Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του διαμερίσματος: 85 ιδέες φωτογραφιών
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του διαμερίσματος: 85 ιδέες φωτογραφιών

Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του διαμερίσματος: 85 ιδέες φωτογραφιών

Στο μοντέρνο σχεδιασμό σπιτιού, υπάρχει ένα ειδικό υλικό που δημιουργεί μια ανεξίτηλη εντύπωση και επίσης εκπλήσσει με τη δύναμη και τις ηχομονωτικές του ιδιότητες. Έτσι μπορείτε να περιγράψετε μπλοκ από γυαλί στο εσωτερικό ενός διαμερίσματος. Αστράφτουν υπέροχα, δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα και κάνουν εξαιρετική δουλειά με υπερβολικό θόρυβο. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για δημιουργικούς ανθρώπους που εκτιμούν την αισθητική και την ποιότητα..

Πλεονεκτήματα των υαλοπινάκων

Ο σχεδιασμός του γυάλινου μπλοκ φαίνεται αποκλειστικός και αρμονικός σε κάθε δωμάτιο. Αυτό το υλικό έχει κερδίσει τεράστια δημοτικότητα λόγω των αισθητικών του δεδομένων και των ακόλουθων χαρακτηριστικών:

1. Υψηλή αντοχή, η οποία εγγυάται ότι η διακόσμηση του χώρου με τη βοήθεια ενός γυάλινου μπλοκ θα εξυπηρετήσει για πολλά χρόνια.

2. Αξιόλογες ιδιότητες ανθεκτικές στην υγρασία. Επιβεβαίωση αυτού – τα αρχικά χωρίσματα από γυάλινα μπλοκ στο μπάνιο.

3. Ευκολία φροντίδας. Ένας απλός υγρός καθαρισμός και σκούπισμα με ειδική γυαλάδα θα είναι αρκετά..

4. Πιστή τιμή.

5. Καλή ηχομόνωση, η οποία είναι σε θέση να φιμώσει τους ήχους του εξοπλισμού κουζίνας, δυνατή μουσική ή θόρυβο νερού.

6. Τα γυάλινα μπλοκ είναι επίσης διάσημα για την ικανότητά τους να διατηρούν τη θερμότητα, κάνοντας το δωμάτιο ακόμα πιο άνετο..

7. Παρά την αντοχή τους, μεταδίδουν σχεδόν το 90% των ακτίνων του ήλιου. Επομένως, μην ανησυχείτε ότι ο χώρος θα φαίνεται σκοτεινός..

Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό - Οφέλη Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό - Οφέλη Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό - Οφέλη

Τοποθέτηση υαλοπινάκων

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι εγκατάστασης υαλοπινάκων: η χρήση πλαστικών ή ξύλινων πλαισίων και η τοποθέτηση του υλικού σε τσιμεντοκονία. Με τη βοήθεια της πρώτης επιλογής, μπορείτε να διπλώσετε τον τοίχο, όπως ένας κατασκευαστής, εισάγοντας γυάλινα μπλοκ σε όλα ή μόνο στα απαιτούμενα κελιά.

Όταν χρησιμοποιείτε τη δεύτερη μέθοδο στερέωσης, πρέπει να έχετε κατά νου ότι η ραφή θα αναπληρωθεί με ειδικό παράγοντα (βαφή), πράγμα που σημαίνει ότι τα κελιά πρέπει να είναι εντελώς άδεια. Μια τέτοια τοιχοποιία μοιάζει πολύ με τούβλο.

Πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι τα γυάλινα τεμάχια δεν απορροφούν υγρασία και ο τοίχος στεγνώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επομένως, η δομή πρέπει να τοποθετηθεί σταδιακά, 2-4 φορές την ημέρα και η ίδια η θέση σε λειτουργία στον τοίχο πρέπει να πραγματοποιηθεί το νωρίτερο μετά από 7-8 ημέρες..

Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό - Τοποθέτηση Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό - Τοποθέτηση Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό - Τοποθέτηση

Τύποι υαλοπινάκων

Οι ειδικοί τα χαρακτηρίζουν σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια: μέγεθος, παλέτα χρωμάτων, υφή, σχήμα, αντοχή γυαλιού, αντοχή στο στρες και οπτικά χαρακτηριστικά.

Διαστάσεις (επεξεργασία)

Σήμερα υπάρχει μεγάλος αριθμός υαλοπινάκων διαφορετικού ύψους και πλάτους. Τις περισσότερες φορές, μπορείτε να βρείτε μεγέθη από 190x190x80 mm. Μην γεμίζετε ένα μικρό δωμάτιο με πολύ μεγάλα χωρίσματα και γεμίζετε το χώρο μεγάλης κλίμακας με μικρά. Στην περίπτωση της διακόσμησης, πρέπει να τηρείται η οπτική αρμονία του δωματίου και του υλικού διακόσμησης..

Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό - Διαστάσεις

Παλέτα χρωμάτων

Ο αριθμός των αποχρώσεων αυξάνεται κάθε μέρα. Όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου μπορούν να βρεθούν στην πώληση. Οι πιο επιτυχημένες αποχρώσεις που ταιριάζουν απόλυτα σε σχεδόν οποιοδήποτε σχέδιο – λευκό, μπλε και διαφανές.

Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό - παλέτα χρωμάτων Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό - παλέτα χρωμάτων

Υφή επιφάνειας

Είναι αυτή η ιδιότητα που επηρεάζει τις ακτίνες φωτός που περνούν μέσα από το γυάλινο μπλοκ. Υπάρχουν τόσο δημοφιλείς επιλογές επιφάνειας: λεία, κυματοειδή, ματ, γυαλιστερά, διαφανή, με μοτίβο.

Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό - Υφή επιφάνειας

Μορφή

Τις περισσότερες φορές στην πώληση μπορείτε να βρείτε τέτοιες παραλλαγές στο σχήμα των υαλοπινάκων: τετράγωνο, ορθογώνιο, τριγωνικό, με στρογγυλεμένη άκρη, στρογγυλό, οβάλ, εξαγωνικό.

Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό - Σχήμα Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό - Σχήμα

Αντοχή γυαλιού

Μπορεί να κυμαίνεται από 5 έως 7 mm. Το πάχος του υλικού επηρεάζει επίσης το βάρος του, το οποίο είναι 2-5 κιλά..

Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό - Αντοχή γυαλιού

Αντοχή στα φορτία

Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να εξαρτάται από την επιθυμητή δομή του υαλοπίνακα στο εσωτερικό. Μπορεί να είναι είτε ένα αδιαπέραστο διαμέρισμα είτε μια λεπτή διακοσμητική δομή..

Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό - Αντοχή στο στρες Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό - Αντοχή στο στρες

Οπτικά χαρακτηριστικά

Οι οπτικές και αισθητικές ιδιότητες περιλαμβάνουν όχι μόνο το χρώμα και το σχήμα, αλλά και τον βαθμό μετάδοσης του φωτός, το σχήμα του γυαλιού και τη φύση του ρεύματος φωτός (μπορεί να είναι φωτεινό, κατευθυντικό ή διάχυτο).

Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό - Οπτικά χαρακτηριστικά

Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό διαφορετικών δωματίων – φωτογραφία

Παρά το γεγονός ότι τα γυάλινα τεμάχια εμφανίστηκαν στα σοβιετικά χρόνια, όταν η χρήση τους ήταν συχνή σε σχολεία, γυμναστήρια, λουτρά, τώρα οι σχεδιαστές από όλο τον κόσμο θεωρούν ότι αυτή η σειρά από γυάλινα τούβλα είναι μια πραγματική τάση, με την οποία μπορείτε να νικήσετε σχεδόν οποιαδήποτε γωνιά του διαμερίσματος.

Γυάλινα μπλοκ στο υπνοδωμάτιο

Αυτός ο χώρος στο σπίτι προορίζεται για χαλάρωση της ψυχής, του σώματος και των σκέψεων. Επομένως, τα γυάλινα τετράγωνα στο υπνοδωμάτιο είναι σε θέση να δημιουργήσουν μια καλή ατμόσφαιρα χαλάρωσης και έμπνευσης χάρη στα ζεστά χρώματα, τον ειδικό φωτισμό και το σωστό γεωμετρικό σχήμα. Επιπλέον, τα γυάλινα τεμάχια μπορούν να γίνουν στοιχείο χωρισμού σε δύο ζώνες ενός υπνοδωματίου μεγάλης κλίμακας (για παράδειγμα, χώρο καθιστικού και ανάγνωσης, χώρος ύπνου και γκαρνταρόμπα) ή μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που θα λάμψει και θα σκιάσει έναν φωτεινό τοίχο κάλυμμα..

Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του υπνοδωματίου - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του υπνοδωματίου - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του υπνοδωματίου - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του υπνοδωματίου - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του υπνοδωματίου - φωτογραφία

Γυάλινα μπλοκ στο σαλόνι

Σε αυτό το δωμάτιο, τα γυάλινα τετράγωνα μπορούν να γίνουν ένα πραγματικό έργο τέχνης που θα καταπλήξει τους επισκέπτες με την αστραφτερή ομορφιά του. Τα έγχρωμα ψηφιδωτά μπορούν να υποκαταστήσουν τα τζάμια των παραθύρων, τη διακόσμηση ενός από τους τοίχους, ένα εσωτερικό διαμέρισμα για μεγαλύτερη άνεση, καθώς και διακόσμηση επίπλων. Το πρωτότυπο στυλ του υλικού, η έντονη λάμψη και τα ευαίσθητα χρώματα θα μετατρέψουν το σαλόνι σε μια όαση για την ψυχή και ένα μέρος που οι επισκέπτες θα λατρέψουν όχι λιγότερο από τους ιδιοκτήτες του διαμερίσματος..

Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του σαλονιού - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του σαλονιού - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του σαλονιού - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του σαλονιού - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του σαλονιού - φωτογραφία

Γυάλινα μπλοκ στην κουζίνα

Η συνάφεια των γυάλινων μπλοκ είναι τόσο υψηλή που φαίνονται αρμονικά ακόμη και στην κουζίνα. Χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα συχνά με τη μορφή διαχωρισμού της τραπεζαρίας και της κουζίνας. Πάντα φαίνεται αισθητικά ευχάριστο και πρακτικό, επειδή οι ιδιότητες του υλικού περιλαμβάνουν υψηλή ηχομόνωση, η οποία είναι τόσο απαραίτητη στην κουζίνα, όπου ο θόρυβος δεν είναι τόσο σπάνιος. Στην περίπτωση της διακόσμησης της κουζίνας, η πιο δημοφιλής επιλογή είναι τα λεπτά διακοσμητικά πάνελ, τα οποία θα γίνουν το αποκορύφωμα του δωματίου..

Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό της κουζίνας - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό της κουζίνας - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό της κουζίνας - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό της κουζίνας - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό της κουζίνας - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό της κουζίνας - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό της κουζίνας - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό της κουζίνας - φωτογραφία

Γυάλινα μπλοκ στο μπάνιο

Ο σχεδιασμός του μπάνιου με αυθεντικά γυάλινα μπλοκ είναι μια εξαιρετική λύση για δημιουργικούς ανθρώπους που αντιλαμβάνονται το μπάνιο από την άποψη όχι μόνο της ορθολογικότητας, αλλά και της αισθητικής..

Ο τοίχος μπορεί να διακοσμηθεί με ένα πλήρες γυάλινο μπλοκ ή να χρησιμοποιηθούν ματ μονά ένθετα στοιχείων, τα οποία θα βοηθήσουν να γίνει οπτικά το δωμάτιο λίγο πιο ευρύχωρο και ελαφρύτερο, ειδικά στην περίπτωση της άμμου και του μπεζ αποχρώσεις, οι οποίες θα λάμψουν όμορφα Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας σημαντικός παράγοντας είναι ότι τα γυάλινα τεμάχια έχουν υψηλή αντοχή στην υγρασία, γεγονός που εγγυάται την αντοχή τους..

Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του μπάνιου - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του μπάνιου - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του μπάνιου - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του μπάνιου - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του μπάνιου - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του μπάνιου - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του μπάνιου - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του μπάνιου - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του μπάνιου - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του μπάνιου - φωτογραφία

Γυάλινα μπλοκ στο διάδρομο

Λίγοι άνθρωποι αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία στο διάδρομο, αλλά είναι αυτή που δημιουργεί την πρώτη εντύπωση του διαμερίσματος όταν μπαίνει στην κατοικία ή μετακινείται από δωμάτιο σε δωμάτιο. Ένας ψηλός τοίχος, αποτελούμενος από χρωματιστά γυάλινα μπλοκ, φαίνεται καλός στο διάδρομο. Μπορεί να γεμίσει εξ ολοκλήρου ή να αποτελείται από ολόκληρες και άδειες κόγχες, οι οποίες θα είναι μια εξαιρετική συσκευή για την αποθήκευση χαριτωμένων αναμνηστικών, κλειδιών, γλάστρες και άλλης διακόσμησης που θα διακοσμήσουν το χώρο..

Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του διαδρόμου - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του διαδρόμου - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του διαδρόμου - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του διαδρόμου - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του διαδρόμου - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του διαδρόμου - φωτογραφία Γυάλινα μπλοκ στο εσωτερικό του διαδρόμου - φωτογραφία

Previous Post
Σχεδιασμός σαλονιού σε στυλ μινιμαλισμού (80 φωτογραφίες)
Next Post
Bad med dusj (85 bilder): designideer
Adblock
detector