Middelhavsstil i interiøret (85 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Middelhavsstil i interiøret (85 bilder)

Middelhavsstil i interiøret (85 bilder)

Navnet på denne stilistiske trenden taler for seg selv på mange måter, men få mennesker vet at middelhavsstilen i interiøret ikke bare inkluderer sommer-sjødesignmotiver, men også den rike smaken til en hel gruppe varme land med interessante tradisjoner: Spania , Italia, Hellas, Tyrkia., Egypt, Frankrike. Et slikt kontrastfullt og samtidig koselig interiør vil kunne glede deg og visuelt gjøre opp for mangelen på sollys i den kalde årstiden..

Funksjoner i middelhavsstil

Hvert interiør har sine egne særpreg. Middelhavsstil kombinerer romantisk estetikk, lakonisk funksjonalitet og maksimal komfort. Hovedtrekkene i retningen inkluderer følgende punkter:

1. Solrike farger. Riktig valg av lyse nyanser av overflater, tekstiler og møbler kan fylle rommet med lys. Følgende farger vil se harmoniske ut: turkis, lavendel, lyseblå, lysegrønn, oliven, fersken, sand, hvit, gylden, rød.

2. Naturmaterialer. Det er best at møbler, dekorasjon og innredning (minst 50%) består av følgende komponenter: tre, glass, stein, jern, sølv.

3. Lette gardiner. Tekstilstoff skal ikke være tett og mørkt. Det er best å velge luftige materialer i naturlige nyanser. Små mønstre vil også se bra ut. Gardiner med gardiner er ikke tillatt.

4. Høyt tak. Det er også en av forutsetningene for et vellykket interiørdesign i Middelhavet. Takfarger kan variere fra melkete til sandete.

5. Minimum antall tilbehør. Ingen dekordetaljer bør tynge den generelle lysatmosfæren. Konsise og funksjonelle ting (klokker, lys, malerier) som harmonisk vil utfylle helhetsbildet vil være en god løsning..

6. Tilstedeværelse av mosaikkelementer. Dette kreative alternativet anses også som optimalt for middelhavsmotiver. Små keramiske fliser kan brukes til å fullføre oppgaven. En slik uvanlig innredning er oftest bygget på kjøkkenet og i korridoren..

7. Originalt møbelpolstring. Her kan du vise kreativiteten din med det riktige settet med applikasjoner og maling.

8. En kombinasjon av to farger. Overholdelse av en så enkel regel gjør ethvert rom til et designkunstverk. Vellykkede nyanser: hvit og blå, fersken og turkis, beige og grønn.

Interiørdesign i middelhavsstil - funksjoner Interiørdesign i middelhavsstil - funksjoner Interiørdesign i middelhavsstil - funksjoner Interiørdesign i middelhavsstil - funksjoner

Etterbehandlinger og materialer

Gunstig overholdelse av den tematiske designretningen er ikke bare riktig valg av fargepalett, tekstiler og møbler, men også opprettelsen av riktig finish.

Tak

Lette solrike toner må råde. Dette er grunnlaget for alt, så en hvitkalking av høy kvalitet vil være en enkel og estetisk løsning. Dekorere med trebjelker (eller imitasjon av dem) vil se mer originalt ut.

Interiørdesign i middelhavsstil - takfinish Interiørdesign i middelhavsstil - takfinish Interiørdesign i middelhavsstil - takfinish

Vegger

Når det gjelder veggbekledning, er det verdt å inkludere fantasi. Dekorativt gips og fargede små mosaikker vil være de riktige elementene. Hvert av disse alternativene kan dyktig understreke all skjønnheten i hjemmet..

Interiørdesign i middelhavsstil - veggdekorasjoner Interiørdesign i middelhavsstil - Veggdekorasjoner Interiørdesign i middelhavsstil - Veggdekorasjoner Interiørdesign i middelhavsstil - Veggdekorasjoner

Gulv

Et av de mest kjente alternativene er tre. Fliser og laminatgulv er neste. Det er best å velge nyanser som er ett eller to nivåer forskjellige fra veggene. En så vellykket kombinasjon vil skape en utmerket, men samtidig litt merkbar kontrast..

