To-etasjers hus (90 bilder): prosjekter og ideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

To-etasjers hus (90 bilder): prosjekter og ideer

To-etasjers hus (90 bilder): prosjekter og ideer

Byggingen av et to-etasjes boligbygg er den mest hensiktsmessige løsningen. I hans favør er det faktum at du kan få et ganske stort brukbart område, mens du bruker en liten del av landet. Dette faktum ber ofte om bygging av to-etasjers bygninger i private sektorer i urbane områder, hvor det ikke er nok tomt til å bygge et luksuriøst en-etasjers herskapshus. I tillegg tillater ikke funksjonene i relieffet å akselerere til de majestetiske tre- eller fire-etasjers bygningene. I artikkelen vil vi snakke om hvilke prosjekter av moderne to-etasjers hus er, og vurdere fordelene deres..

Fordelene med to-etasjers hus

I tillegg til betydelige plassbesparelser, har to-etasjers hus mange andre fordeler. I motsetning til enetasjes bygninger, hvor en stor del er okkupert av korridorer, kan bygninger i to plan planlegges på en slik måte at man får maksimalt antall funksjonelle rom. Hvis huset ligger utenfor byen, åpnes en fantastisk utsikt over det omkringliggende rommet fra vinduene i andre etasje..

Fasadene til to-etasjers hus lar deg bruke flere arkitektoniske teknikker, kombinere etterbehandlingsmaterialer, som ser mye vakrere ut, og mangfoldet av takformer gir en betydelig smak.

Bygningen i to etasjer lar deg sonere rommet til en dag (stue, kjøkken i første etasje) og natt (soverom i andre etasje) soner.

Hus i to etasjer - Fordeler Hus i to etasjer - Fordeler

Bygningsmaterialer

Valg av materialer for bygging og kledning av huset er en nøkkelfaktor som bygningens levetid, estetiske skjønnhet, samt et behagelig opphold i det vil avhenge av. Oftest brukes materialer som brukes i konstruksjon:

Murstein, hvorfra et overraskende holdbart, sterkt hus vil vise seg, der et behagelig mikroklima hele tiden vil opprettholdes. Ulempen er en stor vekt, som krever et solid fundament, samt en relativt lang byggeperiode;

Keramikkblokker – lar deg bygge et pålitelig energieffektivt hjem, men det vil kreve ytterligere kledning;

Lett betong er det mest populære moderne materialet som praktisk talt ikke har noen ulemper. Huset bygges ganske raskt, har utmerket varmeisolasjon, men siden materialet absorberer fuktighet godt, er det nødvendig å bygge et grunnlag av høy kvalitet fra en monolit eller en betongplate;

Tre er et miljøvennlig, “pustende” materiale som sikrer konstant oksygensirkulasjon i rommet. Trehus har høye varmeisoleringsegenskaper og estetisk appell. Imidlertid er treet utsatt for værforhold, derfor vil det kreve periodisk behandling med spesielle midler;

Rammeteknologier, så vel som andre forskjellige kombinasjoner som, i tillegg til høye tekniske egenskaper, har et veldig vakkert utseende, for eksempel hus i hytte-stil, der tre og stein er perfekt kombinert.

Hus i to etasjer - Byggematerialer Hus i to etasjer - Byggematerialer

Ideer for utformingen av et to-etasjers hus

Moderne trender streber etter en kompetent rasjonell utforming av funksjonsrommet med et minimum antall gjennomgangsrom. Oftest gir oppsettet plassering av fellesarealer på første nivå, og private rom på det andre. For eksempel, nede kan du utstyre kjøkken, spisestue, stue, bad. Tilstedeværelsen av en terrasse ser veldig praktisk og vakker ut. Det kan være åpent eller lukket, men det gir uansett en utmerket mulighet til å komme nærmere naturen under lunsjtid, kveldssamlinger eller feiringer. Du kan også finne prosjekter der et rom eller et soverom for eldre familiemedlemmer som synes det er vanskelig å flytte til andre nivå, er plassert i første etasje..

