Akryl- eller støpejernsbad: Fordeler og ulemper (160+ bilder). Hvilken er bedre å velge?
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Akryl- eller støpejernsbad: Fordeler og ulemper (160+ bilder). Hvilken er bedre å velge?

Akryl- eller støpejernsbad: Fordeler og ulemper (160+ bilder). Hvilken er bedre å velge?

Et badekar i akryl krever et informert valg. For at den skal være holdbar, behagelig, passe godt inn i interiøret og ikke falle fra hverandre etter et par års bruk, må du finne ut hvilke materialer den kan være laget av, hvilken tykkelse den skal ha, hvilken farge den skal ha bør være. Og husk også de små sjekkene du kan ordne i butikken: hvor skal du lete? Hvor skal man banke? Hvordan bruke en lommelykt riktig? Mer om alt videre i artikkelen..

Forskjeller fra andre materialer

Akryl er et relativt ungt materiale. Den dukket opp på byggemarkedet for bare ti til femten år siden og er ennå ikke så utbredt som andre, mer kjente materialer.. Det er en sterk plast, som kan gis hvilken som helst farge, hvilken som helst form, falsk for annet materiale.

Akryl badekar kan ha hvilken som helst farge

Akryl badekar kan ha hvilken som helst farge

Vil du ha et marmorbad, men stein er for dyrt og tungt? Akryl vil definitivt gjøre susen..

Det har en rekke spesifikke fordeler:
 • Lav varmeledningsevne. Til bad Dette er veldig viktig, ettersom det ikke er veldig hyggelig å ligge i hurtigkjølende vann. Akryl, derimot, holder temperaturen uendret i omtrent en halv time, og har også en spesiell varmeapparat.
 • Plast. Akryl kan gis hvilken som helst form, den mest bisarre. Den kan bevege seg i bølger, den kan ha uventede vinkler. Det er til og med firmaer som lager skreddersydde design av akryl..
 • Enkel omsorg. Akryl er ikke utsatt for dannelse av et lag med smuss på den, patogene mikroorganismer henger ikke på den. Det er lett nok å skylle det med varmt vann etter hver bruk..
 • Lett vekt. Det er lett å løfte et badekar i akryl til ønsket gulv, og det har heller ikke stor effekt på gulvene..
 • Ingen lyd. Fallende vann gir en kjedelig, svak lyd.
 • Pålitelighet. Akryl vil vare mer enn to tiår hvis du kjøper en struktur som ikke er til den laveste prisen, og deretter bruker den forsiktig.
 • Spesielt belegg. I motsetning til støpejern, hvis belegg vanligvis er glatt, er akryl dekket med en spesiell plast, på hvilken det med ekstern glatthet er veldig vanskelig å glide og falle. For et hus der en eldre bor – veldig nyttig.

Akryl er et relativt ungt materiale

Akryl er et relativt ungt materiale

Men det er også ulemper:
 • Spesialbehandling. Akryl er lett å vaske, men hvis det blir skittent, må du bruke spesialiserte milde produkter som ikke vil skade det..
 • Temperaturfølsomhet. Som enhver plast vil akryl smelte hvis temperaturen stiger for høyt. Modeller med lav pris kan til og med deformeres hvis det helles for varmt vann i dem. I alle fall anbefales det vanligvis å helle kjølig først, og først deretter slå på varmt.
 • Følsomhet for mekanisk belastning. Akryl kan ripes og slagfastheten varierer fra produkt til produkt. Hvis noe tungt faller ned i en modell med en lav pris, er det høyst sannsynlig at den vil sprekke..

Materialet er ikke utsatt for dannelse av et lag med smuss på det

Materialet er ikke utsatt for dannelse av et lag med smuss på det

Hvis du sammenligner akryl med støpejern og stål – tradisjonelle materialer for produksjon – får du følgende resultat..

