Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων (+95 φωτογραφίες)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων (+95 φωτογραφίες)

Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων (+95 φωτογραφίες)

Πρόσφατα, οι τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων είναι πολύ δημοφιλείς. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, επειδή τέτοιες δομές όχι μόνο αυξάνουν οπτικά το ύψος των δωματίων, αλλά σας επιτρέπουν επίσης να δημιουργήσετε ένα όμορφο σχέδιο. Μια μεγάλη ποικιλία υφών και χρωμάτων τεντωμένων καμβάδων, μαζί με την απλότητα της επεξεργασίας και της εγκατάστασης γυψοσανίδας, ανοίγει την ευκαιρία να ενσωματώσει οποιεσδήποτε ιδέες σχεδιασμού. Με τη βοήθεια αυτής της τεχνολογίας, μπορείτε να κάνετε τις οροφές άψογες σε σύντομο χρονικό διάστημα και να τις διατηρήσετε σε αυτή τη μορφή για μεγάλο χρονικό διάστημα..

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα οροφών δύο επιπέδων

Ο συνδυασμός ενός πλαισίου γυψοσανίδας και ενός τεντωμένου καμβά φαίνεται πολύ μοντέρνο, μοντέρνο και τακτοποιημένο, κρύβοντας τέλεια την ανομοιομορφία της βάσης, την καλωδίωση και άλλες επικοινωνίες, στις οποίες, εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση – απλώς ξεκλειδώστε προσωρινά την ταινία. Αυτή η επιλογή για το φινίρισμα της οροφής είναι μία από τις πιο πρακτικές: δεν θα εμφανιστούν ρωγμές σε αυτήν, ο γύψος δεν θα θρυμματιστεί και τίποτα δεν θα χρειαστεί να ξαναβαφτεί..

Το κύριο μειονέκτημα αυτών των δομών είναι το γεγονός ότι μειώνουν το πραγματικό ύψος της οροφής κατά τουλάχιστον 3-5 εκ. Ωστόσο, το πρόβλημα των χαμηλών δωματίων επιλύεται εύκολα χρησιμοποιώντας μια μεμβράνη καθρέφτη – ακόμη και σε μαύρο χρώμα, διπλασιάζει οπτικά το κάθετος χώρος και οι προεξέχουσες άκρες από γυψοσανίδες ενισχύουν το αποτέλεσμα.

Το δεύτερο μειονέκτημα των οροφών δύο επιπέδων είναι το υψηλό κόστος των υλικών σε σύγκριση με τη συμβατική βαφή. Πρόσθετο κόστος προκύπτει από την ανάγκη για υπηρεσίες εγκαταστάσεων. Ωστόσο, η ανθεκτικότητα και η ποιότητα ενός τέτοιου φινιρίσματος στις περισσότερες περιπτώσεις δικαιολογεί πλήρως την τιμή..

Σχεδιασμός τεντωμένων οροφών δύο επιπέδων

Φωτισμός τεντωμένης οροφής δύο επιπέδων

Από όλους τους τύπους οροφών, οι οροφές δύο επιπέδων ανοίγουν τις μεγαλύτερες προοπτικές για τους σχεδιαστές όσον αφορά τον φωτισμό. Πρώτον, η αναρτημένη δομή τους είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκρύψετε την καλωδίωση, ενώ αφήνετε ελεύθερη πρόσβαση για επισκευή ή αντικατάσταση τυχόν στοιχείων σε περίπτωση που χαλάσει κάτι. Δεύτερον, τόσο στην ταινία όσο και στο γυψοσανίδα, είναι πολύ εύκολο να κάνετε τρύπες για λαμπτήρες, από τις οποίες μπορεί να υπάρχουν όσες θέλετε. Τρίτον, η διαφορά στις υφές δίνει ένα ενδιαφέρον βάθος και περιλαμβάνει διαφορετικούς τύπους λαμπτήρων – μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση της οροφής σχεδόν σε μια στιγμή..

Λωρίδες LED επισημάνετε την περίμετρο των μορφών από μέσα, αναδεικνύοντας το σχήμα τους. Ένα παρόμοιο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με εύκαμπτους σωλήνες νέον, αν και εκπέμπουν πιο έντονη λάμψη και δεν είναι πολύ κατάλληλοι για οικιακή χρήση. Οι κορδέλες έρχονται σε διάφορα χρώματα και η κατανάλωση ενέργειας τους είναι συγκρίσιμη με τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Εάν στερεώσετε τη λωρίδα LED με τη μορφή ενός μοτίβου κάτω από μια μονόχρωμη ταινία τεντώματος, θα λάμψει μέσα σε μικρές κουκίδες..

