Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα (+65 φωτογραφίες)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα (+65 φωτογραφίες)

Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα (+65 φωτογραφίες)

Όταν σχεδιάζετε την ανακαίνιση οποιουδήποτε δωματίου, δίνεται προσοχή στη διακόσμηση των τοίχων – άλλωστε, λειτουργούν ως ένα είδος καμβά στον οποίο στη συνέχεια “σχεδιάζεται” η όλη κατάσταση. Η σωστή επιλογή υλικών φινιρίσματος είναι το κλειδί για τη δημιουργία ενός όμορφου, κομψού εσωτερικού χώρου που θα ευχαριστήσει τους ιδιοκτήτες για περισσότερο από ένα χρόνο. Η κουζίνα έχει τις δικές της απαιτήσεις για επενδύσεις τοίχων. Εκτός από τους αισθητικούς δείκτες, η αντοχή στην υγρασία του φινιρίσματος παίζει σημαντικό ρόλο εδώ, η ικανότητά του να αντέχει τη βρωμιά και τον επακόλουθο καθαρισμό. Μια εξαιρετική επιλογή είναι η ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα, η οποία όχι μόνο ταιριάζει με τις συνθήκες του δωματίου, αλλά είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για τη δημιουργία ενός πρωτότυπου σχεδίου..

Οφέλη από ταπετσαρία που πλένεται

Κάποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι η ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα είναι λείψανο του παρελθόντος. Πράγματι, υπήρχαν ως υλικό φινιρίσματος για πολλά χρόνια, αλλά οι τεχνολογίες παραγωγής δεν μένουν ακίνητες, λόγω των οποίων η γκάμα αυτών των προϊόντων διευρύνεται συνεχώς: εμφανίζονται πιο ανθεκτικά υλικά, υπερ-ανθεκτικές επιφάνειες και, φυσικά, ο σχεδιασμός βελτιώνεται Σήμερα, οι ταπετσαρίες που πλένονται έχουν πολλά θετικά χαρακτηριστικά που τονίζουν τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματά τους έναντι άλλων τύπων φινιρίσματος, και συγκεκριμένα:

– Δυνατότητα δημιουργίας ζεστής ατμόσφαιρας στο σπίτι.

– Ανθεκτικότητα με σωστή χρήση.

– Τεράστια επιλογή χρώματος, υφής, καλλιτεχνικών λύσεων, καθιστώντας δυνατή την εφαρμογή τους σε οποιοδήποτε στυλ σχεδιασμού, πραγματοποίηση ζωνών, αλλαγή οπτικά των διαστάσεων του χώρου.

– Είναι πολύ πιο εύκολο να διακοσμήσετε την κουζίνα με ταπετσαρία που πλένεται από άλλα υλικά, για παράδειγμα, κεραμικά πλακίδια.

– Εύκολος καθαρισμός – αρκεί να σκουπίζετε την επιφάνεια κατά διαστήματα με ένα υγρό σφουγγάρι.

– Η ευκολία κόλλησης και αποσυναρμολόγησης της επίστρωσης καθιστά εύκολη την αντικατάστασή της επιλέγοντας καμβά διαφορετικού χρώματος ή υφής.

Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της ταπετσαρίας κουζίνας που πλένεται είναι η δημοκρατική της τιμή. Σε μια τεράστια ποικιλία, μπορείτε να επιλέξετε ακριβούς αριστουργηματικούς καμβάδες ή φθηνότερα μοντέλα, αλλά όχι λιγότερο ελκυστικές αισθητικές ιδιότητες..

Ταπετσαρία κουζίνας που πλένεται - Οφέλη Ταπετσαρία κουζίνας που πλένεται - Οφέλη

Τύποι ταπετσαριών που πλένονται για την κουζίνα

Μιλώντας για τις ποικιλίες ταπετσαριών που πλένονται, μπορούν να διακριθούν δύο κύριοι παράγοντες βάσει των οποίων πραγματοποιείται η ταξινόμηση – το βασικό υλικό και η αντοχή στην υγρασία.