Den øverste etasjen, som vi allerede har sagt, er et rom for private rom. Soverom og barnerom er plassert her. En god løsning ville være å organisere et ekstra bad, spesielt hvis familien er stor (oftest er den plassert i omtrent samme del av huset som i første etasje – det er mer praktisk å koble til kommunikasjon).

En god løsning ville være bygging av en kjeller, på hvis territorium du kan organisere en lagring eller bruke den til mer funksjonelle lokaler, for eksempel et treningsstudio, vaskeri, biljardrom, kjøkken. For å gjøre dette, selv på byggetrinnet, må du ta vare på å legge kommunikasjon.

Ideer for utformingen av et to-etasjers hus Ideer for utformingen av et to-etasjers hus Ideer for utformingen av et to-etasjers hus

Moderne prosjekter av to-etasjers hus

I dag er det et stort antall prosjekter for hus i to etasjer. Ved å velge et typisk prosjekt kan du delvis spare kostnader, og et individuelt gir deg mye flere muligheter til å bygge et hus som oppfyller alle kravene til en bestemt familie. Deretter vil vi vurdere de mest interessante alternativene for bygging av moderne, rasjonelle, komfortable boliger.

Hus i to etasjer med loft

Organiseringen av loftet er en utmerket løsning som lar deg få ytterligere kvadratmeter boareal i stedet for et skap under taket, som som regel over tid blir til et tilfluktssted for unødvendige husholdninger. I tillegg til det vakre eksteriøret gir gavltak med vinduer rettet mot himmelen mye plass til ulike designløsninger i interiøret. Etter å ha tatt vare på å legge all nødvendig kommunikasjon (elektriske ledninger, oppvarming, ventilasjon), kan du her utstyre et romslig omkledningsrom, et soverom eller et koselig barnerom. Ofte suppleres loftene med balkonger for å beundre omgivelsene fra en høyde..

Moderne prosjekter av to-etasjers hus-To-etasjes hus med loft Moderne prosjekter av to-etasjers hus-To-etasjes hus med loft

To-etasjes hus med flatt tak

Et flatt tak på et to-etasjers hus i vårt område finnes ikke ofte, selv om slike bygninger i vest er høyt verdsatt for sin vakre design og muligheten til å få ekstra plass. Slike bygninger ser flotte ut i minimalistiske retninger, loft, høyteknologiske stiler. På et flatt tak er det mulig å organisere et rekreasjonsområde ved å installere passende møbler, dekorere en hage, en idrettsplass eller til og med et svømmebasseng. Dette er et godt alternativ for bygninger med et lite nærområde..

Moderne hus i to etasjer-Hus i to etasjer med flatt tak Moderne hus i to etasjer-Hus i to etasjer med flatt tak

Dome i to etasjer

De originale sfæriske bygningene forbløffer med sin skjønnhet, uvanlige form og ergonomi. I de fleste tilfeller er de bygget med rammetoden, etterfulgt av etterbehandling med kryssfiner og fasademateriale. Slike strukturer er ganske romslige og praktiske, og den runde basen takler mye bedre naturkatastrofer (kraftig vind, jordskjelv) enn rektangulære strukturer. Kuppelhus kan også ha flere arkitektoniske elementer – balkonger, terrasser, garasjer – og forbløffe med sin ikke -standardiserte design. Det indre rommet er organisert etter de samme prinsippene som i vanlige bygninger, og møblene må gjøres på bestilling slik at de passer organisk inn i interiøret med avrundede vegger.

