Kjøkkendesign i Provence -stil (90 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøkkendesign i Provence -stil (90 bilder)

Kjøkkendesign i Provence -stil (90 bilder)

I verden er det kanskje ingen slik vertinne som ikke vil se kjøkkenet hennes vakkert, komfortabelt, funksjonelt og samtidig utrolig koselig. I et slikt rom er det faktisk mye mer interessant og hyggelig å lage favorittretter for hele familien, møte gjester og til og med tilbringe romantiske kvelder. Hvis du planlegger å renovere kjøkkenet ditt og ønsker å se det akkurat slik, foreslår vi å ta hensyn til designet i Provence -stilen, som sikkert vil fortrylle deg med sin utmerkede estetikk, rasjonelle planlegging og fantastiske franske sjarm..

Funksjoner i Provence -stilen

Provence -stilen i interiøret gir en utrolig følelse av ro, hjemmekomfort, løsrivelse fra byens travelhet og hverdagen. Trenden stammer fra den store sørlige provinsen i Frankrike og kombinerer derfor perfekt notater av rustikk elegant og fransk nåde. Stilen har sine egne egenskaper som skiller den skarpt fra en rekke moderne designdesigner, nemlig:

– Bruk av naturlige materialer, matte overflater og pastellfarger;

– Møbler er laget av tre, har elementer av aldring, kombinert med dekorative detaljer, spesielt utskjæring;

– Tilstedeværelsen av “rustikke” elementer i interiøret – flettet, smidde møbler og dekor, blomstertrykk og levende buketter;

– Rik fylling av interiøret med tekstiler. I et kjøkken i Provence -stil kan du ofte finne tyngre gardiner, duker, stoltrekk, en rekke servietter og håndklær.

DIY -dekor passer perfekt inn i den provençalske stilen: dukker, kurver, vaser, skuffer dekorert med decoupage -teknikk.

Det beste alternativet for å arrangere et kjøkken i Provence -stil vil være et privat hus, hvor et romslig rom lar deg utstyre et peisområde med en myk sofa, dekorere taket med trebjelker, fylle interiøret med massive skjenker og en rekke dekor. Atmosfæren på den romantiske sørkysten kan gjenskapes i en liten byleilighet hvis nøkkeldetaljene brukes klokt..

Kjøkkendesign i Provence -stil - Funksjoner Kjøkkendesign i Provence -stil - Funksjoner

Fargeløsninger

Alle rom i Provence -stilen er innredet i lyse pastellfarger forbundet med endeløse blomsterenger, lavendelplantasjer og havflatens endeløse asurblå. Det litt “falmede” designet bærer et snev av antikken, mens blomstermønstre presenteres i rolige, lakoniske nyanser. Interiørets unike karakter vil bli gitt av lyse flekker av gule, burgunder, blå toner..

Hvitt kjøkken i Provence -stil

Hvitt er et trygt alternativ for kjøkken i alle størrelser. Kohler er i stand til å utvide grensene for plass betydelig, gi det ekstra lys. Ikke glem at den hvite paletten har en rekke nyanser som kan kombineres i dekorasjonen av veggene og fasadene på kjøkkensettet. For ikke å ende opp med et overdrevent sterilt miljø, er det verdt å “fortynne” det med lyse dekorative elementer.

Hvitt kjøkken i Provence -stil - Interiørdesign Hvitt kjøkken i Provence -stil - Interiørdesign

Provence beige kjøkken

Beige farger er assosiert i det provençalske interiøret med gresstoner brent ut under strålene fra den varme solen. Ulike nyanser av paletten fungerer som det perfekte bakteppet som gir notater av varme og ro. Sandtoner er i perfekt harmoni med brune, så massive tremøbler, mørkt gulv, brune fasader vil se bra ut mot bakgrunnen deres.

Beige kjøkken i Provence -stil - interiørdesign Beige kjøkken i Provence -stil - interiørdesign

Rosa kjøkken i Provence -stil

Det er kjent at fargen rosa forbedrer den emosjonelle tilstanden, beroliger og forbedrer appetitten, og den inneholder også notater av litt infantilisme, noe som er flott for et leken provençalsk interiør. Kohler har evnen til å gi møbler letthet, så den er ideell for rom i alle størrelser, spesielt hvis den er fortynnet med en hvit, lys grå eller krempalett..

Provence stil rosa kjøkken - Interiørdesign Provence stil rosa kjøkken - Interiørdesign

Provence grønt kjøkken

Grønt er en av hovedfargene i Provence -stilen, ettersom det er mest forbundet med naturlige motiver. Det oppdaterer interiøret betydelig, skaper en følelse av tilstedeværelse av sommeren selv i det mest værfulle været. I kjøkkenet i Provence-stil er preferanse gitt til oliven- og pistasjtoner, som kan gi rommet letthet, diskrethet og samtidig gjøre rommet koselig hjemme..

Provence -stil grønt kjøkken - Interiørdesign Provence -stil grønt kjøkken - Interiørdesign

Blå kjøkken i Provence -stil

Den blå paletten er ganske vanlig i denne retningen. Og dette er ikke overraskende, for stilen, født på sjøkysten, kan ikke annet enn gjenspeile nyanser av vannoverflaten og den skyfri himmelen. Lyseblå toner lar deg litt “kjøle” interiøret, samtidig som du opprettholder den autentiske komforten i miljøet.

Blå kjøkken i Provence -stil - Interiørdesign Blå kjøkken i Provence -stil - Interiørdesign

Etterbehandlinger og materialer

Når du velger etterbehandlingsmaterialer for et kjøkken i Provence -stil, er det verdt å huske at enkle matte overflater og for det meste naturlige materialer bør foretrekkes. Vær også oppmerksom på kvaliteten på beleggene, som må oppfylle kravene til kjøkkenmikroklimaet..

Gulv

I det indre av et kjøkken i Provence -stil er tregulv å foretrekke, men i forhold til en leilighet kan de erstattes av materialer som vanntett laminat eller linoleum, hvis mønster etterligner et trebelegg. Gulvfliser av tre eller stein, samt hvite fløtefliser, er også gode valg. I store rom kan materialer kombineres, og dermed defineres funksjonelle områder..

Provence Style Kitchen Design - Gulvfinish Provence Style Kitchen Design - Gulvfinish

Vegger

Et trekk ved Provence -stilen er fraværet av behovet for perfekt justering av veggene. Tvert imot vil en viss krumning og grovhet i behandlingen bare understreke interiøret i antikken. Enkelt og strukturert gips, maling, kunststein brukes aktivt som materialer. Ikke minst spiller rollen tapet, som ofte brukes til å dekorere et koselig spisestue. De mest populære lerretene er “in a bur” eller med et lite blomstertrykk..

Kjøkkendesign i Provence -stil - Veggdekorasjon Kjøkkendesign i Provence -stil - Veggdekorasjon

Tak

Det beste alternativet for et tak i Provence-stil er kalking, men gitt at det stadig tilberedes mat på kjøkkenet og derfor dannes sot, er det bedre å male overflaten med en akryl eller vannbasert sammensetning som ikke er redd fuktighet og er lett å rengjøre. Et av de moderne alternativene er etterbehandling med gipsplater og stretchmatt lerret. Hvis veggenes høyde tillater det, kan du dekorere taket med trebjelker..

Kjøkkendesign i Provence -stil - Takdekorasjon Kjøkkendesign i Provence -stil - Takdekorasjon

Kjøkkenmøbler i Provence -stil

For å utstyre kjøkkenet må du velge tremøbler eller laget av MDF, men absolutt med antikk styling, som har dekorative utskårne elementer, riper, glassinnlegg. Her er det verdt å helt forlate klare geometriske former til fordel for ikke-standard design. Åpne hyller med vakre retter og dekor, skap på flere nivåer, styling som skjenker er velkomne.

Spisestuen er dekorert med et massivt trebord, som i et lite kjøkken kan erstattes med en sammenleggbar struktur. Stoler bør også gjøres for å se ut som tre, og for å legge til hygge kan de utstyres med små puter eller stoffkapper..

Et av hovedproblemene med kjøkkendesign i Provence -stil er moderne teknologi, som ikke samsvarer med ånden fra de siste århundrene. Det er lurt å gjemme det bak fasadene på headsettet eller kjøpe en kommersielt tilgjengelig teknikk med en retrostilisering.

Provence Style Kjøkken Design - Møbler Provence Style Kjøkken Design - Møbler

Belysning og innredning

Kjøkkenet skal være så opplyst som mulig, så hvis det ikke har store panoramavinduer, bør du passe på å arrangere kunstig belysning på forskjellige nivåer. Ganske massive lysekroner med glass- eller stofflampeskjermer er et hyppig element. Sammen med dem kan takbelysning gi spotlights, jevnt fordelt på en slik måte at de belyser hvert mørknet hjørne av rommet. Hver for seg kan du gi belysning av spisestuen og arbeidsflaten.

Kjøkkenet i Provence -stil gir mange innredningsmuligheter. De viktigste “dekorasjonene” her er yndefulle gardiner, antikke duker, kjøkkenutstyr laget av bronse eller kobber, krydderglass, gamle kokebøker. På vinduskarmen kan du plassere blomsterpotter eller utstyre en mini-grønnsakshage med krydrede urter, ordne malte leirskåler på åpne hyller, dekorere møbler ved hjelp av decoupage-teknikk.

Provence Style Kitchen Design - Belysning og innredning Provence Style Kitchen Design - Belysning og innredning Provence Style Kitchen Design - Belysning og innredning

Lite kjøkken i Provence -stil: interiørdesign

I et lite kjøkken i Provence -stil kan du ikke klare deg uten en hvit palett, som vil gjøre rommet så lyst og romslig som mulig. Du kan dekorere designet helt i hvitt, legge til noen lyse aksenter eller introdusere andre kule farger i designet.

Formen på kjøkkensettet er valgt avhengig av rommets geometri – den kan være lineær eller kantet, men uten frills – du trenger bare å velge de mest nødvendige elementene og bygge husholdningsapparater inn i fasadene.

En lysekrone i taket er egnet som belysning, så vel som lokal belysning av arbeidsområdet. På et lite kjøkken er det ikke mye plass til innredning, så dekorasjonen kan være funksjoner på vegger og forkle, for eksempel tapet med blomstertrykk, uttrykksfulle fliser på arbeidsområdet. Du kan også installere et par blomsterpotter, et fat med frukt, legge til fotografier, bilder eller antikke klokker på tomme vegger.

Lite kjøkken i Provence -stil - interiørdesign Lite kjøkken i Provence -stil - interiørdesign Lite kjøkken i Provence -stil - interiørdesign Lite kjøkken i Provence -stil - interiørdesign

Provence stil kjøkken design – foto

Flere eksempler på kjøkkendesign i Provence -stil kan sees i vårt fotogalleri. Her er mange ideer som sikkert vil inspirere deg til å sette opp ditt eget kjøkken i ånden av luksusen i det franske livet på landet. Gledelig visning!

Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto Innredning i kjøkken i Provence -stil - foto

Previous Post
Οθόνες για καλοριφέρ: 65 φωτογραφίες και ιδέες
Next Post
Kombinasjonen av farger i det indre av soverommet: 70 ideer
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector