230+ bilder av interiørideer 1. (ett-roms) leiligheter på 40 kvm. Enkel og stilig moderne design
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

230+ bilder av interiørideer 1. (ett-roms) leiligheter på 40 kvm. Enkel og stilig moderne design

230+ bilder av ideer for interiøret i den første leiligheten

Ett-roms leilighet på 40m2 er et romslig alternativ etter bystandarder, hvor de bygger leiligheter med et opptak på bare 8m2. Men vi vil kompetent innrede boliger for å få noen fordeler..

Når du har en liten leilighet, er det viktig å bruke all plassen du har så mye som mulig.. Det bør ikke være ineffektive områder, og du bør bruke alle aspekter av design og prosjektering til din fordel..

Sørg for at hver detalj er gjennomtenkt. I dette innlegget vil du se hvordan du bruker plassen slik at ikke 1 cm2 blir bortkastet, noe som ikke ville være nyttig. Begynner med stue, kjøkken og spisestuen, og deretter inn soverom, baderom og lagringsanlegg, vil vi vurdere valget møbler, dekorasjoner og alle viktige elementer for å få en følelse av plass.

10 tips for møbeloppsett

Når du går gjennom Ikea (eller en annen favoritt interiørbutikk), er det så lett å bli forelsket i de romslige luksusseksjonene. Tross alt, hvem liker ikke å sole seg i en komfortabel sofa på slutten av en lang dag?

230+ bilder av interiørideer 1. (ett-roms) leiligheter på 40 kvm. Enkel og stilig moderne design 230+ bilder av interiørideer 1. (ett-roms) leiligheter på 40 kvm. Enkel og stilig moderne design 230+ bilder av interiørideer 1. (ett-roms) leiligheter på 40 kvm. Enkel og stilig moderne design

230+ bilder av interiørideer 1. (ett-roms) leiligheter på 40 kvm. Enkel og stilig moderne design

Men hvis du flytter inn i en liten leilighet, kan det være bedre å droppe de store møblene og velge en litt mindre sofa i stedet.. Her er noen tips for å spare penger og kjøpe møbler som ser imponerende ut i din lille leilighet..

Sett et budsjett

Alle vil at leiligheten skal se lønnsom ut, så det er lett å bruke for mye når man møblerer et hjem. Det er derfor du må sette et budsjett i utgangspunktet: selv før du begynner å lete etter møbler.

Få budsjettet ditt riktig

Få budsjettet ditt riktig

Finn ut hvor mye som er akseptabelt for hvert rom. Denne grensen vil bidra til å redusere søket etter en sofa., bord og så videre, som vil være i ønsket område. Husk at hvis du kjøper en sofa som er under budsjettet, kan du kanskje velge andre mer interessante ting, for eksempel, teppe eller salongbord.

Mål absolutt alt

RådAldri kjøpe noe til leiligheten din uten først å måle området.

Evaluering for øyet fungerer heller ikke her. Hvis du planlegger å installere sofaen mot en stuevegg, måler du lengden på veggen. På denne måten kan du finne ut hvor mye plass du vil ha..

Mål alle innvendige elementer

Mål alle innvendige elementer

For eksempel, hvis du har mer plass, kan du kanskje legge til et sidebord i enden av sofaen.. Ikke glem å også måle dimensjonene til leilighetsdørene.. Ikke gjenta feilene mine: Jeg glemte å gjøre dette, og å prøve å få sofaen min gjennom døren var som å prøve å presse en vannmelon gjennom et nøkkelhull..

Hvert rom har sin egen tid

Å prøve å innrede alle rommene samtidig kan være overveldende, så du må takle plassen separat. Start i stua, finn ut hva du trenger og hva du har plass til. Når alt er målt og kjøpt, kan du gå videre til neste rom.

Leilighetsregulering

Leilighetsregulering

Tenk på hele bildet

Da jeg møblerte leiligheten min, stoppet jeg bare med å nå individuelle fragmenter av interiøret: for eksempel først en sofa, deretter et salongbord, deretter et stativ for TV og så videre. Imidlertid tenkte jeg ikke på hvordan alle disse elementene ville passe sammen. Jeg endte opp med et blank svart salongbord med et gammelt TV -stativ i tre og en lys skinnsofa – ikke akkurat det en god designer ville ha designet..

Tenk på det siste bildet på forhånd

Tenk på det siste bildet på forhånd

Derfor anbefaler jeg deg å vurdere hvordan alle disse individuelle elementene vil se ut sammen..

Bestem deg for hvilken stil du liker, enten det er moderne, vintage eller land, og se etter møbler som matcher den spesifikke designen.

Be om en annen mening

Selv om du bor separat, kan det være nyttig å få en annen mening om de grunnleggende møblene du har valgt, for eksempel sofa og salongbord. Jeg ville ha min mor for en annen mening. Hun er aldri redd for å fortelle meg hva som er dårlig og hva som vil se bra ut..

Stilig, liten leilighet

Stilig, liten leilighet

Velg flerbruksmøbler

I stedet for å kjøpe en sofa eller osmannisk, se etter varer som har mer enn én funksjon. Finn for eksempel en sofa med uttrekkbar seng. Denne funksjonen er alltid nyttig for gjester og verter..

Velg funksjonelle møbler

Velg funksjonelle møbler

Finn ottomaner som kan lagres. Ottomaner er et praktisk sted å lagre fjerntliggende fjernsynsmagasiner og andre småting som lett roter opp i salongbordet.

Tenk før du kjøper

Du trenger ikke gå til møbelbutikker på samme måte som du handler klær. Å bestemme seg for en bukse eller en skjorte er mindre viktig. Men når du kjøper en sofa eller et salongbord uten å tenke på det, kan du få problemer..

Minimalistisk stil

Minimalistisk stil

I stedet for å kjøpe møbler med en gang, “sove” med det. Du kan våkne dagen etter og innse at du ikke vil..

Legg til et lyst teppe

Tro det eller ei. Hvis du legger til et lyst teppe i gulvet i stuen, kan leiligheten din umiddelbart føles mer romslig. I tillegg kan tepper tilføre gulvet litt varme og få rommet til å føles koselig.. Velg et teppe som passer din sofa og salongbord.

Teppet vil gjøre rommet visuelt mer romslig

Teppet vil gjøre rommet visuelt mer romslig

Vurder bevegelse

Sørg for å ordne møblene slik at du og dine gjester kan bevege seg komfortabelt rundt i rommet. Og så trenger du ikke klatre over salongbordet ditt for å komme til kjøkkenet.

Stilig og allsidig alternativ

Stilig og allsidig alternativ

vær tålmodig

Det tar tid å ordne møbler i leiligheten din, og mens du vil at det skal skje, gjør det ikke det.. Gi deg selv tid til å bli avgjort, og leiligheten din vil ende opp med å se slik du vil ha den..

10 ideer for romslig interiørdesign av en liten leilighet

Det virker usannsynlig at noen komfortabelt kan bo med et areal på bare 40 kvadratmeter, spesielt med en familie. La oss imidlertid prøve å implementere noen ideer om hvordan du kan kombinere design, stil og innredning for å gjøre det smakfullt ved å bruke ekspertråd..

Prøv å ikke rote opp plassen til en slik leilighet for mye.

Prøv å ikke rote opp plassen til en slik leilighet for mye.

Mesanin

Lag en andre etasje i leiligheten din for en seng eller oppbevaring. Velge trapp uten støtter, slik at delene ikke tar plass. Du kan plassere et podium under trappen med skuffer for ekstra lagring, installere en TV på podiet, lage et sete med puter ut av det, eller installere en dekorasjon på den.

Andre etasje i leiligheten din for en seng eller oppbevaring

Andre etasje i leiligheten din for en seng eller oppbevaring

Enkle møbler

Du bør bruke minimum for å unngå å bli overveldet. Fin, komfortabel design blander lett med moderne tilbakeholdenhet og dekorerer rommet vakkert.

Det er nødvendig å skape en følelse av plass i en kompakt stue med passende farger..

Lyse og nøytrale farger for å få et rom eller rom til å se større ut enn det faktisk er, men bruk av lysere farger kan også gjøre det morsomt. Du trenger ikke å skape negativ plass med mørke og tunge farger.

Bruk minimum for å unngå overbelastning

Bruk minimum for å unngå overbelastning

Liten spisestue

Liten Hus kan også ha en moderne spisestue hvis du bruker passende møbler som matcher romstørrelse og farge. Et bra sted i et 40 m2 familiehus har et minimalistisk glassbord og tilhørende stoler som blir en spisestue, supplert med en vakker lampe som belyser rommet godt.

Den lille ledige plassen i hjørnet har plass til en liten sofa og møbler for oppbevaring av bestikk. Enkelhet garanterer et moderne utseende i enhver liten leilighet.

Liten spisestue

Liten spisestue

Lagringssylindere

Moderne leilighetsdesign bruker flaske, som kan bli en kilde til overbelastning eller rot hvis den ikke lagres riktig.

Derfor, for effektivt å lagre alle flasker på ett sted, velger du en sylindrisk vertikal lagring som kan spille en dobbel rolle: en stang som gir effektiv lagring av flasker i et lite hjørne av huset..

Bruk lignende oppbevaringsbokser

Bruk lignende oppbevaringsbokser

Barnas soverom

Barnerom krever ofte nok sengeplass, skap, kommoder og forskjellige verktøy for å fremme utviklingen av små barn. Plassen som er tilgjengelig i en liten leilighet, rummer imidlertid ikke alltid disse fasilitetene..

Hvis du ikke har tenkt å plassere alle elementene i rommet, vil du veldig raskt lage et rot som vil være vanskelig å fjerne senere.. Funksjonelle vegger med senger ovenpå tillater barn å bruke plass mens de unngår overbelastning som forstyrrer energibruken i rommet.

Alternativ for et barnehjørne

Alternativ for et barnehjørne

Minimalistisk kontor

Hvis du planlegger godt, kan du nyte selv den lille plassen som er tilgjengelig for å lage et hjem kontor. Bruk fanene for å finne ekstra plass. De ser kanskje ikke ut som møbler som passer steder, men forskjellige sammenleggbare og mobile møbler kan være nyttige..

Imidlertid får denne oppsettet deg til å tenke på alle nødvendige elementer på kontoret. Alt annet bør ryddes opp for ikke å skape rot..

Bruk overheng for å finne ekstra plass til å lage et lite kontor

Bruk overheng for å finne ekstra plass til å lage et lite kontor

Badpotensial

Originalt og enkelt baderom et rom som ikke tar for mye plass er optimalt for 40m2. Optimalisering av plass kan oppnås på badet takket være den riktige kombinasjonen av elementer.

Vær imidlertid forsiktig, badet kan være et vanskelig område, som krever rasjonell planlegging for å gjøre bruk av alle hjørner..

Gjort riktig, kan du oppnå et mye større bad enn det faktisk er. Trikset er å bruke alle deler av den tilgjengelige plassen til å gjøre ditt beste. Mye mer kan presses inn på samme plass hvis hele området planlegges optimalt. Ordne alle elementene som et puslespill for å utnytte hvert hjørne fullt ut.

Optimalisering av plass kan oppnås på badet takket være den riktige kombinasjonen av elementer

Optimalisering av plass kan oppnås på badet takket være den riktige kombinasjonen av elementer

Relevant omkledningsrom

Det er viktig å understreke at garderoben vi velger må være minimalistisk for å utnytte plassen bedre. Installasjonen bør ta hensyn til det svært lille området av huset, som tilbys innen 40 m2. Ideelt sett bør den være liten nok til å fylle plassen, men likevel romslig nok til å være hovedstedet for ting..

Omkledningsrom i minimalistisk stil

Omkledningsrom i minimalistisk stil

Optimal lagring

Lagring er et problem i ethvert hjem, stort eller lite, men i det siste tilfellet føles det mye mer rikelig. I et hjem på 40 m2 bør lagringsproblemet tas på alvor. Her må du finne et sted å lagre bøker, CDer og andre gjenstander. Optimal lagring bør ideelt sett fungere som en livvakt for å beskytte leiligheten din fra rot og overbelastning..

Bruk lagringsplass klokt

Bruk lagringsplass klokt

Sofaen kan være klumpete

En moderne stue trenger ikke å være begrenset til et stort hjem. Selvfølgelig vil du ikke kunne passe en stor, klassisk eller overdimensjonert L-formet sofa inn i en beskjeden stue. Imidlertid kan den stilige lobbyen enkelt integreres i en liten leilighet ved hjelp av en kompakt sofa.

Stue alternativer for en liten leilighet nedenfor.

L-formet sofa i en beskjeden stue

L-formet sofa i en beskjeden stue

4 oppholdsrom på 40 m2

Å flytte til en ny leilighet, en ny plassløsning eller finne den perfekte stue -løsningen – det er fire oppsett som jeg vil dele.

Hver plan kan brukes til et lite rom – et rektangulært mellomrom på 3 x 4 m.I samme setting har hver romplan et eget spesifikt formål, velg det som passer deg best.

