DIY hagedekorasjoner: 103 ideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

DIY hagedekorasjoner: 103 ideer

DIY hagedekorasjoner: 103 ideer

En sommerhytte er et sted ikke bare for avslapning, naturopplevelse eller sunn fysisk aktivitet, men også for kreativitet. Eiere av sitt eget stykke land streber alltid etter å foredle det så mye som mulig, og hente inn et stykke av seg selv. Det viktigste i denne virksomheten er å finne en interessant idé som selv en nybegynner kan implementere. I dag skal vi snakke om hvordan du lager dekorasjoner til hagen med egne hender, fordi selv blomster trenger innredning!

Hvor skal jeg begynne?

En liten tomt der det dyrkes flere blomsterbed. Blant de høye stilkene av roser eller tulipaner lurer lyse leketøynisser med stadig smilende ansikter. Sannsynligvis ser noe slikt ut som en dekorert hage i representasjonene av mennesker som absorberer bilder fra amerikanske filmer. I virkeligheten, merkelig nok, er alt mye mer interessant og variert når det gjelder smykker, spesielt de du kan lage selv.

Det fine med hjemmelaget håndverk er at du ikke trenger mye penger for å lage dem. Dessuten realiseres ofte originale og estetiske elementer fra improviserte gjenstander som du lenge har vurdert som søppel. Gamle tømmerstokker, slitte dekk, plastflasker brukes – noen av disse materialene vil definitivt bli funnet i pantryet i landet..

Å dekorere en hage er ikke å dekorere et interiør. Det er ingen strenge stil- og komposisjonsregler her. Men dette kan bare komplisere oppgaven, siden du må stole på din egen skjønnhet, mens du klarer å ikke overdrive det med innredningen. Likevel er planter hovedpersonene i ditt territorium..

Du må imidlertid ta hensyn til nettstedets generelle stil, så vel som byggingen av huset. For eksempel vil til og med en fargerik bukett roser se upassende rundt en minimalistisk bygning med en geometrisk komposisjon, ikke som skulpturer fra plastflasker. Men for et koselig trehus kan du ta en tur og lage søte håndverk.

Vær oppmerksom på paletten i blomsterhagen. Hvis jorden er full av lyse knopper, er det bedre å velge dekorasjoner med mer beherskete farger – på denne måten vil de ikke smelte sammen med bakgrunnen eller vil ikke se for fargerike ut.

Hvilke elementer som passer inn i rommet avhenger av størrelsen, din smak og krav. Tross alt kan fylling av en hage ikke bare oppfylle en estetisk funksjon, men også tjene praktiske formål. Uansett, hvis du ønsker det, kan du alltid finne mange interessante løsninger.!

DIY hagedekorasjoner - Hvor skal du begynne DIY hagedekorasjoner - Hvor skal du begynne DIY hagedekorasjoner - Hvor skal du begynne DIY hagedekorasjoner - Hvor skal du begynne DIY hagedekorasjoner - Hvor skal du begynne DIY hagedekorasjoner - Hvor skal du begynne DIY hagedekorasjoner - Hvor skal du begynne

Funksjonelle ting for hagen

Det ser ut til at dette ikke er fullverdige dekorative elementer, men deres plassering kan dramatisk endre utseendet på hagen, samt gjøre det til et hyggelig sted å slappe av..

Gjerder og gjerder

For å forhindre at de blomstrende blomsterbedene blir dekorert med pene nisser, og gjerdet i mellomtiden består av ansiktsløse gamle brett, må du ta vare på denne detaljen..

Gjerdet kan være anlagt med girlish druer, eføy eller roser. Denne typen innredning ser naturlig og romantisk ut. Det solide gjerdet kan males i levende farger eller mønstre – hvis dine kunstneriske ferdigheter tillater det.

Et gjerde av gjæret jern med planter som fletter det ser elegant ut. Og del stedet inn i soner ved å bruke et lavt gjerde laget av krøllete masker.

DIY hagedekorasjoner - Gjerder og gjerder DIY hagedekorasjoner - Gjerder og gjerder DIY hagedekorasjoner - Gjerder og gjerder DIY hagedekorasjoner - Gjerder og gjerder DIY hagedekorasjoner - Gjerder og gjerder DIY hagedekorasjoner - Gjerder og gjerder

Svinge

Har du noen gang tenkt på at en liten sving ikke bare kan være en garanti for en hyggelig hvile for barnet ditt, men også et estetisk dekorelement i hagen? Omgitt av frukttrær eller bruker dem som en støtte, vil de garantert bringe regnbuehumør til nettstedet ditt..

Den enkleste og smertefullt kjente løsningen fra barndommen er en dekkesving knyttet til et tre. Eller alternativt et lite brett med tau. Du kan gå litt lenger og bygge en hengekøye – for dette trenger du et tett stoff i ett stykke.

Du vil neppe klare mer komplekse typer husker uten ferdigheter i å jobbe med tre. Men resultatet er verdt all innsats: Enkel eller dobbel design med puter og et teppe er drømmen til enhver sommerboer..

DIY hagedekorasjoner - Swing DIY hagedekorasjoner - Swing DIY hagedekorasjoner - Swing

Fuglehus

Hvis du vil fylle hagen med fuglekvitter, må du sørge for at fuglene vil være i ditt område. Praktiske og, viktigst, estetiske fuglehus vil hjelpe med dette.

Det er bedre å klare seg uten plastflasker som mater og lage et fullverdig hus, helst laget av tre. Men du kan også alltid lage et originalt objekt fra skrapmaterialer, for eksempel et tørket gresskar eller til og med retter..

DIY hagedekorasjoner - fuglehus DIY hagedekorasjoner - fuglehus DIY hagedekorasjoner - fuglehus DIY hagedekorasjoner - fuglehus DIY hagedekorasjoner - fuglehus

Belysning

For en hage med et stort område må du ta vare på kunstige lyskilder for ikke å vandre rundt den om kvelden, som i en dyp skog.

Høye gatelys vil bare se passende ut ved siden av et lysthus eller et sted å slappe av. Hengende lykter kan installeres andre steder. Lamper på plenen eller gjemt mellom planter ser også romantiske ut. Swingen kan utstyres med en flerfarget krans.

DIY hagedekorasjoner - belysning DIY hagedekorasjoner - belysning DIY hagedekorasjoner - belysning DIY hagedekorasjoner - belysning DIY hagedekorasjoner - belysning

Oase i hagen: å lage en dam

En dam er den beste dekorasjonen for en hage. Hvis du finner ut at grunnvannet ligger nær overflaten ved dachaen, kan du betrakte deg selv som heldig – dette vil tillate deg å okkupere et landområde som ikke er egnet for planting..

For mindre heldige eiere er det et alternativ med et kunstig reservoar. Ideelt sett vil det være litt vekk fra plenen. For å lage en dam kan du kjøpe en spesiell beholder eller dekke et gravd hull med polyetylen.

Selve det ferdige reservoaret er et reelt felt for kreativitet. Du kan lansere fisk, et flytende blomsterbed, etc..

DIY hagedekorasjoner - Dam DIY hagedekorasjoner - Dam DIY hagedekorasjoner - Dam DIY hagedekorasjoner - Dam DIY hagedekorasjoner - Dam DIY hagedekorasjoner - Dam DIY hagedekorasjoner - Dam DIY hagedekorasjoner - Dam DIY hagedekorasjoner - Dam DIY hagedekorasjoner - Dam

Hagevei ideer

Hver sommerboende som respekterer seg selv og som overvåker estetikken til nettstedet hans, bør ta seg av å lage vakre og ryddig stier. Tross alt ser stiene som tråkket gjennom krattene ekstremt uforglemmelige ut, og kompliserer også bevegelsen i hagen. Heldigvis er det ganske realistisk og ganske spennende å løse dette problemet på egen hånd, gitt mange alternativer..

Kompleksiteten til valget skyldes bare et bredt spekter av materialer: tre, plast, gummi eller belegg. Naturstein ser luksuriøst ut, men det er for eksempel merkelig kombinert med produkter fra plastflasker. Men godt egnet for et landskap med en dam.

Tregater ser veldig koselige ut takket være den dype teksturen. For at de skal kunne tjene en lang service, er overflaten forhåndsbelagt med en beskyttende lakk..

Eierne av murhus vil sikkert ha materiale til de tilsvarende stiene. Ved å kombinere detaljer om forskjellige nyanser kan du lage geometriske mønstre, som en mosaikk. For denne effekten er imidlertid også belegningsstein, småstein eller grus – det billigste alternativet..

Noen håndverkere klarer imidlertid å lage uvanlige smug fra avfallsmaterialer – bruskapper eller vinkorker..

DIY hagedekorasjoner - Hagestier DIY hagedekorasjoner - Hagestier DIY hagedekorasjoner - Hagestier DIY hagedekorasjoner - Hagestier DIY hagedekorasjoner - Hagestier DIY hagedekorasjoner - Hagestier DIY hagedekorasjoner - Hagestier DIY hagedekorasjoner - Hagestier DIY hagedekorasjoner - Hagestier DIY hagedekorasjoner - Hagestier

Dekorasjoner til hagen fra plastflasker

Åh, hvor mange fantastiske produkter plastflasker forbereder for oss! Og ikke la deg skremme av deres umistelige miljøomdømme. De vil tjene som dekorasjon i hagen med utmerkelse. Plast er sterkt nok, holdbart og tilbyr mange muligheter for bruk, til tross for ytre uattraktivitet.

Dyreflasker er en flott base for å lage figurer. For dette, i tillegg til selve beholderne, trenger du lim, saks og akrylmaling i tilfelle den første overflaten ikke passer deg. Vel, da må du bruke fantasien din, for fra en slik beholder vil det vise seg å lage en figur. I dette tilfellet kan du bruke både en solid beholder og kutte ut mange små deler fra den..