Moderne prosjekter av to-etasjers hus-Dome to-etasjers hus Moderne prosjekter av to-etasjers hus-Dome to-etasjers hus

Hus i to etasjer i hytte-stil

Hus i hytte-stil har et attraktivt og unikt utseende. Denne arkitekturretningen stammer langt fra Alpene med sitt harde klima, sterke vind og snødrev, noe som gjenspeiles direkte i de arkitektoniske egenskapene til bygningene. Et hus i hytte-stil har spesielle funksjoner, takket være at det er vanskelig å forveksle det med andre bygninger: et massivt skråtak med store avsatser, der det ofte er en balkong, panoramavinduer, et kraftig fundament. Slike hus har som regel en steinkjeller eller første etasje, hvor det bygges en trekonstruksjon. Interiøret bør også inneholde naturmaterialer: massive tremøbler, pelsbelegg, lærpolstring, etc..

Moderne hus i to etasjer-Hus i to etasjer i chaletstil Moderne hus i to etasjer-Hus i to etasjer i chaletstil

Hus i to etasjer med garasje

Garasjen er nesten en obligatorisk egenskap for forstadsliv, og det ville være mye mer rasjonelt å feste den til huset. Dette vil gi ekstra bevegelsesvennlighet; i tillegg blir det ofte satt opp et verksted her, så hvis du trenger verktøy for husarbeid, kan du enkelt ta det ved å gå inn i garasjerommet. Siden garasjen er ett nivå, kan taket også brukes, for eksempel en terrasse eller balkong.

Moderne prosjekter av to-etasjes hus-To-etasjes hus med garasje Moderne prosjekter av to-etasjes hus-To-etasjes hus med garasje

To-etasjes hus med panoramavinduer

En annen utmerket løsning for moderne bygninger. Store vinduer gjør det mulig å slippe inn mye naturlig lys inn i rommet, noe som er typisk for dagens interiørregler. Siden glass har lave varmeisoleringsegenskaper, er det nødvendig å ta vare på kjøp av trippelglassenheter, samt organisering av et varmesystem av høy kvalitet. Det er verdt å merke seg at hus med panoramavinduer er mer egnet for forstadsområder som ikke belastes av nabolaget med andre bygninger, ellers vil det være behov for å utstyre et høyt gjerde eller kjøpe dimensjonale gardiner.

Moderne prosjekter av to-etasjers hus-To-etasjes hus med panoramavinduer Moderne prosjekter av to-etasjers hus-To-etasjes hus med panoramavinduer

Duplex

Byggingen av et tofamiliehus – en duplex – har sine egne egenskaper. Her er hele rommet delt inn i to autonome territorier, som hver har sin egen kommunikasjon. Familier kan dele en stor garasjeplass for flere biler eller en stor gang. Inngangene er oftest separate. I et slikt hus kan fremmede par eller en stor familie fra flere generasjoner bo selvstendig..

Moderne prosjekter av to -etasjes hus - Duplex Moderne prosjekter av to -etasjes hus - Duplex

Hus i to etasjer med karnappvindu

Den opprinnelige konvekse delen av bygningen kan ikke etterlate noen likegyldige. Dette arkitektoniske elementet har blitt brukt i bygging av hus i århundrer siden det har en høy estetisk verdi. I det indre gir karnappvindussoner ekstra plass for å utstyre spisestue eller oppholdsrom. I to-etasjers hus er karnappvinduer som regel laget i en enkelt struktur i to etasjer, noe som gir et klassisk notat av storhet.

Moderne prosjekter av to-etasjes hus-To-etasjes hus med et karnappvindu Moderne prosjekter av to-etasjes hus-To-etasjes hus med et karnappvindu

To -etasjers hus – bilder og prosjekter

I vårt fotogalleri kan du bli kjent med et stort antall prosjekter av to-etasjes hus laget i forskjellige stiler. Bildene vil også vise bilder der hus har flere funksjonelle arkitektoniske former, deres plasseringsmetoder. Gledelig visning!

To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter To -etasjers hus - bilder og prosjekter

Previous Post
DIY κρύα πορσελάνη: 90 φωτογραφίες και ιδέες
Next Post
Filamentgardiner (65 bilder): typer og funksjoner, ideer