Design av en ett-roms leilighet 33 kvm. (65 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design av en ett-roms leilighet 33 kvm. (65 bilder)

Design av en ett-roms leilighet 33 kvm. (65 bilder)

Ved rasjonell planlegging er området 33 kvm. kan være nok for 1-2 personer. Et slikt rom vil passe til et lite kjøkken, et bad, et gjeste- og soveområde, et skrivebord. Den stilige og gjennomtenkte utformingen av en ett-roms leilighet på 33 kvm vil bidra til å sikre maksimal komfort i hvert hjørne, eksempler som du finner på denne siden..

Plassbesparende ideer

Fordelingen av ledig plass er et veldig viktig stadium for å skape et komfortabelt interiør i en liten leilighet. Det er nødvendig å nøye planlegge hvor visse ting skal lagres, i hvilken retning dørene åpnes, hvor lett det vil være å få tilgang til hyller og skuffer.

Ergonomien til møbeloppsettet har stor innflytelse på livsprosessen, derfor bør man passe på at store gjenstander ikke forstyrrer å bevege seg rundt i rommet og befinner seg i en logisk rekkefølge: stue ved siden av kjøkkenet, soverommet borte fra gangen, etc. Det anbefales å være spesielt oppmerksom på vertikal og kantet plass – så midten forblir ledig, og designet vil se pent ut.

Innebygde garderober

Garderober som opptar veggen rundt døren, TV eller hodegjerde er en av de mest vellykkede løsningene for en leilighet på 33 kvm. De kan også brukes i stedet for en skillevegg, for eksempel ved å dele gangen fra soverommet..

Et annet funn for kompakte rom er de slanke, snøhvite fasadene på headsettet. Lysglans er i stand til å markere de “mørke hjørnene”, det vil si områdene lengst fra vinduene. Dette er et flott alternativ for kjøkken, vegger i stuen, samt garderober..

Design av en ett-roms leilighet 33 kvm. - Innebygde garderober Design av en ett-roms leilighet 33 kvm. - Innebygde garderober

Hjørnemøbler

Ved mangel på plass når det gjelder volum (for eksempel for brede hyller eller kleshengere), kan den optimale veien ut av situasjonen være trekantede skap som fyller skjøten mellom to vegger. Videre vil ingenting forhindre dem i å fortsette med smalere strukturer. Dette møbelformatet vil passe spesielt godt inn i gangen og vil være veldig nyttig på kjøkkenet..

Design av en ett-roms leilighet 33 kvm. - Hjørnemøbler

Møbler-transformatorer

Sammenleggbare sofaer og polstrede lenestoler har lenge vært en overraskelse for alle, og de gjør det ganske bra med funksjonen som en ekstra køye. Men moderne designere tilbyr mange andre kreative måter å kvitte seg med store ting i det minste på dagtid: mobile bord, skap der arbeidsplassen gjemmer seg, sammenleggbare senger som er montert vertikalt mot veggen, alle slags sammenleggbare strukturer, oppblåsbare seter, o.l. Men slike ting er mer egnet for unge og dynamiske mennesker, mens representanter for den eldre generasjonen vil foretrekke bærekraftige klassikere..

Design av en ett-roms leilighet 33 kvm. - Møbel-transformatorer Design av en ett-roms leilighet 33 kvm. - Møbel-transformatorer

Seng med eske i stedet for ben

Dette er det mest praktiske og økonomiske valget for en liten leilighet, der det knapt er noen ekstra meter for lagring av sengetøy. I tillegg vil skuffen nesten dekke gulvet helt, slik at du under rengjøring under sengen ikke trenger å ta ut de rullede småtingene og tørke av det oppsamlede støvet..

Design av en ett-roms leilighet 33 kvm. - Seng med eske i stedet for ben Design av en ett-roms leilighet 33 kvm. - Seng med boks i stedet for ben

Loftseng

Bare egnet for en leilighet med stor takhøyde. Som regel ligger køyen over gangen eller på toppen av sofaen i stua, og dekker den delvis med et gjerde. I tillegg må du installere en stige, eller enda bedre – boksetrinn, der du kan lagre de nødvendige tingene.

