Grått kjøkken i interiøret: 80 fotoideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Grått kjøkken i interiøret: 80 fotoideer

Grått kjøkken i interiøret: 80 fotoideer

I dag er kjøkkenet ikke bare et sted hvor mange forskjellige delikatesser tilberedes, men også et koselig sted å drikke te om kvelden med familien, en romantisk middag med levende lys og hyggelige sammenkomster. Det moderne interiøret i dette rommet bør understreke lakonismen i rommet, estetikk og funksjonalitet. Et utmerket valg for slike formål ville være et kjøkkendesign i gråtoner. Grå farge vil understreke forfining av detaljer, gi en atmosfære av ro og gi rommet et elegant utseende.

Funksjoner grå

Designere mener at røykfylte nyanser er et vinn-vinn-alternativ som passer godt til enhver interiørstil, fra sofistikert skandinavisk til konservativ klassiker. Men ikke glem noen funksjoner i den grå fargen, som vil hjelpe deg med å enkelt få liv i alle ideer..

1. Blyfarge er i stand til å avsløre rikdommen og skjønnheten til sine ledsagere. Spesielt vellykkede kombinasjoner er grå med kaffe, hvit, svart, blå og grønn..

2. Lyse gråtoner vil visuelt utvide plassen og gjøre den mer romslig.

3. Enkelte interiørstiler ser flotte ut i gråtoner: avantgarde, art deco, eklektisisme, klassiker, provence, hi-tech, minimalisme og skandinavisk design.

4. For å forhindre at denne fargen ser for kald ut, vil det være nok å installere dekorativ belysning i form av LED -lamper..

5. En av de mest vellykkede og velprøvde kombinasjonene er grå sammen med tre eller stein. Disse kan være dekorative elementer eller møbler..

6. I det indre av et grått kjøkken vil retter laget av leire, porselen og glass se spektakulære ut..

7. Mørk grå kan tjene som en god bakgrunn for malerier eller fotografier, som vil bli et ekte høydepunkt på kjøkkenet..

8. Røykfylte nyanser på kjøkkenet er praktiske, fordi flekker, plakett og flekker er nesten usynlige mot bakgrunnen..

Grey Kitchen Design - Funksjoner Grey Kitchen Design - Funksjoner

Interiørstiler

Grått kjøkken i moderne stil

Dette er et av de vanligste alternativene for kjøkkendesign. Moderne stil inkluderer enkelhet, eleganse og praktisk. Rene linjer, møbler med stålfasader, miljøvennlige varer, lakonisk tilbehør. I kombinasjon med grå nyanser kan et moderne interiør se både dristig ut (i tilfelle av lyse aksenter i form av kreative retter, uvanlig belysning og tekstiler med geometriske mønstre) og rolig (mot bakgrunnen av naturlige møbler og håndlaget innredning) ).

Grått kjøkken i moderne stil - Interiørdesign Grått kjøkken i moderne stil - Interiørdesign

Skandinavisk grått kjøkken

Et ideelt valg for estetikere og minimalister. Hovedtrekkene til skandinaviske motiver er miljøvennlighet av materialer, alvorlighetsgraden av formene og arrangementet av møbler, tilstedeværelsen av skarp kunstig belysning, maksimal funksjonalitet av gjenstander og fravær av overflødig innredning. Grå farge vil kompetent understreke nytten av ting og plassfrihet..

Grått kjøkken i skandinavisk stil - interiørdesign Grått kjøkken i skandinavisk stil - interiørdesign

Grått kjøkken i klassisk stil

Eldre gråtoner og klassikere er trofaste følgesvenner. Denne interiørstilen er preget av luksuriøse møbler, dempet belysning, edelt metallinnredning og overvekt av geometriske møbler. En slik glans vil være feilfri og original mot bakgrunnen av granitt eller gråblå farge..

Grått kjøkken i klassisk stil - Interiørdesign Grått kjøkken i klassisk stil - Interiørdesign

Grått kjøkken i Provence -stil

Rustikk sjarm, enkelhet i møbler og tekstiler, dekor av naturlige materialer, kurveartikler. Dette er bare en liten beskrivelse av en koselig Provence -stil som passer godt til en lysegrå nyanse. Han vil skape ekstra lys og plass på kjøkkenet, karakteristisk for denne retningen. I tillegg er grå perfekt kombinert med bronse- og kobberdekorasjonen, som er en integrert del av Provence..

Grått kjøkken i Provence -stil - Interiørdesign Grått kjøkken i Provence -stil - Interiørdesign

Grått kjøkken i eklektisk stil

Det uvanlige uttrykket “eklektisisme” betyr en kombinasjon av et stort utvalg av stiler i ett rom. Det kan være en klassisk stil med etniske elementer eller et moderne design med antikk innredning. Slike dristige og kreative eksperimenter er ikke skummelt å gjøre mot en grå bakgrunn. Han vil vakkert plassere aksenter på hver eneste detalj..

Grått kjøkken i eklektisk stil - Interiørdesign Grått kjøkken i eklektisk stil - Interiørdesign

Etterbehandlinger og materialer

Det er verdt å nærme seg ansvarlig i valg av etterbehandlingsmaterialer for kjøkkenet, siden dette rommet er preget av hyppige endringer i temperatur og fuktighet..

Gulv

Gulvoverflaten må nødvendigvis inneholde en høykvalitets sammensetning som vil beskytte kjøkkenet mot stygge flekker og riper. Linoleum er perfekt for kriteriene for holdbarhet, fuktmotstand og et stilig estetisk utseende..

Grå farge passer godt med alle andre, fordi skyggen av det valgte materialet kan være både rikt lyst og mer nøytral. Alt avhenger av det generelle interiøret. Som nevnt tidligere er en av de mest bemerkelsesverdige kombinasjonene den røykfylte trefargen. Hvis det ikke er mulig å lage et naturlig tregulv, er det testede laminatet et alternativ. Det er tusenvis av varianter av fargene og mønstrene..

Grå kjøkkenutforming - gulvfinish Grå kjøkkenutforming - gulvfinish Grå kjøkkenutforming - gulvfinish

Vegger

I forhold til veggene i et grått kjøkken bør ikke bare fargereglene overholdes, men også slike kriterier: høy motstand mot kjemiske rengjøringsmidler, motstand mot høye temperaturer, bevaring av estetiske data. Fliser, murverk, maleri og dekorativt gips faller inn under disse egenskapene. Det bør gis preferanse til alternativet som passer individuelt for kjøkkenet ditt.

Grått kjøkkendesign - Veggdekorasjoner Grått kjøkkendesign - Veggdekorasjoner

Tak

Valget av variasjoner er ganske stort. Det kan være strekk, plast, gips og taklist. Lamelloverflaten ser mer original ut på grunn av åpne sømmer, strekklofter – tidstestet, gipsplater – vil passe perfekt inn i ethvert interiørdesign.

Grått kjøkkendesign - takfinish Grått kjøkkendesign - takfinish

Kjøkkenmøbler

Kombinasjonen av fasader, farger og møbler kan skape et unikt design for ethvert kjøkken. Den perfekte kombinasjonen er en melketopp og en grå bunn. På denne måten kan skap, hyller for bøker med oppskrifter lages. Grå utfyller perfekt tremøbler. På bakgrunn av det ser det mer elegant og stilig ut. Et massivt eikebord vil virke lettere selv mot bakgrunnen av grå tekstiler. For kjøkken i gråtoner kjøpes stoler med jern- eller bronseinnlegg oftest. Fargen deres kan variere fra lysegrå til kaffe som er røykfylt..

Grey Kitchen Design - Kjøkkenmøbler Grey Kitchen Design - Kjøkkenmøbler

Belysning

Slik at den grå fargen ikke demper, men utfyller andre nyanser, er det verdt å bruke noen enkle tips. Fortynn for eksempel den konservative atmosfæren med store syrelamper over bordet. Belysningen på arbeidsplassen på kjøkkenet skal være så lys som mulig, i motsetning til belysningen i spisestuen, som kan være litt svak..

LED -pærer innebygd i kjøkkenskap kan tjene ikke bare som en ekstra lyskilde, men også som et fantastisk dekorativt element. På en grå bakgrunn vil lyset bli mykere og mer behagelig for øynene..

Grått kjøkkendesign - belysning Grått kjøkkendesign - belysning Grått kjøkkendesign - belysning

Tekstiler og dekor

Et grått kjøkken trenger ikke å være konsistent i tonen. Det kan fortynnes med en ekstravagant prangende innredning eller originale tekstiler. For mer konservative interiørdesign er produkter laget av tre, stein, glass, leire ideelle. Det kan ikke bare være iøynefallende smykker, men også retter. Du kan også henge det originale panelet i den nye, men allerede populære matkunst..

For et mer vågalt interiør er tekstiler med rike flekker av lyse farger (puter med geometriske mønstre), håndlagde produkter og prydplanter av en uvanlig form (for eksempel japansk mos eller crassula) perfekte. Ikke glem at kjøkkenet må være funksjonelt og praktisk. Alle elementer av tekstiler og dekor må delikat utfylle atmosfæren og plassen, men ikke rote det opp med sin overflod.

Grått kjøkkendesign - tekstiler og dekor Grått kjøkkendesign - tekstiler og dekor

Kjøkkendesign i grått – foto

Vårt utvalg av bilder viser deg den sanne skjønnheten, rikdommen og originaliteten til grått i kjøkkendesign. Nyt visningen og inspirasjonen!

Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto Kjøkkeninnredning i grå farge - foto

Video: Grått kjøkken – Interiørideer

Previous Post
Οθόνες για καλοριφέρ: 65 φωτογραφίες και ιδέες
Next Post
Kombinasjonen av farger i det indre av soverommet: 70 ideer