85+ bilder av DIY -apparater for tørking av klær på balkongen: henger, Lianas, tau. Hvilket alternativ bør du velge?
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

85+ bilder av DIY -apparater for tørking av klær på balkongen: henger, Lianas, tau. Hvilket alternativ bør du velge?

Tørketrommel på balkongen

En tørketrommel på balkongen er en ubetydelig ting ved første øyekast, men det er vanskelig å klare seg uten.

Tørketrommel

I de fleste leiligheter er det ingen måte å tørke de vaskete tingene på rommene, så du må bruke balkongen. Om sommeren er denne metoden generelt fordelaktig, for under solstrålene tørker klær av hvilken som helst tetthet nesten umiddelbart. Om vinteren er det vanskeligere, en forutsetning for tørking av ting er å ha en innglasset balkong, siden de ellers bare blir til is.

Men selv i glassene balkong det er viktig å organisere tørketrommelen på en slik måte at det er gratis tilgang til vindu, Tross alt må den åpnes regelmessig for å ventilere rommet. Ellers er mugg og fuktighet uunngåelig..

Praktisk tørketrommel på balkongen

Praktisk tørketrommel på balkongen

I den kalde årstiden må du fortsatt tørke tøyet i leiligheten, uansett hvor god tørketrommelen på balkongen er. Batterier er et godt alternativ for å unngå dette. I noen leiligheter blir de spesielt ledet til balkongen for å lette tørkeprosessen..

Når du kjøper en leilighet, er det ikke så mye oppmerksomhet til balkongen som til alle andre rom.. Faktisk er dette rommet uerstattelig, så hvis du ser mugg, en ubehagelig lukt og fuktighet på veggene, må du umiddelbart tenke på hvor tøyet skal tørkes.. Hvis det ikke er noen alternativer for å organisere en tørketrommel i rommet, vil dette skape mange problemer..

Utendørs alternativ

Utendørs alternativ

RådDu bør aldri utsette oppussing av en balkong hvis du bruker dette rommet til tørking av klær. Hvis du finner de første tegnene på fuktighet, mugg og andre ubehagelige fenomener, må du umiddelbart eliminere dem. Ellers vil det etter en tid være umulig å bruke tørketrommelen på balkongen..

Fordeler og ulemper med en tørketrommel

En tørketrommel på balkongen er mer et obligatorisk tiltak, ikke et innfall. Hvis det ikke er andre alternativer, må du okkupere dette rommet.. Likevel har denne prosessen positive sider, det er ikke uten grunn at den har blitt praktisert lenge i mange utviklede land:

 • plass i leiligheten er spart;
 • sengetøyet er ventilert, en behagelig lukt av friskhet vises;
 • Det er enkelt å blokkere tilgang til våte ting for barn – du kan bare lukke det Dør;
 • Det er også enkelt å skjule klær – du kan ganske enkelt gardinere vinduet mot balkongen.

Sparer plass i leiligheten

Sparer plass i leiligheten

Disse fordelene er spesielt merkbare i de leilighetene, hvis balkongvinduer ikke har utsikt over veien, men mot skogen eller annen natur. Ingen munnvann vil gi ting så frisk og aromatisk som en slik naturlig duft..

RådHvis balkongvinduene vender ut mot motorveien og andre støvete steder, er det best å tørke klærne om natten og tidlig om morgenen..

Tørketrommelen på balkongen har også sine ulemper. Imidlertid er de ikke så katastrofale at de forlater denne prosessen, det er viktig bare å kjenne til alle nyansene og lære å tilpasse seg dem.. Blant ulempene med en balkong tørketrommel er følgende faktorer:

Avhengig av været. Hvis det regner, og vinduet på balkongen er åpent eller det er helt fraværende i sommersesongen, er det mest sannsynlig at vasken må gjentas. For å unngå slike situasjoner er det bedre å tørke ting når noen er hjemme og sjekke værmeldingen på forhånd..

Tøyet må henges opp veldig forsiktig.

Tøyet må henges opp veldig forsiktig.

Lukten av røyk. Noen bruker balkongen som et røykeområde, så hvis naboene nede røyker og balkongvinduene er åpne, vil røyklukten bli absorbert i klærne. Og hvis du røyker ovenfra, kan aske også fly inn i vinduet. For å forhindre slike situasjoner er det bedre å bruke tørketrommelen med lukkede vinduer og ventilere rommet før og etter.