Interiørdesign i middelhavsstil - gulvfinish Interiørdesign i middelhavsstil - gulvfinish Interiørdesign i middelhavsstil - gulvfinish

Møbler i middelhavsstil

Først og fremst bør det bemerkes at innredningen av rom i middelhavsdesign ikke skal være for konservativ og streng. Fargeskjema, form og sammensetning av møbler kan være helt forskjellige. Populære estetiske løsninger er store trekister for klær, kommoder med enkel design, metallstøtter, glassskjenker og møbler av ubehandlet tre. Dette valget vil bidra til å skape komfortable, stilige og praktiske rom..

Interiørdesign i middelhavsstil - møbler Interiørdesign i middelhavsstil - møbler Interiørdesign i middelhavsstil - møbler

Innredning og belysning

For en original tematisk design av et rom, bør du alltid bruke riktig innredning og belysning. Det viktigste er fantasi og en individuell tilnærming som vil bidra til å legemliggjøre middelhavsstemningen. Innredningen kan være sjøsteiner av en uvanlig form, paneler laget av skall, friske blomster, fargerike fotorammer i blå nyanser, glassvaser, håndlaget tilbehør og landskapsmaleri som viser havet, havet eller kysten. Lyset skal være lyst: pene lysekroner, vegglamper, spotter, gulvlamper og lamper.

Interiørdesign i middelhavsstil - innredning og belysning Interiørdesign i middelhavsstil - innredning og belysning Interiørdesign i middelhavsstil - innredning og belysning

Interiør i middelhavsstil – foto

Når du begynner å dekorere hjemmet ditt, er det ikke nødvendig å følge motivene til ett fargerikt land. Hvert rom kan være et allsidig alternativ for helt forskjellige tradisjoner..

Soveromdesign i middelhavsstil

Grunnlaget for denne stilen er lakonisme. For eksempel bør et gresk soverom ha funksjonelle møbler (seng, skjenker, skjenker), samt dekorerte kommoder, lenestoler og bord. Du kan fortynne monotoni ved hjelp av original dekor, uvanlige farger, så vel som fargerike tepper og tepper, som utvilsomt vil bli høydepunktet i rommet. Italienske notater er møbler laget av vakkert metall, designer -utskjæring og symmetriske mønstre. I alle andre henseender er det verdt å vurdere den harmoniske kombinasjonen av lyse farger og spesielle elementer i det valgte landet. Et slikt koselig soverom vil gi en behagelig hvile og et positivt humør til eierne..

Innredning i soverom i middelhavsstil - foto Innredning i soverom i middelhavsstil - foto Innredning i soverom i middelhavsstil - foto Innredning i soverom i middelhavsstil - foto Innredning i soverom i middelhavsstil - foto Innredning i soverom i middelhavsstil - foto Innredning i soverom i middelhavsstil - foto Innredning i soverom i middelhavsstil - foto

Barnedesign i middelhavsstil

Det er to hovedmetoder for å dekorere et barnerom med et sørlig preg. Det første er et gresk motiv som inkluderer kontraster mellom hvitt og andre farger. Det andre alternativet er italiensk design. Den er preget av varme overganger, delikate fargetoner og mangel på kontraster. Ikke glem dekorative fresker, lyse mosaikker, malerier fra skjell som vil appellere til alle barn..

Interiørdesign av et barnerom i middelhavsstil - foto Interiørdesign av et barnerom i middelhavsstil - foto Interiørdesign av et barnerom i middelhavsstil - foto Interiørdesign av et barnerom i middelhavsstil - foto Interiørdesign av et barnerom i middelhavsstil - foto Interiørdesign av et barnerom i middelhavsstil - foto Interiørdesign av et barnerom i middelhavsstil - foto Interiørdesign av et barnerom i middelhavsstil - foto

Stue design i middelhavsstil

Hovedtrekk ved Middelhavslandene er at deres innbyggere verdsetter familie og vennlige møter under et måltid. For dem blir det et helt ritual. Derfor må det være et bord i stua (gjerne tre, flett eller metall). Keramikkgryter, amfora, smidde lamper og tretilbehør kan brukes som innredning. Det vil også være lett å fortynne de lyse nyanser av finishen med lyse puter eller fargede tepper..

Interiørdesign i stuen i middelhavsstil - foto Interiørdesign i stuen i middelhavsstil - foto Interiørdesign i stuen i middelhavsstil - foto Interiørdesign i stuen i middelhavsstil - foto Interiørdesign i stuen i middelhavsstil - foto Interiørdesign i stuen i middelhavsstil - foto Interiørdesign i stuen i middelhavsstil - foto Interiørdesign i stuen i middelhavsstil - foto Interiørdesign i stuen i middelhavsstil - foto Interiørdesign i stuen i middelhavsstil - foto Interiørdesign i stuen i middelhavsstil - foto

Kjøkkendesign i middelhavsstil

Valget av en person som ønsker å dekorere kjøkkenet sitt i en så ekstravagant stil, bør falle på et kjøkkensett med innsatser av naturmaterialer (glass, stein, metall), små skap med åpne hyller, stoler med brede eller svakt buede rygger og en vask i bronsefarger. I alle andre henseender kan kjøkkenhjørnet kombinere dempede farger og lyse nyanser, i tillegg til mange små praktiske tilbehør som vil glede øyet og ikke vil overskygge den generelle bakgrunnen..

Innredning i kjøkken i middelhavsstil - foto Innredning i kjøkken i middelhavsstil - foto Innredning i kjøkken i middelhavsstil - foto Innredning i kjøkken i middelhavsstil - foto Innredning i kjøkken i middelhavsstil - foto Innredning i kjøkken i middelhavsstil - foto Innredning i kjøkken i middelhavsstil - foto Innredning i kjøkken i middelhavsstil - foto Innredning i kjøkken i middelhavsstil - foto

Baderomsdesign i middelhavsstil

Dette hjørnet av huset har en spesiell funksjon for avslapning før og etter arbeidsdagen. Sørlige motiver vil gjøre en fantastisk jobb med dette målet. Den grunnleggende regelen for baderomsdesign i middelhavsstil er et avrundet miniatyrbadekar (eller dusjkabinett) og maksimal mengde naturlige materialer, fra etterbehandlingskomponenter til badetilbehør. Det hyppigste valet av kjennere i denne retningen er dekorasjon i romersk eller egyptisk stil.

Innredning i baderomsstil - foto Innredning i baderomsstil - foto Interiørdesign i baderomsstil - foto Innredning i baderomsstil - foto Innredning i baderomsstil - foto Innredning i baderomsstil - foto Interiørdesign i baderomsstil - foto Innredning i baderomsstil - foto

Gangdesign i middelhavsstil

For denne lille plassen er et håndlaget skap (fylt med nautiske suvenirer), gamle speil og gulv som vil ligne naturlige elementer. Følgende farger vil gi gangen en spesiell sjarm: smaragd, pistasj, sand, kaffe.

Interiørdesign av gangen i middelhavsstil - foto Interiørdesign av gangen i middelhavsstil - foto Interiørdesign av gangen i middelhavsstil - foto Interiørdesign av gangen i middelhavsstil - foto Interiørdesign av gangen i middelhavsstil - foto Interiørdesign av gangen i middelhavsstil - foto Interiørdesign av gangen i middelhavsstil - foto Interiørdesign av gangen i middelhavsstil - foto

Video: Middelhavsstil – Interiørdesign

Previous Post
Εξοχικό στυλ στο εσωτερικό (80 φωτογραφίες)
Next Post
Kjøkkendesign 6 kvm. (+60 bilde)