Moderne soveromsdesign - 80 beste ideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne soveromsdesign – 80 beste ideer

Moderne soveromsdesign - 80 beste ideer

Hovedscenen i utformingen av rommet er valg av grunnstil. Denne beslutningen bestemmer alle detaljer i interiøret: layout, materialer, fargekombinasjoner og til og med funksjonaliteten til objekter. Et soverom i moderne stil er et flott alternativ for de som verdsetter komfort, hygge og minimalistisk estetikk. I dag vil vi analysere i detalj hvordan du får det til liv..

Stilfunksjoner

Den moderne stilen gjenspeiler dagens designtrender og er ikke begrenset til et strengt sett med uttrykksfulle midler. Han motsier klassikerne og benekter dens tendens til dekorativitet, streng overholdelse av en bestemt komposisjon, så vel som etablerte kanoner.

Retningen er bygget rundt konseptet om et komfortabelt, koselig, funksjonelt oppholdsrom, der hver detalj er et logisk tillegg til rommet. Det er preget av minimalisme – det gjenspeiles i et lakonisk sett med uttrykksmidler og fokus på linjer, former, tekstur eller tekstur. Samtidig vil stilen bli et utmerket “lerret” for interessante designeksperimenter, samt lyse inneslutninger, harmonisk balansert av andre gjenstander..

Å tenke over prosjektet med et moderne soverom vil hjelpe å følge flere prinsipper som understreker balansen mellom estetikk og praktisk innhold:

– Som allerede nevnt, bør klare linjer og former være synlige i møbler, dekor eller ornament, som skaper visuell harmoni i rommet.

– Bruk av tilbehør og forskjellige dekorasjoner er tillatt, men de skal være så praktiske som mulig, og også svare til designkonseptet.

– Komfort i “samtid” betyr mye lys og plass til bevegelse. Imidlertid tilpasser den seg perfekt til interiør med kompleks geometri, og hjelper til med å skjule feil..

– Behersket fargeskjema består av naturlige, behagelige for persepsjon nyanser, som kan sette av lyse fragmenter.

Aksent på teksturene på beleggene: dypt tremønster, struktur av dekorativt gips, stilig matt eller futuristisk glans.

Når du skal dekorere et soverom, anbefales det å ta hensyn til dagens trender og moderne materialer som vil understreke relevansen av rommet til i dag..

Moderne soverom design - funksjoner Moderne soverom design - funksjoner

Fargeløsninger

Farger i interiøret er ikke bare en kunstnerisk komponent som fremkaller visse følelser hos publikum. De danner atmosfæren i hjemmet, stemningen og påvirker til og med aktiviteten til husstandsmedlemmer. Derfor, ved å velge hovedpaletten, er det bedre å sette personlige preferanser på andre plass, og la særegenhetene ved oppfatning og dekorative muligheter i utgangspunktet. Vi har fremhevet flere løsninger som passer perfekt inn i den moderne stilen..

Hvitt soverom i moderne stil

Interiøret i hvite toner er en slags klassiker i design som aldri vil gå av moten. Fargen kan helt dominere paletten eller brukes som en universell bakgrunn for andre løsninger.

Ulike teksturer, former og interessante lyskilder vil bidra til å unngå effekten av sterilitet i rommet. Du kan gå i retning minimalisme eller legge til dekorative gjenstander, noe som viser variabiliteten til den vanlige hvite.

Hvitt soverom i moderne stil - Interiørdesign Hvitt soverom i moderne stil - Interiørdesign

Svart soverom i moderne stil

Stilig farge som vil bidra til å definere rommet, og skape en følelse av intimitet og komfort. Den karakteristiske dysterheten som mange er redde for å bruke svart, kan unngås ved å passe den inn på soverommet..

I boliger med et stort område kan du velge svart for å dekorere en eller flere vegger, og i små størrelser kan du begrense deg til flere gjenstander – for eksempel en seng i midten av rommet, med vekt på den generelle sammensetningen.

