Bar for flasker i det indre av en leilighet eller et hus - Hvordan best å lage? 120+ (Foto) laget av tre, gulv, hjørne
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bar for flasker i det indre av en leilighet eller et hus – Hvordan best å lage? 120+ (Foto) laget av tre, gulv, hjørne

Bar for flasker i det indre av en leilighet eller et hus - Hvordan best å lage? 120+ (Foto) laget av tre, gulv, hjørne

En bar i interiøret er en løsning som er mer typisk for europeiske land, men gradvis blir den mer populær i Russland blant folk som er interessert i kulturen av alkoholforbruk. Tross alt kan du bare drikke, eller du kan lage en hel kunst ut av det. Finn ut hvordan du gjør dette mer detaljert senere i artikkelen..

Innholdet i denne artikkelen:

Hvorfor er det nødvendig?

Faktisk bestemmer dette to hovedoppgaver for en bar:

 • Alkoholoppbevaring. For å ta en drink med venner en gang, trenger du ikke lagre noe, du trenger bare å kjøpe et par flasker før møtet. Men for å rolig og gradvis konsumere favorittdrinkene dine, er dette ikke nok. Cognac til kaffe, et glass god sprit til en interessant bok, et glass whisky etter en hard dag. Det er vanskelig å kjøpe drikke hver gang, det er mye mer rasjonelt å lagre flere flasker til forskjellige anledninger.
 • Blanding av cocktailer. For å drikke en alkoholholdig cocktail kan du gå til en klubb, betale for mye der flere ganger og dra med hodepine. Eller du kan sette opp en bar hjemme og gjøre forbruket av cocktailer til en hobby som ikke bare vil ta tid, men også hjelpe deg med å begynne å drikke mindre.

Praktisk bar i det indre av kjøkkenet

Praktisk bar i det indre av kjøkkenet

Generelt er det å starte en bar hjemme – enten en stor bar eller en minibar – en måte å redusere alkoholforbruket på. Selvfølgelig vil det ikke fungere for fulle alkoholikere, men folk som bare begynner å føle at noe er galt, kan godt hjelpe..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Fungerer kommode i hvit 200+ (Foto) alternativer (blank, med skuffer, ingen håndtak)

Stasjonær bar

Å arrangere en stasjonær bar hjemme betyr å skaffe bardisk, hyller for flasker og mange nyttige tilbehør som en shaker og spesielle cocktailglass. Denne løsningen er pretensiøs, vakker, men passer utelukkende for et landsted eller en veldig stor leilighet – ellers vil det ganske enkelt ikke være mulig å tildele plass til det..

Stasjonært alternativ for arrangement

Stasjonært alternativ for arrangement

Denne linjen inkluderer:

 • Bardisk. Høy, smal, med obligatorisk belysning som henger fra tak og et metallrør for å henge tilbehør, det ser flott ut. Det er hyggelig å drikke alkohol bak henne – du kan føle deg som en helt i en Hollywood -film.
 • Barstoler. Høy, alltid egnet for høyden på et bestemt stativ, med fotstøtte som lar deg sitte komfortabelt. De kan utføres av forskjellige materialer, men bør passe godt til stativet..
 • Egentlig baren. Den ligger bak disken, og har åpne hyller hvor du kan plassere flasker med alkohol. Alt skal være tilgjengelig, alt skal være i sikte, alt skal være lett tilgjengelig. Vanligvis brukt til å lage tre og glass.

Praktisk skuffenhet

Praktisk skuffenhet

Denne designen er mye estetikk. Det er trist å bare drikke det, du må drikke det meningsfullt, vakkert. Stilen som vanligvis brukes er loft eller klassisk engelsk. Mer naturlige materialer, beherskete naturlige farger.

Det må være spesielt under disken. hyller med tilbehør arrangert, og ved siden av en bærbar kjøleskap med isreservat.

RådDet er best å tildele et eget rom til en slik bar, siden den fanger all oppmerksomheten på en gang og ikke stemmer overens med verken et kjøkkensett eller et sett. stue.

Et eget rom for en bar - bare når plassen tillater det

Et eget rom for en bar – bare når plassen tillater det

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Safer i det indre av et hus eller leilighet (liten, brannsikker, innebygd). Hvordan velge? Hva du skal se etter?

Minibar

Hvis en stasjonær bar krever mye plass, vil minibaren passe perfekt i en vanlig leilighet. Det eneste du trenger er mer eller mindre faktiske reparasjoner – ellers vil baren slå ut, ødelegge hele interiøret.

Med bardisk - standardalternativ

Med bardisk – standardalternativ

Design

Først av alt må du bestemme designen, og det første punktet avhenger av hvor åpenbar tilstedeværelsen av en bar i rommet skal være:

 • Innebygd. Innebygde barer finnes på hoteller og noen ganger på kontorer. De gjemmer seg vanligvis bak malerier, bak et lite synlig stykke tapet eller de virker bare som et vanlig skap. Det er ekstremt enkelt å montere den innebygde strukturen i interiøret, du trenger bare å velge riktig dør.
 • Lukket. En slik bar er et skap som enten henges på veggen eller plasseres på gulv. Utstyrt med dører, bak hvilke innholdet ikke er synlig. Det kan perfekt utfylle interiøret, og ingen trenger å vite hva som er inne i det.
 • Åpen. Slike barer er sjeldne, siden all mer eller mindre anstendig alkohol krever beskyttelse mot solens stråler. Men hvis du ikke skal kjøpe noe dyrt og vil bruke frostede flasker, vil denne løsningen passe deg..

Bar for flasker i det indre av en leilighet eller et hus - Hvordan best å lage? 120+ (Foto) laget av tre, gulv, hjørne

Åpent alternativ for bruk

Det spiller også en rolle:

 • Kapasitet. Som regel kan en vanlig hjemmeminiabar romme opptil tretti liter alkohol. For hjemmebruk er dette mer enn nok, og mer romslige modeller kreves av seriøse samlere. De er dyrere, tar mer plass, så hvis du planlegger å begrense deg til et dusin flasker, er det verdt å ta et standardvolum.
 • Antall grener. Tallet kan være forskjellig – fra en til fire eller til og med fem. Noen ganger blir det lagt til små esker der du kan lagre verktøy, ekstra bagateller. Det er et spørsmål om skjønnhet i stedet for bekvemmelighet..
 • Temperaturregime. Ulike alkohol krever forskjellige temperaturer. Noe kan lagres utelukkende på et kjølig sted, mens andre krever relativ varme. Hvis du trenger en standardpakke – vodka, whisky, konjakk, vin, likører og noe alkoholfritt – så bør du ta standard gjennomsnittstemperaturregime. Men hvis samlingen din er omfattende, dyr, lunefull, bør du velge en minibar med forskjellige temperaturer i forskjellige rom – fra fem grader til sytten.

Praktisk minibar med det viktigste

Praktisk minibar med det viktigste

Og selvfølgelig er det viktig hvordan minibaren vil se ut. Det kan være:

 • Standard innebygd. Dette er nesten usynlig i interiøret – ingen aksent, ingen vanskeligheter med å passe den, ingen av de innkommende vil gjenkjenne.
 • Skap. Den henger på veggen og ser ut som et lite skap, vanligvis av tre. Passer godt i klassisk interiør, men i moderne interiør vil det se bra ut i form av et stativ med glass, for eksempel hyller.
 • Nattbord. Plassert på gulvet, ser det vanligvis ut som en standard skjenk, bare liten. Som regel er det fullt med rom for små ting..
 • Tønne. Et originalt design som utelukkende passer inn i klassisk interiør, som ser ganske morsomt ut og kan antyde at eieren har en sans for humor. Spesielt bra hvis du har mest vin i baren din.

