampe som belysning.

Stiler er en god idékilde som lar deg forestille deg hva du generelt kan ønske deg fra kjøkkenet i landet.

Åpne hyller ser vakre ut

Åpne hyller ser vakre ut

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkenoppsett i et privat hus: 175+ bilder av forskjellige stiler, farger og kos

Selv om stilen faktisk ikke er nødvendig for den åpne variasjonen – det viktigste er at alt er kombinert med alt:
 • Materialer. Det er best hvis de matcher hverandre. Bare ett materiale kan brukes. Du kan kombinere tre med stein, du kan kombinere tre med plast. Det viktigste er at det ikke er mer enn to hovedmaterialer..
 • Skjemaer. Møbler skal passe i stil. Et omfangsrikt trebord og en elegant tynnbenet stol vil ikke se ved siden av hverandre, selv om begge er laget av tre. Ideelt sett velger du møbler fra samme headset, selv om du bare kan prøve å få det til å passe hverandre.
 • Farger. Det bør ikke være mer enn to hovedfarger. Det vil si at hvis steinen på gulvet er svart, og veggene og taket er av tre, vil et forsøk på å sette et rødt bord på kjøkkenet ikke lykkes. Du kan ta enten en av hovedfargene eller dens nyanse – et bord svart eller en nyanse av lyst tre. Det bør heller ikke være mer enn to aksenter. Så en blå vase kan stå på et lys trebord, men hvis det er blå, gule, hvite tallerkener rundt den, vil den ikke lenger se ut. Det er bedre at resten av rettene også er blå nyanser..
 • Tilbehør. Må matche med stil. La oss si at du vil plassere en fancy-formet modernistisk vase på bordet ditt. Men bordet er av tre, grovt laget. Det er trestoler rundt ham. Ovnen etterligner en ovn. Grovt steingulv. Alt er i en rustikk stil. Og det er bedre å finne en keramikkvase, enklere, og la denne flotte være for en annen passende anledning..

For et generelt utseende velger vi alt tilbehør og deler i en stil

For et generelt utseende velger vi alt tilbehør og deler i en stil

Selv billige plaststoler og et bord kan se bra ut hvis kjøkkenet er dekket med lignende plast, det ikke er dyrt tilbehør rundt, og fargene er smakfulle.

Og tvert imot, et dyrt tre som ikke matcher fargen på lysthuset, vil ikke se for imponerende ut..

RådHvis du synes det er vanskelig å forestille deg et bilde i hodet ditt, kan du tegne det eller bruke et spesielt program. En skisse vil hjelpe deg med å navigere og forstå hva du vil.

Vi velger et tre etter farge

Vi velger et tre etter farge

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: 220+ bilder av New Kitchen Design 9 m2: Funksjonell og lakonisk design

Lukket kjøkken

På et lukket kjøkken er viktigheten av funksjonalitet ikke så høy, men stilens betydning er høyere. Tross alt etterlater et lukket rom samtidig et mer komplett inntrykk og lider ikke av konstante temperaturfall, mulig høy luftfuktighet på grunn av regn.

Funksjonsproblemer

I utgangspunktet er funksjonaliteten til et lukket kjøkken mindre krevende enn et åpent kjøkken:

 • Gulvet kan ikke bare være stein eller fliser, men også dekket med linoleum. Fuktigheten i rommet er mindre, derfor er det lite sannsynlig å hovne opp og gå i bobler.
 • Du kan fikse fliser på veggene, lime vaskbare tapeter, la dem være tre hvis hele huset er laget av tre eller murstein hvis det er laget av murstein. Det viktigste er at fliser, tapet og tre er av høy kvalitet og kan motstå ytre trusler..
 • Taket må pusses eller, hvis det er bjelker på det, la det være uendret.

I et lukket kjøkken er den valgte stilen veldig viktig.

I et lukket kjøkken er den valgte stilen veldig viktig.

Møbler kan være hvilken som helst, det viktigste er at det ikke er mer enn sytti centimeter midtganger mellom dem. I tillegg må regelen “arbeidstrekant” følges. Ifølge ham, en vask, komfyr og kjøleskap må plasseres slik at det dannes en trekant mellom dem. Dette gjør det lettere å flytte mellom dem og lettere å lage mat..

Stil

Et lukket rom krever ikke funksjonalitet, men snarere stil. Her kan du snu ved å velge noe interessant, uvanlig og ta opp designet.

Så for et hus i landet kan du bruke følgende stiler:

Minimalisme

Hvite, kremfargede, blå farger lar deg utvide selv et lite kjøkken. På gulvet – lyst tre eller linoleum, på veggene – vanlig tapet eller maling. Gips taket. Velg lyse møbler, jo mindre det er, desto bedre. Naturmaterialer, hovedsakelig tre. Det skal ikke være mye tilbehør – persienner på vinduet, en bolle med frukt på bordet. Legg alle tallerkener, verktøy, nyttige småting i skapene. Gir en følelse av romslighet og frihet.

