Wenge i interiøret: 160+ (Foto) fargekombinasjoner med møbler (stue, soverom, gangdesign)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Wenge i interiøret: 160+ (Foto) fargekombinasjoner med møbler (stue, soverom, gangdesign)

Wenge i interiøret: 160+ (Foto) fargekombinasjoner med møbler (stue, soverom, gangdesign)

Et interiør i wenge-stil er først og fremst en søknad om status, siden vi først og fremst snakker om den edle fargen du velger for hjemmet ditt. Wenge -fargen i interiøret har visse regler, la oss se på de mest interessante prøvene med materiale.

Materialegenskaper

Mest mørkt i Sentral -Afrika, dette mørke treverket er best kjent for bruk i musikkinstrumenter og fine møbler. Til tross for noen bekymringer for bærekraften til dette treverket, har trenden dukket opp i en ny miljøvennlig form..

Dens unike farge og flockete utseende fungerer som en musa for de vakreste, moderne laminatgulvdesignerne. etasjer, møbler, varer til innredning. Selv om det vanligvis ikke er laget av naturlig wenge, men i stedet laget av mer bærekraftige tresorter, bærer dette utseendet et bilde og en følelse av eksepsjonell design. La oss finne ut mer om hvorfor Wenge er en slik inspirasjon..

Interiøret i Wenge-stil er først og fremst en søknad om status

Interiøret i Wenge-stil er først og fremst en søknad om status

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Fungerer kommode i hvit 200+ (foto) alternativer (blank, med skuffer, ingen håndtak)

Opprinnelseshistorie

Wenge -treet er en eksotisk treslag som har sin opprinnelse i Vest -Afrika.. Det gjenspeiles i en behagelig nyanse som spenner fra oransje til mørk-brun. I løpet av de siste tretti årene har bestanden av disse trærne sunket med halvparten, som et resultat av ukontrollert skogutnyttelse, når alle naturlige habitater av trær blir utnyttet..

Som en konsekvens har Millettia laurentii -treet som Wenge er laget av, blitt en av de truede artene ifølge World Union for Conservation of Nature and Organic Kilder. Disse faktorene gjør Wenge -tre til et dyrt og mindre miljøvennlig valg..

Wenge er mest kjent for sin lydkvalitet, og det er derfor den er så populær i instrumentverdenen for materialet. Tradisjonelt er navnet på wenge et bønnetre kalt Millettia laurentii, som ble dyrket for trommer på steder som Gabon, Kamerun, Kongo..

Wenge -finish i interiøret har visse regler.

Wenge -finish i interiøret har visse regler.

Hans tre tung, den er også ekstremt tett, noe som betyr at den reflekterer lyden godt. Instrumenter som vanligvis er laget av Wenge inkluderer ikke bare trommer, som drar fordel av dens dype klangfulle kvaliteter, men også gitarer..

Wenge brukes ofte til de delene av gitarer som krever tetthet og støtte, så vel som musikalsk tone – dette er nakken, nakken. Materialet fungerer godt med lettere treverk som lønn for å gi verktøyet både stabilitet og letthet..

Fargen ser veldig stilig ut

Fargen ser veldig stilig ut

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Sofaer og lenestoler i stuen interiør – Hvordan ordne møbler på en interessant og stilig måte? 200+ bilder i moderne stil

Hovedtrekk

Wenge ser også veldig stilig ut, og derfor er det særegne mønsteret så populært i dagens interiørmarked.. Det vakre bølgete mønsteret ligner fargen på fjærene på fjærhøns.. Denne effekten manifesterer seg både i de viktigste kuttene i Wenge og i skilleveggene, der kontrasten mellom tre mellom mørke og mellombrune fibre vises i en høyere kontrast..