Plastflasker er flotte for å lage nyttige dekorative gjenstander som blomsterbed. For å gjøre dette er det nok å kutte ut en liten vertikal seksjon fra auberginen og dekke den med jord. “Nesen” på beholderen vil bli ansiktet til en dyrfigur, som kan dekoreres på enhver mulig måte.

Et annet alternativ er billige blomsterbed kantstein. For dette er mindre beholdere egnet – de må fylles med sand eller annen vektingsbase, og deretter “plantes” rundt ønsket tomt. For å forhindre at alt dette ser kjedelig ut, kan grensen males.

DIY plastflaske hagedekorasjoner DIY plastflaske hagedekorasjoner DIY plastflaske hagedekorasjoner DIY plastflaske hagedekorasjoner DIY plastflaske hagedekorasjoner DIY plastflaske hagedekorasjoner DIY plastflaske hagedekorasjoner DIY plastflaske hagedekorasjoner DIY plastflaske hagedekorasjoner DIY plastflaske hagedekorasjoner DIY plastflaske hagedekorasjoner DIY plastflaske hagedekorasjoner

Dekorasjoner til hagen fra steiner

I tillegg til at hagegater kan lages av småstein, er det også et utmerket materiale for et bredt spekter av håndverk..

En stor stein brukes til blomsterbed og blomsterbed, og legger den ut i ønsket rekkefølge – for eksempel som en slags grense. For stabilitet i strukturen kan småstein påføres sementmørtelen, mens du prøver å unngå dannelse av sprekker. På denne måten vil det vise seg å skape høye strukturer..

Tradisjonelt, i landskapsdesign, brukes naturstein til å dekorere vannforekomster, som er lagt langs konturen, vekslende småstein av forskjellige størrelser. En velholdt dam vil være et sentralt trekk i enhver hage.

Noen mennesker bruker småstein som et materiale for hageelementer. Med deres hjelp kan du til og med lage ekte kunstobjekter og fylle rammestrukturer av en gitt form med dette materialet..

Men den mest populære måten å bruke stein på er dekorasjon. Småstein er et utmerket lerret for komplekse og enkle kunstkomposisjoner som vil dekorere enhver hage fantastisk. Med deres hjelp kan du for eksempel lage en marihøne eller en stor katt – alt avhenger av ferdighetsnivået ditt.

DIY steinhage dekorasjoner DIY steinhage dekorasjoner DIY steinhage dekorasjoner DIY steinhage dekorasjoner DIY steinhage dekorasjoner DIY steinhage dekorasjoner DIY steinhage dekorasjoner DIY steinhage dekorasjoner DIY steinhage dekorasjoner DIY steinhage dekorasjoner DIY steinhage dekorasjoner DIY steinhage dekorasjoner DIY steinhage dekorasjoner DIY steinhage dekorasjoner DIY steinhage dekorasjoner DIY steinhage dekorasjoner

Dekorasjon av dekkhage

Ingen steder å sette gamle bildekk? Det spiller ingen rolle, legg dem til i hagen din. Takket være enkle manipulasjoner blir dekk til veldig estetiske og noen ganger nyttige produkter som vil dekorere ethvert område.

En favoritt type dekor laget av dette materialet er dyrefigurer. Bare for å lage dem, må du forstå hvordan du lager en svane eller en alligator fra et hjul som har en helt annen form. Eller du kan spionere på mesterklasser og sørge for at det ikke er noe komplisert med det. Akrylmaling spiller en nøkkelrolle i designet, som “gjenoppliver” karakteren din.

Noen håndverkere lager til og med hele hagemøbler fra dekk, med bord og stoler. Du kan også prøve det ved å bygge en lekeplass først som oppvarming. Barnet ditt vil elske å hoppe over rattet eller ha det gøy på den lydige sebraen.

Nesten ikke annet arbeid enn maling er nødvendig og å lage et blomsterbed av bildekk. Det er nok å installere dem på riktig sted, de kan være i flere nivåer, og deretter fylle med alt du trenger, som en gryte. Billig og sint!

DIY dekkhage dekorasjoner DIY dekkhage dekorasjoner DIY dekkhage dekorasjoner DIY dekkhage dekorasjoner DIY dekkhage dekorasjoner DIY dekkhage dekorasjoner DIY dekkhage dekorasjoner DIY dekkhage dekorasjoner DIY dekkhage dekorasjoner DIY dekkhage dekorasjoner DIY dekkhage dekorasjoner

Video: DIY -håndverk for en hage eller en sommerbolig

Previous Post
Το εσωτερικό του μπάνιου και της σάουνας (50 φωτογραφίες): τύποι τελειωμάτων
Next Post
Hvordan velge bakgrunnsbilde til gangen (+60 bilder)