Svart moderne soverom - Interiørdesign

Grått soverom i moderne stil

Grå er egnet for et moderne soverom som krever et diskret, beroligende miljø for å fremme god søvn. Valget mot ikke-mettede nyanser vil aktivere oppmerksomheten på motivets innhold i rommet, og sammenveving av flere lyse objekter vil skape en interessant visuell effekt. Vekslingen mellom mørke og lyse toner vil gi mer volum til interiøret..

Grått soverom i moderne stil - Interiørdesign Grått soverom i moderne stil - Interiørdesign

Beige soverom i moderne stil

En av de mest optimale løsningene for et soverom er fargen beige – mild, rolig, behagelig for oppfatning og variert. Du kan velge en palett av melket, nøtteaktig, karamell, kaffe nyanser, leke med kontrasten mellom varme eller kalde toner, kombinere med andre naturlige varianter, dekorere et soverom med en naturlig, behagelig atmosfære.

Beige moderne soverom - interiørdesign Beige moderne soverom - interiørdesign

Lyse flekker

Fargene som er oppført ovenfor er nøytrale – noe som betyr at de fungerer godt med mange lyse nyanser, og balanserer dem forsiktig..

For eksempel ser fargerike landskap godt ut på bakgrunn av hvite vegger. De vil balansere gul, oransje, rød, som i seg selv ser for fargerike ut i interiøret. Varme toner kan sameksistere med svart, og grått vil markere metningen..

Moderne soveromsdesign - lyse flekker Moderne soveromsdesign - lyse flekker

Alternativer for etterbehandling av soverom

Den moderne stilen trekker mot naturlige, praktiske materialer av høy kvalitet som er i stand til å tilpasse seg rommets mikroklima. Når det gjelder soverommet, er det ingen spesielle krav, bortsett fra miljøvennlighet: skadelige belegg i rommet der en person hviler kan påvirke helsen negativt. I tillegg kan du plukke opp uvanlige alternativer, for eksempel en murstein eller betongvegg..

Gulv

Innenfor retningens retning kan du sjelden finne et gulv dekket med teppe. Mest sannsynlig vil det være et lite rektangulært teppe, som markerer et bestemt område, men ikke skjuler overflatefeil..

Du kan også vende deg til vanlig parkett eller laminat – andre typer på soverommet ser malplassert ut. Disse alternativene tilbyr et bredt spekter av nyanser og teksturer som passer til alle farger..

Det anbefales også å ta hensyn til korkgulvet – det er behagelig å ta på, mykt og har gode isolerende egenskaper. Dessverre egner belegget seg til deformasjon fra høy belastning eller friksjon, så det er verdt å kjøpe det for soverom som utelukkende brukes til avslapning..

Moderne Soverom Design - Gulvfinish Moderne Soverom Design - Gulvfinish

Vegger

Det er mye vanskeligere å bestemme valg av materiale til veggene, siden mange typer vil passe inn i stilen. Dette kan være tradisjonell maling, pustende tapeter, dekorativt gips, murverk eller trepanel..

Hvis planene inkluderer å dekorere veggene med lyse etterbehandlingsteksturer, er det bedre å skrive dem i form av separate fragmenter. For eksempel kan tapet med blomster dekorere sengens side, mens andre bør males i en nøytral nyanse. Kombinasjonen av forskjellige finish er også karakteristisk for den moderne trenden..

Moderne soveromdesign - veggdekorasjoner Moderne soveromdesign - veggdekorasjoner

Tak

Takdekorasjonen på soverommet skal være den mest minimalistiske – en ganske flat overflate malt hvit. Eventuelle feil kan skjules bak hengende konstruksjoner – de er også perfekte for montering av lamper.

Moderne soveromdesign - takfinish Moderne soveromdesign - takfinish

Møbler

Hovedobjektet til ethvert soverom er sengen – det er rundt det hele interiøret i interiøret vanligvis er bygget. Dette møbelet vil stå enten langs en bred vegg hvis en person bor her, eller i motsatt ende av rommet, og gir rom for bevegelse.

Sengen har en enkel design og konstruksjon. Det er lagt vekt på pastelllin, i stedet for smidde elementer, som i klassisk stil.