Τεντωμένη οροφή δύο επιπέδων με οπίσθιο φωτισμό - λωρίδα LED Τεντωμένη οροφή δύο επιπέδων με οπίσθιο φωτισμό - σχέδιο LED

Προβολείς είναι τοποθετημένα τόσο σε πλαίσιο γυψοσανίδας όσο και σε καμβά pvc. Κατά κανόνα, βρίσκονται στην ίδια απόσταση μεταξύ τους, εκτελώντας μια βοηθητική λειτουργία για να ενισχύσουν τη φωτεινότητα της περιμέτρου..

Τεντωμένη οροφή δύο επιπέδων με οπίσθιο φωτισμό - προβολείς

Πολυέλαιος – το κεντρικό στοιχείο. Συνήθως είναι αυτή που είναι η πιο ισχυρή πηγή φωτός και η κύρια διακόσμηση της οροφής, και μερικές φορές το δωμάτιο στο σύνολό του. Αντικατοπτρίζεται στην ταινία καθρέφτη, ο κρυστάλλινος πολυέλαιος γίνεται διπλάσιος – αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη για να μην επιλέξετε ένα πολύ ογκώδες μοντέλο εάν το δωμάτιο είναι μικρό.

Τεντωμένη οροφή δύο επιπέδων με οπίσθιο φωτισμό - πολυέλαιος

Εναστρος ουρανός δημιουργείται σε ψευδοροφή με διάφορους τρόπους: μπορεί να είναι μια έτοιμη μεμβράνη με διαστημικό μοτίβο, πολλά μικροσκοπικά LED που βρίσκονται μέσα, λαμπερά νήματα οπτικών ινών, γεννήτρια φωτός αλογόνου ή απλώς προβολέας νυχτερινού φωτός (εγκατεστημένος στο πάτωμα ή στο κομοδίνο).

Σε αντίθεση με έναν συμπαγή καμβά, μια δομή δύο επιπέδων μπορεί να μοιάζει με παράθυρο οροφής ή φινιστρίνι διαπλανητικού πλοίου.

Τεντωμένη οροφή δύο επιπέδων με οπίσθιο φωτισμό - έναστρος ουρανός

Σχεδιασμός τεντωμένων οροφών δύο επιπέδων – φωτογραφία

Ο σχεδιασμός των οροφών μπορεί να διαφέρει ελαφρώς ανάλογα με τις εγκαταστάσεις όπου είναι εγκατεστημένες. Αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα σχεδιασμού φαίνονται λεπτομερώς στις φωτογραφίες που παρουσιάζονται στη συλλογή. Η επιλογή θα ενδιαφέρει τους σχεδιαστές, τους ειδικούς στον τομέα της ανακαίνισης, καθώς και όλους όσους θέλουν να δουν το σπίτι τους ζεστό και όμορφο..

Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην αίθουσα

Η επιθυμία για πολυτέλεια και πρωτοτυπία μπορεί να πραγματοποιηθεί με το μεγαλύτερο εύρος στο σαλόνι. Αυτό το δωμάτιο ταιριάζει καλύτερα για την ενσάρκωση τολμηρών, μεγαλοπρεπών λύσεων: πλούσια χρώματα, βαθιές αντιθέσεις, φιγούρες με ασυνήθιστη ανακούφιση. Επιπλέον, όσο μεγαλύτερη είναι η περιοχή, τόσο πιο ενδιαφέρον μπορεί να φαίνεται το ταβάνι. Αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι επιθυμητό να συμπληρώνει το υπόλοιπο εσωτερικό και να μην ανταγωνίζεται μαζί του..

Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην αίθουσα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην αίθουσα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην αίθουσα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην αίθουσα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην αίθουσα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην αίθουσα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην αίθουσα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην αίθουσα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην αίθουσα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην αίθουσα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην αίθουσα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην αίθουσα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην αίθουσα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην αίθουσα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην αίθουσα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην αίθουσα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην αίθουσα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην αίθουσα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην αίθουσα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην αίθουσα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην αίθουσα

Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην κουζίνα

Οι οροφές με κουκέτες είναι πιο συχνές σε κουζίνες ενιαίας διαρρύθμισης και ευρύχωρους χώρους. Τα μέρη από γυψοσανίδες είναι συχνά στερεωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να οπτικοποιούν τον χώρο, χωρίζοντας, για παράδειγμα, την περιοχή μαγειρέματος από την τραπεζαρία ή το σαλόνι, και η ταινία τεντώματος ηχεί στο χρώμα με τις προσόψεις των ακουστικών και των συσκευών. Σε μέτριες εκδόσεις, αυτό είναι, κατά κανόνα, ένα στενό πλαίσιο με καλό φωτισμό σημείου και ελαφρύ καμβά στο κέντρο..

Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην κουζίνα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην κουζίνα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην κουζίνα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην κουζίνα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην κουζίνα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην κουζίνα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην κουζίνα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην κουζίνα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην κουζίνα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην κουζίνα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην κουζίνα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην κουζίνα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην κουζίνα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην κουζίνα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην κουζίνα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην κουζίνα Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στην κουζίνα

Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο υπνοδωμάτιο

Όντας κυρίως ένα δωμάτιο για ύπνο και χαλάρωση, το υπνοδωμάτιο δεν είναι πολύ κατάλληλο για πειραματισμούς με λαμπερά χρώματα ή μεγάλες φιγούρες. Εδώ κυριαρχούν στρογγυλεμένες γραμμές, παστέλ χρώματα και απαλός φωτισμός..

Για την κρεβατοκάμαρα, η οροφή “έναστρος ουρανός” επιλέγεται συχνά και μπορεί να είναι όχι μόνο σε μαύρους ή σκούρους μπλε τόνους, αλλά και σε ανοιχτόχρωμους: γαλακτώδες λευκό, ροζ, γαλάζιο, καθώς και με λεπτή τρεμοπαίξεις μικρογραφίας διόδους αστεριών.

Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο υπνοδωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο υπνοδωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο υπνοδωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο υπνοδωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο υπνοδωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο υπνοδωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο υπνοδωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο υπνοδωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο υπνοδωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο υπνοδωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο υπνοδωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο υπνοδωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο υπνοδωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο υπνοδωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο υπνοδωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο υπνοδωμάτιο

Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο διάδρομο / το διάδρομο

Στα περισσότερα διαμερίσματα, ακόμη και στα μοντέρνα, οι διάδρομοι φαίνονται μάλλον βαρετοί, οπότε οι τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων μπορούν να γίνουν εκείνο που τους λείπει..

Ένας ελαφρύς καμβάς, στερεωμένος σε ένα στενό πλαίσιο γυψοσανίδας, θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ενός ανοιχτού παραθύρου με θέα τον ουρανό – μπλε με ανοιχτά σύννεφα ή λευκό, πλημμυρισμένο από το φως του ήλιου και αν χρησιμοποιήσετε μαύρο χρώμα που μοιάζει με καθρέφτη, θα αυξήσει το ύψος των τοίχων και δώστε στο εσωτερικό μια πινελιά μοντέρνου σικ.

Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο διάδρομο και το διάδρομο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο διάδρομο και το διάδρομο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο διάδρομο και το διάδρομο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο διάδρομο και το διάδρομο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο διάδρομο και το διάδρομο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο διάδρομο και το διάδρομο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο διάδρομο και το διάδρομο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο διάδρομο και το διάδρομο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο διάδρομο και το διάδρομο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο διάδρομο και το διάδρομο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο διάδρομο και το διάδρομο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο διάδρομο και το διάδρομο

Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο παιδικό δωμάτιο

Τα παιδιά λατρεύουν τα πάντα ασυνήθιστα και κάθε παιδί ονειρεύεται το δικό του δωμάτιο παραμυθιών. Η εικονιζόμενη οροφή δύο επιπέδων είναι μια υπέροχη ευκαιρία για διαφοροποίηση του εσωτερικού. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί σε τεντωμένους καμβάδες με εκτυπώσεις, έντονα ηλιόλουστα χρώματα και εφέ του έναστρου ουρανού..

Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο παιδικό δωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο παιδικό δωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο παιδικό δωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο παιδικό δωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο παιδικό δωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο παιδικό δωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο παιδικό δωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο παιδικό δωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο παιδικό δωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο παιδικό δωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο παιδικό δωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο παιδικό δωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο παιδικό δωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο παιδικό δωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο παιδικό δωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο παιδικό δωμάτιο Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων στο παιδικό δωμάτιο

Βίντεο: Εγκατάσταση τεντωμένης οροφής δύο επιπέδων

Previous Post
Μπάνιο σε στιλ σοφίτας (+65 φωτογραφίες)
Next Post
Tradescantia (100 bilder): typer og omsorg