Koselig plan for en liten leilighet

Koselig plan for en liten leilighet

Tradisjonelt møbeloppsett

Design oppsettet ditt i et tradisjonelt format. Møblene inkluderer en passende størrelse sovesofa, hvilestol, salongbord, bunnbord og TV -stativ. Sikre plassen din med et stort teppe, for eksempel et teppe på 2,5 m ved 3 m. Hvis du har en TV, kan du finne den beste visningsposisjonen fra alle vinkler og starte designet ved å plassere TVen..

Plasser deretter ditt største møbel – vanligvis en sofa – rett foran TV -en. Sett opp tilleggsmøbler som en stol og bord rundt sofaen som vist.

Design et oppsett i et tradisjonelt format

Design et oppsett i et tradisjonelt format

Layout med ekstra sitteplasser

Leter du etter et oppsett som gir deg ekstra sitteplasser? Denne designen gjør en vri i det tradisjonelle oppsettet, men gir deg ekstra sitteplass hvis du trenger plass til folk. I stedet for en vanlig sofa, legg til en liten “L-formet” seksjonal sofa i rommet sammen med to lenestoler.

Velg lenestoler uten armlener for ekstra plass uten ekstra volum. Du har kanskje ikke plass til et side- / endebord på grunn av den større sofaen, men du kan kompensere ved å plassere et stort salongbord hvorfra du kan få tilgang til hvert sete hvor som helst i området.

En variant av en kompetent utforming av leiligheten

En variant av et kompetent oppsett av leiligheten

Spisestue + stue

Mange boligkomplekser har ikke en separat spisestue (stort kjøkken) og stue, og en liten leilighet er designet som studioer. Derfor må du kanskje planlegge å plassere spisestuen og stuen i samme rom. Denne oppsettet vil hjelpe.

Start med å feste hver enkelt soner ved hjelp av et eget teppe. I skisseoppsettet mitt brukte jeg et rundt teppe og la et rundt bord over det for å lage en komfortabel rund spisestue. På den andre siden av rommet la jeg til et mindre rektangulært teppe sammen med en sofa i passende størrelse, salongbord og TV som henger på veggen..

RådÅ henge TV -en på veggen er den ultimate plassbesparelsen. Hvis du ikke kan gjøre dette, plasserer du TV -en på det tynneste TV -skapet du kan finne for å optimalisere den nye plassen..

Plassering av spisestue og stue i ett rom

Plassering av spisestue og stue i ett rom

Åpent konsept, barnemøbler

Hvis du har små barn, må du maksimere plassen de trenger. Babyleker tar så mye plass! Et åpent konsept som dette vil absolutt maksimere potensialet i din lille stue. Plasser en sofa i hjørnet av rommet (selv om den vender mot et vindu som dette) og plasser deretter to små lenestoler på den andre siden av rommet.

TV -en er installert på veggen bak to stoler. For å se på TV, bare snu stolene mot den. Når TV -en ikke er i bruk, vendes stolene mot sofaen og salongbordet for optimal kommunikasjon.

Åpent konsept, maksimerer potensialet i din lille stue

Åpent konsept, maksimerer potensialet i din lille stue

Disse fire ideene for plassering av møbler hjelper til med å fremme fire romplanleggingsutfordringer, inkludert et tradisjonelt format, et oppsett med ekstra sitteplasser, en kombinasjon av spisestue og oppholdsrom og et åpent romkonsept. Velg en som passer til formålet med din lille leilighet eller hjelper deg med å designe det beste møblementet for plassen..

Triks for studioleiligheter

Store vinduer gir rikelig med naturlig lys

Store vinduer gir rikelig med naturlig lys

Det er noen triks å vurdere når du planlegger en studioleilighet:

  • Høy tak motstå følelser av forlegenhet. De åpner opp mikroleiligheter og skaper en illusjon av mer plass..
  • Ettromsleiligheter i loftstil faller automatisk i den ideelle kategorien med høye tak, så betrakt dette designet som et grunndesign for studioet ditt..
  • Stor vindu gi mye naturlig lys og som regel visuelt utvide størrelsen på studioleiligheter.

Alternativ for en studioleilighet

Alternativ for en studioleilighet

Tenk på virkeligheten i et slikt rom før du bestemmer deg for et studiooppsett – det er ingen vegger som skiller kjøkkenet, soverommet og arbeidsområdet, som i en standard leilighet. Ved å minimere veggene øker du imidlertid arealet. Til syvende og sist er studioet et rom for blandet bruk som bringer alle deler av livet ditt sammen..

