Loftstil i interiøret (80 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Loftstil i interiøret (80 bilder)

Loftstil i interiøret (80 bilder)

Opprinnelsen til denne stilretningen går tilbake til 40 -tallet, da en så uvanlig hjemmedesign kunne sees i USAs kreative bohemia. Åpne rør, verkstedånd, fabrikkinnredning og høye tak er hovedbegrepene i loftsstilen i interiøret. Bygningene til gamle fabrikker og lignende fabrikker ble omgjort til elite -leiligheter for møter mellom kunstnere, forfattere, musikere, designere.

Funksjoner i loftstil

Hver interiørdesign er en kombinasjon av spesifikke arkitektoniske og estetiske løsninger. Loft er en harmonisk tandem av gammelt og nytt. Det er også grunnleggende egenskaper som denne stilen lett kan gjenkjennes. Disse inkluderer følgende elementer:

1. Åpen plan. Fraværet av skillevegger, tunge gardiner og skjermer er 50% av suksessen med å dekorere bolig i loftstil.

2. Store vinduer. En overflod av lys og plass – grunnlaget for et loft.

3. Praktiske møbler. Det må fullt ut oppfylle sine funksjonelle krav, samt fremheve separate områder i rommet..

4. Tretrapper. Et slikt enkelt industrielt tillegg vil gi rommet en spesiell sjarm og komfort..

5. Antikk finish. Det kan være et slitt gulv, murvegger, metalldeler, bare rør. Ryddig uaktsomhet spiller en stor rolle i loftdesign.

6. Høye tak. Visuelt vil de gjøre rommet enda mer romslig og gratis..

7. Kreativ innredning. Svart -hvite tegninger, abstrakte mønstre, musikkplater, glassvaser, uvanlige potter vil passe perfekt inn i det store bildet.

8. Kule nyanser. De beste alternativene er grå, blå, hvit, brun.

9. Peiser. Dette er en annen rasjonell mulighet til å kreativt utfylle loftdesignet..

10. Kombinasjon av gamle og nye deler. For eksempel moderne teknologi og gamle speil, moderniserte malerier og en “bestemors” kurvstol.

Loft Style Interior Design - Funksjoner Loft Style Interior Design - Funksjoner Loft Style Interior Design - Funksjoner

Loft møbler

En av de viktigste fordelene med loftstilretningen er at du kan gi fantasien din frie tøyler. Selvfølgelig, med tanke på særegenhetene ved de riktige kombinasjonene. Til og med et gammelt trebord eller en unødvendig metallbøyle blir til urbane detaljer om et kreativt rom på få sekunder. Møbler i en så ekstraordinær design oppfyller både en funksjonell og estetisk rolle. Eksperter anbefaler ikke å stoppe valget ditt på én ting, men å kombinere det gamle med det nye. Antikke trehyller, eldre skap, salongbord i metall, sammen med moderne kromhyller (som kan fungere som et flott bakteppe for sonering av et stort rom) og myke ottomaner vil se perfekt ut. En trekkspill sofa er egnet for stuen, for soverommet – en klassisk seng med en uvanlig sengegavl, for kjøkkenet – en sofabok. Det er best å være oppmerksom på rektangulære møbler, så vel som håndlagde gjenstander. Ikke foretrekk for lyse nyanser, for ikke å forstyrre den rolige atmosfæren i rommet..

Interiørdesign i loftstil - Møbler Interiørdesign i loftstil - Møbler Interiørdesign i loftstil - Møbler

Tekstiler, dekor og belysning

Loftet er nøyaktig interiøret som beviser at “stil kan finnes i individuelle detaljer.” Glassfigurer, treskjæringer, svart-hvite fotografier, steinsuvenirer, håndlagde esker kan være en fantastisk og ekstraordinær innredning. Et mer minimalistisk, men ikke mindre interessant alternativ er landskapsmalerier og hengslede hyller med blomster..

Hvis du bestemmer deg for å velge tekstiler, bør du utelukkende være oppmerksom på lette rullgardiner, vektløse håndlagde gardiner, samt geometriske mønstre på sofaputer. Du kan velge sure farger (i tilfelle overdreven ensartethet av overflater og møbler).

Loftet er en slags opprørsk atmosfære. Belysning skal heller ikke være triviell, men original og variert. I tillegg til hovedlyskilden (lysekroner, lamper), vil monterte spotter under taket, punktlampe eller gulvlamper, samt metalllysestaker se bra ut.

Interiørdesign i loftstil - Tekstiler, dekor og belysning Interiørdesign i loftstil - Tekstiler, dekor og belysning Interiørdesign i loftstil - Tekstiler, dekor og belysning Interiørdesign i loftstil - Tekstiler, dekor og belysning

Etterbehandlinger og materialer

Å velge riktig gulv og veggbekledning for en loftstil er en krevende oppgave. Det er nødvendig å velge materialer i henhold til flere kriterier samtidig: høy kvalitet, harmonisk kombinasjon, funksjonalitet.

Gulv

De beste alternativene for gulvoverflaten for et loft er ubehandlede naturmaterialer (tre, stein), laminat eller imitert murstein. Disse typer finish vil understreke minimalisme, estetikk og bli høydepunktet i rommet..

Loft Style Interiørdesign - Gulvfinish Loft Style Interiørdesign - Gulvfinish Loft Style Interiørdesign - Gulvfinish

Vegger

I denne innvendige retningen er det tillatt å ikke dekorere vanlig murverk og pussede overflater. Du kan også dekorere veggene med vanlig maling (oftest er beige, grå, blå og kaffeskygger egnet), tapet med geometriske mønstre eller plastpaneler som etterligner murstein eller tre.

Interiørdesign i loftstil - Veggdekorasjon Interiørdesign i loftstil - Veggdekorasjon Interiørdesign i loftstil - Veggdekorasjon

Tak

En gipsfri overflate vil hjelpe til med å støtte loftsmotivene til kreativt kaos. Den kan stå fri fra dekorasjon, eller den kan males med emulsjonsmaling i nøytrale lyse nyanser..

Loft Style Interior Design - Ceiling Finish Loft Style Interior Design - Ceiling Finish Loft Style Interior Design - Ceiling Finish

Interiør i loftstil – foto

Denne stilen er allsidig for alle rom. Det vil skape maksimal komfort og ro på soverommet, legge ekstravaganse til stuen, fylle barnehagen med en opprørsk ånd og bringe glede til gangen.

Soveromdesign i loftstil

Den grunnleggende regelen for å lage en komfortabel seng i loftdesign er ikke å rote opp plassen med unødvendige detaljer. Rommet skal være romslig, fritt og lyst. En klassisk seng med hodegjerde av metall eller tre, hengende bokhyller, rammestrukturer og hovedhøydepunktet i form av peis, steinmosaikk eller fotogalleri på veggen (hvis rommet i rommet tillater det).

Soverom interiørdesign i loftstil - foto Soverom interiørdesign i loftstil - foto Soverom interiørdesign i loftstil - foto Soverom interiørdesign i loftstil - foto Soverom interiørdesign i loftstil - foto Soverom interiørdesign i loftstil - foto Soverom interiørdesign i loftstil - foto Soverom interiørdesign i loftstil - foto

Design i loftsstil

En viktig rolle er tildelt dette stedet i huset – å skape komfort ikke bare for eierne av huset, men også for gjestene. En stor stue i loftstil kan sone inn i to ønskede soner (for eksempel et kontor og et sittegruppe) ved hjelp av bokhyller eller myke lenestoler. Et lite rom bør suppleres med et spisebord i tre med ben i smijern, en gyngestol og antikk dekor på hengende hyller.

Loftstil stue interiørdesign - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto Loftstil stue interiørdesign - foto Loftstil stue interiørdesign - foto Loftstil stue interiørdesign - foto Loftstil stue interiørdesign - foto Interiørdesign i stue i loftsstil - foto

Kjøkken design i loftstil

En sovesofa, et lite metallbord, et veggpanel og hengende lamper over spisestuen vil være en flott løsning for et kjøkken i loftstil. Det viktigste er å huske om den harmoniske kombinasjonen av farger på møbler, dekorasjon og tekstiler. De kan ha samme nyanse, eller de kan stå i kontrast med hverandre..

Innredning i loftstil kjøkken - foto Kjøkkeninnredning i loftstil - foto Kjøkkeninnredning i loftstil - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Kjøkkeninnredning i loftstil - foto Kjøkkeninnredning i loftstil - foto Innredning i loftstil kjøkken - foto Kjøkkeninnredning i loftstil - foto Kjøkkeninnredning i loftstil - foto Kjøkkeninnredning i loftstil - foto

Barneromsdesign i loftstil

Loftet er flott for et kreativt barn / tenåring. En moderne palleseng vil harmonisere godt med en gammel tre staffeli, store puffer, veggimitasjon bjelker, samt dekor i form av plakater av musikalske grupper, tegninger og eksklusive håndlagde leker.

Interiørdesign av et barnerom i loftstil - foto Interiørdesign av et barnerom i loftstil - foto Interiørdesign av et barnerom i loftstil - foto Interiørdesign av et barnerom i loftstil - foto Interiørdesign av et barnerom i loftstil - foto Interiørdesign av et barnerom i loftstil - foto Interiørdesign av et barnerom i loftstil - foto Interiørdesign av et barnerom i loftstil - foto Interiørdesign av et barnerom i loftstil - foto

Loftsdesign i gangen

Dette rommet skal klare seg uten store møbler og innredning. Bedre å bruke trehyller, grove overflater og gamle speil. Så den generelle ekstraordinære atmosfæren vil bli supplert, men ikke overveldet..

Interiørdesign i loftstilstil - foto Interiørdesign i loftstilstil - foto Interiørdesign i loftstilstil - foto Interiørdesign i loftstilstil - foto Loftstil interiørdesign - foto Loftstil interiørdesign - foto Loftstil interiørdesign - foto Interiørdesign i loftstilstil - foto

Video: Loftstil i interiørdesign

Previous Post
Ενσωματωμένες κουζίνες (65+ φωτογραφίες)
Next Post
To-etasjers hus (90 bilder): prosjekter og ideer