Som en ekte globus, men med en overraskelse

Som en ekte globus, men med en overraskelse

 • Kloden. Nok en original design som ser ut som en ekte globus. For å få alkohol, bare snu lokket. Vil se bra ut i interiøret på kontoret i en klassisk europeisk stil.
 • Fjernsyn. Har du en gammel ray -TV liggende, og renoveringen etterlater mye å være ønsket? Gjør det til et høydepunkt! Fjern kineseskopet, og sett inn hyllene i det ledige rommet – resultatet blir en original og enkel minibar.
 • Sikker. Vil du ikke at noen skal vite om hobbyen din? En minibar i form av en safe vil perfekt holde en hemmelighet. Den kan settes på kontoret, eller den kan bygges inn i veggen. Mange modeller er utstyrt med en elektrisk kombinasjonslås slik at bare og utelukkende eieren kan få tilgang.
 • Sidebord på hjul. Det ser vanligvis ganske morsomt ut, formen er rund og lar deg flytte hele linjen sammen med innholdet til ønsket rom.
 • Rack. Hvis baren din har mest vin, vil et klassisk stativ med honningkake-lignende celler gjøre. I den vil flaskene lagres horisontalt, noe som er det mest riktige, og det vil passe perfekt til interiøret i ånden til de italienske klassikerne..

Vognbord - morsomt og interessant

Vognbord – morsomt og interessant

Du kan lage en minibar med egne hender, eller du kan kjøpe den – den eneste forskjellen er om du vil bruke tid og krefter på å lage den.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hva skal du se etter når du skal velge salongbord? 225+ (Foto) Alternativer laget av tre, glass, på hjul

plassering

En minibar kan finne sin plass i forskjellige rom – og den vil se annerledes ut overalt:

 • Kjøkken. En minibar ser bra ut her i form av et skap, som ligner skapene på et kjøkkensett. Så den skiller seg ikke ut, den passer godt inn i interiøret. Du kan imidlertid gå den andre veien og kjøpe noe originalt, men passende i stilen. For eksempel et fat i en moderne Skandinavisk eller et vinhylle i utseendet på en uteplass.
 • Stue. Gjester er velkommen her, og hvis du skal drikke med dem, kan du markere tilstedeværelsen av en bar. For å gjøre dette kan du enten gi det et eget hjørne, eller bare bygge et skap inn i headsettet, som likevel vil skille seg ut.
 • Kabinett. Hvis hele livet ditt tilbringes på kontoret, kan du også sette en bar der. Den vanligste designen er i form av en safe. Tross alt vil ingen bli overrasket over at du i prinsippet har det..

Å sette av et hjørne i stua

Å sette av et hjørne i stua

Andre rom for plasseringen av strukturen er ikke veldig godt egnet. Inngangspartiet er et sjekkpunkt, ingenting viktig er satt i det. Badet er vått, og det ville være rart å installere et skap med alkohol i. I barn – spesielt.

Du kan imidlertid sette en bar på soverommet og velge hvilken design du liker..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Sofaer og lenestoler i stuen interiør – Hvordan ordne møbler på en interessant og stilig måte? 200+ bilder i moderne stil

Fylling

Det spiller ingen rolle for hvilken oppgave du startet den – så snart den er installert, må baren fylles ut.

Det er viktig å følge flere regler etter kjøpet.

Det er viktig å følge flere regler etter kjøpet.

Det er et par enkle tips for dette:

 • Start med en flaske. Alkoholen som kan serveres i baren er vanligvis dyr og elite. Ikke alle har råd til å kjøpe en komplett samling på en gang, men en flaske er ganske. De starter vanligvis med noe de liker. Spesielt enkelt for de som startet en bar for å blande cocktailer – en flaske sterk alkohol kan brukes i mer enn et dusin oppskrifter.
 • Ikke drikk alt på en gang. Hvis du vet at du har en vane å drikke mye, kan du prøve å bryte det. For å gjøre dette, start med en flaske først, deretter den andre. Hvis du vil drikke, drikke litt, og alkohol burde være dyrt – du vil ikke drikke en drink for flere tusen like ofte og i samme mengder som billige kolleger.
 • Ikke ring vennene dine. Du vil vanligvis skryte av baren med en gang, men det er bedre å gjøre det senere, og invitere bare de som er i stand til å stoppe for en liten porsjon. Det er ikke verdt å drikke i selskapet før du har minst den tredje flasken.

