Hvordan velge bakgrunnsbilde til gangen (+60 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan velge bakgrunnsbilde til gangen (+60 bilder)

Hvordan velge bakgrunnsbilde til gangen (+60 bilder)

En inngangsparti er en mellomliggende sone mellom bolig- og boligområder. Det ser ut til at det lille området i rommet, som vanligvis varierer fra 2 til 4 kvm, ikke lar deg gå for langt i interiøret og utvikle et design som umiddelbart vil skape et positivt inntrykk av hele leiligheten. Men dette er ikke slik, du kan stilfullt ordne dette rommet, og det er best å hjelpe deg med dette riktig valgte tapetet på gangen..

Typer tapeter, deres fordeler og ulemper

I gangen og korridoren stilles det ytterligere krav til tapetet, i motsetning til andre rom. Dette rommet er minst beskyttet mot gateskitt eller støv, så de mest holdbare og allsidige typene bør foretrekkes. Vurder hvilke alternativer som finnes i det moderne markedet.

Tapet på gangen i papir

Den tradisjonelle og enkleste typen tapet, som ble mye brukt før utseendet på nye varianter. Papirbakgrunnsbilder er miljøvennlige, pustende og veldig enkle å feste. Et annet attraktivt pluss er den relativt lave kostnaden, spesielt sammenlignet med andre typer.

Imidlertid vil dette alternativet ikke tjene deg på lenge: tapet er ikke veldig holdbart og motstandsdyktig mot mekanisk skade og fuktighet, og levetiden er vanligvis begrenset til 10 år. I tillegg kan de ikke vaskes ved forurensning..

Det er verdt å foretrekke papirtapet på gangen bare hvis du er økonomisk begrenset eller planlegger å endre atmosfæren i huset med noen års mellomrom.

Tapet på gangen i papir Tapet på gangen i papir

Tapet i vinyl til gangen

Denne typen tapeter regnes som mer pålitelig og holdbar enn papir, og er et to-lags tett belegg. Nøkkelfunksjonen her utføres av et lag PVC, som påføres basen (papir, fiberduk eller andre typer) og beskytter den mot fuktighet, lys og delvis mot mekanisk skade.

Moderne vinyltapeter er ofte laget med spesielle mikroporer som gjør dem pustende og kan vaskes etter behov. Et annet pluss kan betraktes som lang levetid – fra 10 til 20 år.

Denne sorten kan imidlertid ikke kalles miljøvennlig og ufarlig på grunn av de syntetiske forbindelsene som er tilstede i sammensetningen. Men siden du velger tapet til gangen, virker en slik ulempe ikke signifikant, spesielt med hyppig lufting. I tillegg har vinyl tapet en rimelig pris som oppfyller de universelle egenskapene..

Tapet i vinyl til gangen

Ikke-vevd tapet til gangen

Som navnet tilsier, er denne typen basert på interlining – et materiale basert på cellulosefibre, som også kalles “forbedret papir”. Og med god grunn: selv om fiberduken ligner papir, er den mer motstandsdyktig mot fuktighet og mekaniske skader, puster og kan også bygge bro over uregelmessigheter på veggene.

Ikke-vevd tapet brukes ofte til maling, noe som kan gjøres mer enn en gang. Relieffet gir gode muligheter for designløsninger, men det samler også lett opp støv og kan bli skadet hvis det håndteres uforsiktig..

I tillegg til en ganske høy pris, må du bruke penger på liming – spesiallim brukes til ikke -vevd tapet, og malingen “spiser” ekstra midler.

Ikke-vevd tapet til gangen

Tekstil tapet til gangen

Selv i klassisismens dager ble veggene i husene til adelige familier dekorert med rikt dekorerte og teksturerte stoffer. Nå brukes dette materialet også til liming, men i form av tekstil tapet, som fremdeles regnes som ikke en billig nytelse..

Denne typen kjennetegnes ved høye estetiske egenskaper og skaper lett en koselig, edel atmosfære i interiøret. I tillegg etterlater tapetet ikke merkbare sømmer og ser ut som et solid lerret..