Det blir interessant for deg:

Forbedret layout av en 3-roms leilighet i panelhus: 160 + Foto av en vurdert plass

Designalternativer for rom i en leilighet (150+ bilder): bare topptrender Designalternativer for rom i en leilighet (150+ bilder): bare topptrender

Oppsett av den første (ett-roms) leiligheten fra (210+ bilder) “A” til “Z” alle stiler

Konvertering av leilighet til studio

Du kan nærme deg å bo i en studioleilighet med to forskjellige stemninger. På den ene siden betyr reduksjon i plass en nedgang i status. Men hvis du ser fra den andre siden, vil du se en fullstendig fornyelse og muligheten til å tilpasse miljøet ditt helt til ditt liv.. Bruk det siste synspunktet for å optimalisere livet ditt.

Konverter ett rom til et multifunksjonelt rom

Konverter ett rom til et multifunksjonelt rom

Å bo i en studioleilighet, som andre små hus, er en strategisk organisering av planen og dekorasjonen av rommet for å få mest mulig ut av plassen.  Konverter et enkeltrom til et multifunksjonelt rom ved å dedikere individuelle deler til spesifikke aktiviteter. For eksempel, hvis du jobber hjemmefra, plasserer du skrivebordet i et hjørne og legger det til med en bokhylle for å skille det fra soveområdet. Skillevegger hjelper også i utformingen av en ett-roms leilighet og er mulige i forskjellige former som folding av vegger eller hengende gardiner, som tilbyr en gratis atmosfære.

Rasteplass kombinert med arbeidsområde

Rasteplass kombinert med arbeidsområde

Interiørdesign har stor innvirkning på etableringen av et komplett hjem fra en liten leilighet. Organiser plass med hensikt: Gjør plass til kunst i stua over sofaen, eller la en stol stå ved døren og skostativet for deg og dine gjester å ha et sted å ta på og ta av skoene..

Skillevegger hjelper til med å planlegge en ett-roms leilighet

Skillevegger hjelper til med å planlegge en ett-roms leilighet

Gjør studioleiligheten din om med fantasien og fantasien om det ideelle rommet, men ikke glem å la deg inspirere av disse eksemplene på gjennomtenkt interiørdesign. Se etter funksjonene du ønsker, vurder fordelene, tenk på detaljene når du installerer, og du vil befinne deg i et virkelig personlig stue.

Hvordan skape komfort for 40 m2?

Du trenger ikke mye plass til å uttrykke deg og lage interiørdesign. En liten leilighet kan være veldig praktisk hvis du bruker disse tipsene.

Farge er den beste måten å sonere på

Farge er den beste måten å sonere på

Bruk farge

Start med farge først, siden dette er den beste soneringsmetoden. Bruk farge for å forbedre plassen din. Det er veldig flott når den samme fargen finnes i forskjellige deler av rommet, men i forskjellige proporsjoner., ikke vær redd for å eksperimentere.

Bruk glass til sonering

Glass absorberer ikke plass, og dette er det viktigste vi ønsker å oppnå – maksimal plass. Derfor må du gjerne bruke glasspartisjoner i oppsettet for å oppnå effektiv sonering..

Dessuten kan glass visuelt øke plassen (og dette gjelder ikke bare for speilene), i tillegg til funksjonaliteten. Et slikt interiør vil se fleksibelt og funksjonelt ut, det vil virkelig spare penger, det vil se vakkert og behagelig ut..

Se også på løsningene til profesjonelle designere som også aktivt bruker farge- og glasszonering..

Glass absorberer ikke plass

Glass absorberer ikke plass

3 små miniatyrdesigner

Ettersom flere og flere mennesker omfavner bekvemmeligheten og kulturen i bylivet, er det ikke overraskende at vi har satt pris på design som utnytter plassen effektivt. Se på tre miniatyrinteriører fra visualisereren Konstantin Entaletsev. Hver måler mindre enn 40m2, men gir fortsatt flotte designelementer og flotte oppholdsrom..

Verket til visualisereren Konstantin Entalesev

Verket til visualisereren Konstantin Entalesev

Denne 32m2 leiligheten bruker innvendige glassvegger for å lage et soverom som ikke får hjemmet til å se mindre ut.. Liten spisestue med lappetepper fra midten av århundret, egnet for en eller to gjester.

Bruken av nøytrale farger som strekker seg inn i det smale kjøkkenet, gjør at rommet føles mer åpent og rolig til tross for mangel på ekstra plass. Selv det minste badet ser luksuriøst ut når det er prydet med hvit marmor.

Petite dusjkabinett – en løsning for hygiene uten å ta ekstra plass.

Bruke nøytrale farger

Bruke nøytrale farger

Denne neste leiligheten bruker faktisk samme planløsning som den første, men med noen stilistiske forskjeller. Vi kan se noen mer klassiske elementer her, som inkluderer en krystalllysekrone og myke spisestoler..

Den lilla gulvlampen er synlig selv fra kjøkkenet, noe som gir litt lysstyrke og originalitet til den generelle diskret atmosfæren. Bad ferdig fliser, ikke så dekadent, men her var det mulig å plassere vaskemaskinen under benkeplate, som er ganske praktisk i en leilighet av denne størrelsen.

Den tredje leiligheten måler 35 m2 og inneholder en annen layout.

En gulvlampe gir litt lysstyrke og originalitet

En gulvlampe gir litt lysstyrke og originalitet

Her er det smaleste rommet stuen, som imidlertid har nok plass til en komfortabel sofa. I stedet for å bruke dyrebare målere til et eget spiseområde, bruker denne designen en liten bardisk frokostområde som kan dobles til et kjøkken.

Soverommet er lite, men store vinduer hindrer det i å føles for lukket. Hyller har en dobbel funksjon: som hodegjerde og lagring, noe som gir interesse og litt nyttig lagring..

Loftstil

Loftstil

Reflekterende overflater er alltid et must på badet, men spesielt her hindrer de plass fra å bli begrenset.

Smarte lagringstimer

Vi vil finne ut hvordan du kan lagre ting på en gjennomtenkt måte og hemmelighetene som må brukes hvis leiligheten din bare inneholder 40m2.

En liten opptak kan fungere fullt ut hvis du organiserer plassen for maksimalt lagringspotensial. Når du går inn i “lagringsmodus”, vil du se at rommet ditt har like mye nyttig lagringsplass som et romslig hjem med et større område:

  • Romslige ottomaner skjuler mange nyttige ting. I tillegg fungerer de også som et sete når det trengs..

Høy hylle for oppbevaring av bøker og andre små pyntegjenstander

Høy hylle for oppbevaring av bøker og andre små pyntegjenstander

  • Bylivet trenger mer og mer sykkel. Sykkelen kan bli en interiørdekorasjon, dekorere en vegg, og tar ikke verdifull plass..
  • Plasser lagring av baderomsartikler, inkludert håndklær, på badet. Mange bad har ubrukt plass som kan maksimeres ved å legge til et stykke som har både åpne og lukkede lagringsområder. 30-40 cm plass vil ikke begrense rommet, som vanligvis bare har én person om gangen, men ekstra lagringsplass.

Sykkelen kan brukes som innredning

Sykkelen kan brukes som innredning

  • Bytt garderobedørene dine med gardiner. En standard garderobedør spiser mye gulvplass og lar ikke møbler, for eksempel en sofa, passe på et passende sted. Bruk av gardin vil gjøre dette området mer mobilt..
  • Vurder dekorative lagringsalternativer. Hvis du liker bøker, vet du at det kan være en utfordring å finne plass til alle dine favorittvolumer. Heldigvis er bøkene også overraskende gode. Med litt styling, en hylle eller et par bøker kan legge til ny visuell interesse for tidligere ubrukt plass.

Utmerket fordeling av lite plass

Utmerket fordeling av lite plass

Oppsummert er det viktig å merke seg at arrangementet av møbler i en leilighet alltid bør være gjennomtenkt. Stigningen i boligprisen og økningen i befolkningen tillater oss ikke lenger å bruke boligområdet på en målt og ineffektiv måte..

Liten kubikkapasitet gir mulighet for selvuttrykk gjennom gjennomtenkt design

Liten kubikkapasitet gir mulighet for selvuttrykk gjennom gjennomtenkt design

Fremtidens hovedtrend, jeg ser det som multifunksjonaliteten til hvert møbel. Derfor anbefaler jeg deg å velge hvilket som helst møbel, ikke bare ut fra de estetiske dataene, men også ta hensyn til den “andre rollen” som den kan spille.

https://www.youtube.com/watch?v=lluO?rel=0&enablejsapi = 1" ramme ="0" ebkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen>

Previous Post
Διάταξη διαμερίσματος 3 δωματίων με διάταξη σε σπίτια με πάνελ. Αποτελεσματική βελτίωση χώρου + 160 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
Akvarium i det indre av en leilighet eller et hus: 145+ (Foto) typer for ditt design (hjørne, tørr, skillevegg, liten)