Veggmontert tørketrommel: typer og ideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Veggmontert tørketrommel: typer og ideer

Veggmontert tørketrommel: typer og ideer

Veggmonterte tørketrommel er i dag anerkjent som den mest praktiske designen som kan gi tørking av våte klær av høy kvalitet. De er vakre og funksjonelle, og deres kompakte størrelse gjør det mulig å plassere dem i små, smale rom, som ofte er utstyrt med små leiligheter. Slike produkter har et bredt spekter av modeller, hvor du kan velge det mest passende designet når det gjelder plassering, kvalitet og pris. Deretter skal vi se på hva moderne veggmonterte tørketrommel er og hva du må vurdere når du kjøper..

Funksjoner på veggtørkere

Den store etterspørselen etter slike design skyldes det store antallet positive egenskaper, blant annet vil jeg fremheve deres dekorative effekt. Produkter ser mye penere og vakrere ut i interiøret enn vanlige hengende klessnorer. De er kompakte og passer perfekt inn i rom i alle størrelser. Det er også verdt å merke seg slike fordeler som:

– Funksjonalitet – veggtørrere har et stort utvalg modeller. De kan brettes til små strukturer og tjene som oppvarmede håndklestativ eller skaffe seg overordnede dimensjoner, og bli til fullverdige enheter som lar deg henge mye klær. Noen produkter er utstyrt med en oppvarmingsfunksjon for hurtig tørking;

– Pålitelighet – i motsetning til gulvkonstruksjoner, kan strukturer ikke bevege seg, velte, og linet forblir ubevegelig;

– Enkel installasjon og vedlikehold – hvis du følger produsentens instruksjoner, vil installasjonen av tørketrommelen ta en kort periode;

– Varighet av drift – de fleste konstruksjoner er laget av slitesterke materialer, derfor vil de vare lenge hvis de brukes riktig.

I tillegg til de nevnte fordelene, er det verdt å merke seg at mange forskjellige modeller lar deg velge det produktet som er rimeligst. Veggmonterte tørketromler kan suppleres etter eget skjønn, for eksempel kan du henge kleshengere på dem, kompakte strukturer med en oppheng, som brukes til å tørke små ting (sokker, sengetøy, etc.).

Veggmonterte tørketrommel - funksjoner Veggmonterte tørketrommel - funksjoner

Typer vegghengt tørketrommel

På markedet i dag kan du finne et bredt utvalg av typer veggtørrere – fra primitive taudesigner til produkter med innebygd oppvarming, belysning osv. Mange modeller har et automatisk holderspenningssystem, noe som er ganske praktisk. Dessuten kan design ha flere elementer: kroker, låser, uttrekkbare hyller.

Skyvetørker

Praktisk kompakt modell ved hjelp av enkle manipulasjoner kan bli til en romslig design. Det er enkelt å skyve og skyve det fra hverandre til ønsket bredde. Når den settes sammen, brukes den oftest som håndkleholder. Den skyve tørketrommelen har et stort antall strenger, som lar deg henge ganske mye vasket tøy.

Typer vegghengt tørketrommel - forlengbar tørketrommel Typer vegghengt tørketrommel - forlengbar tørketrommel

Sammenleggbar tørketrommel

Strukturelt består et slikt produkt av to festepaneler og tau. Under installasjonen er det ene panelet festet til veggen, og det andre trekker tauene som er plassert i det i henhold til konstruksjonstape -prinsippet og monteres på den motsatte overflaten. Når tørketrommelen ikke er i bruk, fjernes mobilpanelet fra veggen, mens tauene vikles opp og skjules i tarmen til den første. Et ekstra pluss er tørketrommelens evne til å brette i lengde og bredde. Dette er et av de mest budsjettmessige alternativene, og tåler opptil 7 kg klær..

Typer vegghengt tørketrommel - sammenleggbar tørketrommel Typer vegghengt tørketrommel - sammenleggbar tørketrommel

Uttrekkbar tørketrommel

Den sammenleggbare tørketrommelen er et allsidig alternativ som vil være til stor hjelp for det moderne interiøret på et smalt bad eller en balkong. Designet er ganske enkelt, men veldig praktisk – når det ikke er behov for tørking, stiger produktet bare opp og smelter sammen med veggen. Når den brettes ut, er den også liten, og sengetøyet legges på den i kaskader, noe som sikrer rask tørking. De kan ha forskjellige farger og utfører ofte en dekorativ funksjon i interiøret..

Typer vegghengt tørketrommel - uttrekkbar tørketrommel Typer vegghengt tørketrommel - uttrekkbar tørketrommel

Veggtørker “Liana”

Veggtørkeren Liana er spesielt kompakt og funksjonell. Den største fordelen er installasjonen helt i taket, som lar deg frigjøre plass så mye som mulig. Takket være det praktiske systemet for å heve og senke plankene til ønsket høyde, er det slett ikke vanskelig å henge og fjerne tøyet. Plankene kan settes i forskjellige høyder for raskere tørking. Dimensjonene til strukturen kan være opptil 2 m både i lengde og bredde.

Typer vegghengt tørketrommel-Veggmontert tørketrommel Typer vegghengt tørketrommel-Veggmontert tørketrommel

Stasjonær elektrisk tørketrommel

Denne typen tørketrommel har ikke en brettefunksjon – strukturen er montert på veggen og brettes konstant ut. De er kompakte og oppvarmede. Samtidig overstiger temperaturen ikke + 60 °, noe som er ganske nok til tørking av høy kvalitet. De er oftest installert på badet. De brukes til å tørke håndklær etter vannprosedyrer, og også som en ekstra kilde til oppvarming av rommet. Når du kjøper en slik tørketrommel, må du ta vare på tilgjengeligheten av et uttak og god ventilasjon. Det finnes også modeller med berøringssensorer.

Typer vegghengt tørketrommel - stasjonær elektrisk tørketrommel Typer vegghengt tørketrommel - stasjonær elektrisk tørketrommel

Produksjonsmaterialer

Valg av materiale for veggen tørketrommel spiller en viktig rolle når det gjelder praktisk, holdbarhet og estetisk verdi av produktet. Materialer som stål, aluminium, plast, tre og tau brukes til å lage strukturen..

Veggtørrere i rustfritt stål har oftest en kromfinish, noe som gir produktet en spesiell appell og modernitet. De viktigste fordelene med ståltørrere inkluderer: høystyrkeindikatorer (som påvirker lang levetid), motstand mot korrosive prosesser og en vakker glans. For at strukturen skal beholde sitt opprinnelige utseende i lang tid, bør den periodisk tørkes med spesielle midler..

Selve aluminiumsveggstrukturen er lett og enkel å installere, men kan oksidere over tid, noe som fører til ubehagelige gule flekker på tøyet.

Plastprodukter er mye billigere enn stål eller aluminium, derfor er de mest kjøpt. Det moderne materialet er motstandsdyktig mot korrosjon, har en bred fargepalett, lav vekt og danner heller ikke flekker på klærne. Ulempen er materialets lave styrke.

Tre er et vakkert, pålitelig råmateriale som det er laget attraktive tørketromler av. Men tre tåler ikke fuktighetsforholdene godt, derfor behandles det i tillegg med maling og lakkbeskyttende midler.

Konstruksjoner for tørking av klær laget av tau er det mest budsjettmessige alternativet, preget av deres primitivitet, men likevel er de ganske populære. I dette tilfellet må du være oppmerksom på bærerens styrke – det er bedre å velge en tørketrommel med syntetiske tau, som er mer praktiske, ikke utsatt for gnidning og dannelse av sopp.

Det er også mange kombinerte alternativer som lar deg kjøpe en holdbar struktur til en rimelig pris, for eksempel med en treramme og stållameller eller med en metallbase og plastbjelker..

Veggmonterte tørketromler - Fremstillingsmaterialer Veggmonterte tørketromler - Fremstillingsmaterialer Veggmonterte tørketromler - Fremstillingsmaterialer

Velge en veggmontert tørketrommel

Når du velger en tørketrommel, bør du vurdere størrelsen på rommet. For et smalt rom er det verdt å kjøpe en liten struktur, for eksempel en halv meter bred. For romslige rom kan du velge en mer praktisk modell, i størrelse fra 1 m i bredden og mer.

Det beste materialet for holdbar bruk er stål. Selvfølgelig vil kostnaden for en tørketrommel være mye dyrere enn en plastikk, men den vil vare mye lenger og gi tørking av høy kvalitet. I dette tilfellet spiller også kvaliteten på veggen, der strukturen skal installeres, en rolle. For å installere en kraftig tørketrommel, må veggen være av massiv murstein eller betong. Modeller med stor avstand mellom lamellene bør foretrekkes slik at tøyet tørker raskere, men før du kjøper er det verdt å vurdere størrelsen på rommet for å forstå hvor romslig tørketrommelen kan installeres.

Når du velger en struktur, er det nødvendig å undersøke den nøye – du kan ikke kjøpe metallprodukter som det er selv de mest mikroskopiske riper på, da rust vil vises.

Det er bedre å foretrekke pålitelige produsenter, hvis produkter er veldig populære, for eksempel tørketromler fra det italienske selskapet Gimi, som er ledende i denne bransjen, eller produkter av det tyske merket Leifheit, som ikke er dårligere i sin høye egenskaper..

Velge en veggmontert tørketrommel Velge en veggmontert tørketrommel Velge en veggmontert tørketrommel

Previous Post
Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας: 80 ιδέες φωτογραφιών
Next Post
Franske gardiner: 70 fotoideer