Μπάνιο σε στιλ σοφίτας (+65 φωτογραφίες)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Μπάνιο σε στιλ σοφίτας (+65 φωτογραφίες)

Μπάνιο σε στιλ σοφίτας (+65 φωτογραφίες)

Το Loft είναι πνευματικό παιδί νέων και δημιουργικών ανθρώπων. Και αυτό εξηγεί πολλά, επειδή απαλλαγμένος από τις παραδοσιακές προκαταλήψεις, δεν περιορίζει τις δυνατότητες υλοποίησης ιδεών σχεδιασμού. Ο βιομηχανικός χώρος είναι ανοιχτός και ελαφρύς, κυριολεκτικά απαλλαγμένος από χωρίσματα και εντυπωσιάζει τη φαντασία με παράδοξες λύσεις και συνδυασμούς. Το μπάνιο δεν αποτελεί εξαίρεση!

Χαρακτηριστικά του στυλ σοφίτας στο εσωτερικό

Η ίδια η λέξη “πατάρι” μεταφράζεται ως: σοφίτα, περιστέρι, τελευταίο όροφο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αγγλική γλώσσα η έννοια έχει εδώ και καιρό εδραιωθεί ως χαρακτηρισμός στυλ στο εσωτερικό. Επιπλέον, αυτό μπορεί επίσης να ονομαστεί η ίδια η κατοικία, η οποία επισημοποιείται στους κανόνες αυτής της τάσης ή στην πραγματικότητα εξυπηρετεί τις ανάγκες παραγωγής..

Στη δεκαετία του ’40 του περασμένου αιώνα στη Νέα Υόρκη, τα προηγούμενα εργοστασιακά κτίρια νοικιάστηκαν για κατοικίες και γραφεία, εργαστήρια. Οι Bohemians ενδιαφέρθηκαν για αυτές τις πλατείες, οι οποίες προσελκύονταν από τις μεγάλες πλατείες με ψηλά ταβάνια και παράθυρα. Ως αποτέλεσμα, μέχρι τη δεκαετία του ’50, τέτοιοι χώροι ήταν στο αποκορύφωμα της δημοτικότητάς τους και πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες άρχισαν να οργανώνουν τις εκθέσεις τους εδώ. Ταν μια πραγματική διαμαρτυρία ενάντια στη φιλιστική ζωή και την καταπίεση νέων δημιουργικών προσεγγίσεων και εννοιών. Έτσι, η διαμόρφωσή του σε μια σειρά από στυλ σχεδιασμού, η σοφίτα οφείλεται στην απήχηση στους αριστοκρατικούς κύκλους της καλλιτεχνικής διανόησης της Νέας Υόρκης.

Σήμερα, αυτή η ιδέα σχεδιασμού συνεχίζει να βρίσκει ανταπόκριση στις αστικές τάσεις, όπου το πιο οικείο στοιχείο της καθημερινής ζωής μπορεί να μετατραπεί σε αντικείμενο τέχνης. Ο βιομηχανικός σχεδιασμός δημιουργεί χώρο για δημιουργικότητα, οπότε υπάρχει πάντα χώρος για άλλες στιλιστικές λύσεις σε ένα τέτοιο δωμάτιο. Είναι μποέμ στην αρχή του, έτσι οι γερασμένες και μη περιγραφόμενες λεπτομέρειες έρχονται σε αντίθεση υπέροχα με μοντέρνα μινιμαλιστικά αντικείμενα και στοιχεία αντίθεσης, δημιουργώντας έτσι μια μοναδική γοητεία..

Παρά τον εκλεκτικισμό της σκηνοθεσίας, το πατάρι έχει πολύ χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά:

– Τραχίες επιφάνειες. Σκυρόδεμα, ατημέλητος γύψος, πλινθοδομή, παλαιωμένα και ατημέλητα μέρη είναι αναπόσπαστα μέρη που υπονοούν τη βιομηχανική προέλευση.

– Μέγιστος χώρος. Αυτή η τάση προϋποθέτει την παρουσία ή τη δημιουργία του αποτελέσματος των υψηλών οροφών και του ελεύθερου και ανοιχτού σχεδιασμού.

– Αφθονία φωτός. Ο βιομηχανικός χώρος χαρακτηρίζεται από μεγάλα παράθυρα που επιτρέπουν την είσοδο άφθονου φυσικού φωτός. Για το μπάνιο, αυτό δεν είναι απολύτως σχετικό και επομένως ο φωτισμός πρέπει να αντισταθμιστεί από τεχνητές πηγές και αφθονία ανοιχτών χρωμάτων.

– Σκόπιμη αντίθεση. Τα έπιπλα και τα υδραυλικά μπορούν να είναι τόσο έντονα μοντέρνα όσο και με ένα άγγιγμα αρχαιότητας, αλλά ταυτόχρονα, είναι επιθυμητό και στις δύο περιπτώσεις αυτά τα αντικείμενα να ήταν πολικά σε σχέση με τη διακόσμηση. Για παράδειγμα, διακοσμήστε τους τοίχους και το δάπεδο με όμορφα, υψηλής ποιότητας και νέα υλικά και επιλέξτε έπιπλα και υδραυλικά σε μια κάπως “άθλια” εμφάνιση ή το αντίστροφο. Προτιμήστε τους ουδέτερους τόνους για τη συνολική ισορροπία.

Σχεδιασμός Μπάνιου Σοφίτας - Χαρακτηριστικά Σχεδιασμός Μπάνιου Σοφίτας - Χαρακτηριστικά

Χρωματικές λύσεις

Το πρωτότυπο εσωτερικό σε στιλ σοφίτας λαμβάνει ήρεμους, σταθερούς τόνους: αποχρώσεις του λευκού, του καφέ, του γκρι, του μεταλλικού και του μαύρου χρώματος. Ο ασκητισμός σε αυτό το θέμα φέρνει την κατεύθυνση πιο κοντά στον μινιμαλισμό και την υψηλή τεχνολογία.

Λευκό μπάνιο σε στυλ σοφίτας

Είναι κοινή γνώση ότι το λευκό μεγεθύνει οπτικά τα όρια του χώρου. Αυτή η ψευδαίσθηση είναι εξαιρετικά σημαντική για τυπικά διαμερίσματα, όπου ο σχεδιασμός του μπάνιου μπορεί να επηρεαστεί άσχημα από την έλλειψη χώρου..

Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτής της γκάμας θα προσελκύσει τους λάτρεις του μινιμαλιστικού σχεδιασμού. Οι αποχρώσεις ασυνήθιστα αρμονικά ταιριάζουν στο σύγχρονο βιομηχανικό πλαίσιο, φέρνοντας μια αίσθηση καθαρότητας, ευρυχωρίας και σοβαρότητας των μορφών στην ατμόσφαιρα. Οι λακωνικές τεχνικές θα αναδείξουν οποιαδήποτε επιφάνεια του μπάνιου σας.

Λευκό πατάρι μπάνιου - εσωτερική διακόσμηση Λευκό πατάρι μπάνιου - εσωτερική διακόσμηση

Μπεζ μπάνιο στη σοφίτα

Λεπτό και ζεστό μπεζ θα γεμίσει το χώρο με απαλή γοητεία. Θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την αρνητικότητα μετά από μια δύσκολη μέρα και να διαλύσετε την κούραση σε γαλακτώδεις, καρυδιούς, καφέ, βανίλιες ή κρέμες..

Ένα ζεστό μήνυμα θα απαλύνει την επιθετική επίδραση του σκυροδέματος και του τούβλου στο εσωτερικό. Αυτά τα διακριτικά χρώματα θα βρουν μια κοινή γλώσσα με σχεδόν οποιοδήποτε συνδυασμό χρωμάτων..

Μπεζ μπάνιο με σοφίτα - Διακόσμηση εσωτερικού χώρου Μπεζ μπάνιο με σοφίτα - Διακόσμηση εσωτερικού χώρου

Μπάνιο από τερακότα σε στιλ σοφίτας

Παραδόξως, οι τοίχοι από τούβλα αυτής της απόχρωσης του κόκκινου φαίνονται εξαιρετικά άνετοι. Το θέμα είναι ότι, πρώτα απ ‘όλα, η τερακότα είναι ένα ζεστό χρώμα, και ως εκ τούτου, μαζί με τον απαλό φωτισμό, είναι σε θέση να έχει μια ειρηνική επίδραση σε ένα άτομο..

Τα ίδια ζεστά μοτίβα ξύλου θα βοηθήσουν στη συμπλήρωση της τοιχοποιίας. Και μπορεί να δημιουργηθεί όμορφη αντίθεση με δροσερά γκρι, λευκά, μαύρα και μεταλλικές λεπτομέρειες..

Μπάνιο Loft Terracotta - Εσωτερική διακόσμηση Μπάνιο Loft Terracotta - Εσωτερική διακόσμηση

Γκρι μπάνιο σε στιλ σοφίτας

Αυτή είναι η ίδια η περίπτωση που δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι το γκρι θα προσθέσει πολύ ζοφερό και θαμπό στην ατμόσφαιρα. Το αυστηρό χρώμα του σκυροδέματος και της πέτρας για διακόσμηση, υδραυλικά, έπιπλα ή είδη διακόσμησης ταιριάζει καλύτερα εδώ..

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γαλβανισμένο φύλλο για τον τοίχο ή να εγκαταστήσετε χαλύβδινο νεροχύτη. Το γκρι καθρέφτη θα αντανακλά το φως και θα επεκτείνει οπτικά το δωμάτιο.

Μπάνιο γκρι σοφίτας - εσωτερική διακόσμηση Μπάνιο γκρι σοφίτας - εσωτερική διακόσμηση

Καφέ μπάνιο σε στιλ σοφίτας

Συχνά, οι καφέ αποχρώσεις παρουσιάζονται σε έργα σοφίτας ως υλικά ξύλου. Τόσο σε μεγάλες ποσότητες όσο και με ελάχιστη παρουσία, τέτοιες λεπτομέρειες μπορούν να αλλάξουν εντελώς την αντίληψη του μπάνιου..

Η παρουσία ξύλου καθιστά δυνατή την εκτόνωση του βιομηχανικού περιβάλλοντος, προσθέτοντας ευχάριστες φυσικές νότες σε αυτό. Το καφέ μπορεί να σκιάσει με λευκό σε όλες τις εκδηλώσεις του, το οποίο αναμφίβολα θα φέρει γραφική και λεπτή εκφραστικότητα στο εσωτερικό..

Μπάνιο καφέ σοφίτας - εσωτερική διακόσμηση Μπάνιο Brown Loft - Εσωτερική διακόσμηση

Διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας

Η επισκευή τοίχων, δαπέδων και οροφών σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα θεμέλιο πάνω στο οποίο θα χτίσετε την επόμενη σχεδιαστική κατασκευή. Προκειμένου αυτό το ίδρυμα να γίνει ένας αξιόπιστος σύμμαχος, η επιλογή των υλικών για τη δημιουργία του θα πρέπει να προσεγγιστεί με κάθε ευσυνειδησία..

Πάτωμα

Στην κλασική έκδοση, όταν διακοσμείτε το εσωτερικό του μπάνιου, τα laminate και οι σανίδες δαπέδου χρησιμοποιούνται ως δάπεδο. Ωστόσο, δεδομένου ότι εξετάζουμε ένα δωμάτιο με σημαντική έκθεση στην υγρασία, είναι συνετό να εξετάσουμε άλλα υλικά:

– Τα κεραμικά από πορσελάνη χαρακτηρίζονται από εξαιρετικά χαμηλή απορρόφηση υγρασίας, αντοχή σε χημικά, πτώσεις θερμοκρασίας, καθώς και αντιολισθητική επίστρωση.

– Οι ιδιότητες των κεραμικών πλακιδίων διαφέρουν ελάχιστα από εκείνες της πορσελάνινης πέτρας. Είναι λιγότερο ανθεκτικό στην υγρασία, αλλά μεταξύ άλλων υλικών έχει πολύ καλό δείκτη σε αυτό το θέμα. Υπάρχει επίσης μια επιλογή αντιολισθητικών εκδόσεων. Αλλά ταυτόχρονα, η τιμή του παραμένει αρκετά δημοκρατική. Όποια από αυτές τις ποικιλίες δεν θα σταματήσετε, προτιμήστε την γκρι, μαύρη ή λευκή εκτέλεση.

– Μια εναλλακτική λύση στα πλακάκια μπορεί να γίνει από σκυρόδεμα. Το απλό οικοδομικό υλικό μπορεί να είναι ποιητικό και όμορφο, απλά πρέπει να το νικήσετε σωστά.

– Το μάρμαρο είναι μια ακριβή αλλά απίστευτα αποτελεσματική επιλογή. Έχει επίσης το δικαίωμα να υπάρχει σε μορφή σοφίτας-έργου λόγω του συνδυασμού χρωμάτων και της ψυχρής, «ωμής» εικόνας..

Σχεδιασμός Μπάνιου Σοφίτας - Φινίρισμα δαπέδου Σχεδιασμός Μπάνιου Σοφίτας - Φινίρισμα δαπέδου

Τείχη

Το Brickwork είναι η επαγγελματική κάρτα της κατεύθυνσης. Εάν δεν είναι δυνατόν να διακοσμήσετε τον τοίχο με πραγματικό τούβλο, χρησιμοποιήστε απομίμηση με τη μορφή γύψου ή πλακιδίων. Όπως και στην περίπτωση του δαπέδου, η συγκεκριμένη έκδοση ταιριάζει οργανικά στο συνολικό σχεδιασμό.

Επίσης, κατά το φινίρισμα, οι ακόλουθες θέσεις είναι πολύ κατάλληλες και δημοφιλείς: κεραμίδια από πορσελάνη, κεραμικά πλακίδια, πέτρινα πλακάκια, μωσαϊκά, τσιμεντοπλακάκια.

Σχεδιασμός Μπάνιου Σοφίτας - Διακόσμηση Τοίχου Σχεδιασμός Μπάνιου Σοφίτας - Διακόσμηση Τοίχου Σχεδιασμός Μπάνιου Σοφίτας - Διακόσμηση Τοίχου

Οροφή

Για μπάνιο σε στιλ σοφίτας, η καλύτερη λύση είναι μια λευκή οροφή, η οποία δημιουργεί το αποτέλεσμα ενός ευρύχωρου δωματίου. Η σκόπιμη ημιτελής μπορεί να δοθεί με την εγκατάσταση ξύλινων δοκών. Αυτό θα δημιουργήσει έναν ευχάριστο χώρο σοφίτας..

Κάποιοι τολμούν να διακοσμήσουν το ταβάνι με ξύλο. Αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σχετικά με την πρακτικότητα αυτής της προσέγγισης. Πράγματι, σε αυτή την περίπτωση, το συστατικό του ξύλου πρέπει να αντιμετωπίζεται με ειδικούς εμποτισμούς, οι οποίοι αποτρέπουν τις καταστροφικές επιπτώσεις ενός υγρού περιβάλλοντος..

Σχεδιασμός Μπάνιου Σοφίτας - Φινίρισμα Οροφής Σχεδιασμός Μπάνιου Σοφίτας - Φινίρισμα Οροφής

Υδραυλικά

Τα προϊόντα μπάνιου πρέπει να είναι απλά και περιεκτικά. Προτιμώνται ορθογώνια και συνεπή σχήματα. Κατάλληλος σχεδιασμός σε γκρι, μαύρη έκδοση.

Ταυτόχρονα, το πατάρι ανοίγει χώρο για δημιουργική αναζήτηση, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νεροχύτες με βάθρο, με τη μορφή λεκάνης, επιτραπέζιου, εναέριου, κρεμασμένου, παραλλαγής κονσόλας από πέτρα ποταμού και ακόμη και από ένα μεγάλο μεταλλικό μπολ σαλάτας.

Ο χώρος ντους είναι οργανικός σε ανοιχτό σχεδιασμό, χωρίς δίσκο και κουρτίνες. Τοποθετήστε το μίξερ στον τοίχο ή στην οροφή. Στην περίπτωση μπανιέρας, τόσο μια ενσωματωμένη όσο και μια ελεύθερη δεξαμενή χωρίς πόδια θα κάνουν. Το δοχείο μπορεί να τοποθετηθεί σε βότσαλα, αυτή η προσέγγιση είναι αρκετά πρωτότυπη, αλλά όχι πάντα εφικτή σε μια μικρή περιοχή.

Σχεδιασμός μπάνιου σε στιλ σοφίτας - Υδραυλικά

Έπιπλα μπάνιου σε στιλ σοφίτας

Σοβαρότητα γεωμετρίας και καθαρές γραμμές – αυτά τα χαρακτηριστικά αντιστοιχούν σε μινιμαλιστικά έπιπλα. Εάν θέλετε να προσθέσετε στοιχεία μοντέρνου στυλ, σταματήστε σε αυτά τα στοιχεία. Από την άλλη πλευρά, τα παλιά, άθλια έπιπλα φαίνονται επίσης απίστευτα οργανικά και ενδιαφέροντα..

Η παλέτα χρωμάτων πρέπει να είναι διακριτική και διακριτική. Παρόλο που ορισμένες λεπτομέρειες μπορεί να αποκλίνουν κάπως από αυτήν την έννοια και να ξεχωρίζουν με φωτεινές προφορές και ακόμη και εκτέλεση στις πιο εξελιγμένες ή περίπλοκες διαμορφώσεις, αναφερόμενες στη μποέμικη προέλευση του στυλ.

Σχεδιασμός λουτρών στυλ σοφίτας - έπιπλα Σχεδιασμός λουτρών στυλ σοφίτας - έπιπλα

Διακόσμηση και φωτισμός

Φοβερές αφίσες, εκθέσεις φωτογραφιών, κρεμαστά ράφια με διακοσμητικά αντικείμενα διακοσμούν τέλεια τους τοίχους. Οι σύγχρονοι αφηρημένοι πίνακες μπορούν επίσης να τοποθετηθούν εδώ. Για χρώμα, προσθέστε διακοσμητικά μπουκάλια και βάζα με μια συλλογή από καρφιά, παξιμάδια, κουμπιά, χρωματιστές κλωστές, φελλούς ή μπαστούνια μπαμπού στις προεξοχές. Τοποθετήστε ένα ή περισσότερα μονόχρωμα βάζα στο πάτωμα, τα έπιπλα ή τα ράφια.

Οι πιο δημιουργικοί θα εκτιμήσουν λαμαρίνες με πινακίδες, πινακίδες, μεταλλικούς κάδους ως γλάστρες για φυτά εσωτερικού χώρου. Με την ευκαιρία, μικρά και μεγάλα πράσινα φυτά, τα λουλούδια θα προσθέσουν ελαφρότητα στη συνολική ατμόσφαιρα. Μπορούν να τοποθετηθούν στα ίδια βάζα, διακοσμητικά ποτήρια και μικροσκοπικά βάζα. Τα ψάθινα καλάθια και τα υφάσματα με υφή όπως οι πετσέτες και τα χνουδωτά χαλιά θα σας βοηθήσουν να φέρετε λίγο άνεση και να απαλύνουν το βιομηχανικό περιβάλλον..

Για φωτισμό μπάνιου σε στιλ σοφίτας, επιλέξτε μεταλλικά εξαρτήματα βιομηχανικού στυλ που είναι στερεωμένα στον τοίχο ή απλά πέφτουν από το σύρμα. Τα προσαρμοσμένα πλαστά vintage φωτιστικά θα είναι επίσης χρήσιμα. Για να προσομοιώσετε το φως της ημέρας, κατασκευάστε μια δομή λωρίδας LED.

Σχεδιασμός Μπάνιου Σοφίτας - Διακόσμηση & Φωτισμός

Μικρό μπάνιο σε στιλ σοφίτας

Τα μικρά δωμάτια είναι ένα κοινό πρόβλημα στα διαμερίσματα στην πρώην Σοβιετική Ένωση. Perhapsσως το πιο επηρεασμένο από αυτό είναι το μπάνιο..

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να συνδυάσετε ένα μπάνιο με μια τουαλέτα, ώστε να έχετε πραγματικά επιπλέον μέτρα. Επιπλέον, φροντίστε να τελειώσετε με ανοιχτό γκρι, λευκό ή μπεζ χρώμα. Οι ευθείες γραμμές επίπλων και υδραυλικών εγκαταστάσεων συμβάλλουν επίσης στη σωστή οργάνωση του χώρου και οπτικά δεν επιβαρύνουν την κατάσταση. Τοποθετήστε το μπάνιο κοντά στον τοίχο και κάντε το ντους ανοιχτό ή σε μια θέση.

Μικρό μπάνιο σε στιλ σοφίτας - Εσωτερική διακόσμηση Μικρό μπάνιο σε στυλ σοφίτας - Εσωτερική διακόσμηση Μικρό μπάνιο σε στυλ σοφίτας - Εσωτερική διακόσμηση

Σχεδιασμός μπάνιου σε στιλ σοφίτας – φωτογραφία

Ελπίζουμε ότι το άρθρο μας σας έδωσε πολλές ιδέες για τη διακόσμηση ενός μπάνιου σε στιλ σοφίτας. Επιπλέον, φέρνουμε στην προσοχή σας μια συλλογή φωτογραφιών που θα εμπνεύσει περαιτέρω νέα δημιουργικά επιτεύγματα.!

Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία Εσωτερική διακόσμηση μπάνιου σε στιλ σοφίτας - φωτογραφία

Βίντεο: Μπάνιο με στυλ σοφίτας – Ιδέες εσωτερικού χώρου

Previous Post
Γυάλινη ταπετσαρία στο εσωτερικό του διαμερίσματος
Next Post
Stue i klassisk stil (+68 bilder)