Akk, det vakre utseendet overskygges av materialets upraktiske egenskaper, som samler mye støv, brenner ut og krever en spesiell tilnærming ved rengjøring. For en gang virker tapet av denne typen som en unødvendig luksus, men du bør begynne med stilen og dine ønsker først..

Tekstil tapet til gangen Tekstil tapet til gangen

Stilistiske løsninger

Vi fant ut hvilke typer tapet og deres tekniske egenskaper, la oss nå snakke om estetikk. For eksempel, i interiøret i hjemmet ditt, har du foretrukket en bestemt stil og ønsker å skape et helhetlig bilde. I dette tilfellet bør selv tapetet være i samsvar med konseptet og skape et attraktivt utseende. Vurder de grunnleggende stilene som vil se bra ut på gangen..

Bakgrunn til gangen i klassisk stil

Denne stilen er forbundet med luksus, fargebegrensning og raffinement. Både vanlige og rikt dekorerte tapeter med blomster, heraldiske og andre motiver kan brukes. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot materialet og følgelig typen tapet..

Tekstiltapeter er direkte relatert til epoken med klassisk stil, og det er kanskje i dette interiøret de vil se mest harmoniske ut. Ikke-vevd tapet med forskjellige relieffer er også perfekt. En slik stilløsning vil passe perfekt inn i en romslig gang..

Bakgrunn til gangen i klassisk stil Bakgrunn til gangen i klassisk stil

Bakgrunn til gangen i moderne stil

Moderne stil er et ganske vagt konsept, men hovedfunksjonen kan betraktes som det motsatte av “tradisjonell”. Dette betyr funksjonalitet, tilbakeholdenhet, mangel på rot i detaljer, glatte linjer og renhet i farger. På samme tid kan utskriften være veldig mangfoldig – geometriske mønstre, realistisk tapet eller monotoni.

Slike tapeter for gangen er ikke bare en dekorasjon i interiøret, men er også i stand til å transformere rommet, etter praktiske mål: enkle rette striper vil heve lave tak, og en lys tegning på en av veggene vil skape aksenter.

Bakgrunn til gangen i moderne stil Bakgrunn til gangen i moderne stil

Bakgrunn til gangen i stil med Provence

Provence -stilen gjenspeiler skjønnheten og komforten i franske landsbyer og kan umiddelbart skape et godt inntrykk på de som bare går på terskelen til en leilighet. Det er lett å formidle denne ånden og stemningen, selv i et så lite og praktisk rom som en entré, ved å velge riktig tapet..

Gi preferanse til varme pastellfarger, som ser ut til å ha “brent ut” litt under solen. Mønsteret, tradisjonelt for stilen, er en “liten blomst” eller en celle.

Bakgrunn til gangen i stil med Provence

Bakgrunn til gangen i skandinavisk stil

Minimalistisk, romslig, lett og koselig – den skandinaviske stilen har erobret mange mennesker, og har også dekorert mer enn ett moderne hjem. Til tross for tilbakeholdenheten, har du i denne stilistiske løsningen råd til å eksperimentere og kombinere forskjellige typer tapeter..

En vegg med mønstre mot en bakgrunn av enkle og lyse farger, eller tapet som etterligner forskjellige materialer, ser passende ut. Gi preferanse til kjølige og dempede nyanser, skandinaviske mønstre og glatt tekstur.

Bakgrunn til gangen i skandinavisk stil Bakgrunn til gangen i skandinavisk stil

Fargen på tapet for gangen, hvilken du skal velge?

Fargespekteret på tapetet spiller også en viktig rolle i interiøret, fordi det er fargen som skaper stemning og atmosfære i rommet, og kan også visuelt transformere det. Vi foreslår at du tar hensyn til følgende fargevariasjoner.

