Strekktak (120 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Strekktak (120 bilder)

Strekktak (120 bilder)

Takbehandling er en av de viktigste oppgavene i renoveringsprosessen. Ideelt sett skal det se feilfritt ut jevnt og beholde sitt opprinnelige utseende så lenge som mulig. Disse kriteriene oppfylles fullt ut av stretch -pvc -filmen, som er imponerende med en rekke teksturer og farger. Informasjon om dette materialet, så vel som et stort antall fotografier med eksempler på bruk, finnes i denne artikkelen..

Hva det er? Typer av tak

Strekkstrukturen er et kontinuerlig lerret strukket under et konvensjonelt tak og festet langs omkretsen med en spesiell profil laget av aluminium eller plast. De vanligste stofftyper som brukes som hovedbelegg er PVC -filmer eller syntetiske tekstiler (polyester impregnert med polyuretan). Avhengig av tekstur er det matt, glanset, sateng, stoff og strekkloft med fotoutskrift.

Matt strekkloft

Et slikt tak preges av en utmerket flat overflate, som minner om malt gips. Fordelen med denne designen er fraværet av gjenskinn og lysbrytning, samt fullstendig usynlighet for sømmene som dannes når lerretene sveises. Høye estetiske kvaliteter gjør matte strekklofter uunnværlige for å skape et elegant klassisk interiør.

Matt strekkloft i det indre av stuen Matt strekkloft

Glanset (speil) strekkloft

Et glanset strekkloft er det beste valget hvis du trenger å visuelt øke høyden på rommet og gjøre det lettere. Uansett farge er en slik film som en klar overflate av vann, der hvert lysfoton reflekteres – både på dagtid og kunstig..

Glanset strekkloft i det indre av soverommet

Satin stretch -tak

Dette alternativet kan kalles et kompromiss mellom matt og glanset strekkloft. Hovedtrekket er en myk perlemors glans, som gir rommet en delikat glans av perler eller silke. Fraværet av harde skygger tillater bruk av satengfinisher for å skape en koselig og behagelig atmosfære for avslapning.

Satin strekkloft i det indre av et barnerom

Stretch -tak

Stoftaket er montert uten forvarming og har oftest ingen sømmer: rullbredden kan være fra 3 til 5 meter, og dette er ganske nok for ikke for store rom. I motsetning til PVC -filmer er tekstiler motstandsdyktige mot lave temperaturer, så de kan brukes i uoppvarmede rom og i sommerhytter..

Stretch -tak

Tøy i tak med fotoutskrift

Et fototrykt tak er en fantastisk mulighet til å legemliggjøre alle designideer ved å plassere et bilde av høy kvalitet på taket. Det kan være himmelen, blomster, fugler, sommerfugler, et landskap, et verdenskart, skyskrapere, barnebilder eller abstraksjoner. Samtidig er det viktig å vakkert kombinere et slikt strekkloft med resten av interiøret, uten å overbelaste plassen med store detaljer..

Strekk tak med fotoutskrift i interiøret på hjemmekontoret Strekktak med fotoutskrift i det indre av barnehagen

Fordeler og ulemper med strekklofter

I moderne interiørdesign brukes strektak mye oftere enn noen annen type belegg. Årsaken til dette er deres uovertrufne estetiske kvaliteter, relativt enkle installasjon, holdbarhet og allsidighet..

Verdighet

– På grunn av sin absolutte fuktmotstand er pvc -film ideell for kjøkken og bad. I nødstilfeller kan den til og med holde et ganske stort volum vann, hvis plutselig en vannforsyning bryter gjennom naboene ovenfra..

– Ofte er strekklofter kombinert med gipsplater, og skaper interessante flernivåstrukturer.

– En annen fordel med denne finishen er muligheten til enkelt å skjule mindre uregelmessigheter i basen, og med dem – skjule ledningene og noen belysningselementer.

Feil

– Folk som foretrekker alt naturlig liker kanskje ikke den syntetiske naturen til PVC -stoff. Selv om det regnes som ufarlig, er ingen trygge ved å kjøpe et produkt av lav kvalitet, som kan inneholde giftige urenheter eller fargestoffer..

– På grunn av vanntettheten i strekklofter, er damputskiftningen forstyrret, og det vil derfor ikke være for behagelig å puste i rommet, du må ventilere og slå på klimaanlegget oftere.

– Temperaturen der det er tillatt å bruke pvc -film, bør ikke falle under + 5 ° C og stige over + 50 ° C.

– Hvert halvår må blanke strektak vaskes, ettersom sprut og dråper blir synlige, for eksempel på badet eller på kjøkkenet.

Fordeler og ulemper med strekklofter

Stretch -takdesign – foto

Når du planlegger å supplere interiøret med strekklofter, vil det ikke være overflødig å se på de ferdige alternativene som er implementert i forskjellige rom: stue, kjøkken, soverom, barnehage, bad, gang og gang.

Det presenterte utvalget av bilder vil bidra til å visualisere den fremtidige utformingen av tak, samt gi nye interessante ideer for deres design.

Strekktak i gangen (stue)

Komplekse tak i flere etasjer, original fotoutskrift og vakker belysning med luksuriøse lamper vil bidra til å gjøre stuedesignet spektakulært og uforglemmelig..

Det anbefales å velge skyggen på strekkloftet for at stua skal passe til den generelle designen. I romslige rom vil store strukturer og rike farger bli en vakker aksent, men i små rom er det bedre å begrense deg til en elegant gipsramme rundt omkretsen, en lys blank (sateng) film eller et klart himmelmønster.

Svart glanset strekkloft i gangen (stue) - foto Blått strekkloft i gangen (stue) - foto Beige strekkloft i gangen (stue) - foto Tøy i tak med fotoutskrift i gangen (stue) - foto Svart strekkloft i gangen (stue) - foto Hvitt strekkloft i gangen (stue) - foto Strekktak i gangen (stue) - foto Glanset strekkloft i gangen (stue) - Blomster To -nivå strekkloft i gangen (stue) - foto Hvitt glanset strekkloft i gangen (stue) - foto Strekktak i gangen (stue) - foto Glanset strekkloft i gangen (stue) - fotoutskrift To -nivå strekkloft i gangen (stue) - foto Rødt strekkloft i gangen (stue) - foto Brunt strekkloft i gangen (stue) - foto Hvitt strekkloft i gangen (stue) - fotoutskrift Beige glanset strekkloft i gangen (stue) - foto Brunt, glanset strekkloft i gangen (stue) - foto Strekktak i gangen (stue) - foto

Tøy i taket på kjøkkenet

Kjøkkenet er et rom hvor strekklofter alltid vil være mer passende enn noen andre: kondens samler seg ikke på filmen, den absorberer ikke lukt, og i tilfelle forurensning kan du bare tørke den forsiktig med en myk svamp dyppet i en lett såpevann eller vindusrens.

Lys og munter farge på taket for å matche headsettet eller i harmoni med veggdekorasjonen vil skape et forhøyet humør under matlagingen.

Beige strekkloft på kjøkkenet - foto Glanset strekkloft på kjøkkenet - foto Hvitt glanset strekkloft på kjøkkenet - foto To -nivå strekkloft på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - fotoutskrift Glanset strekkloft på kjøkkenet - foto Hvitt strekkloft på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Svart strekkloft på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto Glanset strekkloft på kjøkkenet - foto Beige glanset strekkloft på kjøkkenet - foto Speilstrekningstak på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - foto To -nivå strekkloft på kjøkkenet - foto Tøy i taket på kjøkkenet - fotoutskrift Tøy i taket på kjøkkenet - foto

Tøy i taket på soverommet

Siden hovedformålet med soverommet er hvile og avslapning, er det bedre å dekorere interiøret i milde pastellfarger, og i stedet for en speiltekstur, foretrekke sateng eller matt.

Hvis du vil diversifisere designet, kan du velge et strekkloft med subtile farger, krøller eller en stjernehimmeleffekt. Det siste alternativet vil se uvanlig romantisk ut i mørket, opplyst av miniatyrdioder..

Strekk taket på soverommet - fotoutskrift Blomster Blått strekkloft på soverommet - foto Svart glanset strekkloft på soverommet - foto Speilstrekningstak på soverommet - foto Hvitt glanset strekkloft på soverommet - foto Beige strekkloft på soverommet - foto Rosa strekkloft på soverommet - foto Hvitt strekkloft på soverommet - foto Glanset strekkloft på soverommet - foto To -nivå strekkloft på soverommet - foto Beige glanset strekkloft på soverommet - foto Blått glanset strekkloft på soverommet - foto Strekk tak med fotoutskrift på soverommet - Blomster Strekk tak med fotoutskrift på soverommet - Stjernehimmel Satin strekkloft på soverommet - foto Stretch -tak i soverommet - foto

Tøy i taket på badet

PVC-film er et uerstattelig belegg for taket på badet. Mens gipset er impregnert med fuktighet og smuldrer det første året etter reparasjon, kan strekkduken tjene opptil ti år uten å miste estetikken i det hele tatt.

Kondens på strekkloftet samles ikke opp, men slik at det ikke er synlige spor etter sprut, er det bedre å velge en sateng eller matt film i stedet for en blank.

Brunt glanset strekkloft på badet - foto Grønt strekkloft på badet - foto Tøy i tak med fotoutskrift på badet - Blomster Rødt strekkloft på badet - foto Hvitt strekkloft på badet - foto Tøy i tak med fotoutskrift på badet - Blomster Hvitt strekkloft på badet - foto Tøy i taket på badet - foto Rødt glanset strekkloft på badet - foto Grønt glanset strekkloft på badet - foto To -nivå strekkloft på badet - foto Brunt strekkloft på badet - foto Speilet strekkloft på badet - foto Svart strekkloft på badet - foto

Tøy i taket og gangen

Trange og dystre korridorer er et problem for mange leiligheter, og den beste måten å løse det på er å installere et speilet strekkloft der. Når det reflekterer lys, vil det visuelt øke det vertikale rommet, slik at gangen umiddelbart vil forvandle seg, bli mer behagelig og lysere..

For best effekt er det verdt å montere flere spotter i et slikt tak..

Beige strekkloft i gangen og korridoren - foto Glanset strekkloft i gangen og gangen - foto Tøy i tak med fotoutskrift i gangen - foto Hvitt strekkloft i gangen og gangen - foto Hvitt glanset strekkloft i gangen og gangen - foto Tøy i taket - korridor To -nivå strekkloft i gangen og korridoren - foto Grønt strekkloft i gangen og gangen - foto Tøy i taket og gangen - foto Tøy i taket og gangen - fotoutskrift

Tøy i barnerommet

Lyse bilder av fotoutskrift og rike farger av PVC -filmer lar deg arrangere et ekte eventyr i barnehagen. Ved å kombinere gipselementer, strekkstoff og uvanlig belysning kan du lage et unikt design som ethvert barn vil glede seg over..

Se eksempler, og ikke glem å involvere de små innbyggerne i rommet i den kreative prosessen..

To -nivå strekkloft på barnerommet - foto Grønt strekkloft på barnerommet - foto Tøy i tak med fotoutskrift på barnerommet - Sky Rosa strekkloft på barnerommet - Sommerfugler To -nivå strekkloft på barnerommet - foto Hvitt glanset strekkloft i barnehagen - foto Tøy i barnerommet - foto Satin strekkloft på barnerommet - fotoutskrift Strekktak i barnehagen for en gutt - Himmel og fly Tøy i barnerommet - foto Tøy i barnerommet - Sommerfugler og blomster Glanset strekkloft på barnerommet - foto Stretch -tak i barnerommet - foto

Video: Slik monterer du et strekkloft

Previous Post
עיצוב סלון צר (65 תמונות)
Next Post
Bakgrunn til kjøkkenet (80+ bilder)