Design av en ett-roms leilighet 33 kvm. - Loftseng Design av en ett-roms leilighet 33 kvm. - Loftseng

Windowsill i stedet for et bord

Det vil være et praktisk alternativ på kjøkkenet, der det er lett å tilpasse det til både spisestue og arbeidsområde. I rommet gjør den utvidede overflaten nær vinduet det mulig å utstyre et sted for kosmetiske prosedyrer og upåklagelig sminke i sterkt dagslys. Etter å ha dekket glasset med et lysgardin, ved et slikt minibord kan du lese bøker, lage håndverk eller bare slappe av..

Design av en ett-roms leilighet 33 kvm. - Vinduskarmen i stedet for et bord Design av en ett-roms leilighet 33 kvm. - Vinduskarmen i stedet for et bord

Gangdekorasjon

Å utstyre en fullverdig korridor i en leilighet på 33 kvm. – en luksus som ikke er rimelig, så gangen i dette tilfellet tar et minimum av plass og kombineres ofte med stuen. Sett fra å spare plass, er det bedre hvis partisjonens funksjon ikke utføres av en mur eller gipsvegg, men bare av et skap. Forresten, på den ene siden kan du plassere en standard henger med et speil og flere lukkede moduler, og på den andre siden et romslig garderobeskap.

Inngangsparti - Design av en studioleilighet 33 kvm. Inngangsparti - Design av en studioleilighet 33 kvm.

Kjøkkendesign i leiligheten

Et separat kjøkken er sjelden funnet i små boligalternativer. Som regel er dette et enkelt-rad eller L-formet sett, installert mellom gangen og stuen. Den kan deles med rommet i en bardisk eller bare en høy kommode – denne interiørdetaljen spiller samtidig rollen som et spisebord og en skjæreflate, og fungerer også som et sted for midlertidig lagring av drikke og retter før servering.

Kjøkken - Design av en studioleilighet 33 kvm. Kjøkken - Design av en studioleilighet 33 kvm.

Bad (WC) dekorasjon

For en liten leilighet på 33 kvm. det er ingen vits i å lage et eget bad – det samme for en person eller et par er ikke kritisk. Det kombinerte badet og toalettet er designet i en minimalistisk stil – kompakt VVS med en overvekt av rektangulære former, et smalt speil brukes.

Hvis det er et område for en vaskemaskin under vasken, bør den være veldig beskjeden i størrelse, med sidelastning og vibrasjonsdemping. Mange plasserer kjelen i en nisje over toalettet..

For å fullføre badet, anbefales det å bruke solide lyse farger, kombinere grunnleggende hvitt med en eller to pastellfarger, naturlige eller saftige nyanser..

Bad, WC - Design av ett -roms leilighet 33 kvm.

Soverom-stue interiør

Ved utformingen av et lite studio, hvis parametere er omtrent 5×6 m, er det viktig å følge prinsippene for kunstnerisk balanse og harmoni. Bakgrunnen skal være nøytrale lyse overflater, som i en liten andel kan innrammes med mørkere linjer, og lyse farger på møbler, tekstiler og dekor som ekko i farger er egnet for aksenter..

Når det gjelder å dele rommet inn i en gjest- og sovende del, er det flere alternativer: å plassere sengen i en nisje mellom veggene og garderoben; utstyre for henne en slags høyde – et pallplass; bare skille med en slags skillevegg, gardin eller møbel.

Hvis stedet for en natts søvn ligger ved siden av et vindu, kan du ikke lage døve skillevegger, ellers vil stua stå uten sollys. I dette tilfellet er det mer praktisk å bruke en glasspartisjon, hyller eller bare skyve gardiner. Et godt alternativ til draperet stoff vil være tekstilkupépaneler, som også kalles japanske gardiner..

Soverom-stue-Design av ett-roms leilighet 33 kvm. Soverom-stue-Design av ett-roms leilighet 33 kvm.

Design av en studioleilighet 33 m2 – foto

Vil du være sikker på at utformingen av en ett-roms leilighet med et areal på 33 kvm. kan være veldig behagelig og vakker? Se deretter et utvalg bilder i galleriet på denne siden. Blant de presenterte designalternativene for kompakte boliger, vil alle som er interessert kunne finne, om ikke en ferdig løsning, så i det minste noen få ideer for inspirasjon og opprettelse av sitt eget kreative prosjekt!

Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto Interiørdesign av en studioleilighet 33 m2 - foto

Previous Post
Επιτοίχια στεγνωτήρια: τύποι και ιδέες
Next Post
Rektangulært rom (90 bilder): designideer