Leilighet i stil med minimalisme: 70 designideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Leilighet i stil med minimalisme: 70 designideer

Leilighet i stil med minimalisme: 70 designideer

Det asketiske interiøret er den beste løsningen for mennesker som verdsetter plass og lakonisme. Et ryddig miljø i nøytrale toner fremmer fullstendig avslapning og brukervennlighet i daglige aktiviteter. Selv den minste leiligheten i stil med minimalisme virker visuelt større – en akromatisk palett og et lite antall ting kan oppnå denne effekten. Kompakt design sparer ressurser og tid, samtidig som den gir maksimal bekvemmelighet og komfort i hverdagen.

Stilfunksjoner

Kjennetegnet på minimalistisk design er først og fremst glatte slette overflater uten fremspring og dekorative elementer. Klar, enkel geometri råder i det lakoniske interiøret. Møbler, fasader, skillevegger og til og med noen husholdningsartikler har en rektangulær eller firkantet form. Innredningen og tegningene er helt fraværende, selv om noen utilitaristiske ting kan brukes til dekorasjon – en veggklokke, en lysestake, en vase. Levende planter i potter vil ikke være overflødige (en eller to per leilighet).

Minimalisme er preget av nøytrale nyanser. Grunnpaletten er ren hvit, svart, mørk grå, stål. Noen ganger blir de supplert med små flekker i samme lyse farge – dette kan være sofaputer, møbler av stoler, sengetøy. Små detaljer om gult, grønt, oransje eller rødt gir en behersket setting, noe som gjør det varmere og mer hjemmekoselig..

Det lakoniske interiøret er individualisert av teksturerte elementer – preget gips, marmor, keramiske fliser, tonet glass, naturlig tre. I kombinasjon ser alt dette relevant og praktisk ut. Og selv om minimalisme er blottet for tradisjonelle tegn på luksus, er designen i denne stilen fortsatt respektabel på grunn av materialer av høyeste kvalitet..

En viktig rolle i en asketisk leilighet spilles av multifunksjonelle møbler: en sammenleggbar sofa, et transformerende bord, uttrekkbare hyller, hemmelige skap, alle slags mobile strukturer lar deg effektivt distribuere kvadratmeter og samtidig ta opp veldig lite plass når den er brettet. Et annet trekk ved ledig plass er fraværet av unødvendige vegger og tunge svingdører. I stedet for dem kan skillevegger laget av tonet glass, smale trepaneler, dobbeltsidige garderober installeres.

Leilighetsdesign i stil med minimalisme - Funksjoner Leilighetsdesign i stil med minimalisme - Funksjoner

Stue i stil med minimalisme

I en minimalistisk stue, selv om den er liten, bør det alltid være god plass. En følelse av åpenhet og luftighet i dette rommet kan skapes ved hjelp av lyse overflater og møbler (for eksempel en blank hvit vegg uten håndtak), som vil kombinere godt med den edle teksturen av treparkett og de samme treinnsatsene på en av veggene. Et annet alternativ er en snøhvit finish, en grå TV-skillevegg, en matchende sofa. For et dypere spill av lys og skygge kan du eksperimentere med svarte overflater: tonet glass, polert marmor eller matt sprøyting (et eksempel på en slik tekstur kan være myk plast eller flytende gummi for biler).

Hvis bare akromatisk skala brukes i stua, er det tilrådelig å velge naturlige materialer, behagelige å ta på – dette vil bidra til å unngå “kontor” -stilen. Så, lin, velour, bomull er egnet for polstring av en sofa. På gulvet vil et vanlig teppe med en lang haug se veldig passende ut. Gardiner er passende nøytrale (hvite, lysegrå) av glatte stoffer – sateng eller gabardin, med vertikale folder fra taket til gulvet. TV -veggen, hvis du gir den teksturen til en monolitisk stein, vil bli en merkbar aksent på rommet.

Stue - Leilighetsdesign i stil med minimalisme Stue - Leilighetsdesign i stil med minimalisme Stue - Leilighetsdesign i stil med minimalisme Stue - Leilighetsdesign i stil med minimalisme Stue - Leilighetsdesign i stil med minimalisme

Soverom i stil med minimalisme

Det sentrale stedet i ethvert soverom er sengen. Her er det så lakonisk som mulig – uten bein, med lav velourrygg og litt som en luftmadrass. Veggen ved hodegjerde er som regel blottet for innredning, det er ingen utsparinger, avsatser, hyller i den. Av og til er det tegninger som er veldig elegante og beskjedne, noe som minner litt om japansk kalligrafi. Generelt gjenspeiler minimalismen den tradisjonelle utformingen av boliger i landet med kirsebærblomster, så for soverommet (og for leiligheten som helhet) er det fullt mulig å låne noen orientalske innslag.

Hvis en garderobe er installert, er det bedre at den enten har en tom vegg på siden av sengen eller omgir døråpningen rundt hele omkretsen. Det er å foretrekke å velge hvite og monokromatiske fasader – på denne måten vil rommet virke romslig. For et stort rom er tre, kombinerte overflater, mørke og til og med lyse farger også egnet..

Høydepunktet i et minimalistisk soverom er en kommode – skuffene i den kan males i forskjellige pastellfarger, noen rike farger er også tillatt – blå, lilla, grønn, som skal gjentas i et sengetøy eller sengeteppe. Belysning har stor innflytelse på atmosfæren i rekreasjonsområdet, så det er fornuftig å dvele ved den myke varme skyggen av lamper og velge “natt” -modeller av lamper med koselige lampeskjermer.

Soverom - Design av en leilighet i stil med minimalisme Soverom - Design av en leilighet i stil med minimalisme Soverom - Design av en leilighet i stil med minimalisme Soverom - Design av en leilighet i stil med minimalisme Soverom - Design av en leilighet i stil med minimalisme

Minimalistisk kjøkken

Det er vanskelig å forestille seg et mer praktisk sted å lage mat enn et minimalistisk kjøkken. Det fullstendige fraværet av ubrukelige ting og dekorasjoner gjør det mulig å konsentrere seg fullt ut om prosessen, og nyte de pene møblene og upåklagelig harmoni mellom gjenstander. Med denne designen brukes hver centimeter med maksimal fordel: headsettet passer perfekt inn i området som er tildelt det, og fyller plassen fra gulv til tak; alle hyller, rom og det meste av utstyret er skjult bak perfekt flate fasader. Moderne mekanismer for lagringssystemer lar deg finne optimale områder for å plassere ikke bare mange redskaper, men også produkter, krydder og improviserte midler.

Hver for seg er det verdt å nevne kvaliteten på overflater og materialer: alle må være holdbare, motstandsdyktige mot fuktighet og smuss, samtidig som de beholder estetikken i mange år. Disse kravene oppfylles best av porselenstein, naturlig og syntetisk stein (marmor, granitt), herdet tonet glass, stål, voksbehandlet tre. Slike overflater er enkle å ta vare på, og kjøkkeninnredningen ser virkelig raffinert og elegant ut..

Kjøkken - Leilighetsdesign i stil med minimalisme Kjøkken - Leilighetsdesign i stil med minimalisme Kjøkken - Leilighetsdesign i stil med minimalisme Kjøkken - Leilighetsdesign i stil med minimalisme Kjøkken - Leilighetsdesign i stil med minimalisme

Gang i stil med minimalisme

En lakonisk gang er en drøm for alle som er lei av å snuble over sko og har problemer med å finne en gratis krok på hengeren. Det er alltid behov for plass nær inngangen til leiligheten, men du bør ikke forsømme møbelsettet heller. Den minimalistiske designen i dette tilfellet er et godt kompromiss: smale innebygde garderober er gjemt bak glatte glidefronter, og hvis det er plass, plasseres høye kommoder for sko, vesker og andre småting langs den frie veggen..

Et hyggelig inntrykk av gangen er skapt av nøytrale overflater og harmonisk utvalgte detaljer. Som regel er en liten korridor dekorert i lyse hvite og treaktige toner, og i en mer romslig er det mulig å bruke stål, blanke svarte, mørkebrune elementer. Møbler ligner ofte strukturen på dørbladene, men det er alternativer når skapet fra gulv til tak etterligner en vanlig vegg: snøhvit, marmor eller til og med speilet. Hvis det er en åpen henger, er skohyller og en lav benk-sofa utstyrt i den nedre delen.

Gang - Design av en leilighet i stil med minimalisme Gang - Design av en leilighet i stil med minimalisme Gang - Design av en leilighet i stil med minimalisme Gang - Design av en leilighet i stil med minimalisme Gang - Design av en leilighet i stil med minimalisme

Bad i stil med minimalisme

Komfort og ingenting mer – slik kan du karakterisere et minimalistisk bad. Her, akkurat som i andre rom, kombineres teksturene av snøhvit glans, grå stein (porselenstein), glass og glatt tre, men en enda større effekt av renhet oppnås på grunn av klar grafikk. Det ser ut til at rektangulære VVS er bygget inn i plassen som er tildelt det – dermed er det mer ledig plass i sentrum.

Det er umulig å ignorere den monokromatiske finishens ryddighet, fri for de allestedsnærværende sømmene mellom flisene. Selv om det brukes keramisk kledning, forblir leddene mellom elementene usynlige, noe som gir badets interiør et helhetlig utseende..

Bad - Leilighetsdesign i stil med minimalisme Bad - Leilighetsdesign i stil med minimalisme Bad - Leilighetsdesign i stil med minimalisme Bad - Leilighetsdesign i stil med minimalisme Bad - Leilighetsdesign i stil med minimalisme

Leilighetsdesign i stil med minimalisme – foto

Slik at du fullt ut kan sette pris på de forskjellige designalternativene for leiligheter i stil med minimalisme, foreslår vi at du ser på eksemplene på bildet nedenfor. Galleriet inneholder de mest interessante ideene som kan brukes til oppussingsprosjekter i leiligheter i forskjellige oppsett og størrelser..

Det er verdt å merke seg at lakonismen i interiøret er ideell for både små og ganske romslige boliger. I den moderne verden er denne retningen veldig populær, og redder mennesker fra behovet for å samle unødvendige ting og bruke tid på å ta vare på dem, mens alt som kreves for et fullt liv er for hånden.

Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto Interiørdesign av en leilighet i stil med minimalisme - foto

Video: Leilighet i stil med minimalisme – designprosjekter

Previous Post
Ιδέες για οπτική επέκταση του χώρου στο υπνοδωμάτιο
Next Post
70+ hvite kjøkkendesignideer (bilde)