Design av en treroms leilighet (75 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design av en treroms leilighet (75 bilder)

Design av en treroms leilighet (75 bilder)

En treroms leilighet er et standard boligalternativ for en familie på 3-5 personer. Som regel inkluderer det et ganske romslig kjøkken, tekniske rom, en stue, et soverom og et barnerom (eller et andre soverom for voksne). Det er ganske enkelt å takle utformingen av slike leiligheter, men praktiske tips og kreative ideer vil aldri være overflødige. Når du planlegger utformingen av en treroms leilighet, se på de ferdige løsningene på nettstedet vårt-kanskje noen av nyansene ved etterbehandling eller plassering av møbler vil virke interessante for deg.

Registreringsregler

For å fullføre enhver reparasjon må den utføres i henhold til en nøye gjennomtenkt plan. Hvis vi snakker om en treroms leilighet, kan du ganske enkelt ikke klare deg uten en integrert tilnærming, som starter med fordelingen av kvadratmeter og slutter med ordningen av ting i huset. I dette tilfellet bør antall innbyggere, deres alder, livsstil, vaner og smak, fysiske egenskaper tas i betraktning. For eksempel kan et aktivt ungt par foretrekke minimalismen i det åpne rommet, mens en familie med to barn trenger ytterligere sonering av rom, en romslig spisestue og kjøkken, flere garderober..

Kommunikasjon er det første som bør installeres før du starter noen etterbehandling. Føringen av rør og elektriske ledninger må gjøres så nøyaktig og profesjonelt som mulig for å redusere sannsynligheten for ulykker. Av samme grunn kan du ikke spare på komponentdeler. Hvis de er av dårlig kvalitet, kan enhver vannlekkasje eller kortslutning føre til et betydelig tap av midler..

Oppvarming og lydisolering er det andre viktige stadiet i renovering av leiligheter. For et behagelig liv er trekking av vegger og tak med tetningsmateriale og spesielle membraner mer nødvendig enn de vakreste bakgrunnsbilder eller malerier. Moderne vinduer i metall-plast bidrar til å skille seg fra gatestøy, som i tillegg forhindrer varmetap.

Valget av en generell stil vil neppe skape vanskeligheter for eierne av en treroms leilighet – i denne saken kan de bare stole på sin egen smak. Det anbefales imidlertid å korrelere egenskapene til designet du liker med de objektive egenskapene til lokalene: I små rom, foretrekker du lakoniske former og nøytrale farger, og i større rom bruker du dristige aksenter og en lys palett med nyanser..

Design av en treroms leilighet - Registreringsregler Design av en treroms leilighet - Registreringsregler Design av en treroms leilighet - Registreringsregler

Gangdesign i leiligheten

Til tross for sine beskjedne dimensjoner, er korridoren ved inngangen et ganske betydelig rom. For enkelhets skyld for beboere og gjester er det bare nødvendig å gi et sted for oppbevaring av yttertøy, sko, paraplyer og vesker, hatter. Denne funksjonen håndteres best av en modul bestående av romslige skohyller, garderobe, mesanin og åpen henger. Det er bra hvis settet inneholder et stort speil med et høyt skap, samt en myk benk for å gjøre det mer behagelig, for eksempel å knytte skolisser på skoene dine eller samle barn ute..

Når det er ferdig, er det verdt å gi preferanse til fuktresistente og lett vaskbare materialer: porselen steintøy, fliser, vinyl tapet, dekorativ stein, gips med steinsprut. For taket er vanlig maleri eller et strekkduk egnet; med tilstrekkelig høyde kan du eksperimentere med gips. I fravær av vinduer vil delikate toner og speilvendte overflater bidra til å gjøre gangen lettere, i tillegg er det tilrådelig å installere flere lamper – både på toppen og på sidene.

Gang - Design av en treroms leilighet Gang - Design av en treroms leilighet Gang - Design av en treroms leilighet

Kjøkken interier

I de fleste treromsleiligheter er kjøkkenene ganske romslige-et standardsett, alt nødvendig utstyr og en fullverdig spisestue for 4-5 personer kan lett passe der. I dette tilfellet kan du begynne å forbedre interiøret bare ved kjøp av mer moderne møbler og husholdningsapparater. Fasjonable nyheter kjennetegnes ved sin stilige design, de er praktiske og pålitelige i drift. I de siste årene, på toppen av populariteten, er kjøkken “vegger” uten håndtak og noen innredning – enkle glatte fasader av akromatiske nyanser, bak hvilke det er mange praktiske hyller og skuffer.

Generelt bør kjøkkenets design være diskret og pent. Som en base er enhver nøytral farge egnet: hvit, lys grå, beige, brun. Elskere av lyse farger kan rådes av frukt- og bærpaletten, som også kan brukes til aksenter og dekor. Mye oppmerksomhet bør rettes mot belysningen – diodelister over arbeidsflatene og en egen lysekrone til spisebordet vil komme godt med.

Kjøkken - Design av en treroms leilighet Kjøkken - Design av en treroms leilighet Kjøkken - Design av en treroms leilighet

Stue design

Mange foretrekker å tilbringe familiekvelder, møter med venner og slektninger i stua. Som regel er det tildelt et rom til dette formålet ved siden av gangen og kjøkkenet. Ofte er det en utgang fra gangen til loggiaen, som om ønskelig lett kan konverteres til et minikontor, spisestue eller veranda. På balkongen kan blomsteroppdrettere organisere et lite drivhus, som vil bli en ekte dekorasjon av leiligheten..