Med innslag av minimalisme

Med innslag av minimalisme

Land

I hovedsak samme stil som kan brukes på et åpent kjøkken. Gulvet er av stein, veggene er av tre, i stedet for en plate er det komfyr eller peis. Møblene er tre, grove, du kan legge en duk på bordet, et teppe på gulvet, som skal se ut som det var laget hjemme, med hendene. Rettene bør være fajanse med enkle geometriske mønstre. Gardinene er laget av lett stoff. Primærfarger er naturlige. Tre, grønt, brunt, du kan ispedd mørkerød. Lyskilden skal være peis, lampe på bordet. Du kan henge en lampe som simulerer parafin under taket.

Country stil

Country stil

Eco

Materialer – tre, bambus, siv. Kurvmøbler, grasiøs, rotting eller lignende materialer. Belysningen er diffust, koselig, gjerne etterligner ekte lys. I stedet for en komfyr, en peis, skal et kjøleskap ligne et skap. Det er matter på gulvet, sivgardiner på vinduene. Av tilbehøret – fajanse, som ser ut som om det ble skulpturert for hånd, mens keramikkpynt. Fargene er naturlige. Tre, greener, mørkerød, nær brun, sandgul.

Øko moderne kjøkken design

Øko moderne kjøkken design

Provence

Flis eller tre på gulvet, fargerikt blomstertapet på veggene, male taket hvitt eller puss det. Møblene er tynne, elegante, du kan flette, du kan stoler med smijernsrygger. Bordet er helst rundt, lite. Gardinene på vinduet er kaffe, korte, på bordet, gjerne en liten lampe under en lampeskjerm, en lyspære i en lignende lampeskjerm under taket. Nødvendigvis en vase med blomster på vinduskarmen, nødvendigvis mye lys, elegante tallerkener, blomsterduft og lukten av baking. På gulvet kan du legge et useriøst teppe i blomster, eller du kan klare deg uten det.

Provence - enkelt og uformelt

Provence – enkelt og uformelt

Loft

Hvis kjøkkenet ikke er i et trehus, men i et murstein, vil det passe perfekt. Gulvet er smidd for å se ut som betong, det er murstein og gips på veggene, bjelker under taket – ideelt sett hvis det er høyere enn i standardleiligheter. Møbler laget av jern og plast, med retter for å sette en høy metallhylle, et bord på tynne metallben, og bedre – en bardisk og barstoler. En skinnsofa må være i hjørnet, det må være graffiti på veggen. Det skal ikke være gardiner på vinduene. Farger – hvit, grå, svart. Lyse aksenter til et minimum.

Murstein på veggene er et slående tegn på loftstil

Murstein på veggene er et slående tegn på loftstil

Du kan selvfølgelig ikke bekymre deg for stilen, men bare følg rådene fra delen om åpne kjøkken. Delen om kompatibilitet gjelder også for lukkede..

Ikke lag for mange farger, ikke bland møbler av forskjellige stiler, ikke legg aksenter hvor som helst og i for store mengder, ikke overbelast interiøret med finesser.

Det viktigste er ikke å overdrive det med elementer og tilbehør.

Det viktigste er ikke å overdrive det med elementer og tilbehør.

Sommerkjøkken på landet - Hvordan utstyre? 220+ (Foto) DIY designprosjekter Sommerkjøkken på landet - Hvordan utstyre? 220+ (Foto) DIY designprosjekter Sommerkjøkken på landet - Hvordan utstyre? 220+ (Foto) DIY designprosjekter

Sommerkjøkken på landet - Hvordan utstyre? 220+ (Foto) DIY designprosjekter Sommerkjøkken på landet - Hvordan utstyre? 220+ (Foto) DIY designprosjekter

Det vil si å bruke energi på noe, hvis resultat ikke er garantert.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan vil et hvitt kjøkken med hvit benkeplate forandre interiøret? 145+ fotostiler og varianter av designløsninger

VIDEO: Ideer til kjøkkeninnredningen

konklusjoner

På kjøkkenet er det spesielt viktig at alle ting ikke bare har et sted, men at det er praktisk. Hvis du har tenkt på alt, lagt det ut, og den som lager mat hele tiden skifter, må du revurdere arrangementet av gjenstander.

Previous Post
Εσωτερικός σχεδιασμός αρχοντικού σε μοντέρνο στυλ: 155+ (Φωτογραφία) έργα για το σαλόνι, την κουζίνα, την αυλή
Next Post
265+ husstiler – fasader som vil bli husket