Με υλικό κατασκευής

Στην επιλογή της ταπετσαρίας που πλένεται, σημαντικό ρόλο παίζει το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται – η τιμή της επίστρωσης εξαρτάται συχνότερα από αυτό. Στην αγορά, μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία παραλλαγών: από απλές ταπετσαρίες από χαρτί έως υπερσύγχρονες μεταλλιζέ ή υγρές ταπετσαρίες. Για να διευκολύνετε την επιλογή υπέρ ορισμένων έργων ζωγραφικής, λάβετε υπόψη τα χαρακτηριστικά του καθενός από αυτά:

1. Ταπετσαρία από χαρτί. Η πιο απλή και φθηνή επιλογή, αλλά ταυτόχρονα, η πιο βραχύβια. Τέτοιες ταπετσαρίες μπορούν να κολληθούν στην κουζίνα μόνο προσωρινά, αφού σίγουρα δεν θα έχουν χρόνο να καούν ή να βαρεθούν πριν γίνουν άχρηστες. Μπορούν να διακοσμήσουν μεμονωμένα τμήματα των τοίχων που βρίσκονται μακριά από την περιοχή εργασίας της κουζίνας.

2. Ταπετσαρία βινυλίου. Οι καμβάδες με βάση το βινύλιο είναι γνωστοί εδώ και πολύ καιρό και δεν χάνουν τη δημοτικότητά τους. Στην παραγωγή, παρουσιάζονται σε διάφορους τύπους: αφρισμένα, επίπεδα και μη υφασμένα. Οι δύο πρώτοι τύποι έχουν μια περίεργη ανακούφιση, η οποία μπορεί να περιπλέξει σημαντικά τον καθαρισμό και ο τρίτος είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Η ταπετσαρία καθαρίζεται εύκολα, έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για την κουζίνα, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες του μικροκλίματός της.

3. Ακρυλική ταπετσαρία. Όχι πολύ καιρό πριν εμφανίστηκε στην αγορά, οι ακρυλικές ταπετσαρίες που πλένονται δεν υστερούν σε ταπετσαρίες βινυλίου σε δημοτικότητα, αν και έχουν μικρότερο πάχος υφασμάτων και πλένονται κάπως χειρότερα. Ορισμένοι κατασκευαστές ονομάζουν ένα από τα πλεονεκτήματα του ακρυλικού την ικανότητά του να “αναπνέει”, η οποία ομαλοποιεί την ατμόσφαιρα στο δωμάτιο, ωστόσο, για μια κουζίνα όπου υπάρχει αρκετός εξαερισμός, αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι πάντα προτεραιότητα..

4. Γυάλινες ίνες. Αυτός ο τύπος φινιρίσματος μπορεί πραγματικά να ονομαστεί φιλικός προς το περιβάλλον και από άποψη ποιότητας και πρακτικών δεικτών, είναι πολύ καλύτεροι από τους προηγούμενους τύπους ταπετσαρίας. Το υλικό από υαλοβάμβακα δεν καίγεται κατά τη διάρκεια μιας πυρκαγιάς και πλένεται καλά, αλλά δεν είναι επίσης φθηνό..

5. Μεταλλική ταπετσαρία. Οι καμβάδες που περιέχουν μέταλλο έχουν μια πραγματικά εκπληκτική, κομψή, πιασάρικη εμφάνιση. Είναι σε θέση να υπηρετούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν χάνουν την αισθητική τους υπεροχή. Το υλικό του προσώπου αποτελείται από φύλλο αλουμινίου και καθαρίζεται εύκολα.

6. Υγρή ταπετσαρία. Ένας εντελώς νέος τύπος υλικού φινιρίσματος, ο οποίος είναι δύσκολο να ονομαστεί ταπετσαρία, ωστόσο, λόγω του γεγονότος ότι η σύνθεση περιέχει κυτταρίνη, ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Στην πραγματικότητα, είναι ένα μίγμα ελεύθερης ροής που αραιώνεται με νερό και εφαρμόζεται στους τοίχους. Το πλεονέκτημα της υγρής ταπετσαρίας είναι η δυνατότητα να προσθέσετε διάφορα πρόσθετα (ψίχουλα, χάντρες κ.λπ.) στο αρχικό υλικό, τα οποία αλλάζουν ριζικά την εμφάνιση του φινιρίσματος. Η ταπετσαρία είναι σαν μια λύση στόκου, οπότε η τελική επένδυση θα είναι μια όμορφη λεία επιφάνεια που δεν έχει ραφές ή αρμούς. Κατά την αγορά, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι δεν είναι όλες οι υγρές ταπετσαρίες ανθεκτικές στην υγρασία, μερικές από αυτές φοβούνται εντελώς την υγρασία.

Τύποι ταπετσαριών που πλένονται για την κουζίνα - Ανά υλικό κατασκευής Τύποι ταπετσαριών που πλένονται για την κουζίνα - Ανά υλικό κατασκευής Τύποι ταπετσαριών που πλένονται για την κουζίνα - Ανά υλικό κατασκευής

Ανάλογα με το επίπεδο αντοχής στην υγρασία και την εξουθένωση

Ο δείκτης αντοχής στην υγρασία για ταπετσαρία κουζίνας που πλένεται είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό, καθώς αυτό το υλικό φινιρίσματος όχι μόνο θα πρέπει να αντέξει όλα τα χαρακτηριστικά του μικροκλίματος του δωματίου, αλλά και συχνό υγρό καθάρισμα. Για να μάθετε πόσο ανθεκτική είναι η ταπετσαρία σε συνθήκες υψηλής υγρασίας, πρέπει να δώσετε προσοχή στις σημάνσεις που τοποθετούνται στη συσκευασία από τους κατασκευαστές. Περιλαμβάνει τις ακόλουθες πληροφορίες:

Μια κυματιστή γραμμή θα δείξει ότι αυτός ο καμβάς δεν είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός στην υγρασία και πρέπει να πλυθεί πολύ προσεκτικά και σπάνια. Αυτή είναι η φθηνότερη επιλογή.

Δύο γραμμές περιέλιξης – ένα πιο ανθεκτικό υλικό που μπορεί να αντέξει τον καθαρισμό με μη επιθετικά προϊόντα χωρίς τη χρήση βουρτσών.

Τρία κύματα – το σούπερ πλύσιμο, αναγνωρισμένο ως το πιο ανθεκτικό στην άφθονη υγρασία. Οι επιφάνειες της ταπετσαρίας μπορούν να πλυθούν άφοβα με ένα υγρό πανί, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία απορρυπαντικών.

Η παρουσία ενός κύματος με ένα πινέλο στη σήμανση σημαίνει ότι ο καμβάς έχει μια εξαιρετικά ισχυρή βάση και επιτρέπεται ο καθαρισμός του ακόμη και με μια σκληρή βούρτσα. Στους τοίχους της κουζίνας, μπορείτε συχνά να δείτε αποξηραμένες σταγόνες λίπους που χάθηκαν κατά τον καθαρισμό και αν έχετε τέτοια ταπετσαρία, μπορούν να καθαριστούν εύκολα.

Η υψηλότερη κατηγορία είναι ταπετσαρία που πλένεται με την ένδειξη ενός πινέλου και τριών κυματιστών γραμμών. Στην πώληση, τέτοια προϊόντα είναι εξαιρετικά σπάνια, καθώς έχουν αρκετά υψηλό κόστος, το οποίο μειώνει σημαντικά τη ζήτηση και, κατά συνέπεια, την κλίμακα παραγωγής..

Δεν έχει μικρή σημασία όταν επιλέγετε μια ταπετσαρία που πλένεται είναι η σταθερότητα του καμβά – ο χρόνος που χρειάζεται για να ξεθωριάσει η εικόνα και να χάσει την αρχική της εμφάνιση. Στον παρακάτω πίνακα επισήμανσης, μπορείτε να εξοικειωθείτε με τους τύπους ταπετσαρίας και, στη συνέχεια, κατά την αγορά, να συγκρίνετε το σχήμα που αναγράφεται στο ρολό..

Τύποι ταπετσαριών που πλένονται για την κουζίνα - Ανάλογα με το επίπεδο αντοχής στην υγρασία και την εξουθένωση Τύποι ταπετσαριών που πλένονται για την κουζίνα - Ανάλογα με το επίπεδο αντοχής στην υγρασία και την εξουθένωση Τύποι ταπετσαριών που πλένονται για την κουζίνα - Ανάλογα με το επίπεδο αντοχής στην υγρασία και την εξουθένωση

Ιδέες για τη διακόσμηση της κουζίνας με ταπετσαρία που πλένεται

Έχοντας λάβει υπόψη τις τεχνικές αποχρώσεις της επιλογής ταπετσαρίας που πλένεται για την κουζίνα, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό – άλλωστε, η σημερινή αγορά είναι γεμάτη με μια τεράστια ποικιλία, μεταξύ των οποίων είναι αρκετά δύσκολο να επιλέξετε την πιο κατάλληλη επιλογή.

Όταν επιλέγετε το χρώμα της ταπετσαρίας, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι οι κρύες αποχρώσεις μπορούν να αυξήσουν οπτικά το χώρο και οι ζεστές – να μειώσουν. η μπεζ παλέτα ήταν και παραμένει κλασική. Μην υπερφορτώνετε το περιβάλλον με ποικιλία υφών και χρωμάτων – το φινίρισμα πρέπει να είναι σε αρμονία με τα έπιπλα. Με φόντο τους τοίχους μιας ουδέτερης παλέτας, τα ακουστικά θα φαίνονται εντυπωσιακά σε έντονα χρώματα. Εάν αποφασίσετε να εστιάσετε στην ταπετσαρία, τα έπιπλα θα πρέπει να επιλεγούν σε πιο ήρεμα χρώματα..

Ταπετσαρία που πλένεται με σχέδια και σχέδια θα σας βοηθήσει να διακοσμήσετε σημαντικά και να μεταμορφώσετε το δωμάτιο, ενώ το μέγεθος των στοιχείων εξαρτάται επίσης από τις διαστάσεις του δωματίου. Είναι σημαντικό εδώ να επιλέξετε το σωστό μοτίβο που θα ταιριάζει με το στυλ του δωματίου. Για μια κουζίνα της Προβηγκίας, η ταπετσαρία με ένα μικρό floral print είναι κατάλληλη, για ένα κλασικό εσωτερικό – με κλουβί ή μοτίβα. Για μια μικρή κουζίνα, ένα μικρό μοτίβο είναι χαρακτηριστικό και για ένα μεγάλο – ένα μεγαλύτερο. Αξίζει να προτιμάτε τα ελαφριά μονόχρωμα στολίδια που δεν θα ασκούν πίεση, αλλά θα φέρουν επιπλέον νότες άνεσης στην ατμόσφαιρα.

Η ριγέ ταπετσαρία που πλένεται θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τη γεωμετρία του χώρου της κουζίνας. Οι οριζόντιες γραμμές διευρύνουν την περιοχή και οι κάθετες γραμμές “ανεβάζουν” το ύψος των τοίχων.

Ταπετσαρία που μπορεί να βαφτεί

Η ταπετσαρία για ζωγραφική είναι συχνά μια κερδοφόρα λύση. Το πλεονέκτημά τους έγκειται στο γεγονός ότι ανά πάσα στιγμή μπορείτε εύκολα να αλλάξετε ένα βαρετό ή ακατάλληλο χρώμα για το νέο εσωτερικό χωρίς αποσυναρμολόγηση εργασίας. Επιπλέον, η ταπετσαρία υψηλής ποιότητας (για παράδειγμα, η μη υφασμένη ταπετσαρία) μπορεί να αντέξει περίπου δεκαπέντε βαφές χωρίς να βλάψει τη δομή. Συχνά, οι σύγχρονοι καμβάδες έχουν ανάγλυφες επιφάνειες που ζωντανεύουν την ομοιομορφία τους, καλύπτουν τις ατέλειες των τοίχων και μοιάζουν με διακοσμητικό φινίρισμα γύψου.

Ιδέες κουζίνας για ταπετσαρία που πλένονται - Βαφή ταπετσαρίας Ιδέες κουζίνας για ταπετσαρία που πλένεται - Βαφή ταπετσαρίας

Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα

Οι τοιχογραφίες που πλένονται είναι μια θεαματική προσθήκη στο εσωτερικό της κουζίνας. Κατά κανόνα, τοποθετούνται στον τοίχο κοντά στην τραπεζαρία, μακριά από τις επιφάνειες εργασίας. Το θέμα των εικόνων προέρχεται από τις προσωπικές προτιμήσεις των ιδιοκτητών, αλλά τα τοπία, οι νεκρές φύσεις, τα σχέδια των αρχαίων πόλεων είναι πιο συνηθισμένα. Για μια μικρή κουζίνα, είναι καλύτερο να επιλέξετε μια ταπετσαρία φωτογραφιών για ολόκληρο τον τοίχο, καθώς μπορούν οπτικά να το “μετακινήσουν στην άκρη” και να επεκτείνουν το χώρο, και οι τρισδιάστατες εικόνες είναι καλές μόνο για μεγάλα δωμάτια.

Ιδέες ταπετσαρίας κουζίνας που πλένονται - Ταπετσαρία κουζίνας που πλένεται Ιδέες ταπετσαρίας κουζίνας που πλένονται - Ταπετσαρία κουζίνας που πλένεται

Απομίμηση ταπετσαρίας

Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα, που μιμείται φυσικά υλικά: πέτρα, ξύλο, κερδίζει δημοτικότητα. Καμβάδες με τοιχοποιία φαίνονται υπέροχα, ειδικά σε λευκούς και γκρι τόνους. Σε μια ευρύχωρη κουζίνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιο σκούρες αποχρώσεις από τούβλα (αυτός ο τύπος φινιρίσματος ήρθε σε εσωτερικούς χώρους με ένα διαδεδομένο αμερικανικό στιλ σοφίτας, όπου προτιμάται ο τοίχος από σκυρόδεμα και τούβλα). Ταπετσαρία με απομίμηση φυσικών υλικών συχνά διακοσμεί μεμονωμένους τοίχους, συνδυάζοντας τέλεια με οποιονδήποτε άλλο τύπο φινιρίσματος..

Πλενόμενες ιδέες ταπετσαρίας κουζίνας - ταπετσαρία απομίμησης Πλενόμενες ιδέες ταπετσαρίας κουζίνας - ταπετσαρία απομίμησης

Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα – φωτογραφία

Εν κατακλείδι, καλούμε τον αναγνώστη μας να επισκεφθεί τη γκαλερί, όπου προσπαθήσαμε να συλλέξουμε τις καλύτερες φωτογραφίες εσωτερικών χώρων κουζίνας με ταπετσαρία που πλένεται. Διάφορες σχεδιαστικές λύσεις σίγουρα θα εκπλήξουν και θα εμπνεύσουν τις δικές σας επιλογές εσωτερικού σχεδιασμού. Καλή προβολή!

Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία Ταπετσαρία που πλένεται για την κουζίνα - φωτογραφία

Previous Post
Σχεδιασμός διαμερίσματος στο Χρουστσόφ (65 φωτογραφίες)
Next Post
Japansk kvede (90 bilder): dyrking og omsorg
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector