70+ design ideer for hvitt soverom (bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

70+ design ideer for hvitt soverom (bilder)

70+ designideer for hvitt soverom (bilder)

Et snøhvitt soverom er utvilsomt en stilig og korrekt løsning som vil forvandle rommet ditt uten anerkjennelse og gi det en uforglemmelig sjarm og harmoni. Allsidigheten til hvitt gjør at den kan brukes til innredning i enhver stil, fra klassisk til loft. Hvordan nøyaktig å kvitte seg med hvite nyanser i ditt favoritt soverom – les videre.

Hvit farge og kombinasjoner med den

Hvit har alltid inntatt en viktig plass i symbolikken til forskjellige sivilisasjoner. For mange mennesker i verden var dens tolkning annerledes, men de fleste var enige om at det er fargen på det guddommelige prinsippet, hellighet, renhet og åndelig fornyelse..

Det er den lyseste av alle tonene i fargespekteret. Det kan virke som om han selv ikke har noen nyanser, men dette er ikke slik. Hvis du ser nøye ut, kan du se at selv med en liten flekk i en annen farge, vil den hvite endre seg merkbart. Så du kan få et betydelig antall mulige undertoner – både kaldt og varmt..

Pantone -systemet gleder seg med edle og vakre nyanser med vidunderlige navn: dansesky, vaniljeis, mystisk, marshmallow, sommerdusj – finn din egen smak!

På grunn av den hvite dominansen i interiøret, er det mulig å oppnå sin visuelle økning. Dette vil være spesielt nyttig for små soverom. Et så enkelt, men vanskelig trick vil bidra til å utvide absolutt alle rom..

Den edle tonen er utrolig harmonisk med mange andre nyanser, som igjen har gitt designverdenen hundrevis av forskjellige løsninger som bruker den. For enkelhets skyld kan variasjoner grupperes i tre hovedgrupper:

– Rolige, nøytrale kombinasjoner fungerer best på soverommet. På bakgrunn av delikate kombinasjoner vil materialer få spesiell klarhet og tekstur. Sørg for å bruke til dekorasjon;

– Kalkede farger vil bli positivt understreket av varme metaller: rosa og gult gull, kobber;

– Bruk interessante teksturer: myke, strikkede tekstiler, lyst tre, gjennomsiktige detaljer. Dette vil legge til kos og letthet, luftighet;

– Ikke glem planter – dekorative grønne områder, roser, tulipaner, vridende grener, kaktus. Delikate blomsterfarger og frodig grønt vil gjøre interiøret enda friskere;

– En lys sammensetning vil bli oppnådd fra en kombinasjon av grå + sitron + hvit, tyttebær + gråblå + kremaktig, vin + dyp blå + grønn.

Design av hvitt soverom - fargekombinasjoner Design av hvitt soverom - fargekombinasjoner

Interiørstiler

Hvit passer virkelig alle stiler, men for noen er det en uerstattelig farge. Hvilke? Les under.

Hvitt soverom i klassisk stil

Den tradisjonelle stilen har sine egne kanoner og ideer. Spesielt forutsetter det høye tak. Å skape en slik illusjon vil hjelpe en slik teknikk som å male vegger og tak i en enkelt nyanse. Dette vil skape en slags kuppeleffekt. Prøv å holde deg til proporsjon og symmetri. Legg graciøse, floride elementer til overflater og møbler.

Når det gjelder nyanser av hvitt selv, vil edle alternativer se harmoniske ut: ren snøhvit, kald perle, varm krem ​​eller myk, men elegant elfenbenstone.

Klassisk hvitt soverom - interiørdesign Klassisk hvitt soverom - interiørdesign Klassisk hvitt soverom - interiørdesign

Hvitt soverom i moderne stil

Det er lett å se at de fleste moderne interiører er lyse. Denne løsningen lar deg enkelt oppnå en følelse av friskhet og romslighet. Derfor kan du trygt bruke hvit som hovedfarge og legge til flere fargeaksenter. Moderne tema tolererer ikke plassens rot. Unngå overflødig innredning og innredning.

Hvitt soverom i moderne stil - Interiørdesign Hvitt soverom i moderne stil - Interiørdesign

Skandinavisk hvit soverom

Drømmere og opprørere vil sikkert elske det demokratiske nordeuropeiske designet. Den har innarbeidet hovedtrekkene i minimalisme, øko-stil, funksjonalisme og til og med loft og land.

Likevel, med en så sydd kombinasjon, kan du prøve å lage en lakonisk og enkel design. Stol på originale, praktiske møbler, kompetent planlegging, naturlige materialer og grunnleggende farger. Dermed kan du enkelt legemliggjøre et konseptuelt og ergonomisk design..

Hvitt skandinavisk soverom - interiørdesign Hvitt skandinavisk soverom - interiørdesign Hvitt skandinavisk soverom - interiørdesign

Hvitt soverom i nautisk stil

Å dekorere et soverom i et gratis og spektakulært nautisk tema er en enkel oppgave. Bruk snøhvit maling til veggdekorasjon. Det er best å velge sengetøy i et lignende fargevalg med en blå eller svart stripe. Optimalt etterbehandlingsmateriale for gulvet – parkett i mellomtoner eller annet i hvitt.

