Turkis bad: 75 fotoideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Turkis bad: 75 fotoideer

Turkis bad: 75 fotoideer

Turkis farge er ganske lett å oppfatte og ser imponerende og stilig ut i interiøret. Det gir energi, selvtillit og munterhet. Det turkise badet, dekorert med en harmonisk kombinasjon av nyanser, vil gi vitalitet under morgenmottaket av vannprosedyrer og vil hjelpe deg med å slappe av så mye som mulig etter en arbeidsdag.

Interiørstiler

Et turkis bad, som alle andre, kan dekoreres i forskjellige stiler. Men for hver av dem er det viktig å velge den mest passende paletten med nyanser, etterbehandlingsmaterialer, møbler og rørleggerarbeid..

Minimalistisk turkis bad

Et bad som vanligvis ikke er storslått, vil se bra ut i en minimalistisk design. Bare det nødvendige antallet møbler, VVS -inventar og tilbehør er til stede her, og innredningen er nesten helt fraværende. Et funksjonelt interiør vil bli positivt understreket av plassfrihet og renslighet. Lyse turkise vegger ser flotte ut uten tegninger og mønstre mot bakgrunnen av diffust lys, noe som skaper en luftig atmosfære.

Turkis minimalistisk bad - Interiørdesign Turkis minimalistisk bad - Interiørdesign

Turkis bad i retrostil

Antikk styling i interiørdesign har alltid sine fans. Dette betyr ikke at du trenger å samle antikke utstillinger innendørs. Du kan installere møbler og moderne rørleggerarbeid, etterligne gjenstander fra svunnen tid, for eksempel et ovalt badekar med litt uregelmessig form på dekorative ben, et stort speil i en treramme, elegante figurmøbler.

VVS må også matche stilen. Her må du forlate forkromede produkter til fordel for alderen kobber eller messing, installere ventilkraner i stedet for moderne spak. Du kan velge møbler i en dempet turkis farge med elementer av slitasje, som vil harmonisere perfekt mot bakgrunnen til veggenes hvithet og et støpejerns badekar med antikke kraner..

Retro turkis bad - interiørdesign Retro turkis bad - interiørdesign

Turkis bad i orientalsk stil

Turkis er en av hovedfargene i noen orientalske stiler (indisk, arabisk). Kombinert med kobolt, gull og ultramarin, skaper det en fantastisk effekt. Veggene vil bli dekorert med keramiske fliser med ornamenter eller små mosaikker, og hvitt, svart eller til og med rødt rør vil bli lyse kontraster i den turkise finishpaletten. Det er naturlige materialer og en rekke smykker her. Etniske lamper, tepper, dyre tremøbler, bronsekraner med intrikate tuter – alt dette vil formidle østens ånd..

Orientalsk turkis bad - interiørdesign Orientalsk turkis bad - interiørdesign Orientalsk turkis bad - interiørdesign

Turkis nautisk bad

Utformingen av badet i nautisk stil er ganske relevant. Den turkise paletten av nyanser vil perfekt formidle renhet, friskhet, letthet i havbrisen. Hvit farge vil være en flott følgesvenn, som vil være til stede i både dekorasjon og rørleggerarbeid. Det vil bidra til å visuelt forstørre plassen, oppdatere atmosfæren. Temaet vil bli skapt av keramiske fliser med forskjellige mønstre, et moderne selvnivellerende gulv med et bilde av havbunnen, mosaikkomposisjoner i ultramarine farger. Store speil vil legge til dybde i rommet, og utformingen av den skjulte belysningen vil formidle mysteriet om dyphavet.

Turkis bad i nautisk stil - interiørdesign

Klassisk turkis bad

Utformingen av et turkis bad i klassisk stil er preget av utførelsen av elegant og aristokrati. Et ovalt badekar av støpejern eller marmor, en porselen eller kobbervaske med mønster, skap, hyller, kommoder, et naturlig trebord. Forgylling, som kan være tilstede i speilrammer, tilbehør, belysningsarmaturer, vil legge til en sofistikert design. Delikate turkise toner av keramiske veggfliser vil skape et fantastisk ensemble med snøhvite sanitærutstyr og beige (sand, lysebrunt) gulv.

Klassisk turkis bad - interiørdesign Klassisk turkis bad - interiørdesign

Etterbehandlinger og materialer

Blant finishmaterialene på badet er de mest fuktresistente, enkle å rengjøre valgt, siden konstant tilstedeværelse av fuktighet og kondens kan påvirke de estetiske egenskapene. Turkis vil føles godt i selskap med lignende nyanser – fra lyseblå til rik grønn. Klassisk – kombinasjon med hvitt. I tillegg er den vellykket kombinert med sand, krem, oransje blomster. Det er bedre å unngå tilstedeværelse av røde og svarte paletter eller, som en siste utvei, bruke de lysere tonene (rosa, grå) i små flekker.

Gulv

Baderomsgulvet kan dekoreres med keramiske fliser (ofte elektrisk oppvarmet), selvnivellerende strukturer, moderne 3D -fliser som gir uendelig dybde til rommet, naturstein, vanntett laminat, sjeldnere – linoleum med avlastningsflate.

Det mest populære i disse dager er et selvnivellerende gulv, som dessuten vil være et ideelt alternativ for et turkis bad i en nautisk, middelhavsstil. Realistiske 3D -bilder kombinert med overlegen kvalitet er hovedfordelene. Et universelt alternativ er gulvet i beige, sandete toner som jevnt flyter inn i veggenes blåhet. Noen ganger er gulvet dekorert med mørke turkise fliser..

Turkis baddesign - gulvfinish Turkis baddesign - gulvfinish

Vegger

Når du skal dekorere et bad, er det viktig å ikke bare vurdere fargekombinasjonen, men også kombinasjonen av teksturer. Et rom der veggdekorasjon er kombinert med blanke og matte overflater av turkise nyanser, vil se vakkert ut, for eksempel keramiske fliser i en duett med flytende vanntett tapet eller gips med plastpaneler. Du kan lage en hvit hvit aksent i badekaret eller dekorere den med en mosaikk, selvklebende film med imitasjon av sjølandskap.

Naturstein er mye mindre vanlig i baderomsinnredning. Utvilsomt ser det veldig imponerende ut, men samtidig er det et av de dyreste materialene. Et alternativ er kunststein. Dette materialet er ikke dårligere når det gjelder eksterne indikatorer, har et fantastisk utseende, høy styrke. Det vil se bra ut i vannbehandlingsområdet, og skape et naturlig utseende av vanndråper som renner nedover steinen.

Turkis baddesign - Veggdekorasjoner Turkis baddesign - Veggdekorasjoner

Tak

Det er bedre å dekorere takflaten i hvit eller blek turkis, et mørkere design vil “senke” taket og redusere det visuelle rommet. Egnede materialer vil være PVC-paneler med imitasjon av forskjellige teksturer og mange farger, vannbasert maling, blanke spenningsstrukturer.

Ved å bruke fuktresistent gipsplater kan du dekorere takflaten på badet i forskjellige konfigurasjoner, formnivåer med innebygd hvit eller blå belysning. Speilte tak ser også spektakulære ut, men de høye kostnadene, arbeidskrevende installasjonen og spesiell omsorg forklarer deres sjeldne tilstedeværelse på bad..

Turkis baddesign - takfinish Turkis baddesign - takfinish

Møbler og baderomsinnredning

Hovedattributtet her er selvfølgelig badekaret. Dagens marked lar deg velge de forskjellige konfigurasjonene, og når du velger, må du gå videre fra designstilen. Badekaret kan være ovalt, rektangulært, kantet og jevnt rundt. I klassisk design av store bad installeres det ofte vekk fra veggene. Moderne multifunksjonelle dusjkabiner er ikke dårligere i popularitet. Hvis badet er kombinert, har badet også et toalett, bidet.

Komforten i rommet bestemmes av møblene, som må være fuktresistente, ergonomiske og i tråd med stilen. Oftest er dette hyller for oppbevaring av hygiene og kosmetisk tilbehør, skap, hengeskap og blyanthus. Tremøbler er egnet for klassikere og Provence, minimalisme ønsker plast eller metall velkommen, smidde hyller vil understreke vintage.

Hvis møbelelementene er dekorert i en turkis palett, bør den skille seg fra flere toner fra den generelle finishen. En kombinasjon av ultramarine hyller og skap med hvite vegger vil lykkes. Lyse turkise møbler vil ideelt sett “passe” inn i retrostilen, og lysere, himmelske nyanser, passende i en klassisk design.

Turkis baderomsdesign - møbler og rørleggerarbeid Turkis baderomsdesign - møbler og rørleggerarbeid Turkis baderomsdesign - møbler og rørleggerarbeid Turkis baderomsdesign - møbler og rørleggerarbeid

Innredning og belysning

For et bad i turkise toner er det viktig å tenke over god belysning som får interiøret til å spille i forskjellige nyanser. Det nedhengte taket vil se perfekt ut med spotlights og skjult neonbelysning.

I et stort rom kan du installere en lysekrone som gir et mykt lys. Vegglamper og flekker vil fungere som lokale lysarmaturer for bestemte områder. Nyanser tilpasset interiørstilen vil også være dekorative elementer. Du kan gjøre interiøret mer behagelig og interessant ved hjelp av originale dimser. Det kan være et mykt teppe, en vase et par toner mørkere enn hovedfargen på rommet, en blomsterpotte med en levende plante. Aroma lamper og lysestaker med dekorative lys ser bra ut i baderomsinteriøret, noe som i tillegg vil bidra til å skape en romantisk atmosfære.

Turkis baddesign - innredning og belysning Turkis baddesign - innredning og belysning Turkis baddesign - innredning og belysning

Lite turkis bad: interiørdesign

Det er bedre å kombinere et lite bad med toalett. I dette tilfellet kan du vinne ekstra plass og plassere alt du trenger. Bare de mest nødvendige rørleggerarbeider og møbler er installert. Badet kan erstattes med en hjørnedusj, hvorav moderne modeller er utstyrt med mange funksjoner.

Hjørnene må brukes maksimalt: du kan installere et hjørnetoalett eller en vask med et skap, henge åpne hyller. Speil og blanke overflater vil bidra til å utvide plassen, så keramiske fliser vil være det beste alternativet for vegger. Det er bedre å dekorere taket med et glanset lerret med et punktbelysningssystem.

Det lille turkise badet er dekorert med lyse farger blandet med klassisk hvitt. Overgangen fra en mørk bunn til en lys toppveggdekorasjon vil visuelt forstørre rommet..

Dekorets rolle i et lite rom kan utføres av et mosaikkmønster på en av veggene, plakater, en elegant sconce ved speilet, samt gardiner og tepper.

Lite turkis bad - interiørdesign Lite turkis bad - interiørdesign

Bad i turkis farge – foto

Du kan gjøre deg kjent med alle slags måter å dekorere et bad i turkis på bildene nedenfor. Her kan du finne alternativer for store og små rom, hvor bad er innredet i forskjellige stiler. La deg inspirere av nye ideer og eksperimentere!

Turkis bad - interiørdesignfoto Turkis bad - interiørdesignfoto Turkis bad - interiørdesignfoto Turkis bad - interiørdesignfoto Turkis bad - interiørdesignfoto Turkis bad - interiørdesignfoto Turkis bad - interiørdesignfoto Turkis bad - interiørdesignfoto Turkis bad - interiørdesignfoto Turkis bad - interiørdesignfoto Turkis bad - interiørdesignfoto Turkis bad - interiørdesignfoto Turkis bad - interiørdesignfoto Turkis bad - interiørdesignfoto Turkis bad - interiørdesignfoto Turkis bad - interiørdesignfoto Turkis bad - interiørdesignfoto Turkis bad - interiørdesignfoto Turkis bad - interiørdesignfoto Turkis bad - interiørdesignfoto Turkis bad - interiørdesignfoto Turkis bad - interiørdesignfoto Turkis bad - interiørdesignfoto Turkis bad - interiørdesignfoto Turkis bad - interiørdesignfoto

Previous Post
Υπνοδωμάτιο και παιδικός σταθμός σε ένα δωμάτιο: 90 ιδέες φωτογραφιών
Next Post
Dieffenbachia (70 bilder): typer og omsorg