50 flotte tapetideer til hallen
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

50 flotte tapetideer til hallen

50 flotte tapetideer til hallen

Bakgrunn er en rask og relativt billig måte å oppdatere interiøret i stua på. Takket være et stort utvalg av nyanser, mønstre og teksturer, kan de brukes til å forvandle et rom, visuelt utvide, og også gjøre det koselig og stilig. For ikke å bli forvirret blant det enorme sortimentet som presenteres i maskinvarebutikker, inviterer vi deg til å gjøre deg kjent med typer tapeter, finne ut fordeler og ulemper med hvert materiale, lese anbefalingene og se bilder av de beste eksemplene på stue design ved å bruke dem.

Typer tapeter for hallen, deres fordeler og ulemper

Tapet av papir

Dette er den rimeligste typen tapet. På grunn av de lave kostnadene kan de brukes til å dekorere leide leiligheter, herberger, eller bare bytte annet hvert tredje år for nye. Avhengig av hvilken papirtype som brukes, skilles det mellom matte og blanke produkter..

Tynn ett-lags tapet kalles også simplex, og to-lags tapet, bestående av et tett underlag og en dekorativ forside, er en dupleks. Sistnevnte er mer motstandsdyktig mot å bli våt, så de rives ikke så mye under liming og skjuler bedre ujevnhetene i veggene.

Fordelene med papir tapet er lav pris, miljøvennlighet (de lar luft og mikropartikler av vanndamp passere godt), et stort utvalg av mønstre og farger. Blant manglene er det verdt å merke seg skjørheten, følsomheten for mekaniske skader, utbrenthet i solen, samt det faktum at de ikke samler støv for våtrengjøring.

For liming av tapeter bør veggene være helt flate.

Tapet i papir til stuen

Vinyl bakgrunnsbilder

Slike tapeter lages ved å påføre et kunstig materiale – polyvinylklorid – på en papir- eller stoffbase. Den kan være glatt, hard, skummet eller preget (silketrykk). Motstanden til PVC mot fuktighet gjør dette materialet til et optimalt underlag for maling, og dets lave vekt og mekaniske styrke gjør det enkelt å feste det på vegger. Den høye prisen begrunnes med lang levetid – fra 10 til 20 år, og i tillegg – muligheten til å male på nytt (opptil 5 ganger).

Vinyl tapet er motstandsdyktig mot fuktighet, tilstrekkelig elastisk og holdbart, i stand til å skjule små uregelmessigheter i veggene. Volumetriske mønstre og vakker tekstur gjør dem til en veldig estetisk finish. Ulempene med vinyltapeter inkluderer den ubehagelige lukten av plast (som bør forsvinne over tid) og det faktum at de ikke slipper luft og damp gjennom veggene, ikke lar dem “puste”.

Vinyl tapet til stue Vinyl tapet til stue

Tapet i tekstil

Å bruke tekstiler til å dekorere veggene i gangen er ikke en billig nytelse, men deres herlige utseende er verdt det. Lin, sateng, silke, fløyel, med fantastisk mønstret sammenveving av tråder – de gjør interiøret virkelig luksuriøst.

Stoffbakgrunner krever svært forsiktig omsorg – de skal beskyttes mot UV og fuktighet og rengjøres grundig. Miljøvennligheten til en slik finish avhenger av det valgte materialet, men generelt er tekstiler gode for luftgjennomtrengelighet..

Tekstil tapet til hallen

Glassfiber

De er produsert ved hjelp av vevemetoden fra de fineste glasstrådene. Resultatet er et veldig slitesterkt, gjennomsiktig lerret med relieffmønster. Slike bakgrunnsbilder er godt festet med stivelsespasta over gipset og kan males på nytt..

Fordelene med glassfiber tapet inkluderer miljøvennlighet (de inneholder bare naturlige materialer, som kvartssand, kalkstein, brus, leire), brannsikkerhet (glassfiber smeltetemperatur + 600 ° C), holdbarhet (opptil 30 års drift).

Ulempene er relativt stor vekt og dårlig valg av teksturer.

Glass tapet til stue

Det flytende tapetet

De kan også tilskrives dekorative plaster, fordi flytende tapet faktisk er en akrylløsning med tilsetning av naturlige fibre (cellulose, sagflis, bomull, silke) og pigment.

Denne typen overflate lar deg skjule de originale uregelmessighetene, lage en interessant tekstur, male veggene med en fargeovergang. Flytende tapet er lett å påføre og fjerne, har en vakker lettelse, jevner ut overflaten på veggene. Du kan tilsette gnister, små småstein til blandingen.

Ulempene med etterbehandling med flytende tapet inkluderer lav fuktmotstand.

Flytende tapet til stuen

Det handler om stil!

Et stort antall varianter av tapeter lar deg finne den perfekte løsningen for enhver interiørstil. Les videre for tips om noen av dem.!

Tapet til stuen i moderne stil

Modern forutsetter en behersket design i monokrome farger. For en stue i denne stilen er vanlig eller tapet med et kjedelig grafisk mønster (romber, sirkler, linjer, abstraksjoner), imitasjon av polert marmor, metall egnet. Bakgrunn kan være et interessant tillegg som skaper et visuelt perspektiv..

Tapet til stuen i moderne stil Veggmalerier til stuen i moderne stil

Tapet til stuen i klassisk stil

I det klassiske interiøret i gangen vil lyse bakgrunnsbilder med gylne eller sølv blomstermønstre se harmonisk ut, og gjenta teksturen til dyre stoffer (satin, brokade, fløyel), naturlig sandstein, mahogni, mykt skinn.

