Minimalisme i interiøret (90 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Minimalisme i interiøret (90 bilder)

Minimalisme i interiøret (90 bilder)

Hovedkilden til denne stilretningen er japansk kultur, som grunnlaget for hjemmekomfort er enkelhet. Minimalismestilen i interiøret kjennetegnes av en overflod av lys og luft, mangel på prangende tilbehør, myk belysning og klassiske multifunksjonelle møbler. En vellykket kombinasjon av geometriske former og dekorartikler skaper et veldig behagelig miljø.

Funksjoner i stilen til minimalisme

Til tross for at den minimalistiske designen er ganske enkel og kresen i utformingen, har den sine egne særpreg ved utformingen av rommet, som absolutt bør tas i betraktning:

1. Eldre farger. Primærfargene i minimalistisk stil er hvit, grå og svart. Den ønskede kontrasten kan lages med lysere tekstiler, uvanlige overflater og dekor..

2. Multifunksjonelle møbler. Det kan enkelt bli til et romsoneringselement..

3. Enkelhet i former i alt. Dette gjelder dekor, møbler, belysning og tekstiler. Denne tilnærmingen ville være ideell for minimalisme..

4. Bruk av flere lyskilder (bortsett fra den viktigste). Disse kan være dekorative gulv- eller vegglamper, LED -stripe i taket, samt runde bordlamper..

5. Naturmaterialer som tre og stein.

6. Minimum antall tilbehør. En god løsning er glassvaser, planter og metallfigurer..

7. Myk lyseffekt. En slik behagelig fraværende sinn skapes ved bruk av belysning på flere nivåer..

8. Store vinduer. De utfyller det generelle miljøet og gjør det enda mer åpent for lys, rom og luft..

9. Teksturerte og naturlige tekstilmaterialer. Silkefiber, lin, bomull.

10. Ingen store deler. Hvert objekt i rommet skal bare utføre sine funksjoner, og rommet skal forbli luftig og lett..

Minimalismestil i interiøret - Funksjoner Minimalismestil i interiøret - Funksjoner Minimalismestil i interiøret - Funksjoner

Etterbehandlinger og materialer

Renovering i stil med minimalisme bør begynne med å frigjøre plass fra unødvendige partisjoner, velge en naturlig fargepalett og etterbehandlingsmaterialer som harmonisk vil understreke det generelle designet.

Gulv

Gulvbelegget må alltid være av høy funksjonell kvalitet og må ikke gå på kompromiss med den estetiske integriteten. For en minimalistisk stil er rolige nyanser (hvit, beige, fersken, lysegrønn, grå) og fravær av mønstre godt egnet. De kan erstattes med diskrete mønstre. De beste alternativene er selvutjevnende gulv, naturlig teppeteppe eller fliser. Ikke glem muligheten for å velge et annet kjønn for hvert enkelt rom. I minimalistisk design er dette tillatt..

Minimalistisk stil i interiøret - Gulvfinish Minimalistisk stil i interiøret - Gulvfinish

Vegger

Valget av veggdekorasjon kan nås fra en kreativ side. I tillegg til vanlig tapet og gips, er det verdt å tenke på kreative og samtidig enkle innlegg (laget av stein, glass, tre eller metaller), fordi minimalisme ikke bare er lakoniske former, men også deres særegne lettelse. Når du velger en flis, bør du foretrekke blanke materialer..

Minimalistisk stil i interiøret - Veggdekorasjon Minimalistisk stil i interiøret - Veggdekorasjon

Tak

Den beste løsningen er et strekkloft, som vil utelukke ytterligere strukturer og dekorative elementer. Hovedkriteriene er en glatt overflate og en lys nyanse.

Minimalistisk stil i interiøret - Takdekorasjon Minimalistisk stil i interiøret - Takdekorasjon

Minimalistiske møbler

Den minimalistiske retningen i interiøret ønsker enkelheten i former, flate fasader og naturmaterialer velkommen. Podiesengen kan være laget av tre, skapfasader på hyller eller hyller kan også være laget av tre eller plast som etterligner den. En lav konvertibel sofa i form av en bok eller trekkspill vil passe perfekt inn i stua. Kjøkkeninnredning bør også være enkel, men elegant. For eksempel stålfronter og glassbord, skap med speildører, trehyller.

Minimalistisk stil i interiøret - Møbler Minimalistisk stil i interiøret - Møbler Minimalistisk stil i interiøret - Møbler

Tekstiler, dekor og belysning

For å dekorere et hjem i stil med minimalisme, er fargerike, klumpete og små gjenstander helt uegnet. Interiørmalerier i tynne rammer, høye vaser med blomster, glass- og metallfigurer, svart-hvite fotografier og håndlagde gjenstander av tre vil bli en fantastisk dekor. Kontraster skapes med en luftig, men lysere farge. Halvtoner er tillatt. For eksempel vil et hvitt gulv se bra ut med ferskengardiner og grå vegger med et svart teppe..

Det er også verdt å ta hensyn til belysning. Minimalisme ønsker minst mulig innredning og maksimal mengde lys og plass velkommen. Derfor kan du se nærmere på små rektangulære gulvlamper eller geometriske bordlamper. Lysekroner bør ikke trekke for mye oppmerksomhet til seg selv.

Minimalistisk stil i interiøret - Tekstiler, dekor og belysning Minimalistisk stil i interiøret - Tekstiler, dekor og belysning Minimalistisk stil i interiøret - Tekstiler, dekor og belysning Minimalistisk stil i interiøret - Tekstiler, dekor og belysning

Interiøret i rommene i stil med minimalisme – foto

Denne interiørstilen kan se annerledes ut i hvert enkelt rom. Han vil bringe spesielle notater av hygge og ro til soverommet, for stuen vil det være en utmerket grunn til å demonstrere upåklagelig smak, legge til estetikk til kjøkkenet, ro og komfort på barnerommet og gjøre gangen mer stilig.

Soveromdesign i stil med minimalisme

Hovedregelen ved innredning av et soverom er ikke å krenke ledig plass. Møbler kan være enkle og funksjonelle. Innebygde nattbord og skap for ting, samt hengende hyller for blomster eller bøker vil bli en uunnværlig vare. Sengen skal være behagelig og bred. Den kan ha en hodegjerde i tre eller metall. Den ideelle designen er rektangulær eller firkantet. I stedet for gardiner, bør du velge vanlige persienner..

Minimalistisk soverom interiørdesign - foto Minimalistisk soverom interiørdesign - foto Minimalistisk soverom interiørdesign - foto Minimalistisk soverom interiørdesign - foto Minimalistisk soverom interiørdesign - foto Minimalistisk soverom interiørdesign - foto Minimalistisk soverom interiørdesign - foto Minimalistisk soverom interiørdesign - foto

Stue design i stil med minimalisme

Et av de mest relevante og estetisk vellykkede alternativene for å dekorere en stue i stil med minimalisme er bruken av ikke to, men tre grunnleggende farger. En vegg kan kontrastere med andre. For eksempel grå, hvit og rød. Slike kontraster er tillatte. Sofabordet, sofaen og lenestolene skal ha en geometrisk form og en glatt overflate. Reflekterende gjenstander, store vinduer og lyse gulv vil visuelt utvide rommet.

Interiørdesign i stuen i stil med minimalisme - foto Interiørdesign i stuen i stil med minimalisme - foto Interiørdesign i stuen i stil med minimalisme - foto Interiørdesign i stuen i stil med minimalisme - foto Interiørdesign i stuen i stil med minimalisme - foto Interiørdesign i stuen i stil med minimalisme - foto Interiørdesign i stuen i stil med minimalisme - foto Interiørdesign i stuen i stil med minimalisme - foto Interiørdesign i stuen i stil med minimalisme - foto

Barneromsdesign i stil med minimalisme

Rommet for barn bør også være fritt for lyse ornamenter og unødvendige bøyninger i skjemaene. Bare små bøyninger i møbeloppsettet er tillatt. En pallplass, hyller i tre og et skrivebord er gode valg. Som dekor kan du bruke metallfigurer, friske blomster, samt LED -belysningselementer. Det er best å holde seg til en lys fargepalett som vil ha en gunstig effekt på barnets psyke. Flekker av slike farger er også akseptable: lysegrønn, fersken, rosa, turkis.

Barneroms interiørdesign i stil med minimalisme - foto Barnerom interiørdesign i stil med minimalisme - foto Barnerom interiørdesign i stil med minimalisme - foto Barneroms interiørdesign i stil med minimalisme - foto Barneroms interiørdesign i stil med minimalisme - foto Barnerom interiørdesign i stil med minimalisme - foto

Minimalistisk kjøkken

Med riktig layout kan du dele kjøkkenet inn i et arbeids- og spisestue. Det er verdt å bruke de strukturerte overflatene på bordet og stolene, finishens naturlige farger, bruk av forkrommet stål på kjøkkensettet. Ikke glem at lyse retter og fargerike paneler kan se harmoniske ut på mange kjøkken, men ikke i stil med minimalisme. Her må du observere et spesielt fargevalg, selv i små ting..

Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto Innredning av kjøkken i stil med minimalisme - foto

Bad i stil med minimalisme

Designet på et bad i en så enkel og samtidig stilig design blir mer og mer populært for hvert år. Det er best å bruke lyse VVS med marmor- eller glasselementer. En av veggene kan dekoreres med murstein. Vanlige tepper, naturlige håndklær og planter som er tilpasset våte omgivelser, blir en fantastisk innredning. Andre detaljer i form av lysestaker, suvenirer eller lyse gardiner med marine sprut vil være klart overflødige..

Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto Bad interiørdesign i stil med minimalisme - foto

Gang i stil med minimalisme

Det anbefales å ta to like eller forskjellige farger som grunnlag – hvit og svart eller beige. Et utmerket valg ville være en høy speilet garderobe og flere geometriske hyller. Du kan supplere en koselig gang med diffust belysning og suvenirer med en speilvendt overflate..

Interiøret i gangen i stil med minimalisme - foto Interiøret i gangen i stil med minimalisme - foto Interiøret i gangen i stil med minimalisme - foto Interiøret i gangen i stil med minimalisme - foto Interiøret i gangen i stil med minimalisme - foto Interiøret i gangen i stil med minimalisme - foto Interiøret i gangen i stil med minimalisme - foto Interiøret i gangen i stil med minimalisme - foto

Previous Post
שולחן ארוחת בוקר במיטה (90 תמונות): סוגים ודגמים
Next Post
60+ ideer for å planlegge en ett-roms leilighet (bilde)