70+ hvite kjøkkendesignideer (bilde)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

70+ hvite kjøkkendesignideer (bilde)

70+ hvite kjøkkendesignideer (bilde)

Kjøkkenet, laget i hvite nyanser, fanger med sin renslighet og luftighet. Et slikt rom er fylt med lys og gir inntrykk av utrolig letthet. I tillegg har snøhvite toner en gunstig effekt på stemningen til innbyggerne i huset, så en lett design er alltid relevant og riktig trekk, spesielt for små mellomrom..

Interiørstiler

Allsidigheten til hvitt åpner et stort potensial for interiør. Designet kan utføres i hvilken som helst stilløsning – fra erfarne klassikere til upretensiøst land. Men hver retning har sine egne egenskaper. Tenk på hvordan individuelle strømmer kan bli introdusert i det enorme kjøkkenet.

Hvitt kjøkken i klassisk stil

Lyspaletten lar deg legemliggjøre en behersket, men elegant tradisjonell setting. Se etter beroligende nyanser: grå, gråbrun, svart, sammen med snøhvit eller elfenben, ser diskret og delikat ut. I sin tur vil en slik nøytral bakgrunn være et utmerket felt for lek av utsøkt innredning – plukk opp vakre jacquardgardiner, stoler med semsket skinn eller fløyel eller en elegant krystalllysekrone. Midten av bordet er best dekorert med en stor bukett med vakre blomster..

Hvitt kjøkken i klassisk stil - Interiørdesign Hvitt kjøkken i klassisk stil - Interiørdesign

Hvitt kjøkken i moderne stil

Samtiden er først og fremst minimalisme og rette, klare linjer. Stilen vil alltid være passende, både på en liten plass og i nærvær av et stort antall kvadratmeter. Lakoniske møbler i tandem med hvitt utvider plassen betydelig.

Som regel er apparater og rørleggerarbeid innebygd i et lukket kjøkkensett. Når det gjelder fargevalget, velg to komplementære nyanser. For eksempel grå, svart, lys woody. Kjøkkenet vil vise seg å være veldig friskt og stilig..

Hvitt kjøkken i moderne stil - Interiørdesign Hvitt kjøkken i moderne stil - Interiørdesign

Hvitt kjøkken i landlig stil

Landsbyens tema i hver sin variasjon er enkelt og naturlig. Lette skrammer, naturlige, kjedelige farger og søt innredning er passende.

Møbler kan se ut som forrige århundre eller bli laget av dine egne hender. For eksempel ser dekorerte krakker fra gamle esker veldig interessant ut. Velg også tekstiler i retrostil – i blomster eller erter.

Det er alltid plass til søte tradisjonelle design. Lapper, mosaikkfliser på gulvet eller forkle vil gi designen ekthet. Taket vil bli dekorert med grove trebjelker.

Hvitt landlig kjøkken - interiørdesign Hvitt landlig kjøkken - interiørdesign

Hvitt kjøkken i skandinavisk stil

Nordiske temaer ledsages alltid av en overflod av lyse farger. Denne designen ser diskret, komfortabel og gratis ut. Bruk kompakte og ergonomiske lyse tremøbler, originale taklamper. Forkleet kan revetes med grisfliser eller steinlignende porselenstein for å matche den valgte trefargen. Heng et krittbrett eller et pastellmaleri på veggen.

Prøv å skape et lettest mulig interiør. Kjøkkenskap kan byttes ut med et par trehyller, og oppvasken på dem vil tjene som en diskret dekor. Transparente plaststoler ved bordet vil ikke belaste interiøret, men vil tvert imot tilføre luft og vektløshet til det. Hvis det er mulig, la vinduene stå uten gardiner – den nordlige innredningen er veldig glad i dagslys.

Hvitt kjøkken i skandinavisk stil - Interiørdesign Hvitt kjøkken i skandinavisk stil - Interiørdesign

Hvitt kjøkken i nautisk stil

Et kjøkken med sjøtema er en annen flott idé for fans av frihetens naturlige og romantiske atmosfære. Motiver vil passe perfekt selv i et lite rom, blottet for sterkt lys fra øst eller sør. En annen utvilsomt fordel er at et slikt design enkelt kan “spilles om” – når vi skifter tilbehør, har vi muligheten til å få et middelhavsskandinavisk, minimalistisk eller provençalsk interiør på grunn av nøytrale overflater.

Velg et smalere tema hvis du ønsker det. Malet fisk vil delikat antyde fiskerens kjøkken, og sjøkanten vil bli minnet om tregulv, som ligner på en brygge, og et skilt med skiltet: “Til stranden.”.

Hvitt kjøkken i nautisk stil - Interiørdesign Hvitt kjøkken i nautisk stil - Interiørdesign

Etterbehandlinger og materialer

Å vende mot kjøkkenrommet i hvite nyanser er ikke en dødsdom for rensligheten på kjøkkenet. Tvert imot, moderne overflater er enkle å rengjøre. Det viktigste er å velge dem riktig..

Gulv

Belegget bør velges i samsvar med veggenes tone eller litt mørkere. Gulvfliser, parkett eller laminatgulv i lyse eller mellomtoner vil harmonisk passe inn. Denne designen vil gjøre rommet mer behagelig og lysere. Hvis du vil utvide rommet, ville det beste alternativet være et hvitt blank materiale..

Ved å kombinere nyanser og teksturer kan du få et unikt og interessant interiør i hvitt. Vurder de mest populære og vakre gulvvariantene:

– Materialer som er enkle å vedlikeholde, for eksempel porselenstein, stein, fliser eller linoleum, egner seg godt til matlagingen, ettersom de er holdbare og motstandsdyktige mot rengjøringsmidler;

– Hvitt tregulv krever nøye og nøye vedlikehold, så det er mye mer praktisk å velge et gulv laget av brune trefarger. For mørke nyanser kan “gi” deg ulemper i form av merkbare striper og flekker. Foretrekker lyse til mellomtonede trefinisher.

Hvit kjøkkendesign - gulvfinish Hvit kjøkkendesign - gulvfinish Hvit kjøkkendesign - gulvfinish

Vegger

Hvitt kjøkken – hvite vegger! Mal overflaten med snøhvit maling. På denne måten kan du dekorere alle veggene i rommet eller lage en av dem kontrasterende. For et aksentområde er fargede fliser, grå tapet med hvitt mønster eller kritt tapet egnet. Dette vil fortynne hvitheten i rommet og indikere dets karakter..

For et forkle, plukk opp hvite fliser, grisfliser, porselen steintøy eller mosaikk. Noen moderne stiler er preget av bruk av stein eller murverk. Generelt kan veggene få et annet utseende, det viktigste er å opprettholde den valgte stilen.

Hvit kjøkkendesign - veggdekorasjon Hvit kjøkkendesign - veggdekorasjon Hvit kjøkkendesign - veggdekorasjon

Tak

Taket med trepaneler og bjelker ser veldig interessant og koselig ut. Tre er egnet for både lyse og mørke nyanser. Hvis taket er lavt i rommet, ville det riktige alternativet være å bruke vanlig hvit gips. Mørke og matte tak er akseptable i høye rom.

Hvis du bestemmer deg for å skjule ekstra ledninger og “skjemme bort” plassen med spotbelysning, kan du designe et veldig pent og ukomplisert undertak. Stretchglans er ikke lenger det mest populære og relevante alternativet, men på grunn av sin spesiellitet gjør det rommet mye høyere.

Hvitt kjøkkendesign - takfinish Hvit kjøkkendesign - takfinish Hvitt kjøkkendesign - takfinish

Møbler og hvitevarer

I motsetning til flertallets oppfatning er det mye lettere å ta vare på et hvitt kjøkkensett enn for mørke kolleger, siden forskjellige flekker og flekker er mye mindre merkbare på lyse overflater..

En av de mest populære løsningene i moderne design er hvite og blanke overflater for kjøkkenmøbler. Lagringssystemer fra gulv til tak forenkler rengjøring og maksimerer plass til oppvask og hvitevarer. På øverste nivå kan du plassere ting du sjelden bruker. Dette vil spare fritiden din og organisere arrangementet av rettene så harmonisk som mulig..

På samme tid, hvis rommet ikke har mye plass, kan du bruke lakoniske hyller i stedet for overdimensjonerte skap, og pent opprettede retter vil ikke skape en følelse av kaos..

Moderne stiler bruker innebygde apparater med svart eller grått forkrommet stålelementer. I retroversjoner er det en lysere fargeteknikk. Møbler ser flotte ut i en klassisk utførelse – bordplater laget av tre, stein eller marmor, som fremkaller en følelse av komfort og gjestfrihet.

White Kitchen Design - Møbler og hvitevarer White Kitchen Design - Møbler og hvitevarer White Kitchen Design - Møbler og hvitevarer White Kitchen Design - Møbler og hvitevarer

Lite hvitt kjøkkeninnredning

Hvitt er veldig populært i moderne designprosjekter. Slik suksess skyldes ikke så mye subjektive estetiske fordeler som objektive praktiske fordeler. Det fyller rommet med lys, gir en følelse av renslighet og stor plass. Derfor er hvit kanskje det beste fargeskjemaet for et lite kjøkken..

Noen tips til dekorasjon:

– For et smalt rom er en lineær layout egnet, der headsettet er plassert langs en lang vegg. Spisestuen kan plasseres på parallelsiden, og i stedet for flere stoler kan du bruke en innebygd hvit benk med polstret trekk;

– Plasser lagringssystemer og et arbeidsområde i et lite firkantet rom på et hjørne;

– Velg et kjøkkensett i hvitt – det reflekterer lys, og selv overdimensjonerte skap vil virke mye lettere;

– Som partnere i det snøhvite sortimentet, velg flere nyanser – delikat blått og krem, uttrykksfullt svart og lyst tre eller utsøkt asket syrin med svart. Det er bedre hvis bare 3 farger fungerer i interiøret, mens hvitt skal dominere.

Lite hvitt kjøkkendesign Lite hvitt kjøkkendesign Lite hvitt kjøkkendesign

Kjøkkendesign i hvitt – foto

Vi har forberedt en hel parade med originale ideer for hvitt kjøkken. Å bli kjent med dem vil ikke være overflødig før reparasjonsarbeid påbegynnes. Her presenteres prosjekter med en rekke løsninger når det gjelder stil, dekorasjon, samt utvalg av møbler og innredning. Vi håper at disse bildene vil hjelpe deg med å organisere ditt eget kjøkken og inspirere deg til å være kreativ.!

Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto Kjøkkeninnredning i hvit farge - foto

Video: Hvitt kjøkken – interiørdesign

Previous Post
Τεντωμένη οροφή στο σαλόνι: 60 ιδέες φωτογραφιών
Next Post
DIY pasta håndverk (90+ bilder)