Fare. Så rart det kan høres ut, kan du fortsatt høre om tilfeller der folk falt ut av balkongvinduet og hengte klær, spesielt hvis de gjorde det bak balkongen. I denne forbindelse er det viktig å observere sikkerhetstiltak, også ta vare på små barn..

Bærbart alternativ

Bærbart alternativ

På en lappI noen land er tørking av ting bak balkongen (på gatesiden) strengt forbudt ved lov. Myndighetene mener at dette ødelegger byens generelle utseende og skaper et ugunstig inntrykk på turister..

Estetikk

Mange, spesielt kvinner, er bekymret for at tørketrommelen på balkongen kan ødelegge omdømmet i gjestenes øyne og skape et dårlig inntrykk av komforten i leiligheten. Hvis dette øyeblikket også bekymrer deg, kan du bruke noen få enkle regler og tips. De vil hjelpe til med å organisere tørking av ting på en slik måte at det ikke ødelegger leilighetens generelle utseende..

Vil ikke ødelegge utseendet på balkongen

Vil ikke ødelegge utseendet på balkongen

Som allerede nevnt har praksisen med å tørke ting fra gatesiden av balkongen lenge vært utdatert, og dessuten anses denne oppførselen som et tegn på dårlig smak. Få mennesker vil at klærne hans, og spesielt undertøy, skal undersøkes av fremmede, mens noen uten å nøle henger det ut for alle å se. Selv om det ikke er mulig å tørke alt på en gang, må du tilpasse deg forholdene og vaske i et mindre volum, men oftere.

For å skjule våte ting fra øynene til gjestene, må du ta vare på tilgjengeligheten gardiner, som ville lukke vinduet mellom rommet og balkongen. Det er ønskelig at det er tett og ikke gjennomskinnelig. Noen husmødre finner en original løsning på dette problemet – de legger en stor veving på vinduskarmen blomst, som dekker hele glasset helt, slik at ingen skal gjette at dette ikke bare er et husplante, men også en viktig del av interiøret.

Sparer plass på balkongen

Sparer plass på balkongen

Det hender at det ikke er mulig å lukke gardinet: hvis det kommer gjester i løpet av dagen, må rommet ha dagslys. I dette tilfellet vil en enkel regel være nyttig, som alltid bør følges når du henger klær: i midten skal det være intime ting, undertøy og på sidene resten. Da vil gensere, T-skjorter og andre store klær være en slags barriere som beskytter intime klær mot nysgjerrige øyne..

Klesnor

Den enkleste måten å sette opp en tørketrommel på balkongen er å trekke i tauene. Ved første øyekast ser det ut til at det ikke er noe komplisert med det. Men de som minst en gang måtte bruke tid på å vaske klær på grunn av at de ble funnet på gulvet med ødelagte tau, vet at dette ikke er slik..

Den enkleste måten

Den enkleste måten

Til å begynne med er det viktig å velge riktig materiale – det skal være lett, men samtidig holdbart, for ikke å slites ut raskt. Det skal heller ikke strekke seg som et elastisk bånd og bli skittent, for hvis tauet blir svart, er det lite sannsynlig at noen vertinne vil henge rent sengetøy på det.. De mest passende materialene, som er enkle å finne, er:

 • metallkabel innpakket i PVC;
 • jute;
 • polypropylen.

Metalltau

Metalltau

Det finnes også standardmaterialer som er rimelige, men kan tjene godt en stund. Likevel er deres utholdenhet ikke så lang, over tid begynner de å falle lavere og lavere, de blir også skitne raskt, så etter det må du umiddelbart lete etter en erstatter.. Disse inkluderer:

 • standard vridd tau, som er mest etterspurt blant innbyggerne i landet vårt;
 • plast, som tiltrekker seg oppmerksomhet med en rekke tilgjengelige farger.

For å fikse tauet på veggen må du lage spesielle strukturer med egne hender, siden det vanligvis ikke selges som et sett, men separat. For å gjøre dette trenger du to lameller, lengden avhenger av hvor mange rader som skal plasseres. De er festet mot hverandre, for pålitelighet er det bedre å bruke sterke spiker eller spesielle skruekroker.

Et godt valg av tørketrommel

Et godt valg av tørketrommel

RådDen enkleste måten er å først feste enden av tauet til den ytterste spikeren, deretter strekke den i forskjellige retninger og vikle den rundt hver spiker på lamellene. På den siste spikeren, som på den første, lages en sterk knute..

Vinstokker

Lianer for sengetøy ser stilige ut, noe som ikke ødelegger utsikten over balkongen. I tillegg, når det gjelder styrke og levetid, er en slik tørketrommel flere ganger bedre enn enkle tau festet til lameller. Det tilhører kategorien taktørkeutstyr..

Lianas for sengetøy

Lianas for sengetøy

Liana er en ramme utstyrt med snorer og som er festet til en rullemekanisme. En av fordelene med denne modellen er at lengden på hvert tau enkelt kan justeres.. Takket være en spesiell lås kan stengene enkelt festes til ønsket nivå.

Mange merker en annen fordel med liana – den kan brettes og i denne posisjonen tar den absolutt ikke plass og tiltrekker seg ikke oppmerksomhet.. De siste modellene er laget så tynne at det generelt er vanskelig å forstå hva det er å se på dem i samlet form..

Langt vintre

Langt vintre

Montering av slyngplanter

Det starter med forberedelsen av festet, det kan være trebjelker og annet laget av slitesterkt materiale. Etter det må du merke stedet med et målebånd og en blyant. For å installere paneler med ruller, må du bore i det tidligere installerte feste og drive en plugg inn i det, og skru panelet på toppen.

Deretter måles 1,5 m fra gulvet og braketten festes, tauene trekkes vekselvis gjennom panelene med ruller. I dette tilfellet er den korte rettet mot festet, og den lange klamrer seg til valsen motsatt seg selv og går ned langs den faste braketten. Som et resultat blir alle tauene like lange, strukket nøyaktig.

Tørketrommel i taket

Taket tørketrommel er mer praktisk å bruke enn veggtørrere, fordi de tar et minimum av plass, samtidig som de er veldig praktiske når det gjelder funksjonalitet. Selv vanlige klessnorer festet til skinner er også inkludert i denne kategorien.. Dette kravet er absolutt berettiget, fordi taksystemer har en rekke fordeler:

 • både gulvet og veggene på balkongen forblir frie, slik at du fritt kan bevege deg og ordne ønsket møbler;
 • ikke tiltrekke oppmerksomhet når det ikke er noe på dem;
 • krever ikke store kostnader, og noen av dem kan gjøres ved å kjøpe bare det nødvendige materialet.

Mest praktisk å bruke

Mest praktisk å bruke

En av de populære modellene for taktørrere er uttrekkbare systemer, som kalles “trekkspilltørker”. Prinsippet for drift av mekanismen – modellen er festet til taket, og for å henge sengetøy på den må du først senke den til ønsket nivå.

Det finnes forskjellige versjoner av uttrekkssystemet for uttrekkbar tørketrommel, den mest populære er pull-on-mekanismen. Det er nok å trekke den ned, og strukturen synker umiddelbart, umiddelbart etter at den er sluppet, stopper den. Selve strukturene kan ha helt forskjellige størrelser og inneholde et hvilket som helst antall tau.

Ofte, i uttrekkbare taktørrere, er tynne rør laget av plast eller annet materiale tilgjengelig i stedet for tau..

Ulempen er skjørhet

Ulempen er skjørhet

Den eneste ulempen med en slik takmodell er dens skjørhet.. De fleste uttrekkbare tørketromler er designet for en vekt på ikke mer enn 5 kg, men likevel mislykkes de ofte på forhånd. Derfor er slike takmodeller egnet for små familier som tørker ting i en liten mengde..

RådNoen husmødre kombinerer vellykket flere typer taktørrere. For eksempel kan du bruke en uttrekkbar tørketrommel, og Liana, som i sin essens også har en uttrekkbar mekanisme. Men du kan bare kombinere dem hvis du har en stor balkong, som bare brukes til tørking av klær..

Utendørs

En gulvtørker for klær kan brukes ikke bare til balkonger, men også i alle rom, men mange legger det på rom, det er rett og slett ikke noe sted. Disse modellene brukes hovedsakelig i tilfeller der det av en eller annen grunn ikke er mulig å feste taket. I noen leiligheter er veggene og takene på balkongene så upålitelige at tegning ikke er verdt det, så du må klare deg uten å bruke dem..

Brukes ikke bare på balkonger

Brukes ikke bare på balkonger

Gulvtørrere har sine egne fordeler, de viktigste inkluderer:

enMobilitet. Hvis du plutselig trenger å flytte tørketrommelen fra sted til sted, eller til og med midlertidig til et annet rom, kan dette gjøres uten problemer. De er vanligvis ikke tunge og kan brettes for å gjøre det lettere å løfte. 2Forskjellige dimensjoner. Gulvtørrere kommer i helt forskjellige størrelser, slik at det riktige alternativet vil bli valgt for en familie av alle størrelser. Slike modeller brukes også ofte som et tillegg til taket, noen er festet til tak uttrekkbar, og gulvet er plassert under. For forskjellige typer ting

For forskjellige typer ting

3Evne til ikke å bruke. Hvis du har festet en taktørker, er det lite sannsynlig at du enkelt kan fjerne den når du trenger den. Gulvtørrere er imidlertid mer praktiske – de kan enkelt brettes og fjernes, spesielt siden de sammenføyes vanligvis tar liten plass. 4Lett å montere. I motsetning til andre modeller trenger disse ikke å skrues eller på annen måte fikses med verktøy. Alt du trenger å gjøre er å bare trykke på mekanismen, da den åpnes umiddelbart.

Typer utendørs

Det mest populære er det klassiske utseendet, hvis mekanisme ligner prinsippet om utfoldelse av strykebrettet.. Støtten består av rør krysset med hverandre, hvis form ligner bokstaven “X”. Klær henges på rør, hvorav det kan være et hvilket som helst tall.

Stilig tørketrommel

Stilig tørketrommel

Når du velger en klassisk gulvtørker, bør du være spesielt oppmerksom på slangenes holdbarhet. Noen billige modeller er ikke designet for å tåle en vekt på mer enn 5 kg, og det er bedre å ikke kjøpe slike modeller, for selv om noen ved et uhell lener seg på den, vil den bryte sammen umiddelbart. Det er verdt å vurdere om det virkelig er nødvendig å spare penger når du kjøper, og etter en måned gå til butikken igjen.

For småbarnsfamilier

For småbarnsfamilier

I småbarnsfamilier, noe som betyr at en stor mengde klær vaskes, vil gulvtørker med flere lag være praktisk. De er strukturer, ofte fra gulv til tak, som rør er plassert på. Utad ser de ut som om flere klassiske modeller ble lagt oppå hverandre.

Blant utvalget av gulvtørrere finnes ofte kinesiske modeller, kjent for sin skjørhet. For å unngå å kjøpe dem må du nøye studere produsentens instruksjoner selv, ikke stole på selgerne.

Henger

Balkongtørrere er den eneste måten å tørke og oppbevare klær i en naturlig posisjon. Dette er spesielt praktisk når du tørker herredresser og andre store ting som ikke skal brettes når de er våte. Alle har måttet bruke tid minst en gang for å glatte ut rynkene som dukket opp som et resultat av å tørke ting på feil måte..

Praktisk tørre herredresser

Praktisk tørre herredresser

Tørketrommel kan brukes som hjelpestruktur, det vil si at du kan bruke en gulvtørker og en samtidig, eller kombinere den med en hvilken som helst annen modell. En annen fordel med denne metoden for tørking av ting er at du kan bruke midlene som er tilgjengelige i huset til det.. Den enkleste måten å bygge en tørketrommel med kleshengere er:

 • Vi leter etter et rør som trenger en lengde, det skal nå fra en vegg til en annen, mens det er nødvendig at det er et sted for festing. Et utmerket alternativ ville være en hengerholder laget av garderobe. Du kan bruke en som ikke lenger brukes i skapet, men du kan kjøpe den separat, vanligvis selges holdere som separate deler i mange møbelbutikker.
 • Vi fester røret eller holderen til veggene. Noen av dem er montert direkte i taket, bare skru holderne med skruer. Ved å bruke slike strukturer er det lettere å velge lengden, fordi den ikke trenger å være fra vegg til vegg, den kan oppta halvparten eller ønsket del av taket.
 • Vi velger det nødvendige antallet kleshengere og tørker klærne. Noen mennesker bruker de samme som hang klær i skapet, men dette er uønsket. Det er bedre at kleshengere er separate for oppbevaring av klær i skapet og separat for tørking..

Det er mulig å feste hengeren - noen ganger er dette ikke nok

Det er mulig å feste hengeren – noen ganger er dette ikke nok

RådI møbelbutikker, i avdelingene med ferdige tørketrommel, selges spesielle kleshengere av fuktresistent materiale. Bruken av dem er praktisk og praktisk, fordi de kan tjene lenge..

Det blir interessant for deg:

240+ bilder av innvendige etterbehandlingsalternativer for balkongen: DIY vakkert interiør

Vegg tørketrommel

Veggtørrere kan brukes i forskjellige tilfeller: hvis det ikke er mulig å bruke en taktørker, hvis lerretet på balkongen er for høyt, så det ikke er lett å nå tauet, og av andre årsaker. Denne kategorien består av forskjellige modeller, forskjellige i design, monteringsmetode og andre parametere..

Treghet

Når de er brettet, er slike tørketromler veldig kompakte, så det er ingen problemer med lagringen.. Treghetsmodeller har to deler:

 • Ramme. Utstyrt med en fjærtrommel som trekker i snoren og, om nødvendig, gjemmer den inne. Takket være dette er det gitt en god spenning, slik at ledningen ikke henges, og selv med tiden tørker klærne fortsatt på riktig nivå og ikke forstyrrer vandring.
 • Festing. For det kan enten kroker festet på den andre siden eller en stang brukes. Festen er permanent tilstede på veggen, og saken settes på den om nødvendig for å tørke tøyet.

Treghetsalternativet er bra for en balkong med høyt tak

Treghetsalternativet er bra for en balkong med høyt tak

Kostnaden for treghetstørrere er forskjellig, men billigere modeller er mindre praktiske – over tid begynner ledningene på dem fortsatt å falle, slik at strekningen ikke blir den samme som den opprinnelig var. På dyrere modeller oppstår ikke dette problemet, fordi kroppstrommelen er utstyrt med en strekkfunksjon, så så snart ledningene begynner å falle, kan du umiddelbart bruke den..

Konsoll

Disse veggtørkerne er enda mer kompakte enn treghetstørrere. Hvis du ikke vil ha igjen spor av tau og snorer umiddelbart etter tørking, vil dette alternativet være passende for deg. Når den er lukket, er en liten hirse stang synlig på veggen, ikke mer enn 10 cm bred, og lengden kan være forskjellig, avhengig av hvilken modell du velger..

De er enda mer kompakte enn treghet

De er enda mer kompakte enn treghet

Når cantilever -tørketrommelen er brettet ut, forlenges rørene i rader. På dem kan du enten kaste klær, eller feste det med klesklyper.. Som treghetsmodeller er slike modeller ikke beregnet på tørking av store mengder tøy, det anbefales vanligvis å ikke henge mer enn 5 kg.

Uttrekkbar tørketrommel

Hvis du trenger en veggmontert tørketrommel på balkongen, men den tillatte vekten ikke passer deg, er skyvedørkere et utmerket alternativ. Standardmodeller kan bære opptil 10 kg, men enda sterkere modeller kan bli funnet om nødvendig.

Den glidende tørketrommelen er en metallrørstruktur, som forklarer dens styrke.. Når systemet brettes, tar det veldig liten plass ettersom rørene i seg selv er tynne. For å bruke tørketrommelen må du åpne den – bare ta den i det ytre røret og trekk den mot deg.

Treversjon

Treversjon

Som et resultat blir strukturen, som når den brettes så ut som et solid metallrør, til en tørketrommel med flere lag, som du kan legge mange ting på. Med tanke på at den glidende tørketrommelen er designet for større vekt enn treghets- og utkjørings -tørketrommelen, må det tas hensyn til festingen. For dette kan både plugger og selvskruende skruer brukes, men det viktigste er å gi kraftig fiksering..

Elektrisk

For et par tiår siden hørte ingen om elektriske tørketromler, men i dag kan du kjøpe dem i mange butikker. Disse strukturene representerer en vektstang med stråler som kommer fra midten. Stråler har vanligvis forskjellige størrelser, store brukes til å tørke større ting, små – for mindre..

På bunnen av strukturen til den elektriske tørketrommelen er det en enhet som tilfører varm luft. Kostnaden for slike modeller er høyere enn for resten, hovedfaktoren som påvirker det er materialet. Vanligvis er elektriske tørketromler:

 • aluminium er det billigste alternativet, men det varer ikke lenge, siden dette stoffet raskt oksiderer, og rustne flekker blir igjen på klærne;
 • laget av rustfritt stål – et dyrere alternativ, men samtidig mer holdbart;
 • stål – de mest holdbare og pålitelige modellene, den eneste ulempen er de høye kostnadene.

For de som alltid har det travelt

For de som alltid har det travelt

RådDe mest populære er elektriske tørketromler laget av rustfritt stål, fordi de er dyrere enn aluminium og har god holdbarhet. Når du kjøper, må du imidlertid studere instruksjonene nøye, siden skrupelløse produsenter kan legge til en blanding av aluminium, slik at strukturen etter en stund begynner å oksidere og bli ubrukelig..

Generelle installasjonsregler

 • Tenk på hvilken vekt som er riktig for deg. Husk at hvis du konstant laster strukturen til det maksimale og veier den maksimalt tillatte vekten, reduseres levetiden betydelig. Det er bedre å ta en modell med en vektreserve, hvis du vanligvis tørker flere kilo tøy, så vil en tørketrommel med en tillatt fem kilo vekt være nok.
 • Vurder plasseringen av tørketrommelen nøye, siden noen modeller er mobile og enkle å flytte, mens andre ganske enkelt er umulige. Tegn en plan på veggen eller taket og tenk over alle de små tingene: prøv å åpne vinduet, om det vil forstyrre strukturen og om det vil være en passasje.

Installasjonen er ganske grei

Installasjonen er ganske grei

 • Hvis det er planlagt å reparere balkongen snart, er det verdt å utsette installasjonen av en tørketrommel, siden noen strukturer etter fjerning ikke lenger kan festes igjen. Hvis leiligheten, inkludert balkongen, er laget i en bestemt stil, må du ta hensyn til utformingen av tørketrommelen slik at den ikke ødelegger det generelle utseendet.
 • Hvis du har barn, må du vurdere sikkerheten til tørketrommelen. For eksempel, hvis du plasserer veggmodellen for lavt, kan barnet nå den. Som et resultat vil det gå i stykker, men enda farligere kan han bli skadet..

DIY tørketrommel

Hvis du ikke ser poenget i å bruke penger på å kjøpe noe du kan gjøre på egen hånd, kan du prøve å lage en tørketrommel til balkongen med egne hender. På samme tid, hvis du aldri har jobbet med slikt arbeid, er det bedre å ikke risikere det.. Den enkleste måten å lage et design selv består av flere stadier:

 • Vi fester to planker av tre eller metall på motstående vegger.
 • Vi fikser skruer på dem, ettersom mange tau er nødvendig, ettersom mange par skruer kreves.
 • Vi lager små hull for skruene, hvis diameter skal være litt mindre enn seg selv.
 • Vi skruer inn skruene, mens det er viktig å sikre at de er godt festet.
 • Hvis det gjenstår tomme hull på stedene hvor skruene er skrudd inn, må de forsegles med vanlig kitt eller andre midler for å gi konstruksjonen styrke..
 • Vi trekker tauet, trer det inn i de forberedte skrueringene, festes med sterke knuter.

Lett å gjøre

Lett å gjøre

Det er bedre å ikke spare på et nøste med et tau, det må være sterkt og sterkt nok til at du ikke trenger å kjøpe et nytt snart. Når du trekker, må du ta hensyn til den “gylne middelveien” – den skal ikke falle, men for sterk spenning vil føre til at den ganske enkelt vil sprekke.

RådNår du lager en tørketrommel med egne hender, kan du ta hensyn til alle nyansene på din egen balkong, ledig plass, kvaliteten på vegger og tak og andre funksjoner. Hvis det ikke er tid til å bry seg, kan du finne ferdige modeller fra ferdige alternativer ved å vurdere forskjellige alternativer.

Dermed har bruk av tørketrommel på balkongen visse ulemper.: avhengighet av været, muligheten for støvforurensning og risikoen for å absorbere lukten av sigarettrøyk. På samme tid overskygger fordelene med strukturene alle ulempene: du kan velge en mobil modell, med hvilken som helst praktisk montering – på vegg, tak, gulv. Samtidig kan du selv bestemme hvor mye og hvilken plass tørketrommelen vil ta, samt velge hvilken som helst design og til og med farge..

Previous Post
Διάταξη διαμερίσματος 3 δωματίων με διάταξη σε σπίτια με πάνελ. Αποτελεσματική βελτίωση χώρου + 160 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
Akvarium i det indre av en leilighet eller et hus: 145+ (Foto) typer for ditt design (hjørne, tørr, skillevegg, liten)