Start en gradvis introduksjon til baren

Start en gradvis introduksjon til baren

Standardbaren består av følgende drinker:

 • gin, og du må kjøpe den, selv om du ikke liker den av seg selv;
 • vodka, på ingen måte billig fra nærmeste butikk, men god og dyr;
 • whisky, og i to former – bourbon og scotch;
 • rom – hvit og gammel, to flasker kreves;
 • appelsinlikør – brukes til å lage cocktailer;
 • vermouth – søtt og tørt, spesielt for cocktailer;
 • konjakk og tequila.

Det er et standardsett for å fylle stangen

Det er et standardsett for å fylle stangen

Fra et slikt sett kan du samle et stort antall cocktailer, pluss at det alltid er noe å drikke i baren med det. Samlingen kan suppleres med viner, cider, øl, andre likører i tillegg til appelsin – faktisk hvilken som helst alkohol du liker.

RådHa for vane å ha is i kjøleskapet, og ikke bare en form, men to eller tre. Uten det drikkes alkohol med alkoholholdige cocktailer sjelden..

Ikke glem isen

Ikke glem isen

Tilbehør

For å lage cocktailer må baren (selv om den er mini) suppleres med nødvendig tilbehør. Det er ikke så mange du ikke kan klare deg uten:

 • Shaker. Ingrediensene til cocktailen helles i den, og blandes deretter lett. Det er en klassisk, som består av tre elementer som kan skilles fra hverandre, og et Boston -element, som ser ut som to glass lagt over hverandre..
 • Blanding av glass. Dette blander ingredienser med samme tetthet, som er enkle å blande..
 • Barskje. Det ser ut som en vanlig, men har et veldig langt håndtak..
 • Jigger. Han er også en målekopp som det er lett å bestemme volumet med.
 • Sil. Hjelper med å filtrere blandingen.

Fyll med det du selv elsker

Fyll med det du selv elsker

I tillegg kommer en blender med juicefunksjon til nytte – med den kan du tilberede fersk juice. Alt annet er faktisk allerede valgfritt..

Bar for flasker i det indre av en leilighet eller et hus - Hvordan best å lage? 120+ (Foto) laget av tre, gulv, hjørne Bar for flasker i det indre av en leilighet eller et hus - Hvordan best å lage? 120+ (Foto) laget av tre, gulv, hjørne Bar for flasker i det indre av en leilighet eller et hus - Hvordan best å lage? 120+ (Foto) laget av tre, gulv, hjørne

Bar for flasker i det indre av en leilighet eller et hus - Hvordan best å lage? 120+ (Foto) laget av tre, gulv, hjørne Bar for flasker i det indre av en leilighet eller et hus - Hvordan best å lage? 120+ (Foto) laget av tre, gulv, hjørne Bar for flasker i det indre av en leilighet eller et hus - Hvordan best å lage? 120+ (Foto) laget av tre, gulv, hjørne

VIDEO: Lag en minibar med egne hender

konklusjoner

Minibaren kan være en dekorasjon for hjemmet ditt. Som det viste seg, er det mange alternativer for bruk og plassering. Det viktigste er å nærme seg problemet riktig.

Previous Post
“Μοντέρνο στυλ” σε εσωτερικούς χώρους διαμερισμάτων: από το μοντέρνο στο σύγχρονο
Next Post
Beige i interiøret: 220 + Bilder av kombinerte kombinasjoner (i stuen, soverommet, kjøkkenet)