Wenge i interiøret: 160+ (Foto) fargekombinasjoner med møbler (stue, soverom, gangdesign) Wenge i interiøret: 160+ (Foto) fargekombinasjoner med møbler (stue, soverom, gangdesign) Wenge i interiøret: 160+ (Foto) fargekombinasjoner med møbler (stue, soverom, gangdesign)

Wenge i interiøret: 160+ (Foto) fargekombinasjoner med møbler (stue, soverom, gangdesign) Wenge i interiøret: 160+ (Foto) fargekombinasjoner med møbler (stue, soverom, gangdesign)

Materialegenskaper:
 • Farge / utseende: hjertet er mellombrunt, noen ganger med et rødlig eller gulaktig skjær, med nesten svarte striper. Ved etterbehandling (spesielt med olje) kan treverket bli nesten svart.
 • Korn / tekstur: Kornet er rett, med en veldig grov tekstur. Lav naturlig glans.
 • Korn: diffust porøs, stor og veldig stor, men sparsomme porer uten spesifikk plassering. Noen ganger er det mørkebrune flekker; midtstrålene, ikke synlige uten et objektiv, er i gjennomsnittlig avstand fra hverandre. Parenkymet er vasisentrisk, konfluent, med brede striper, vanligvis tykke, med porer.
 • Styrke og stabilitet. Wenge er et ekstremt tungt, tett materiale. Disse egenskapene gir materialet en holdbarhet som forklarer hvorfor Wenge er så populær for gulv og møbler. Wood står tidstesten.

Ekstremt tungt, tett materiale

Ekstremt tungt, tett materiale

 • Lakonisk utseende. Har rett tømmer å jobbe med, og forenkler strukturen og designet sterkt, så det er lett å jobbe med når det gjelder utseende.
 • Motstand mot forfall: veldig holdbar, skadedyrsbestandig.
 • Arbeidsintensitet: vanskelig å håndtere for hånd eller maskin. Sløver kantene på verktøyet. Sliping skjer ujevnt på grunn av tetthetsforskjeller mellom lyse og mørke områder. Veldig splint – forsiktighet bør utvises ved håndtering av uferdig trevirke med bare hender, ettersom trebitene har økt risiko for infeksjon.

Svært store porer kan være vanskelige å fylle, dette er ikke egnet for applikasjoner der det kreves en perfekt glatt / jevn overflate.

Når det er ferdig, kan treverket bli nesten svart

Når det er ferdig, kan treverket bli nesten svart

 • Lukt: Wenge har en svak, litt bitter lukt når du jobber.
 • Allergi / toksisitet: Selv om alvorlige reaksjoner er sjeldne, rapporteres innånding av trestøv fra dette treet å forårsake sentralnervesystemreaksjon, magekramper, hudirritasjon, øyeirritasjon og sensibilisering. I tillegg har splinter fra det en tendens til å ta lengre tid å helbrede og er også mer sannsynlig å påvirke et større område enn splinter fra andre raser..
 • Priser / Tilgjengelighet: tilgjengelig i brede plater og finér. Prisene er høye og vil sannsynligvis forbli slik ettersom forsyningene synker.
 • Bærekraft: Denne tresorten er ikke oppført i CITES -vedlegget, men er på IUCNs rødliste. Det er oppført som truet på grunn av en nedgang på mer enn 50% i løpet av de siste tre generasjonene, forårsaket av en nedgang i sitt naturlige utvalg og utnyttelse..

Har et lakonisk utseende

Har et lakonisk utseende

Tre med utmerket styrke og seighet, og mørkt nok til å brukes som erstatning for ibenholt.
 • Generell bruk: finér, kappe paneler, møbler, klokke, figurer og annen dekor. I tillegg til etterbehandlingsmaterialer, dører, dørhåndtak, musikkinstrumenter. Edle mørke nyanser kan ikke bare understreke rommets geometri, men også bringe luksus og adel til bildet av interiøret..

Wenge har en visuell effekt på andre på grunn av sin sjokoladebrune farge. Det gir også stor kontrast i innendørs design, sammen med lettere og mer kontrasterende skogarter..

Treet er veldig slitesterkt, motstandsdyktig mot skadedyr

Treet er veldig slitesterkt, motstandsdyktig mot skadedyr

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Gjenoppretting av hjemmemøbler (mykt, kjøkken, tre): Før og etter (150+ bilder)

Wenge -farge i interiøret

Fargen Wenge har blitt populær nå på grunn av den fornyede interessen for mahogni og andre mørkere tresorter innen interiørdesign.. Fordi Wenge er så unikt i sitt fargespekter og dybde fra brune og svarte, har det også blitt brukt som en erstatning for ibenholt.

Vegger og gulv

Når det gjelder designverdien til gulvet eller trepanelet ditt, kan fargen og stilen på wenge -løvtre ikke overvurderes. Dette utseendet er fantastisk, og fra et teknisk synspunkt vil et gulv som er avhengig av en mørk palett og også har et tøft korn, perfekt forbedre hjemmet ditt, spesielt hvis du trenger å finne et veldig moderne utseende..

Dette er et tre som trenger et publikum, men samtidig betyr dens subtilitet og lave tonevariasjon at det vil passe til nesten ethvert designopplegg..

Edle mørke nyanser kan fremheve geometrien i et rom.

Edle mørke nyanser kan fremheve geometrien i et rom.

Møbler

Wenge tre gir ikke bare et flott laminatgulv, men fungerer også som et utmerket materiale for skap i huset ditt. Fra bord og stoler til skap inn baderom, dette treet vil garantert fullføre utseendet til ethvert hjem.

Årsaken til denne populariteten er kombinasjonen av holdbarhet, farge og tekstur, som avhenger av hvordan materialet ble kuttet. Dette er et flott tre som kan være en del av ethvert design..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvilke soveromsmøbler vil være fasjonable i 2018 (165+ bilder)? Hvordan ordne seg riktig?

Et fargevalg

Hvilken farge er riktig for denne mørkebrune tonen? Her er noen eksempler på hvordan du blander møbler og Wenge -farger uten å få et mørkt utseende i rommet..

Trevirke med utmerket styrke og hardhet

Trevirke med utmerket styrke og hardhet

Wenge tre er mørk brun med svarte årer. Avhengig av behandlingsmetoden kan dette materialet også ha smale, beige linjer med en overgang til svart.. Wenge tre brukes oftest mørkt, og det kan være helt svart med en karakteristisk fet glans.. Det er et veldig bredt utvalg av melaminplater i butikkene i dag. MDF, som gjengir veldig godt mange nyanser, inkludert Wenge.

RådFor å levere den mørkere nyansen av Wenge -tre på sitt beste, bland møbler med varme gul, oransje, rød toner. Grønt gir rommet et friskt preg.

Når du bestemmer deg for valg av nyanse, må du huske på at gult eller grønt ikke alltid kombineres med rødt. Sjekk fargene inspirert av den afrikanske savannen hvis du vil ha etnisk stil i ditt hjem.

m

Har en lav naturlig glans

RådDen etniske stilen matcher wenge -stilen, ettersom materialet har et veldig karakteristisk autentisk utseende som ofte finnes i naturen. Derfor oppnås en realistisk “jordisk” innredning fra den..

Når du foretrekker naturlige, dempede toner, er en krem, silkegrå tone egnet.. Hold deg unna mørke gråtoner og brune som antrasitt, sjokoladebrun, som kan ha en mørk effekt på et rom. De store hvite blanke overflatene gir også en god kontrast til det mørkebrune Wenge -treet..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvilken farge på møbler bør du velge for kjøkkenet ditt? Skynd deg å lære om nye ideer for interiøret (280+ bilder)

Soverom

I soverom med wenge, er det mange tradisjonelle og moderne detaljer som rette linjer, hevede, lange og lave møbler, samt en rekke komponenter som lær, linpolstring og tre.

Stilig og vakkert soverom

Stilig og vakkert soverom

Med en mørk bakgrunn matcher dekorasjonen i sølv og hvitt godt, noe som gir interiøret et elegant utseende.

Hvis du har et lite rom, legger du til en oval sølv speilene, lett sengetøy og tepper bidrar til å gjøre sonen større enn den faktisk er. Et annet aspekt som vil være passende er hvitt kommoder med åpne ben, lange lamper i form av en bukett blomster. Den sølvfargede finishen gir en følelse av raffinement, spesielt når den er kombinert med skinnende mønstrede sengetøy, en rekke stilige puter.

Hvis din foretrukne livsstil er ren og ryddig, er en moderne soveromstil veien å gå. Det enestående trekket ved denne stilen er designens renhet..

Den generelle designen bruker mange rene, rette linjer for skarpe hjørner og rette kanter. Paletten i denne stilen er avhengig av bruk av nøytrale bakgrunnsfarger og en minimal mengde aksenter..

Minimalistisk stil

Minimalistisk stil

Designet på et moderne soverom kan bryte vekk fra det minimalistiske mot mer konservatisme uten å se kjedelig ut. Glass eller speil er de materialene som brukes veldig ofte og mye i det moderne soverommet på grunn av deres rene utseende og refleksjonsevne. Et moderne wenge -soverom inneholder ofte store vinduer og glass- eller speilvegger..

Sengen på det moderne soverommet gir designet en forkjærlighet for rette linjer og skarpe kanter..

RådHvis du vil bringe et litt mer tradisjonelt utseende til soveromsstilen, så i stedet for grasiøse utskårne rammer på seng, Prøv å bruke en dekorativ rygg.

Generelt har møbler og dekorasjoner i denne typen soverom en tendens til å være moderne i stil og grasiøs design.. Lyse farger kan inkluderes, spesielt i abstrakte design, men det må tas hensyn til den skarpe og rene følelsen i resten av rommet.

Wenge -soverommene har mange tradisjonelle og moderne detaljer

Wenge -soverommene har mange tradisjonelle og moderne detaljer

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Baderomsmøbler: særegenheter ved valg av servanter med servantskap – hvordan ikke ta feil? (190+ bilder)

Stue

Din stue Er et sted hvor du tilbringer mye tid. Her kan du slappe av, tilbringe tid med familien eller underholde gjester. Avhengig av hjemmets beliggenhet, kan stua inneholde mange forskjellige funksjoner.. Det brukes ofte som en formell sittegruppe, et sted å se på TV eller kommunikasjon.

Som regel vil stuen være behagelig sofaer, lenestoler, salongbord, underholdningssenter og evt, peis. Dette rommet kan også fungere med wenge fra minimal til moderne design, så vel som tradisjonell til ekstravagant.

Flott materiale for bruk i stuen

Flott materiale for bruk i stuen

Mørkebrune møbler vil gi området en følelse av maskulin sikkerhet, og tilbyr ro og komfort.. Et stort teppe vil gi raffinement og romslighet til rommet. Den hvite peisen vil være midtpunktet som vil gi den rette aksenten. Det vil alltid være fordelaktig å bruke store vinduer i rommet, som gir mer lys og flott utsikt. De er spesielt nødvendige hvis rommet har mørke møbler eller innredning..

Design ideer

Høye tak. En flott måte å lage et tak på er å bruke synlige trebjelker. Takhøyden gir økt volum for mer aksentbelysning som lysekroner eller lysarmaturer.

Mørkebrune møbler vil gi området en følelse av maskulin sikkerhet.

Mørkebrune møbler vil gi området en følelse av maskulin sikkerhet.

Franske dører eller store vinduer. Som sentrum av hjemmet, bør stua være et rom med varme og letthet. Store vinduer eller fransk dører, med utsikt over hagen eller veranda, er fantastiske elementer i enhver luksusstue. Når du har store vinduer med et landskap, vil det være spesielt hyggelig å bruke stua med god utsikt eller panorama.

Innebygd peis med komfyr. En peis til oppvarming av hjemmet gir øyeblikkelig klasse til enhver stue. Å dekorere en peis i stein eller murstein vil gi rommet et mer særegent tema..

Varmt tregulv og gulvmatte. Tregulv i lyse og varme farger bidrar til å gi en stue et samhold med resten av huset..

Et teppe er en flott måte å markere et område på, spesielt i åpne planområder hvor boareal er knyttet til kjøkken, spisestue og foaje..

En interessant idé for en vegg i stua

En interessant idé for en vegg i stua

Møbeltrekk. Det er ingen stue uten et sett med sofa og lenestoler. Stuen møbler kommer i en rekke stoffer designet for å matche stilen og æra som hjemmet ønsker å oppnå. Dette er først og fremst et stort utvalg av lær og myke tekstiler som fungerer i forskjellige stiler fra moderne til nyklassisk og italiensk gotisk.

Salongbord – mer enn bare et sted å sette kaffe, drikke og et serveringsbrett, er salongbordet midtpunktet i den moderne stuen.

I tillegg til å velge riktige materialer og profil for det, er det også viktig å holde et godt øye med innholdet i bordet, fra interessante blader til tilbehør som forteller en historie eller inspirerer til gode følelser..

Stilig spisestue

Stilig spisestue

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan kan du ordne møbler i et rom riktig og vakkert? 150+ fotooppsett for maksimal ytelse og komfort

Kjøkken

Et viktig dekoraspekt å vurdere er fargen på kjøkkenskapene.. Enten du foretrekker dristig og levende eller minimal og pastell.

Bruk av mer enn én nyanse kan skape dybde eller fokuspunkter på kjøkkenet ditt – hvorfor ikke vurdere en dristig, iøynefallende kjøkkenøy? Kontrast bør ikke være for hard, selv subtile fargetoner kan gi dybde til enhver kjøkkenstørrelse.. For eksempel, for Wenge, kan du velge en kremaktig nyanse som perfekt kontrasterer og utfyller den..

Koselig kjøkken i klassisk stil

Koselig kjøkken i klassisk stil

RådKjøkkenet ditt må være laget av slitesterkt materiale for å vare i mange år. Prøv en kombinasjon av wenge og kirsebærtre for å inspirere ditt eget kjøkken.

Wenge og kirsebærtre er godt kjent i kjøkkendesign fordi de regnes som løvtre, har et vakkert utseende og er ganske bærekraftige å bruke. I tillegg er kirsebær enkle å kutte og utforme, og har en glatt overflate. Wenge og kirsebærtrær er kjent for slitasje og slagfasthet.

Wenge med sitt mørk gråbrune tre har et veldig unikt og stilig utseende..

Den koselige interiøret i wenge -kjøkkenet gir en komfortabel interesse, inkludert fordelingen av farger, gruppering av objekter, deltakelse i komposisjonen og prosjektperspektivet, slik at alle faktorer kombineres til en felles gruppe.

Fargekontrast på kjøkkenet bør ikke være for hard.

Fargekontrast på kjøkkenet bør ikke være for hard.

Lakonismen i wengemøbler, sammen med ukompliserte temaer og komponenter, er hovedbetingelsen for en koselig design, hvis kraftige særpreg fungerer som en utsmykning og harmonisering av designideen..

Wenge i interiøret: 160+ (Foto) fargekombinasjoner med møbler (stue, soverom, gangdesign) Wenge i interiøret: 160+ (Foto) fargekombinasjoner med møbler (stue, soverom, gangdesign) Wenge i interiøret: 160+ (Foto) fargekombinasjoner med møbler (stue, soverom, gangdesign)

VIDEO: Hvordan Wenge -farge kan endre design

konklusjoner

Koselig interiørvisualisering, konsistens, rene linjer og kritisk enkelhet skaper et stilig kjøkkeninnredning. Hvis du trenger å designe ditt eget kjøkken, la resultatet vise din personlighet. Farger og aksenter kan brukes i en hvilken som helst kombinasjon for å oppnå det utseendet du ønsker mens du holder budsjettet.

Previous Post
Επιλογές σχεδίασης για δωμάτια στο διαμέρισμα (+150 Φωτογραφία). TOP-12 τάσεις και TOP-4 anti-trend
Next Post
Innebygde kjøkken (150+ bilder): Hvordan velge hvitevarer? (kjøleskap, stekeovn, hette)