Tøy i taket i stua: 60 fotoideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Tøy i taket i stua: 60 fotoideer

Tøy i taket i stua: 60 fotoideer

Sannsynligvis har mange minst en gang i livet sett strekk i taket i stua på fargerike fotografier eller besøke venner. Dette er en moderne stilig løsning som utvilsomt ser veldig estetisk tiltalende ut. Sammen med ønsket om å dekorere hallen ved hjelp av en så enkel design, oppstår det tvil: hvor pålitelige, komfortable, allsidige de er, og vil de også passe inn i rommet ditt? I denne artikkelen vil vi prøve å svare på alle spørsmålene!

Tøy i stua: funksjoner

Det er flere typer strekklofter, men hver av dem består av en ramme som lerretet er tett opphengt på. Dermed er det innfødte taket gjemt bak en ny “forlengelse”, som kan ta fra 10 til 50 cm av høyden på veggene. For det eierne gjør slike ofre?

– Den første grunnen er ganske åpenbar – å skjule feil i den opprinnelige overflaten, for eksempel sprekker eller flekker. Selv etter forsiktig kitting vil det ikke være mulig å oppnå resultatet som det tøyede stoffet gir..

– Under strekkloftet i stua kan du skjule bjelker, kommunikasjon eller installere innebygde lamper.

– Et lerret laget av PVC -film er i stand til å beskytte stua mot en flom som ved et uhell (eller forsettlig) er organisert av naboene ovenfra. Selvfølgelig skjer slike situasjoner ikke hver dag, men konsekvensene kan bli til en ekte sorg for interiøret..

– Installasjon av strekkloft er en lønnsom investering i fremtiden, siden levetiden varierer fra 10 til 15 år. Dette er underlagt regelmessig pleie som er lett å gjøre hjemme..

– Selv det syntetiske belegget regnes som miljøvennlig og helt trygt for helsen.

Men hovedårsaken er pent utseende og stor designvariabilitet. Du kan velge ikke bare forskjellige farger, men også tekstur, form, mønster. Disse egenskapene lar deg passe strekklofter i nesten alle interiører.

Selve tilleggsbelegget kan “dempe” støyen fra den øvre leiligheten, men for å forsterke denne effekten installeres et lag med polyesterfiber, som gir lydisolasjon. Dette øyeblikket gjør strekklofter til et enda mer ønskelig oppkjøp for stua..

Tøy i stua - funksjoner

Stilistiske løsninger

På grunn av det store utvalget av teksturer og farger, kan strekklofter justeres til forskjellige interiørstiler i stuen, og utfylle dem harmonisk.

Klassisk strekkloft for stue

For et klassisk interiør i stuen anbefales det ikke å bruke en blank finish og lyse farger. Det enkleste alternativet er et hvitt matt tak med en lysekrone i midten. For å diversifisere det kan du ta en grå eller beige farge, bilder med strenge abstrakte mønstre, i spesielle tilfeller – skrive ut et bilde av klassiske mestere. Volumet rundt omkretsen vil se bra ut.

Klassisk strekkloft for stue Klassisk strekkloft for stue

Moderne strekkloft for stue

Dette er et reelt felt for å eksperimentere med former eller mønstre. Det er viktig å ikke la seg rive med og prøve å opprettholde en balanse, og øse motiver fra interiøret, som taket skal danne en helhet med..

Selv om effekten av “stjernehimmelen” oftere brukes på soverommet, kan du i stuen også dekorere et eget område på torget med punkt “lys” som flimrer mykt på dagtid og skaper en mystisk atmosfære i kvelden..

Moderne strekkloft for stue Moderne strekkloft for stue

Minimalistisk strekkloft for stue

Som en behersket stil, tilbyr minimalisme et begrenset antall alternativer, men det er bedre å stoppe ved den første av dem: et matt hvitt strekkloft som jevnt renner inn i volumet på veggene og sletter eventuelle grenser i stua. Lamper vil hjelpe til med å dekorere taket litt..

Minimalistisk strekkloft for stue

Skandinavisk stil strekkloft for stue

Når det gjelder utførelser, er den skandinaviske stilen litt som minimalisme, men gir mer frihet til å dekorere. Et to-nivå tak rundt omkretsen og mer “konvekse”, men likevel stramme lamper vil se passende ut her. I skandinavisk stil dominerer hvitt, så når det gjelder farge er alt entydig.

Skandinavisk stil strekkloft for stue

Høyteknologisk strekkloft for stue

Stretch -tak vil passe perfekt inn i interiøret som fremmer “høyteknologi” med sin praktiske funksjonalitet og litt futuristiske utseende. I dette tilfellet kan du ikke være redd for å bruke en blank finish, mørke nyanser, geometriske design eller et komplekst belysningssystem. Men alle disse elementene må matche utformingen av stuen..

Høyteknologisk strekkloft for stue Høyteknologisk strekkloft for stue

Velge farge på taket

Farger påvirker ikke bare menneskets psyke, men kan også forandre interiøret, så vel som stemningen i det..

Hvitt strekkloft

Et allsidig alternativ som matcher alle farger og har muligheten til å balansere dem. For eksempel, hvis det er veldig lyse møbler i stua eller mørke vegger skaper en dyster atmosfære, vil et hvitt strekkloft glatte ut effekten som har oppstått..

Det er en oppfatning at smuss er mer merkbart på en slik overflate. Men PVC -filmer samler ikke støv og kan enkelt rengjøres med et vanlig vaskemiddel som ikke inneholder alkohol..

Hvitt strekkloft i stua Hvitt strekkloft i stua

Svart strekkloft

Stuer med et stort område har råd til luksusen med et svart strekkloft. Dette er en veldig stilig løsning for et moderne interiør, som gir en viss dybde til rommet. For at toppen ikke visuelt skal trykke på beboerne, må du kjøpe et lerret med en blank effekt og installere skarp belysning.

Svart strekkloft i stua Svart strekkloft i stua

Lyse farger

Til tross for at det ikke anbefales å ta lyse nyanser for takbelegget, kan de se veldig fordelaktige ut i romslige moderne stuer. De er balansert med hvite gips “rammer” og diffust belysning. Prøv slik at bare det første nivået har en slik farge, slik at den fengende fargen ikke henger over rommet..

Tøy i taket i stua - lyse farger Strekktak i stuen - Lyse farger

Belysning og belysning

Strekktak i stuen lar deg installere et belysningssystem på flere nivåer som gir lys til alle deler av rommet. Men du må planlegge dette øyeblikket på forhånd, siden etter at du har installert strukturen, vil det ikke være mulig å montere enhetene.

Hovedlyskilden kan være en tradisjonell lysekrone i midten av rommet, spesielt hvis den er innredet i klassisk stil. En uvanlig effekt oppnås på grunn av lineær belysning langs takets omkrets, som fremhever dens “buler”. Spotlights vil bidra til å skape mykt, diffust lys.

Det anbefales å være oppmerksom på fargen og finishen, ettersom belysning noen ganger skaper en interessant illusjon. For eksempel reflekterer blanke overflater lys, og øker derved lysstyrken, mens matte eller mørke overflater tvert imot demper.

Det må huskes at ikke alle typer lamper er egnet for delikate PVC -filmer. Det er følsomt for høye temperaturer, derfor anbefales det å kjøpe LED- eller energisparende apparater..

Strekktak i stua - Belysning og belysning Strekkhimling i stua - Belysning og belysning

Strekktak for en liten stue

Ofte unngår eiere av små leiligheter som ønsker å spare dyrebare meter med plass, å installere spenningsstrukturer og dermed frata seg fordelene. Men å følge bare noen få retningslinjer vil hjelpe til med å passe et slikt tak inn i interiøret:

– Ingen lyse nyanser og svarte. Bedre å bo på nøytrale farger, helst på hvitt. Det vil hjelpe deg med å fylle stuen med lys. I tillegg bør en viktig regel tas i betraktning: takdekorasjonen skal være den samme eller flere toner lettere enn veggene..

– Glans, som et speil, skaper effekten av å forlenge rommet og dermed øke det visuelt. Men dette alternativet er ikke egnet for alle stiler. I slike situasjoner kan du begrense deg til vanlige, strakte tak.

– Prioriteten forblir en enkel design uten bølger, kjegler eller andre former. Glatt tak på ett plan vil se elegant, pent og stilig ut.

– En viktig rolle spilles av belysningssystemet, som skal jevnt belyse stua, uten å henge oppmerksomheten på lyskilder. Spotlys og en liten lampe i midten er perfekte for dette..

Strekktak for en liten stue Tøy i tak for en liten stue

Tøy i taket i stua – foto

Vi håper artikkelen vår vil hjelpe deg å forstå funksjonene til strekkloft i stuer og deres estetiske egenskaper. Vi har utarbeidet et utvalg fotografier som mer detaljert illustrerer mangfoldet av designløsninger. Gledelig visning!

Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto Tøy i taket i stua - foto

Video: Stretch -tak i stua – ideer og design

Previous Post
Ιδέες για οπτική επέκταση του χώρου στο υπνοδωμάτιο
Next Post
70+ hvite kjøkkendesignideer (bilde)