Oppsett av en 3-roms leilighet med layout i panelhus. Effektiv plassforbedring + 160 BILDER
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Oppsett av en 3-roms leilighet med layout i panelhus. Effektiv plassforbedring + 160 BILDER

Oppsett av en treroms leilighet

Oppsett av en treroms leilighet

Hvordan velge utformingen av en 3-roms leilighet? Hva er forskjellen mellom organisering av plass i nye bygninger og panelhus? Hvilken stil bør du velge? Flere detaljer senere i artikkelen.

Hvilke spørsmål må forutses. Detaljerer plassen

Før du starter reparasjoner, er det viktig å planlegge alle detaljene riktig, tenke på hvilke transformasjoner som vil bli i leiligheten, hvor du skal plassere interiørartikler og møbler. Men enda viktigere, du må prøve å få alle familiemedlemmer til å føle seg komfortable og koselige..

Skap hygge og komfort for hele familien

Skap hygge og komfort for hele familien

Valgkriterier

Hver person er individuell, enhver familie er unik. Derfor må oppsettet og designet være unikt. Dette betyr ikke at du trenger å kjøpe super eksklusive møbler og dekor. Det er viktig å organisere boarealet på en slik måte at det var hyggelig å komme hjem, interiøret irriterte ikke, jeg ønsket å ta imot gjester, hver ting sto på plass og utførte de nødvendige funksjonene.

Komfortabel leilighet uten unødvendige detaljer

Komfortabel leilighet uten unødvendige detaljer

Se deg rundt og tenk på hva du ønsker å endre i hjemmet ditt, ta med det inn for å først og fremst endre livskvaliteten. La oss gå videre til konkretisering:

1 Bestem selv hvor rasjonelt ledig plass som har vært fasjonabel den siste tiden vil bli. Nedenfor er fordeler og ulemper med denne trenden.. Mer ledig plass

Mer ledig plass

2 Planlegger du å øke familien din. Dette er ikke bare fødsel av et barn, flytting av foreldre eller slektninger, men også utseendet til en hund eller katt, fisk eller chinchilla. Kanskje du vil sy, lage et nettsted eller organisere en minihage. Alt dette krever riktig sonering.. Riktig sonering av plass

Riktig sonering av plass

3 Hvilke farger familien liker. Dette er ikke et abstrakt begrep. Farge kan likt (fragmentarisk). Men er du klar til å male soverommet et dypblått og legge til gullbelagt gips fra Paris for å forvandle pauserommet til Madame Pompadours soverom.? Forgylte gipselementer på soverommet

Forgylte gipselementer på soverommet

4Mistress elsker å eksperimentere på kjøkkenet, lage mat og komme med interessante retter. Hvor lang tid tar det? Hvordan plassere arbeidsbord, men samtidig unngå spredning av lukt i hele leiligheten? Oppsett av kjøkken og stue

Oppsett av kjøkken og stue

Og viktigst av alt, hvilken økonomi har du tenkt å bruke på å endre livet ditt?.

Tenk på dette med hele familien før de grunnleggende endringene starter, og du trenger ikke å angre på at det fasjonable tapetet i stua irriterer øynene og du tenker på det, og ikke om utviklingen av plottet til en underholdende film..

Velg riktig tapet i stua

Velg riktig tapet i stua

Vær veldig forsiktig med å kombinere elementer fra klassiske stiler og avantgarde-moderne.

Oppsettalternativer

Hvis du fremdeles leter etter en vellykket layout, vil vårt utvalg av alternativer være av interesse for deg..

Oppsett av en leilighet på 60 kvm i et panelhus

Oppsett 1

Oppsett 1

Oppsett 2

Oppsett 2

Oppsett 3

Oppsett 3

Oppsett 4

Oppsett 4

Hvis området er 80 kvm.

Oppsett 1

Oppsett 1

Oppsett 2

Oppsett 2

Oppsett 3

Oppsett 3

Oppsett 4

Oppsett 4

Vi gjør justeringen riktig i stalinkaen

Oppsett 1

Oppsett 1

Oppsett 2

Oppsett 2

Oppsett 3

Oppsett 3

Planlegging i Khrusjtsjov

Oppsett 1

Oppsett 1

Oppsett 2

Oppsett 2

Oppsett 3

Oppsett 3

Design teknikker

Det er lettere for eiere av leiligheter i nye bygninger med et stort område og fravær av skillevegger å realisere noen fantasier. Prinsippene beskrevet nedenfor gjelder imidlertid for alle steder. Designere kan ikke fysisk endre størrelsen på rommene. Derfor bruker de noen triks som kan utføre mirakler..

Design triks når du planlegger en leilighet

Design triks når du planlegger en leilighet

Først og fremst er dette fargen:

1 For tilhengere av egyptisk stil er det viktig å innføre det i interiøret mørkeblå. Hvis du vil sovne uten sovemedisiner, bestiller du de blå strekkloftene med spotlights til soverommet. Egyptisk stil i interiøret ser ganske uvanlig ut

Egyptisk stil i interiøret ser ganske uvanlig ut

2 Grønt i sin rene form og alle dets tolkninger hjelper til med å slappe av. Hvis du trenger å skape et respektabelt interiør med et historisk preg, bruk grågrønne nyanser. Palace sjarm er garantert. Grågrønt i det indre av soverommet

Grågrønt i det indre av soverommet

3 Hvit er en god bakgrunn for antikke, mørke og eksklusive lyse møbler (dette er trenden for forrige sesong). Hvite vegger i det indre av leiligheten

Hvite vegger i det indre av leiligheten

4 Varme farger (rød, gul) er passende i rom som vender mot nordvest, kalde farger: blå, lilla, grønn – for rom som vender mot sør. Kule farger i stua

Kule farger i stua

Og så mer detaljert om endring av størrelsen på lokalene..

Hvordan heve taket

Det ser ut til at du ikke kan flytte til naboene over eller under. Imidlertid har arkitekter gjennom historien brukt enkle teknikker for dette.. Dekor må ha vertikal retning. Jeg understreker: det trenger ikke å være striper, arabesker og lignende gjelder.

Du kan “heve” taket med vertikale linjer

Et godt alternativ: tak på flere nivåer, der den sentrale delen er den høyeste og har oppadgående belysning. Trenden de siste årene er strekk tak. Med deres hjelp oppnås en perfekt flat overflate. For de som ønsker å øke høyden – blanke lerret. For å skape kos – matt, med imitasjon av tekstiler.

Matt strekkloft for å skape hygge

Matt strekkloft for å skape hygge

Utvid veggene

Bueformede passasjer gir effekten av å utvide plassen. I små rom, bruk diagonale fliser., laminat, parkettplate, er de virkelige dimensjonene til rommet tapt.

Dekorative interiørbuer i interiøret

Dekorative interiørbuer i interiøret

I smale korridorer er det nok å male frontveggene eller ta tapet to toner mørkere enn sidene, og de vil “bevege seg fra hverandre” foran øynene våre. En lignende følelse gis ved å dekorere med pilaster, vertikale stenger, lange malerier, lamper plassert i samme avstand..

Pilasters - luksuriøs personlighet

Pilasters – luksuriøs personlighet

Bruk søyler, pyloner, pilastre med store bokstaver, dekorere hjørnene på rommene med en mørkere innredning: maleri, tapet, naturstein eller dekorativ stein.

Fasjonable designretninger (stiler), trender

Marmor i forskjellige tolkninger brukes til å dekorere gulv og vegger. Det trenger imidlertid ikke å være en triviell flis. Det er bedre å bruke plater, inkludert de som etterligner dette materialet. Sengetepper, dekorative puter med marmormønster blir et tillegg. Materialer med dette mønsteret brukes til å dekorere benkeplater på kjøkkenområder, salongbord.

Marmorheller i veggdekorasjon

Marmorheller i veggdekorasjon

For dekorasjon anbefaler ledende designere å velge farger og nyanser: brun-rød, lilla, blå (himmelens farge), terrakotta, blå, sennep, beige, rød (fragmentarisk). Som du kan se, er rekkevidden ganske omfattende, den kan tilfredsstille enhver preferanse. Men likevel ble Greenery kåret til fargekongen i år – fargen på ungt grønt, som personifiserer sammenslåing med natur, energi.

Grønt er årets trendfarge

Grønt er årets trendfarge

Denne trenden gjenspeiles i samlinger av keramiske fliser. Fargeskjemaet er homogent, med et naturlig mønster: forskjellige nyanser av oker, kobber kombineres med mørkere nyanser. Tilbake til naturen krever mange levende planter. Om ønskelig kan rommet gjøres om til et drivhus.

Naturskygger i det indre av leiligheten

Naturskygger i det indre av leiligheten

Alle naturlige farger og nyanser er en trygg innsats. Tilbake til naturen – designernes motto.

Hvordan legge til kos til store rom

Ofte føler ikke leilighetseiere seg komfortable. For å forhindre dette, organiser minisoner: avslapning, se på TV, spisestue. Denne teknikken lindrer psykologisk stress fra et rom uten vegger. Hver person trenger steder, betinget delt etter funksjon, for ikke å føle tomhet..

Regulering av ett stort rom

Regulering av ett stort rom

For avslapning grupperes sofaer, salongbord og lenestoler + teppe. Spisegruppen inkluderer et lysbilde, et bord med stoler, du kan understreke det med et annet gulvbelegg (fliser).

Gruppering av møbler etter soner i leiligheten

Gruppering av møbler etter soner i leiligheten

For dine favorittaktiviteter, til og med kommunikasjon i sosiale nettverk, er et hjørne organisert med et komfortabelt bord, lenestol. For ikke å forveksle med en fullverdig studie. Det er snarere et skall der de gjemmer seg for kommunikasjon på nettverket..

Koselig hjørne for kommunikasjon

Koselig hjørne for kommunikasjon

Ytterligere lokaler

Ofte i hjemmene små kjøkken. For å maksimere arealet, i stedet for en vinduskarme, bestiller du en benkeplate som kombineres med arbeidsflaten. Bestill hengeskap til taket: du kan plassere gjenstander og kjøkkenutstyr på de øvre hyllene som du sjelden bruker.

Nylig bruker ikke mange husmødre ovner. I stedet for en vanlig ovn, installer du en koketopp, og gjør plassen under den til et skap.

Ekstra arbeidsflate på kjøkkenet

Ekstra arbeidsflate på kjøkkenet

Det er rasjonelt å installere en varmtvannsbereder i vaskerommene. Det er lett å gjemme seg bak et dekorativt avtagbart panel. Hvis du ikke er fan av mange timers bad og det ikke er små barn i familien, bytt ut badekaret med dusjkabinett eller hydroboks. Installer en vaskemaskin i den ledige plassen.

Dusjkabinett med vaskemaskin i ett rom

Dusjkabinett med vaskemaskin i ett rom

Gratis oppsett

Ofte annonserer motemagasiner og designprogrammer et studioalternativ for organisering av plass. Tenk på komforten for i morgen før du river alle partisjonene. Faktisk foreslår designerne å fjerne interiørpartisjonene og organisere visuell sonering. La oss ta en titt på fordeler og ulemper:

  • Åpne rom gir mer lys og luft.
  • Interessante, til og med klassiske stiler kan implementeres.
  • Tilkoblingen av flere funksjonsområder sparer tid når du beveger deg mellom dem.
  • Lettere å finne møbler.

Kombinere soverom og stue

Kombinere soverom og stue

Men:

  • Badet kombinert med toalettet blir virkelig større, men hvis det er mer enn 2 personer i familien, er køen foran døren til hygienerommet garantert.
  • Stuer, kombinert med kjøkkenet, er mettet av lukter av mat. Det samme gjelder kjøkkenområdet som renner ut i gangen. Alle ting vil lukte, om ikke koteletter, så risotto. Men dette vil ikke tilføre italiensk sjarm til vertinnen..
  • For å koble rom med balkong eller loggia, må du installere doble vinduer med økte varmebesparende egenskaper, organisere gulv- og veggisolasjon. Som et alternativ, legg en del av balkongen med gassblokker (de har en dobbel fordel: de holder temperaturen godt og lungene).
  • Du kan ikke organisere “våtsoner” etter eget skjønn. Hvis du installerer et badekar på soverommet (området tillater det), vil selv en liten overstrømning av vann forårsake en flom blant naboene. For å forhindre en slik ulykke i prosessen med å bygge et hus, arrangeres det spesielle vanntettingsbelter på bad og toaletter..

Kombiner bad og toalett for mer plass

Kombiner bad og toalett for mer plass

Støttekonstruksjonene må ikke demonteres, ellers kan det oppstå deformasjon av takplatene..

Hvordan visuelt kombinere separate rom

Hvis du bestemmer deg for å forlate den grunnleggende utformingen av en leilighet med separate rom, er det noen triks som du kan oppnå effekten av åpen plass. Ta bort alle mesaninene, de stjeler høyden.

Lag buede gangveier. Fjern dørene i stuen og utvid dem bokstavelig talt med 20 cm. Fremfor alle dørene, gjør desudeports (mer detaljert at dette er Google for hjelp). På den ene siden gir lignende detaljer en følelse av repetisjon, som igjen endrer parametrene i rommet..

Bue mellom kjøkken og stue

Bue mellom kjøkken og stue

Velg den rette inventar. Alle apparater som vises med åpne dører må være i samme stil. Dette betyr ikke at du trenger å kjøpe nøyaktig de samme armaturene. Det er nok at de har lignende nyanser, form, farge, men forskjellige størrelser, lengder.

Kjøkken og stue med belysning i samme stil

Kjøkken og stue med belysning i samme stil

Velg en grunnfarge som vil gjenta seg i forskjellige tolkninger i hvert rom. Hvis du vil ha en kjøretur. Dekorer badet ditt på en spesiell måte. Dette rommet er intimt, det kan slås ut av en enkelt dekorativ tråd..

Tilpass badet ditt

Tilpass badet ditt

Hvis leiligheten er liten, prøv å ikke velge store møbler. I stedet for store vegger, installer en garderobe i korridoren, soverommene. Du er heldig og det er et pantry i leiligheten, kast ubarmhjertig alt søppel fra det og lag et omkledningsrom.

Sett opp et pantry for et omkledningsrom

Sett opp et pantry for et omkledningsrom

I små rom gis en interessant effekt ved å dekorere den ene veggen (for eksempel bak en sofa) med tapet med store trykkmønstre. Hvis du bestemmer deg for å lage en slik dekorasjon, rammer vi alle andre vegger med vanlig tapet, maleri eller gips. Det er nødvendig å velge en farge som er i harmoni med fargevalget..

Veggdekorasjon bak sofaen

Veggdekorasjon bak sofaen

Tillat deg selv å drømme

Det er viktig å gå bort fra maler og planlegge ditt eget hjem, ikke som med venner, i moteblader, eller fordi dette er sesongens trend. Først og fremst må du forstå at du lever i den. Men flytt bort alt som allerede er dekket av støv. Tenk at det vil glede meg i dag, nå og vil glede meg i morgen. Kjøp et rundt bord eller en uvanlig gulvlampe. Ofte blir slike detaljer grunnleggende, som hele interiøret er bygd rundt..

Uvanlige gulvlamper som grunnleggende detaljer i interiøret

Uvanlige gulvlamper som grunnleggende detaljer i interiøret

VIDEO: Utrolig vakre planleggingsideer

Previous Post
Εσωτερικός σχεδιασμός αρχοντικού σε μοντέρνο στυλ: 155+ (Φωτογραφία) έργα για το σαλόνι, την κουζίνα, την αυλή
Next Post
265+ husstiler – fasader som vil bli husket