Hvitt tapet

Å være en slags “magnet” for smuss og støv, synes hvitt å være veldig upraktisk og ikke holdbart. Men se på det fra den andre siden: hvitt tapet i gangen vil skape en følelse av renslighet, romslighet og komfort, og mørke møbler og dekor mot en slik bakgrunn vil se enda lysere og mer attraktive ut.

Hvit tapet til gangen

Svart tapet

Mange er redde for svart, vurderer det som dystert og innsnevrer plassen. Faktisk, for en gang med et lite område, er en slik koloristisk løsning neppe egnet, men svart tapet i et romslig rom med riktig utvalgte møbler vil se stilig og modent ut, og skape kos i et kammerrom.

Svart tapet til gangen Svart tapet til gangen

Blått tapet

En dyp og diskret farge som vil fylle rommet med friskhet og renslighet. Blått tapet i gangen er et allsidig alternativ for små og store områder, som vil være en utmerket bakgrunn for tremøbler..

Blått tapet til gangen

Grått tapet

En annen “farlig” farge som omgås av frykt for å skape en kjedelig eller kjedelig atmosfære. Og helt forgjeves! Tross alt er grå bakgrunnsbilder best kombinert med andre farger. Ved å velge riktig tone og diversifisere den med mønstre, kan du lage en stilig og moderne design..

Grå tapet til gangen Grå tapet til gangen

Beige tapet

Kanskje en av de koseligste og varmeste nyanser, som er perfekt for gangen og umiddelbart vil skape et hyggelig inntrykk. Det anbefales å bruke beige tapet i interiøret med de samme beherskete og naturlige tonene: brun, grå og hvit..

Beige tapet til gangen

Velge tapet for en liten gang

Dessverre har ikke alle råd til et variert og fargerikt design på et areal på 2-3 kvm. ofte kan det å velge feil tapet ikke bare ødelegge interiøret, men også fokusere på mangler, spesielt små størrelser.

For å unngå dette, bør du prøve å foretrekke lyse pastellfarger som visuelt utvider rommet og sender det manglende lyset inn i det når du velger et veggdekke..

For en liten gang er matte overflater uten relieffer best egnet. Det anbefales også å unngå tapet med komplekse mønstre, men hvis du virkelig vil, er det bedre å dekorere en eller to vegger med dem, og gjøre resten på en monokromatisk måte..

Bakgrunn til en liten gang

Bakgrunn til gangen – foto

For å inspirere deg ytterligere og vise frem de mange alternativene, har vi laget et utvalg av ganger med forskjellige tapetalternativer nevnt i artikkelen. Gledelig visning!

Bakgrunn til gangen i loftstil - foto Hvitt tapet for en gang i en moderne stil - foto Turkis tapet for gangen - foto Hvitt tapet for gangen i skandinavisk stil - foto Originalt tapet for gangen - foto Grått tapet med mønster for gangen - foto Bakgrunn med striper til gangen - foto Nydelig tapet til gangen - foto Stripet tapet for gangen - foto Bakgrunn med horisontale striper for gangen - foto Grått tapet til gangen - foto Kombinere tapet i gangen - foto Bakgrunn til gangen i orientalsk stil - foto Beige tapet med mønster for gangen - foto Blomstertapet til gangen - foto Bakgrunn for en liten gang - foto Bakgrunn med mønster for gangen - foto Svart og hvitt tapet for gangen i art deco -stil - foto Gult tapet for en liten gang - foto Nydelig tapet til gangen - foto Rødt tapet for gangen - foto Kombinere tapet i gangen - foto Brunt tapet til gangen - foto Bakgrunn til gangen og gangen - foto Beige og hvitt tapet for gangen - foto Fototapet i gangen - foto Klassisk stripet tapet for gangen - foto Bakgrunn til gangen i en moderne stil - foto Brunt tapet for gangen, kombinasjon - foto Bakgrunn til gangen i skandinavisk stil - foto

Video: Bakgrunn til gangen – originale ideer

Previous Post
Σχεδιασμός διαμερίσματος σε μοντέρνο στιλ (70 φωτογραφίες)
Next Post
Forkle på kjøkkenet (+85 bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector