DIY kaldt porselen: 90 bilder og ideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

DIY kaldt porselen: 90 bilder og ideer

DIY kaldt porselen: 90 bilder og ideer

Kaldt porselen er et populært materiale innen håndverk, som på grunn av fleksibiliteten i behandlingen lar deg lage vakre ting. De første produktene fra dette materialet dukket opp på begynnelsen av 1800 -tallet, og til i dag mister ikke kaldt porselen sin relevans. Ekte håndverkere skaper utmerkede dekorasjoner, smykker, suvenirer, sjarmerende buketter derfra ingen ung dame kan motstå. Denne typen håndverk gir mye glede, utvikler perfekt fantasi, en følelse av skjønnhet, og gir også en følelse av full tilfredshet fra resultatet..

Funksjoner i materialet og arbeid med det

Kaldt porselen er et etterspurt materiale for håndverk, slik at du kan lage de beste smykkene og håndverket. Selv om produktene utad er veldig lik keramikk, skiller de seg faktisk ganske mye fra dem i sine egenskaper. Kaldt porselen er redd for både høy luftfuktighet og direkte sollys, sterk overoppheting, så plasseringen av produktene må velges med tanke på disse funksjonene. For at produktet skal vare så lenge som mulig, er det bedre å dekke det med lakk – da vil det være mindre utsatt for mikroklimaets vage.

Håndlaget materiale kan kjøpes i butikken. Hvis du ikke lyktes, er det ikke nødvendig å fortvile, da du enkelt kan gjøre det selv. For å lage “deigen” riktig, trenger du følgende ingredienser, valgt i riktige mengder: ris eller maisstivelse, PVA -lim, glyserin, krem ​​(helst for barn) og sitronsyre for styrke. Lim med stivelse blandes i like store mengder 1: 1. Det tilsettes også en masse glyserin og krem, oppnådd fra et 2: 1 -forhold, og en syre. Grundig blandede råvarer må få brygges i et kvarter, så kan du begynne å jobbe. Materialet må brukes om gangen – det vil ikke være egnet for senere skulptur.

For å få et farget produkt kan du først legge til maling i massen, eller male den ferdige figuren en dag etter modellering. Arbeidet krever ikke spesialverktøy, det er viktig at du har saks og lim for hånden, og annet tilbehør (tannpirkere, ledninger, maling, pensler, perler, etc.) legges til etter behov.

DIY kaldt porselen - Egenskaper ved materialet og arbeid med det

Håndverk fra kaldt porselen for nybegynnere

Fleksibiliteten til materialet for bearbeiding gjør det mulig å lage et stort utvalg av produkter og håndverk. Hvor komplekse og elegante de blir, avhenger mer av modelleringskunnskapene. Ekte håndverkere er i stand til å lage fantastiske mesterverk, hvorav mange deretter brukes som funksjonelle husholdningsartikler. Nybegynnere bør få mestring på enklere håndverk, eksempler som vi vil gi nedenfor..

Sakura blomster

De mest populære elementene er blomster. For å lage en vakker delikat sakurakvist, som vil bli en verdig dekorasjon av stueinteriøret, trenger du tre porselensfarger – grønt og to andre for kronbladene på knoppene (valgfritt).

Først må du kombinere det hvite og rosa materialet og danne en blokk, som deretter kuttes i små fragmenter med saks (se på bildet). Det er nødvendig å danne kronblad fra dem, som henger sammen i form av en knopp. Vi gjennomborer den ferdige blomsten med en tannpirker og trer tråden inn i den. Deretter danner vi grønne kelkblad og limer dem til sammensetningen..

Hovedblomsten er klar. Den kan dekoreres med dekorative pistiller, perler, etc. Kunstige blomster kan brukes til å dekorere interiøret i et rom, lage et spektakulært veggpanel, lage fantastiske anheng eller garderobedekorasjoner.

DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - Sakura blomster DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - Sakura blomster DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - Sakura blomster DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - Sakura blomster DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - Sakura blomster

Kalde porselensroser

Det er flere måter å lage vakre kalde porselensknopper. Først må du plukke opp en stang som blomsten vil danne seg på – det kan være en hårnål, en tannpirker, wire, etc. Du trenger også saks for arbeid, helst manikyr, siden det er mer praktisk å klippe ut små deler, lim og pensel, kald porselendeig med dem. rød, rosa eller annen ønsket farge, samt grønt materiale for dannelse av blader.

Siden produksjonsmetodene er noe forskjellige fra hverandre, kan det være nødvendig med ekstra tilbehør: en ferdig mal for kronbladene eller en blyant med papp for å lage den. Når alt er klart, kan du begynne å jobbe ved å følge trinn-for-trinn-instruksjonene nedenfor. Kalde porselensroser er et flott materiale for å lage bukettarrangementer, smykker, suvenirer, etc..

DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - Roser DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - Roser DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - Roser DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - Roser DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - Roser

Dekorativ kopp

Siden, som vi allerede har notert, materialet vårt er redd for ekstreme temperaturer, tar vi en vanlig kopp. Deretter trenger du kaldt porselen i forskjellige nyanser, hvorfra vi danner hoveddetaljene i sammensetningen – roser. Du trenger fem av dem i forskjellige farger og størrelser. Du må også lage kronblad av lys grønn deig..

Vi begynner å samle komposisjonen: rull ut den mørkegrønne flekken og lim den på koppen – dette er grunnlaget. Videre limes roser og kronblad vekselvis til den. Deretter må du danne små blå blomster fra de utskårne “dråpene” av materiale og danne dem gule sentre.

DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - dekorativ kopp DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - dekorativ kopp DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - dekorativ kopp DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - dekorativ kopp DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - dekorativ kopp DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - dekorativ kopp

Kald porselens fotoramme

En vakker fotoramme kan ikke bare bli en flott dekorasjon for et rom, men også en førsteklasses gave laget med egne hender. En slik gave vil sikkert glede bursdagsmannen, og for mesteren vil den bli en virkelig kilde til stolthet..

I utgangspunktet må du skaffe deg en base – kjøpe en ferdig ramme i en butikk eller kutte den ut av kryssfiner, papp. Videre – det er opp til fantasien. Det er bedre å først tegne et utkast til det fremtidige håndverket på papir, og deretter forme de nødvendige detaljene – dette kan være blomster, sjøstein, skjell og andre detaljer.

Det er ikke vanskelig å forme skall hvis du bruker silikonformer. Du kan også forme dem selv. Bildet nedenfor viser noen eksempler på hvordan dette kan gjøres. Forresten, fra slike elementer kan du montere et vakkert armbånd eller nøkkelring..

DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - Fotoramme DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - Fotoramme DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - Fotoramme DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - Fotoramme DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - Fotoramme DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - Fotoramme DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - Fotoramme DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - Fotoramme DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - Fotoramme DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - Fotoramme DIY kaldt porselenhåndverk for nybegynnere - Fotoramme

Kaldt porselen flettet arbeid

Hvis du allerede har erfaring med å forme forskjellige håndverk fra kaldt porselen, foreslår vi at du starter med mer komplekse produkter og komposisjoner. Du kan lage dine egne hender til en fantastisk dekor for stuen, kjøkkenet eller et annet rom ved for eksempel å veve en pen kurv, som deretter kan fylles med en bukett eller falsk frukt. Så for arbeid trenger vi kaldt porselen malt i brun tone, en kniv, et lite stykke sterk tråd til håndtaket og en beholder som skal tjene til å danne rammen. Deretter gjør vi alt i rekkefølge:

1. Vi ruller ut porselenet og gjør det til en tynn (ikke mer enn 2 mm i diameter) stang, som vi deretter skjærer i biter av like lengde.

2. Vi limer segmentene til basen, presser og limer endene i midten av bunnen, klipper dem til samme lengde.

3. Rull ut en flat sirkel og lim bunnen av den fremtidige kurven, og klipp av de utstående fragmentene.

4. Når arbeidsstykket tørker, snu det, fjern basen og begynn å veve med den gjenværende rullestangen, som vist på bildet.

5. Når kurven er ferdig, kan du flette en grisehale separat og lime den som en kant, og også “dekke” den indre bunnen med en flat sirkel av materiale.

6. Ta en metalltråd og bøy den i form av et håndtak, pakk den inn med en tynn kald porselenspølse og fest den til kurven. Håndverket er klart!

På denne måten kan du veve forskjellige produkter: vaser, tallerkener og hele sett, som vil bli den virkelige stoltheten til eierne av huset og en utmerket gave..

DIY kald porselen flett DIY kald porselen flett DIY kald porselen flett DIY kald porselen flett DIY kald porselen flett DIY kald porselen flett DIY kald porselen flett DIY kald porselen flett DIY kald porselen flett DIY kald porselen flett DIY kald porselen flett

DIY kaldt porselen – fotoideer

Du kan finne ut mer om hva som kan lages av kaldt porselen fra et ytterligere utvalg av bilder. Det er mange vakre verk presentert her, hvorfra det er verdt å trekke de beste ideene for din egen kreativitet. Gledelig visning!

DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer DIY kaldt porselen - fotoideer

Previous Post
Ενσωματωμένες κουζίνες (65+ φωτογραφίες)
Next Post
To-etasjers hus (90 bilder): prosjekter og ideer
Instant Boost Ai