På toppen av sengen kan du plassere et tematisk bilde som viser havet, en seilbåt eller et skip, og på en bankett, nattbord, hylle – dekor i form av store skjell. Generelt streber du etter å velge ikke de mest fargerike og fengende smykkene, men subtile “hint” om temaet sjøreiser. Begrens deg til en hvit bakgrunn og to eller tre ekstra nyanser, blant hvilke det kan være asurblå toner.

Hvitt soverom i nautisk stil - Interiørdesign Hvitt soverom i nautisk stil - Interiørdesign

Etterbehandlinger og materialer

Dekorasjonen skaper grunnlaget for spillet av alle de viktigste interiørdetaljene. Prøv derfor å gjøre det riktig ved å bruke passende materialer..

Gulv

Hvis du vil ha mykt gulv, kan du ganske enkelt ikke klare deg uten tepper. De gir ikke bare hyggelige taktile opplevelser, men øker også varme- og lydisolasjon. Ulempen er at det kan samle seg støv i haugen. Men dette problemet kan enkelt elimineres med en vaskestøvsuger av høy kvalitet..

For dyreeiere er skadesikkert laminat egnet. Imidlertid er det et ganske kaldt materiale, så det brukes best i kombinasjon med et sengeteppe..

På det hvite soverommet ser middels og lett parkett vakkert ut. Avhengig av dine ønsker, velg massiv, blokk parkett eller parkett. Det er et naturlig belegg med hypoallergeniske egenskaper. Den holder godt på varmen og absorberer lyder. Treet vil vare minst 25 år, men det vil være redd for et fuktig miljø..

For rom i et varmt, fuktig klima eller kombinert med bad, plukk opp stein, keramiske fliser eller betong.

Design av hvitt soverom - gulvfinish Design av hvitt soverom - gulvfinish

Vegger

Avhengig av stilen på soverommet og dine smakpreferanser, velg en kledningsmetode:

1. Farging i hvitt. Det beste alternativet for vår sak. Produsert på et allerede forberedt grunnlag;

2. Dekorativt gips for betong kontrasterer vakkert med klassiske detaljer og utfyller murveggen;

3. Snøhvit murstein tapet og dekorative murverk vil passe inn i de fleste moderne stiler;

4. Tradisjonell design fremheves grasiøst av MDF -paneler;

5. Ikke -standard løsning – å dekorere aksentveggen med teksturert tre eller volumetriske gipspaneler.

Design av hvitt soverom - veggdekorasjoner Design av hvitt soverom - veggdekorasjoner Design av hvitt soverom - veggdekorasjoner

Tak

Hvis du har et lite soverom, prøv å ikke overvelde rommet med komplekse strukturer. Vær først og fremst oppmerksom på det blanke strekkloftet og hvit matt maling – sammen med veggene i samme fargedesign vil det bidra til å visuelt øke plassen.

Kaldgrå skala vil være “til ansiktet” dekorasjon under betongen. Treelementer i interiøret vil støtte bjelker og et lakonisk undertak med tremotiver.

Design av hvitt soverom - takfinish Design av hvitt soverom - takfinish Design av hvitt soverom - takfinish

Belysning på soverommet

Det er nødvendig å berøre spørsmålet om belysning, selv i forberedelsesarbeid og etterbehandling, siden strømledningen vil avhenge av plasseringen. Tenk nøye over designene, slik at du ikke trenger å ødelegge den snøhvite veggen din når finishen er klar.

Lyset i rommet trenger ikke gjøres for sterkt. Høyeffektlamper og kaldt lys vil påvirke den generelle atmosfæren negativt. Soverommet er først og fremst et sted å hvile og sove, så å være i det bør bidra til avslapning. Belysningen skal være diffus, varm og myk. Bruk spesielle lampeskjermer med forskjellige nyanser.

Spotbelysning eller lamper under strekkloft ser flott ut. Dette vil visuelt forstørre taket og skape et mykt og behagelig lys..

Å eksperimentere med skjulte design kan gi et snev av tilpasset til soverommet ditt. For eksempel kan du skjule lampene bak avsatser på veggene eller skjule dem under taket – på denne måten kan du oppnå effekten av å løfte taket fra veggene. Designere foreslår også ofte å plassere lamper med diffust lys direkte under sengen eller montert på podiet..

Lokal belysning har mange funksjoner. Det kan være lamper ved hodegjerde eller på siden av sengen, LED -strips rundt omkretsen, samt lys til arbeidsområdet..

Det antas at lyskilden på soverommet skal være i en høyde på 1,5 m fra gulvet, og derfor er gulvlamper veldig populære. Hvis du trenger en mer fleksibel armatur, er alternativet fleksible ben det beste alternativet. Det kan enkelt flyttes og ledes for å belyse et annet funksjonelt område, det er veldig praktisk hvis soverommet er beregnet for flere personer.

Hvis du ikke har nattbord, kan du bruke lamper som er montert på sengens hode. De gir nok belysning for å lese bøker og blader, og et stort utvalg av designløsninger lar deg velge noe du liker..

Design av hvitt soverom - belysning Design av hvitt soverom - belysning Design av hvitt soverom - belysning

Hvitt soverom design – foto

Hvite interiører slutter aldri å forbløffe med attraktivitet for all sin askese. Se enda flere friske, luftige og slanke soveromsdesigner i vårt utvalg av bilder. Gledelig visning!

Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto Interiørdesign av et hvitt soverom - foto

Video: Soverom i hvitt – Interiørideer

Previous Post
Σχεδιασμός μικρού διαμερίσματος (90 φωτογραφίες)
Next Post
Kjøkken med en øy: 70 fotoideer