Glass salongbord (75 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Glass salongbord (75 bilder)

Glass salongbord (75 bilder)

Selv et lite salongbord kan være et flott funksjonelt møbel. Utstyrt med høye dekorative kvaliteter, vil den også fungere som en original aksent som vil utfylle det overordnede konseptet med romstil tilstrekkelig. Slik kan du beskrive et salongbord i glass som aldri vil gå ubemerket hen. Den har et stort utvalg modeller, som vi vil snakke om i denne artikkelen. Vi vil også gi råd om hva du bør vurdere når du kjøper..

Fordeler og ulemper

Først og fremst vil jeg kort beskrive de viktigste fordelene med et salongbord i glass. Disse inkluderer:

– Høy styrke og sikkerhet for produktet. Moderne gjennomsiktige møbler er laget av spesielt herdet glass, som er vanskelig å bryte. Selv om det gjør det, vil skjærene ha sikre kanter;

– Motstand mot forhold med høy luftfuktighet, ekstreme temperaturer, noe som sikrer produktets holdbarhet;

– Enkelhet i omsorg;

– Evne til å utføre en rekke funksjoner i interiøret – et salongbord i glass kan tjene som minibar, nattbord, serveringsbord, lagringsplass for blader, aviser og forskjellige bagateller;

– Høy dekorativ ytelse, oppnådd ikke bare ved formenes originalitet, men også ved forskjellige metoder for maling, tegning, etc.

– Utmerket kompatibilitet med andre materialer (tre, metall, stein), som basen og rammen ofte er laget av. Produkter som er ferdige eller laget av tre ser solide og massive ut. Smidde coasters under benkeplatene kan tilføre atmosfæren letthet og nåde. Støtter laget av rotting eller vevde tykke grener ser vakre og originale ut, som er godt synlige under den gjennomsiktige bordplaten;

– Bordet roter ikke visuelt opp plassen på grunn av dens gjennomsiktighet, lette konstruksjon;

– Glassmøbler er passende for interiører i enhver stil.

I tillegg til mange fordeler, har glassbord også ulemper. På glasset er skitt ganske tydelig synlig – fingeravtrykk, flekker, så benkeplaten bør vaskes ofte med spesialprodukter. Glassmøbler, spesielt designer -eksklusive varer, er ganske dyre. Hvis økonomiske muligheter er begrenset, kan du ta hensyn til billigere alternativer for innenlandsk eller kinesisk produksjon. Det er verdt å vurdere at det ikke anbefales å installere tunge gjenstander på en glassplate og dessuten å flytte dem over overflaten – dette kan føre til dannelse av riper og flis.

Glass salongbord - fordeler og ulemper Glass salongbord - fordeler og ulemper Glass salongbord - fordeler og ulemper

Typer glass salongbord

I dag er det et stort utvalg av modeller av elegante glassbord. Deretter vil vi gå gjennom hovedvariantene og dele dem betinget i grupper avhengig av visse funksjoner..

Avhengig av design

Glassbord er i stand til å utføre mange funksjoner takket være flere mekanismer. Det finnes modeller som:

1. Monolitisk – det enkleste alternativet når det gjelder design, noe som innebærer tilstedeværelsen av en solid ramme med en bordplate. Han er ikke i stand til å endre seg, men han har gode dekorative data;

2. Glidning – en forbedret design som inneholder en synkron mekanisme som strekker seg over bordplaten. Dette er en veldig praktisk modell, siden når den er brettet, tar den liten plass i rommet, men når gjestene møtes blir det et romslig bord for et vennlig teselskap;

3. Folding – lik den forrige, transformerende modellen. Forskjellen ligger i det faktum at overflaten øker på grunn av utseendet på flere elementer. Denne typen bord har et stort utvalg, hvor du kan velge både standard symmetriske alternativer og unike stilige designløsninger med asymmetri..

Typer glassbord - Avhengig av design Typer glassbord - Avhengig av design

Avhengig av antall og type ben

I motsetning til konvensjonelle bord, kan nåværende bord ha et annet antall ben. Samtidig kan selve utseendet på støttene være ganske originalt. Bordplater på ett ben eller en rund støtte laget av tre eller metall er i stor etterspørsel..

Et stilig alternativ er kaffebordplater på sidekanter i glass, som virker nesten usynlige i interiøret. Bord på hjul er også ganske praktiske, som lett kan flyttes om nødvendig..

Når du velger denne eller den modellen, må du fokusere på interiørets generelle stil. Kryssede metall- eller glassstøtter er ideelle for moderne trender, treben for etniske, rustikke stiler. Tabeller på fire bein er et klassisk alternativ som vil passe i ethvert interiør.

Typer glass salongbord - Avhengig av antall og bentype Typer glass salongbord - Avhengig av antall og bentype

Avhengig av størrelse og form

I dag er det ikke vanskelig å kjøpe eller skreddersy et salongbord i glass av hvilken som helst størrelse. Valget avhenger av størrelsen på rommet og eiernes personlige ønsker. Et transformerende bord ville være et godt alternativ for en liten stue. Hvis han hadde skjebnen til å spille rollen som et nattbord, kan du bo på en liten modell som ikke vil ta mye plass på soverommet.

Formene er også helt varierte: fra de vanlige runde, firkantede, rektangulære til de mest buede. For små og trange rom er en rund bordplate å foretrekke, hvis strømlinjeformede form er tryggere (spesielt hvis det er barn i huset). I en romslig stue er et firkantet eller rektangulært bord relevant..

Og hvis du virkelig vil overraske gjestene dine, kan du fortsette og søke etter individuelle produkter som er laget på bestilling. Dette kan være krøllete alternativer eller abstraksjonstabeller, som ofte ikke bærer en spesiell funksjonell belastning. Den originale designen har bord i form av en kube eller ovale ett-, to-lags modeller.

Typer glassbord - Avhengig av størrelser og former Typer glassbord - Avhengig av størrelser og former Typer glassbord - Avhengig av størrelser og former

Design av glassbord

Den største fordelen med glassmøbler er det uendelige antallet alternativer for å dekorere det. Matt benkeplater er i stor etterspørsel, og utfyller perfekt den moderne minimalismen i interiøret. Dette alternativet er også ganske praktisk, siden fingeravtrykk og støv er mindre merkbare på det frostede glasset, og selve overflaten er i stand til forsiktig å spre lys..

Ved fremstilling av bord brukes ofte farget glass (lacobel), som har en jevn farge. Disse kan være enkle benkeplater eller med et trykk i form av blomstermønstre, geometriske skisser, utskårne ornamenter eller ganske enkelt strenge linjer..

Gjennomsiktig brun og svart regnes som fasjonable nyanser av salongbord i glass. Disse benkeplatene kan utstyres med rammer i krom eller tre. Uansett er de i stand til å skape en spesiell atmosfære av presentasjon og elegant..

Fargede bord – blå, grå, grønn – kan tilpasses fargen på interiøret, eller omvendt kan de brukes til å lage en aksent sone. Glassstrukturer med organisering av det indre rommet for et akvarium eller florarium ser veldig uvanlig ut.

Design av glassbord Design av glassbord

Ting å vurdere når du kjøper

Vi har allerede sagt at møbler laget av tungt glass kjennetegnes ved de høye kostnadene, derfor må valg av modell nærme seg ganske omhyggelig. Først av alt må du bestemme hvilke funksjonelle ansvar som vil bli tildelt salongbordet. En liten familie kan være begrenset til en kompakt design med en ekstra hylle eller nisje. Dette vil være nok til å romme et par kopper te og ditt favorittmagasin..

Hvis det er vanlig i familien å møte gjester eller arrangere familiesammenkomster, kan du velge transformerende alternativer. Du må også tenke på om det vil være nødvendig å flytte bordet – kanskje det beste alternativet ville være en modell på hjul. For en stor familie ville et bord med flere hyller du kan plassere mange ting på være et godt alternativ..

Et av de viktige punktene som fortjener spesiell oppmerksomhet er valg av en modell som matcher interiørstilen. Klassiske design har enkle konfigurasjoner. Benkeplater er vanligvis ovale eller rektangulære i form. Støtten består av fire ben, som kan være av tre, hugget eller smidd.

Toppen av et salongbord i jugendstil er ofte laget av farget glass, og det brukes dyre materialer til basen – sjeldent tre, stein og smidde deler. Denne stilen er ganske nær naturen, derfor kan blomsterpynt, utsmykkede blomstermønstre spores i møblerinnredningen..

Den ultramoderne høyteknologiske stilen tilbyr enkle geometriske eller strømlinjeformede former. Rette og skrå linjer råder i design av møbler. Et salongbord med en ramme i rustfritt stål vil se passende ut, og tre i strukturer er ekstremt sjeldent.

Moderne minimalisme, som fremmer enkelhet og funksjonalitet, vil utfylle et transformerende bord eller design på hjul uten unødvendige mønstre, ornamenter og andre pretensiøse elementer.

Et trekk i landlige områder, som land, Provence, er komfort og hygge. Her brukes naturlige materialer, hovedsakelig lyse nyanser, og glass på den beste måten understreker lysheten og åpenheten i interiøret. Bordet kan ha en solid base laget av naturlig tre med innslag av utskjæring eller slitasje. Hjemme er slike bord dekorert med decoupage -teknikk. Strukturer med smidde elementer eller utstyrt med hjul ser ikke mindre attraktive ut..

Glass salongbord - ting du bør vurdere når du kjøper Glass salongbord - ting du bør vurdere når du kjøper Glass salongbord - ting du bør vurdere når du kjøper Glass salongbord - ting du bør vurdere når du kjøper

Glass salongbord – foto

Et salongbord i glass kan tilføre ethvert rom originalitet og bli til en elegant interiørdekorasjon. Glassmøbler er alltid vakre og stilige. I vårt fotogalleri har vi samlet de beste bildene som viser evnen til et salongbord til å gjøre et romdesign stilig og funksjonelt. Gledelig visning!

Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto Glass salongbord - foto

Previous Post
Physalis (70 תמונות): סוגים וטיפול
Next Post
DIY gjerde laget av bølgepapp (70+ bilder)