Stålegenskaper:
 • styrke – lav, følsom for flis, sprekker, riper;
 • varmeisolasjon – lavt, vann endrer temperaturen raskt og avkjøles;
 • vekt – relativt liten, er det lettere å bringe en stålkonstruksjon inn i et hus enn et støpejern;
 • bråk – sterk, når strålen treffer bunnen, høres den i hele leiligheten;
 • skjema – veldefinerte, rektangulære eller lett avrundede hjørner;
 • pris – lav, som er hovedfordelen med stålkonstruksjonen.

Har lav varmeledningsevne

Har lav varmeledningsevne

Støpejerns egenskaper:
 • styrke – den høyeste, det er vanskelig å bryte et støpejernsbad, selv om du bestemmer deg for å gjøre det med vilje og vil bruke et konstruksjonsverktøy;
 • varmeisolasjon – høyt, men halvparten av temperaturen vil bli brukt til å varme opp selve støpejernet, som et resultat av at vannet fortsatt vil kjøle seg ned;
 • vekt – enormt, det er ikke lett å bringe støpejern inn i huset, pluss at det presser på gulvene;
 • bråk – middels, du kan høre vann, men hvis du lukker døren, blir lyden dempet;
 • skjema – strengt definert, enten rektangulær eller lett avrundet;
 • pris – høyt, noe som er berettiget på grunn av den høye påliteligheten til støpejern, som kan vare i flere tiår og bare skrelle litt av.

Akryl vil vare lenger enn to tiår

Akryl vil vare lenger enn to tiår

Akryl egenskaper:
 • styrke – ikke høyt, du bør ikke slippe tunge gjenstander i badekaret;
 • varmeisolasjon – høy, nok til å holde temperaturen i en halv time;
 • vekt – liten, som hvilken som helst plast, er det lett å ta med inn i huset, overlappingen presser ikke;
 • bråk – fraværende, siden plast demper lyden;
 • skjema – hvilken som helst, opp til den som er oppfunnet av en bestemt kjøper;
 • pris – høy, som er begrunnet på grunn av produktets kvalitet.

RådDet er verdt å kjøpe akryl hvis du trenger en intrikat form eller høy varmeisolasjon. Den passer også best inn i ethvert moderne interiør..

Fallende vann gir en kjedelig, svak lyd

Fallende vann gir en kjedelig, svak lyd

Indikatorer som påvirker levetiden

For at en akrylstruktur skal fungere i mange år, må du ta hensyn til to hovedindikatorer – hvordan, fra hva den er laget og hvordan den tilføres styrke..

Materiale og tykkelse

Selvfølgelig har akryl alltid akryl i sammensetningen – men det kan kombineres med andre materialer, og andelen det avhenger av hvor lenge det kan brukes..

 • Tre lag. Hvis du er vant til at jo flere lag, jo sterkere blir resultatet, så vil denne vanen mislykkes her – tre lag med et badekar i akryl indikerer at det ikke er av høy kvalitet. Det indre materialet i ABS -en er en porøs billig plast, som brukes som base på grunn av den lave kostnaden. Deretter dekkes det med et tynt lag akryl (ikke mer enn ti prosent), og deretter forsterkes den endelige strukturen. Som et resultat, etter omtrent fem år, tørkes armeringen, som akryllaget, og det gjenstår bare ABS, som raskt blir mettet med fuktighet og blir helt ubrukelig. Denne er verdt å kjøpe bare hvis du skal bruke den sjelden – eller du vil fortsatt endre den uansett..
 • To lag. Denne består helt av akryl, og på toppen er den dekket med et forsterkende stoff – noen ganger i ett lag, noen ganger i flere. Resultatet er dyrere, men det vil også vare mye lenger. Det slites praktisk talt ikke, det er veldig vanskelig å oppnå at det oppstår en sprekk på det.

Bare skyll med varmt vann

Bare skyll med varmt vann

RådFor å sjekke hvor mange lag et design du liker består av, bare se på selve kanten – det som ofte bøyer seg ned. Lagene på den er synlige for det blotte øye.

I tillegg til materialet er det også viktig hvor tykke veggene det danner:
 • to eller tre centimeter er den veldig tynn – den sprekker lett, varer ikke lenge;
 • fire centimeter er gjennomsnittlig – det sprekker sjeldnere, varer lenger, opptil ti år;
 • seks centimeter er tykk – det er vanskelig å lage en sprekk på en slik struktur, den kan tjene i flere tiår hvis du ikke rengjør den med en metallsvamp.

RådFor å sjekke hvor tykke veggene i badekaret er, er det ikke nødvendig å ha en linjal med deg, det er nok å lyse en lommelykt på dem. Hvis lyset er synlig fra den andre siden, er veggen for tynn. I tillegg kan du trykke på den med knokene – lyden skal dempes.

Akryl- eller støpejernsbad: Fordeler og ulemper (160+ bilder). Hvilken er bedre å velge? Akryl- eller støpejernsbad: Fordeler og ulemper (160+ bilder). Hvilken er bedre å velge? Akryl- eller støpejernsbad: Fordeler og ulemper (160+ bilder). Hvilken er bedre å velge?

Akryl- eller støpejernsbad: Fordeler og ulemper (160+ bilder). Hvilken er bedre å velge? Akryl- eller støpejernsbad: Fordeler og ulemper (160+ bilder). Hvilken er bedre å velge?

Forsterkning og ramme

Forsterkning av akryl er en obligatorisk prosedyre, siden plasten i seg selv ikke er veldig holdbar. Epoksy, glassfiber eller polyuretan brukes ofte. De beskytter badekaret mot mekanisk skade, mot slitasje, mot små sprekker og flis.

Du kan sjekke hvor godt forsterkningen ble utført ved å bruke følgende triks:
 • inspiser kantene – forsterkningslaget bør være synlig på dem, og jo tykkere det er, desto bedre og sterkere blir selve strukturen;
 • trykk på veggene, bunnen – de skal ikke bøyes, og hvis de bøyes, betyr det at produsenten jukset og påførte et tykkere lag på kanten enn på resten av strukturen;
 • bruk en lommelykt igjen – lyset skal være like tydelig synlig (eller ikke synlig hvis designet er dyrt) fra alle sider;
 • snuse – materialer av lav kvalitet for forsterkning har en uttalt kjemisk lukt, som vil intensivere når du heller varmt vann i badekaret.

Følsom for temperatur

Følsom for temperatur

I tillegg er det verdt å sjekke hvor glatt armeringsmaterialet er.. For å gjøre dette, legg hånden på den og prøv å holde den til siden. Hvis huden glir, vil det definitivt være mulig å gli ut av badekaret, noe som betyr at det er bedre å lete etter et annet design. Samtidig skal overflaten heller ikke være grov, dette indikerer en lav kvalitet.

Etter å ha forstått hvor høy kvalitet armeringsmaterialet er, gjenstår det bare å inspisere rammen – en metallramme som støtter hele strukturen.

Stilig versjon av et stort bad

Stilig versjon av et stort bad

RådHvis rammen til det vanligste rektangulære badekaret av en eller annen grunn er forsterket, for komplisert, indikerer dette en lav kvalitet. Uten en kompleks ramme kan hun rett og slett ikke stå.

Den siste fasen er å se etter feil. Overflaten skal være flat, glatt, uten fortykninger, sprekker, flis. Ellers vil det se ille ut, pluss at det vil være upraktisk å vaske det..

Påvirkende bekvemmelighet

Det avhenger av materiale, ramme, forsterkning hvor mange år det vil vare. Men det avhenger av form og størrelse hvor godt det passer inn i interiøret, samt hvor behagelig det vil være å bruke det..

Ikke-standard produkt

Ikke-standard produkt

Størrelsen

Størrelsen på badekaret bør beregnes ut fra høyden til de som skal bruke det, samt på egenskapene til badet det skal installeres i. Det er bare fire parametere:

 • Høyde. Den vanlige er omtrent sytti centimeter – en eldre person, en tenåring og et barn kan gå over en slik side. Høyden er stor, egnet for folk som liker å slappe av på dypt vann.
 • Dybde. Standard dybde er seksti centimeter – fra kanten til dreneringshullet. Hvis du gjør det mindre, vil ikke vannet dekke kroppen som ligger inne. Hvis det er mer, må du holde hodet rett, slik at det ikke er dekket av vann..

Høyteknologisk stil i baderomsinteriøret

Høyteknologisk stil i baderomsinteriøret

 • Bredde. Standardbredden er åtti centimeter, men her, mer enn i andre tilfeller, betyr høyden og vekten til personen som skal bruke den. Overvektige åtti vil være for lite, og du bør tenke på å kjøpe et badekar med en ikke -standard bredde – og de er meter, tjue meter og enda bredere.
 • Lengde. Det er ingen standard lengde for badekar – alt er veldig individuelt her, det avhenger av preferanser. Omtrent tjue meter – sittende, du kan ikke ligge i den, men det er behagelig å sette seg ned. I tillegg er en så kort lengde fornuftig på et lite bad. Femti meter – hvilestilling. Meter sytti – en person av gjennomsnittlig høyde kan allerede legge seg ned og hvile hodet på siden. Åtti meter – kan strekkes til full høyde.

Størrelsen skal beregnes ut fra brukerens høyde

Størrelsen skal beregnes ut fra brukerens høyde

RådDet er firkantede badekar for store rom, det er design som ligner mer på svømmebassenger. Det er små smale badekar. Valget avhenger utelukkende av personlige preferanser..

Skjema

Støpejernsbad er alltid rektangulære – dette er lagt ned av materialer og endres i prinsippet ikke. Men med akryl er alt mye mer interessant – de kan ha hvilken som helst form, det avhenger bare av budsjett og fantasi.

 • Rektangulær. En klassiker som ikke eldes – dette ser kjent ut, kommer ikke ut av ingenting, krever ingen kostnader for å passe inn i interiøret, det vil lett bygges inn i ethvert rom, selv det minste.
 • Torget. Sorten er rektangulær, men ser veldig annerledes ut. Original, stilig, ser interessant og uvanlig ut. I et slikt bad (spesielt hvis du kjøper med en jacuzzi -funksjon) kan du tilbringe kvelder med din kjære.

Rektangulært alternativ

Rektangulært alternativ

 • Oval. Faktisk det samme som rektangulært, men det ser litt mer gammeldags ut, og derfor originalt. Fri fra skarpe hjørner som et barn eller en eldre kan fange, og glatte linjer ser koselige og beroligende ut.
 • Rund. Det er sjelden da det krever mye plass på badet. Det ser originalt og hyggelig ut, spesielt hvis du utfører belysningen, er det godt å velge fargen – som en lysende bolle med boblende vann. Kan bli en ekte interiørdekorasjon.
 • Stillesittende. Vanligvis er det en rektangulær eller oval struktur, som har et spesielt fremspring nederst, slik at det er behagelig å sitte i den. Ser litt uvanlig ut, men fungerer bra for eldre mennesker som synes det er vanskelig å klatre fra flat bunn.
 • Hjørne. Et badekar for et lite rom, der du imidlertid virkelig vil ha ditt eget mini-basseng. Mer enn vanlig lar den deg strekke ut til full høyde, er en trekant, og det er viktig å vurdere om det er høyre eller venstre – det avhenger av hvilket hjørne strukturen vil passe inn i.

Interessant nok kan langsiden enten være en klassisk rett linje eller en buet halvsirkel, noe som gir badekaret en slags sjarm..

Hjørnealternativ

Hjørnealternativ

 • Skummelt. Denne formen er vanligvis dyr, men den ser også passende ut. Det kan være en blomst eller en vakker bolle, det kan være en bølge eller en uskarp flekk. Den største fordelen er skjønnhet. Når det gjelder estetikk, kan ingen andre sammenlignes med et slikt bad. Men det er vanskelig å passe det inn i interiøret (hvis det ikke opprinnelig var skjerpet spesielt for det), og du må også være spesielt oppmerksom på tilstedeværelsen av fremspring og fordypninger – det er viktig at vann ikke stagnerer i dem etter tømming.

RådFor å få en god ide om hvordan et bestemt formet badekar vil passe inn i interiøret ditt, tegne en planløsning av rommet og se hvordan det stiger. For å gjøre dette er det viktig å måle lengden, bredden på rommet, så vel som hovedindikatorene for badet..

Påvirker estetikk

Selvfølgelig påvirker både størrelse og form estetikken til en viss grad. Men likevel er hovedformålet å tilby bekvemmelighet. Og det er indikatorer som har liten effekt på ham, men de påvirker utseendet betydelig.

Oval produkt

Oval produkt

Farge

Det totale inntrykket det vil gjøre avhenger av fargen på badekaret – mye mer enn noe annet. Siden akryl er plast, er paletten som tilbys stor, inkludert et stort antall farger.. Dette kan være:

 • Hvit. Den tradisjonelle fargen på badekaret, som er kjent for øyet, passer perfekt inn i ethvert interiør, gjør det lyst, legger til romslighet. Den eneste ulempen, som alle lyse farger, er at smuss på den er veldig merkbar..
 • Svart. Originalt, men dystert – det ser bra ut enten i et kontrasterende interiør, der alt er skinnende og hvitt, eller i et snev av gotisk, der alt er mørkt. Ser bra ut som en komplementær farge – tross alt kan akryl ha flere farger samtidig.
 • Lyse varme nyanser. De legger til kos i rommet – rosa, fersken, beige gjør alltid interiøret litt lettere, mer behagelig for øyet. Mer original enn vanlig hvit, de har den samme ulempen – alt skitt er synlig på dem.

Klassisk stil

Klassisk stil

 • Lyse kalde nyanser. De gir rommet stramhet, går bra med speil, metall. Legg til plass til et lite rom.
 • Mørke varme nyanser. Dette er mettede farger i alle spekter som gjør rommet lysere, mer kontrasterende, mer interessant, men samtidig mindre.
 • Mørke kalde nyanser. Det samme problemet som med svart – streng, vanskelig å skrive. Men hvis det ordner seg, blir resultatet veldig originalt, interessant..

I tillegg til standardfarger er det også flere interessante løsninger:

 • Åpenhet. Det er en type akryl som ser ut som glass. Dette kan være matt, kan være helt gjennomsiktig, kan være fargeløst, kan være farget. Uansett, i kombinasjon med vann, vil det se ut som en glitrende juvel – spesielt hvis du plasserer belysningen riktig og dekorerer rommet slik at det legges vekt på det..
 • Imitasjonsstein. Akryl etterligner naturstein perfekt – så mye at det noen ganger til og med kalles en kunstig stein. Du kan bestille marmor, granitt og annet badekar fra det – du kan bare skille det ut i vekt og litt mindre pålitelighet..

Ofte brukt farge er hvit

Ofte brukt farge er hvit

Du kan inkludere “glass” eller “stein” elementer i utformingen av et farget badekar – hvis det kombineres riktig, vil det gi det en “glede”. For eksempel for å lage en gjennomsiktig vegg, bak hvilken det opplyste vannet mystisk vil koke..

I tillegg til tips om spesifikke farger, er det også tips om hvilken farge du skal velge i forhold til interiøret:
 • Passer til alt annet. Hvis alt er rosa, bør det ha en litt annen nyanse, som bare skiller seg med en tone. Hvis alt rundt er blått – det samme blå. Denne kombinasjonen er fornuftig hvis det i tillegg til det allerede er en lys aksent, eller hvis du vil forlate rommet uten en aksent i det hele tatt. Det kan imidlertid se litt monotont og kjedelig ut.
 • Nøytral. Hvite, lyse nyanser av andre farger er en utmerket nøytral løsning som lar deg ikke markere badekaret, men samtidig ikke passe det inn i interiøret slik at det smelter sammen med det. Noe mer tradisjonelt.
 • Kontrasterende. Løsningen som gir rommet lysstyrke, driv. Badet er dramatisk ute av søkelyset, noe som gjør interiøret mer utpreget og interessant. Det er imidlertid veldig viktig å velge fargen slik at den passer perfekt, og for dette bruk kontrastbord fra Internett..

Legg til litt kontrast

Legg til litt kontrast

RådVelg fargen din med omtanke. Sammenligne. Skiss det. Og hvis du ikke vil kaste bort tid – ta den tradisjonelle hvite, som passer til alt..

Det blir interessant for deg:

Lite bad kombinert med toalett (50+ bilder): 12 teknikker for unik romkorreksjon

Baderomsdesign i Provence -stil – skånsom romantikk for kropp og sjel (205+ bilder)

Baderomsmøbler: Funksjoner ved valg av vasker med skap – hvordan ikke ta feil? (190+ bilder)

Baderomsdesign med og uten vask: Velge møbler (165+ bilder). Hva du skal foretrekke?

Baderomspeil med belysning (200+ bilder): Ideellitet og originalitet. Velge ekstra tilbehør (stikkontakt / klokke / oppvarming)

Tilleggsfunksjoner

Funksjonene til badene er mye mer omfattende i dag enn for minst ti år siden.. Den inneholder en hel liste med nyttige eller iøynefallende funksjoner, inkludert:

 • Massasje. Faktisk har et slikt akrylbad et boblebad -funksjon – tynne vannstrømmer eller luftbobler masserer huden, hjelper til med å slappe av etter en hard dag, pluss at de ser estetisk tiltalende ut, spesielt hvis strukturen har en gjennomsiktig vegg. Imidlertid er pumpen relativt støyende, kostnaden stiger betydelig, og hullene som vann eller luft passerer gjennom må skylles forsiktig for å unngå tilstopping. Over tid vil noen av dem mislykkes, og du må kontakte mesteren.
 • Fargeterapi. Det er bevist at forskjellige farger forårsaker forskjellige opplevelser hos en person. Blått tilpasser seg søvn, grønt beroliger og hjelper til med å fokusere, rødt fører til økt angst. Fargeterapi innebærer tilstedeværelse av innebygde lys i badets design. Når en person går til sengs etter en hard dag, begynner lyset å flimre svakt, beroligende, oppslukende. I tillegg er bakgrunnsbelysning vakker, spesielt når den kombineres med transparente elementer..

Med jacuzzi -funksjon

Med jacuzzi -funksjon

 • Nakkestøtte. Det innebærer tilstedeværelse av en spesiell nakkestøtte laget av mykt materiale som ikke sklir. En person legger seg, legger hodet og kan til og med ta en lur – dette er mye mer praktisk enn å hvile bakhodet mot en hard, kald, glatt kant. Fra et estetisk synspunkt kan det fungere som et kontrastelement hvis du velger riktig farge for den.
 • Penner. Ikke veldig estetisk tiltalende, men veldig praktisk for en eldre person som synes det er vanskelig å komme seg ut av badekaret uten støtte. Du kan gi dem en interessant form eller velge et vakkert skinnende metall.

Håndtak blandes godt med glass.

 • TV eller spiller. Lar deg se dine favorittfilmer og programmer, eller lytte til favorittmusikken din mens du ligger i badekaret, noe som er beroligende. Som regel er de plassert slik at det er praktisk å se, de har et spesielt belegg som ikke forringes fra vann.

Stilig rominteriør

Stilig rominteriør

 • Kontrollskjerm. Hvis den er utstyrt med alle de nye komfortsystemene, synkroniseres arbeidet med en spesiell skjerm. Fra den kan du slå massasjen på og av, angi tidspunktet for vann begynner å bli tilført, stille inn nødvendig temperatur og gjøre mange andre nyttige ting..
 • Sensorer. Viser temperaturen og kvaliteten på vannet. Det er veldig nyttig hvis det er et barn i huset som må bades i godt vann med en viss temperatur..
 • Oppvarming. Lar deg holde vanntemperaturen på samme nivå i lang tid, eller varme opp fra null hvis varmtvannet er slått av.
 • Kommunikasjon med andre enheter. Den siste utviklingen som lar deg kontrollere badet på avstand ved hjelp av telefonen og gi kommandoen for fylling selv på vei til huset. Den lar deg også koble til “smart home” -systemet, som bare blir stadig mer populært.

Jo flere funksjoner, desto dyrere er badekaret, men jo hyggeligere er det. Valget deres avhenger utelukkende av størrelsen på budsjettet og ønsker om komfort..

Jo flere funksjoner, jo dyrere blir produktet

Jo flere funksjoner, jo dyrere blir produktet

Valgfritt tilbehør

For å få akryl til å se bra ut i interiøret, gjenstår det bare å omgi det med ekstra tilbehør som vil bli kombinert med det.. Blant dem:

 • Speil. Veldig nyttig for hygieneprosedyrer, vanligvis hengt over vasken. For å gjøre harmonien med badekaret i akryl komplett, kan du utføre belysningen av den samme fargen som står på badekarbelysningen til det – da vil de ha en veldig hyggelig effekt når de slås på samtidig.
 • Gardin. Som alle badekar, er det nødvendig med et akrylgardin slik at det ikke kommer vann på gulvet, for å skjule personen som bader, for å utfylle interiøret. Noen ganger blir det neglisjert – hvis badekarets utseende er slik at det ikke harmonerer med tekstilene på noen måte. Oftere enn ikke velger de en slik farge og et mønster slik at de passer godt til fargen på badekaret. Hvis det er hvitt, skal gardinet også være lyst. Hvis svart – så enten lys for kontrast, eller samme svart.

Moderne stil

Moderne stil

 • Hyller. Vanligvis kantet, hvis det ikke er veldig stort, og de er vanligvis plassert i nærheten av badekaret, slik at det er lett å nå dem, ta sjampo eller såpe. Det skal imidlertid huskes at akryl er et skjørt materiale. Hvis noe faller på det fra hyllens høyde, kan det være igjen en bulke eller sprekk. Derfor er det bedre å flytte dem til det motsatte hjørnet. En god idé, forresten, hvis badekaret er med en gjennomsiktig vegg, ville det være å lage dem av samme glass..
 • Tilbehør for prosedyrer. De kan bygges inn i badekaret eller festes til kanten, eller de kan plasseres rundt. Det er bra hvis de matcher det i farger, enda bedre hvis det er i design. For eksempel, for en klassisk avrundet design, vil runde og halvcirkelformede såpeskåler, en tannbørsteholder, en sjampodispenser se bra ut.

Et teppe på gulvet bør også fungere på den generelle ideen om interiøret – la det være mykt og av lignende farge – og en håndkleholder og rekkverk som en gammel person kan ta tak i..

Akryl- eller støpejernsbad: Fordeler og ulemper (160+ bilder). Hvilken er bedre å velge? Akryl- eller støpejernsbad: Fordeler og ulemper (160+ bilder). Hvilken er bedre å velge? Akryl- eller støpejernsbad: Fordeler og ulemper (160+ bilder). Hvilken er bedre å velge?

Akryl- eller støpejernsbad: Fordeler og ulemper (160+ bilder). Hvilken er bedre å velge?

VIDEO: Hvordan velge et bad i akryl?

konklusjoner

Akryl passer perfekt inn i høyteknologi og minimalisme, loft og til og med miljø. Det viktigste er å velge akkurat kombinasjonen av form, farge, størrelse og tilbehør som passer ditt interiør..

Previous Post
“Μοντέρνο στυλ” σε εσωτερικούς χώρους διαμερισμάτων: από το μοντέρνο στο σύγχρονο
Next Post
Beige i interiøret: 220 + Bilder av kombinerte kombinasjoner (i stuen, soverommet, kjøkkenet)