90+ ideer for kjøkkendesign 15 kvm. (Bilde)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

90+ ideer for kjøkkendesign 15 kvm. (Bilde)

90+ ideer for kjøkkendesign 15 kvm. (Bilde)

Denne størrelsen på rommet er ideell for å harmonisk planlegge ledig plass og plassering av møbler. Denne plassen er nok for en praktisk, men samtidig kreativ organisasjon. Vi har samlet mange nyttige tips for å arrangere et kjøkkendesign på 15 kvadratmeter, som vil hjelpe deg med å lage et koselig hjørne for hjemmemøter med familie, romantiske middager og møtegjester.

Velge en interiørstil

Kjøkkendesign er en slags indikator på smaken til eierne. Individuell stil kan fylle et rom med varme og komfort, ekstravaganse, funksjonalitet og praktisk. Valg av stil bør tilnærmes med alt ansvar..

Kjøkken 15 kvm. i klassisk stil

Dette alternativet mister aldri sin relevans. Klassikere i det indre av kjøkkenet understreker alle fordelene med rommet. En slik autentisk stil ser luksuriøs og elegant ut. Geometriske former, økologiske møbler, konsistente farger, symmetri i arrangementet av møbler og innredning er velkomne. Ideelle valg inkluderer romerske nyanser, lysekroner i metall, utsøkte malerier, trebord og stoler..

Kjøkken 15 kvm. i klassisk stil - Interiørdesign Kjøkken 15 kvm i klassisk stil - Interiørdesign

Kjøkken 15 kvm. i en moderne stil

Et godt valg for en harmonisk kombinasjon av komfort og funksjonalitet. Denne stilretningen innebærer minimalisme og fravær av varierte elementer. Koselighet skapes ved hjelp av naturlige etterbehandlingsmaterialer, praktiske møbler og lyse farger, som i tillegg understreker den strenge proporsjonaliteten og arrangementet av hvert element..

Kjøkken 15 kvm i en moderne stil - Interiørdesign Kjøkken 15 kvm i en moderne stil - Interiørdesign

Kjøkken 15 kvm i provence -stil

Det er denne designen som kan fylle et kjøkken med et areal på 15 kvm. en atmosfære av letthet, varme og ekte romantikk. Antikke møbler, keramikk, landskapsmaleri, originale overflater og håndlaget innredning. Kombinert med riktig fargevalg, blir kjøkkenet til et hjørne av fred og komfort. Denne løsningen vil bli verdsatt av gjestene..

Kjøkken 15 kvm Provence -stil - Interiørdesign Kjøkken 15 kvm Provence -stil - Interiørdesign

Kjøkken 15 kvm i skandinavisk stil

Nordiske motiver er etterspurt blant designere fra hele verden. Denne stilen er preget av naturlige etterbehandlingsmaterialer (spesielt tre og stein), lyse farger på tekstiler, lakonisk innredning i form av metallminiatyrer og originale lamper, stilige monokratiske møbler og dempet belysning. Slikt demokrati og enkelhet gir kjøkkenet en spesiell eleganse..

Kjøkken 15 kvm. i skandinavisk stil - interiør Kjøkken 15 kvm i skandinavisk stil - interiør

Kjøkken 15 kvm. i retrostil

Denne designen er perfekt for kjennere av variasjon og kreativitet. Retro design kan designes i en retning (en bestemt æra), eller kombinere flere temaer samtidig. Møblene inkluderer skjenker, enbeinte stoler, metallbord og store skap. Fargepaletten er oftest lys og variert: fra sitron til grønn. Hyller med oppskriftsbøker og gamle fotografier kan perfekt utfylle helhetsbildet..

Kjøkken 15 kvm. retrostil - Interiørdesign Kjøkken 15 kvm. retrostil - Interiørdesign

Fargeløsninger

Det riktige valget av en palett med nyanser for kjøkkendesign er ikke mindre viktig oppgave enn organisatoriske problemer med valg av tekstiler og møbler. Det er fargevalget som er gunstig for å understreke rommets verdighet og pent skjule små nyanser..

Hvitt kjøkken 15 kvm.

En ganske konservativ løsning som ser like estetisk ut i ethvert kjøkkeninnredning. Det passer spesielt godt med klassikere, minimalisme, provence og country. Lyse nyanser av overflater og tekstiler gjør rommet visuelt lysere og mer romslig. Monokromitet kan lett fortynnes med fargerik innredning og originale møbler.

Hvitt kjøkken 15 kvm. - Interiørdesign Hvitt kjøkken 15 kvm. - Interiørdesign

Grønt kjøkken 15 kvm.

Olivennoter ser ikke bare appetittvekkende ut, men har også en fantastisk effekt på menneskelig psyke. Grønn farge kan variere fra rik smaragd til lys grønn. Det passer godt med hvite, fersken, blå og kaffefarger, som kan kombineres i møbler eller tekstiler.

Grønt kjøkken 15 kvm. - Interiørdesign Grønt kjøkken 15 kvm. - Interiørdesign

Rødt kjøkken 15 kvm..

I dette fargevalget vil et kjøkken på 15 meter se dyrt, eksklusivt og originalt ut. Men du bør være ekstremt forsiktig når du velger møbler og belysning. Det er nødvendig å foretrekke ikke-klumpete gjenstander for ikke å belaste den generelle atmosfæren. Dempet belysning kan skape en litt dyster effekt, så du må bruke flere lyskilder.

Rødt kjøkken 15 kvm. - Interiørdesign Rødt kjøkken 15 kvm. - Interiørdesign

Brun kjøkken 15 kvm.

Et godt alternativ å kombinere med landlig stil, minimalisme eller klassiker. Fargen på sjokolade setter i gang og fremhever finishen, og gir også en kompetent aksent på møbler i nøytrale farger. For eksempel vil hvite gardiner virke enda hvitere, og en trehylle vil være mer elegant..

Brunt kjøkken 15 kvm. - Interiørdesign Brunt kjøkken 15 kvm. - Interiørdesign

Oransje kjøkken 15 kvm..

Saftig oransje farge hjelper deg med å muntre opp om morgenen og ikke gi etter for melankoli om kvelden. Solrike toner harmonerer lett med nesten alle andre lyse og nøytrale brødre. De satte vakkert ut ornamenter på gardiner, møblerglans og dekor. De mest vellykkede kombinasjonene er gule med turkis, oransje med grønt, sand med hvitt.

Oransje kjøkken 15 kvm. - Interiørdesign Oransje kjøkken 15 kvm. - Interiørdesign

Gjør ferdig et kjøkken på 15 meter

Valg av vegg- og gulvbelegg for kjøkkenområdet er en oppgave som bør tas med fullt ansvar, slik at du senere ikke vil angre på beslutningen din.

Gulv

Gulvbelegget må nødvendigvis bestå av materialer av høy kvalitet som kan garantere fravær av uskarpe flekker, fettete flekker, riper og andre husholdningsproblemer. Det tidstestede linoleum, upretensiøs laminat og tre er perfekte for disse formålene. Det siste alternativet krever en mer forsiktig holdning til seg selv, men i kombinasjon med spesielle midler garanterer det også holdbarhet..

Kjøkkendesign 15 kvm. - Gulvbehandling Kjøkkendesign 15 kvm. - Gulvbehandling

Tak

Valget kan falle på en hvitkalket, lamell, strekk, gipsplater og kombinert tak. Hvert av de foreslåtte alternativene er pålitelig og tidstestet. I tillegg passer de perfekt inn i et stort utvalg av stiler..

Kjøkkendesign 15 kvm. - Takdekorasjon Kjøkkendesign 15 kvm. - Takdekorasjon

Vegger

For et kompetent valg av veggbekledning må følgende grunnleggende kriterier tas i betraktning: høy motstand mot bruk av kjemiske rengjøringsmidler, bevaring av utseende, motstand mot ekstreme temperaturer. Disse egenskapene er besatt av fliser, murverk, maling av høy kvalitet og gips..

Kjøkkendesign 15 kvm. - Veggdekorasjon Kjøkkendesign 15 kvm. - Veggdekorasjon

Tips til kjøkkeninnredning

En harmonisk valgt innredning kan enkelt legge til en vri på den generelle utformingen av et 15 meter kjøkken. For at den skal være gjennomtenkt, effektiv og bli det siste elementet i utformingen av stilen, må du følge noen enkle regler-anbefalinger fra eksperter:

1. Belysning i form av LED -stripe, spotter over kjøkkenområdet, overhead eller dekorative lamper kan være et utmerket element i kjøkkeninnredning. I dette tilfellet blir prinsippet om estetikk og funksjonalitet respektert..

2. Glass med fotoutskrift i stedet for keramiske fliser. Denne tilnærmingen til å dekorere kan være et skikkelig triks..

3. En vegg med gamle fotografier eller musikkplater. Dette er en flott løsning for slike stiler: moderne, retro, minimalisme..

4. Krittvegg. Et slikt element kan ikke bare bli et vakkert element av innredning, men også bli en del av familiens kreativitet og felles tidsfordriv, noe som er spesielt viktig for familier med små barn..

5. Hyller med bøker eller kjøkkenutstyr. De kan også brukes til å dekorere kjøkkenet. Det kan til og med være suvenirartikler (fruktformede retter, leiremotiver, eldre bøker).

6. Samling av tallerkener på veggen. En slik komposisjon vil se veldig original ut..

Kjøkkendesign 15 kvm. - Dekor Kjøkkendesign 15 kvm. - Dekor Kjøkkendesign 15 kvm. - Dekor Kjøkkendesign 15 kvm. - Dekor

Belysning

Det kan virke som om valget av belysning for et kjøkken på 15 kvm. krever ikke annet enn tid. Dette er feil. For en vakker og praktisk effekt må du vite om den riktige kombinasjonen av grunnleggende generelt og dekorativt lys..

For eksempel, for et arbeidsområde og et mykt hjørne, må lysstyrken nødvendigvis være annerledes. For arbeidsplassen – mer kraftfull og rik, og for et måltid – rolig og dempet. Ikke glem på noen måte at avstanden fra vannet til lampene må observeres og være minst 70-75 cm. Spotlightene som er innebygd i kjøkkenskap, samt store lysekroner, ser vakre og delikate ut..

Kjøkkendesign 15 kvm. - Belysning Kjøkkendesign 15 kvm. - Belysning

Kjøkkendesign 15 kvm. – Foto

Vi har samlet et fargerikt fotogalleri med kjøkken på 15 kvm. i helt forskjellige stil- og fargeretninger, slik at du kan bestemme dine preferanser og omsette dem til virkelighet. Gledelig visning!

Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto Kjøkkendesign 15 kvm. - Foto

Previous Post
Μπάνιο 5 τμ: ιδέες σχεδιασμού (90 φωτογραφίες)
Next Post
Rødt og svart kjøkken: designideer (70 bilder)