Hvis området på soverommet tillater det, kan du i tillegg gå inn i en liten sofa og en lenestol. Ofte inkluderer rommet et arbeidsområde med bord..

For garderoben er det verdt å forlate store kommoder, og gi preferanse til de populære skyvedører, som tar liten plass og visuelt utvider soverommet ved hjelp av monokromatiske fasader. Gulvstativet for klær vil se moderne ut og vise de vakreste tingene fra eierens garderobe.

Soveromdesign i moderne stil - Møbler Soveromdesign i moderne stil - Møbler Soveromdesign i moderne stil - Møbler Soveromdesign i moderne stil - Møbler Soveromdesign i moderne stil - Møbler

Innredning og belysning

Moderne soveromstilbehør og dekorasjoner er funksjonelle gjenstander eller kunstgjenstander som fremhever rommets karakter. Nøytrale vegger vil tjene som et flott bakteppe for abstrakte malerier, plakater eller familiebilder, som ofte er den mest slående komponenten i rommet..

Det er verdt å ta hensyn til tekstiler – gardiner, hvis flytende silhuett vil skissere store vinduer og gi en følelse av kos selv til et hvitt minimalistisk soverom, vakkert pastellklær, puter eller sofainnredning. Ved å velge en rik nyanse for slike detaljer, kan du diversifisere det “sterile” interiøret.

Volumet i rommet vil bli lagt til av speil “tilfeldig” festet til veggen. Krøllete blomsterpotter vil livne opp soverommet.

Det anbefales å vurdere belysning på flere nivåer. I tillegg til den sentrale kilden, som brukes i aktive timer på dagen, vil lokale lamper skape dempet, avslappende belysning, og også fungere som dekorative gjenstander hvis du velger stilige modeller med interessante former..

Moderne soveromdesign - innredning og belysning Moderne soveromdesign - innredning og belysning Moderne soveromdesign - innredning og belysning Moderne soveromdesign - innredning og belysning Moderne soveromdesign - innredning og belysning

Lite soverom i moderne stil

Selvfølgelig er det å foretrekke å designe romslige rom i en moderne stil, men det er i stand til å tilpasse seg alle oppsett og gjøre enda et lite soverom til et koselig hvilested. For å gjøre dette trenger du bare å følge noen få enkle regler:

1. Fargespekteret bør hovedsakelig bestå av lyse, nøytrale nyanser. Det er bedre å la lyse farger stå til dekorasjon eller male den ene veggen med deres hjelp – for eksempel for å korrigere rommets geometri.

2. Matte overflater er å foretrekke fremfor blanke, og effekten av “fortsettelse” av soverommet vil bli skapt av ett stort speil.

3. Det er nødvendig å begrense seg til et enkelt sett med møbler: en seng, en garderobe, noen nattbord. Arbeidsplassen skal være kompakt, men behagelig. Et lite bord kan plasseres på en utstående vinduskarme eller kombineres med et annet objekt. Transformerende modeller, møbelsett og to-etasjers strukturer er relevante innenfor stilen.

4. Siden innredningen visuelt deler rommet, bør du begrense deg til noen få lyse detaljer, med fokus på den praktiske fyllingen av soverommet. Takket være den kompakte størrelsen vil selv et lakonisk interiør virke koselig og interessant..

Lite moderne soverom - Interiørdesign Lite moderne soverom - Interiørdesign Lite moderne soverom - Interiørdesign

Soveromdesign i moderne stil – foto

I vårt utvalg har vi samlet enda flere interessante fotografier av virkelige prosjekter som demonstrerer de store mulighetene for moderne stil. Her finner du kompakte eller romslige soverom, fargerike eller monokrome design, samt interessante designløsninger som sikkert vil inspirere deg til en original idé. Gledelig visning!

Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto Interiørdesign av et soverom i en moderne stil - foto

Video: Moderne soverom – Interiørideer

Previous Post
Υπνοδωμάτιο και παιδικός σταθμός σε ένα δωμάτιο: 90 ιδέες φωτογραφιών
Next Post
Dieffenbachia (70 bilder): typer og omsorg