I motsetning til de “sovjetiske” stuer, der en god halvdel av plassen var opptatt av en stor vegg, et sittehjørne og en TV med bredt rør, ser det moderne interiøret mye mer kompakt ut. En komfortabel sofa, salongbord og plasma på veggen – et slikt minimum er nok for avslapning, og de resterende kvadratmeterne kan skilles med en slags skillevegg og tilpasses andre formål, for eksempel for å utstyre en arbeidsplass for et skolebarn eller legg en ekstra seng.

Stue - Design av en treroms leilighet Stue - Design av en treroms leilighet Stue - Design av en treroms leilighet

Soverom dekorasjon i leiligheten

Soverommet skal ideelt sett være ufremkommelig, beskyttet mot fremmede lyder og for sterkt lys. Tette gardiner på vinduene og myke pastellfarger i designet vil bidra til å skape en bortgjemt atmosfære. Riktig arrangement av møbler er ikke mindre viktig. Spesielt er det best å lene hodet på sengen mot en tom vegg slik at vinduet og døren forblir i sikte. Tvert imot kan du henge en TV, som et dekorativt panel eller fordypning (nisje) vil tjene som bakgrunn.

Den beste plasseringen for en garderobe i et lite soverom er rundt døren eller rundt sengen. Så det vil ikke rote opp plassen og etterlate et ledig hjørne til et toalettbord eller en polstret stol med en gulvlampe. Det er bedre å lagre sesongartikler på mesaninen, som anbefales å være dekorert i samme stil som fronten av garderoben. Hvis opptakene i rommet tillater det, kan du tildele mer plass til klær ved å gjemme hyllene bak en skyvevegg med høyde fra gulv til tak.

Soverom - Design av en treroms leilighet Soverom - Design av en treroms leilighet Soverom - Design av en treroms leilighet

Barneromsdesign

For et barnerom i en treroms leilighet, bør du velge det lyseste og mest romslige rommet med vinduer mot sør, sørvest eller sørøst. Det er ønskelig at det ikke er utgang til åpen balkong. I ekstreme tilfeller er en sikkert forsterket loggia tillatt, som kan brukes som arbeidsplass, mini-bibliotek eller pantry.

Med tanke på alder og kjønn på små innbyggere i barnehagen, er det nødvendig å skaffe et tilstrekkelig antall garderober, bokhyller, arrangører for leker og forskjellige småting. Det er praktisk å lagre sengetøy under barnesenger, men for dette må de suppleres med skuffer. Forresten, slike design vil samtidig lette rengjøring og eliminere behovet for å få ballene til å rulle ut under beina..

Hvis det er flere barn, er det, i tillegg til moduler i flere lag, verdt å vurdere soneringsalternativer – skillevegger og podier er uunnværlige for heterofile babyer, så vel som ungdom som trenger individuell plass. I tillegg til grunnleggende møbler, vil det ikke skade å installere noen sports-, musikalske, utviklende interiørelementer i rommet. En horisontal bar, veggstenger, ringer passer til gutter, jenter kan like et fargerikt piano, en leketøykjøkken eller et dukkehus. Mange barn elsker alle slags markiser, telt, parykker, bassenger med baller, tegnebrett – alt dette gleder barna og lar dem diversifisere fritiden..

Barnerom - Design av en treroms leilighet Barnerom - Design av en treroms leilighet Barnerom - Design av en treroms leilighet

Bad interiør

Å ordne et bad i en treroms leilighet er ikke en vanskelig oppgave, gitt at den har nok plass til å installere et stille badekar, vask og vaskemaskin. Kjennere av moderne designtrender kan imidlertid bevege seg bort fra den vanlige konfigurasjonen, og velge for eksempel en dusjkabinett med en “tropisk” vannkanne og en hydromassasjefunksjon.

Som et kompromiss kan du kjøpe et dypere badekar med normal badeevne, eller du kan kombinere badekar og dusj. Det vil være mulig å installere begge separat bare når du kombinerer badet – i dette tilfellet er et av hjørnene tildelt under boden.

Bad - Design av en treroms leilighet Bad - Design av en treroms leilighet Bad - Design av en treroms leilighet

Design av en treroms leilighet – foto

I galleriet vårt finner du enda flere interessante eksempler på utformingen av forskjellige lokaler i en treroms leilighet. På grunn av de ganske store opptakene er slike boliger perfekte for alle interiørforsøk. Når du velger finish, møbler og dekor, bør du først stole på din intuisjon, fordi alle disse tingene vil bli brukt i mer enn ett år. Bortsett fra estetikk er det viktig å ta vare på de praktiske aspektene. Hvis alt er gjort riktig, vil din nye design av en treroms leilighet bli en ekte oase av hjemmekomfort og velvære..

Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto Interiørdesign av en treroms leilighet - foto

Video: Treroms leilighet – Interiørideer

Previous Post
קווילינג: 50 רעיונות לקישוט DIY
Next Post
Pantry design ideer i leiligheten (70 bilder)