Tapet til stuen i klassisk stil

Bakgrunn til stuen i stil med Provence

For en stuedesign i Provence -stil er det bedre å velge matt pastelltapet med et lite blomstertrykk. Du kan ikke lime dem med et solid lerret, men innramme dem med monokromatiske innlegg som gjentar fargen på mønstrene.

Bakgrunn til stuen i stil med Provence

Tapet til stuen i skandinavisk stil

Hovedmotivet i den skandinaviske stilen – snødekte steiner og gjennomsiktige blå fjorder – bør gjenspeiles i dekorasjonen av veggene. Bakgrunnen kan være hvit, lyseblå, grå, med abstrakte mønstre.

Veggmalerier som viser et vinterfjelllandskap eller en foss vil også bidra til å visuelt utvide stuen..

Fotomalerier for stuen i skandinavisk stil Tapet til stuen i skandinavisk stil

Bakgrunn til stuen i landlig stil

Denne stilen er først og fremst preget av naturlige materialer. Imitasjon av murverk, treplanker eller tømmerstokker, høy, halm – grunnleggende alternativer for landet.

En avslappet rustikk atmosfære vil bidra til å lage tapet med plantemønstre, i et bur, med bilder av kjæledyr, fugler, sommerfugler, pastorale scener. Fotoinnlegg bør også minne om livet utenfor byen: mye sol, himmel, grønne trær, endeløse åkre og hester.

Bakgrunn til stuen i landlig stil

Fargeløsninger

Hvitt tapet

Hvitt tapet i gangen er en elegant, diskret bakgrunn for lysere innredning og møbler. De er alltid passende, utvider plassen visuelt og gir den en myk glød..

Hvit tapet til gangen

Grått tapet

En nøytral sølv til grafittpalett er perfekt for både monokrome design og myke lyse aksenter. Stue i grått vil alltid se moderne og sofistikert ut.

Grå tapet til gangen Grå tapet til gangen

Bakgrunn i pastellfarger

De kjedelige, solblekte, blekede fargene skaper en veldig beroligende atmosfære. Lyseblå, syrin, sand, beige, rosa, grønnaktig – alle er ideelt kombinert med hverandre.

Stuen med slike tapeter vil visuelt virke mer romslig..

Tapet i pastellfarger til hallen

Brunt tapet

Brune nyanser er perfekte for et koselig hjemmemiljø. Fargen på kaffe og sjokolade er i perfekt harmoni med den myke lyden av gult, den festlige renheten av hvitt, vårens vitalitet i grønt, samt den himmelske høyden av turkis.

Brun tapet til gangen

Gul tapet

Det er fornuftig å dekorere veggene i gangen i gule toner, hvis vinduer vender mot nordvestsiden. Banan, sitron, oransje tapeter vil fylle stuen med varme og lys, og gi innbyggerne et godt humør.

Gul tapet til gangen Gul tapet til gangen

Kombinere tapet i stuen

For at stuen ikke skal bli lei av monotoni, bør forskjellige elementer brukes til veggdekorasjon. En vellykket kombinasjon av vanlig og mønstret tapet vil hjelpe vakkert å sone rommet, øke takhøyden, utvide eller begrense visse områder, markere mørke hjørner.

Ved å bruke denne teknikken bør du bli guidet av kombinasjonstabellen for nyanser. Det mest harmoniske utseendet er en ensartet base og mønstre som gjentas i farger på en lysere bakgrunn. Blanke utskrifter reflekterer lys og fanger oppmerksomhet; linjer strekker visuelt rommet; store elementer fyller tomrommet i for store haller.

Bakgrunn i hallen kan også kombineres med maleri, dekorativt gips, keramiske fliser, murstein eller mur, trefiner, kork og plastpaneler. Utskårne trerammer, stukkstøping (eller imitasjon av polyuretan), gipsplatnisjer vil bidra til å markere de mest interessante områdene.

Kombinere tapet i stuen Kombinere tapet i stuen

Bakgrunn til en liten stue / hall i Khrusjtsjov

Hovedoppgaven med utformingen av en liten stue i Khrusjtsjov er å få rommet til å virke mer romslig. For dette bør bakgrunnen være lys, monokromatisk, med et lite pent mønster og vertikale aksenter. Legg til dybde med fotoinnsatser og 3D optiske effekter.

Hvis tapetet inneholder reflekterende elementer (glitter, silkemønstre, fluorescerende belegg), er det nødvendig å gi god belysning – og de vil gi rommet en ekstra glans..

Det er bedre å nekte store bilder, volumetrisk relieff og lyse kontraster på veggene i en liten hall..

Bakgrunn til en liten stue eller hall i Khrusjtsjov

Bakgrunn til hallen – fotoideer

I vårt fotoutvalg kan du se hvordan forskjellige bakgrunnsbilder til hallen ser ut i interiøret. Illustrative eksempler på de beste designløsningene vil hjelpe deg med å raskt velge og utstyre selv den minste stuen med utsøkt smak.

Tapet med et ornament til hallen i klassisk stil Stripet tapet i stuen Fototapet til hallen Lilla tapet i det indre av gangen Bakgrunn til stuen i eklektisk stil Blomstertapet til hallen i Provence -stil Stripet tapet i det indre av stua Plaid tapet for gangen - Skandinavisk interiørstil Pastellfarget tapet i det indre av gangen Hvitt tapet til stuen i stil med Provence

Video: Bakgrunn i det indre av stua

Previous Post
Εξοχικό στυλ στο εσωτερικό (80 φωτογραφίες)
Next Post
Kjøkkendesign 6 kvm. (+60 bilde)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector