Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο: 80 φωτογραφίες και ιδέες
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο: 80 φωτογραφίες και ιδέες

Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο: 80 φωτογραφίες και ιδέες

Ένα στρογγυλό κρεβάτι είναι μια άξια διακόσμηση σχεδιαστών υπνοδωματίου που φαίνεται μάλλον ασυνήθιστη και πρωτότυπη. Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες ορθογώνιες δομές, λειτουργεί ως ένα τολμηρό, εντυπωσιακό έπιπλο. Δομικά, ένα τέτοιο κρεβάτι μπορεί να παρουσιαστεί σε διάφορες ερμηνείες, μεγέθη και στυλ, γεγονός που επιτρέπει μια ποικιλία ιδεών σχεδιασμού. Για να κατανοήσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός στρογγυλού κρεβατιού, σας προτείνουμε να εξοικειωθείτε με τους κύριους τύπους και τις ενδιαφέρουσες ιδέες του για τοποθέτηση σε κομψά υπνοδωμάτια..

Χαρακτηριστικά ενός στρογγυλού κρεβατιού

Όταν αγοράζετε ένα στρογγυλό κρεβάτι σε ένα υπνοδωμάτιο, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις μάλλον συνολικές του διαστάσεις, κατάλληλες για ευρύχωρα δωμάτια. Παρ ‘όλα αυτά, ο χώρος για ύπνο δεν είναι τόσο υπέροχος, ειδικά για ένα παντρεμένο ζευγάρι, οπότε την πρώτη φορά πρέπει να συνηθίσετε τη νέα μορφή. Σημειώστε ότι ένα κρεβάτι με διάμετρο μικρότερη από 2 m είναι κατάλληλο για παιδικό δωμάτιο, ένα κρεβάτι δύο μέτρων είναι για ένα άτομο και εάν το κρεβάτι αγοράζεται για παντρεμένο ζευγάρι, είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα μοντέλο του οποίου η διάμετρος θα να είναι περίπου 2,8 μ. (ισοδύναμο με ένα κανονικό κρεβάτι πλάτους δύο μέτρων).

Είναι σημαντικό να επιλέξετε σωστά και να τοποθετήσετε ένα στρογγυλό κρεβάτι στο εσωτερικό, έτσι ώστε να “αναμειγνύεται” στο εσωτερικό. Το δωμάτιο πρέπει να έχει παρόμοια στοιχεία – μικρά έπιπλα (στρογγυλές πολυθρόνες, πουφ, τραπεζάκι σαλονιού), παρόμοιο σχέδιο οροφής πολλαπλών επιπέδων, στρογγυλό χαλί, λάμπες και διακόσμηση.

Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - Χαρακτηριστικά

Τύποι στρογγυλών κρεβατιών στο υπνοδωμάτιο

Παρόλο που ένα στρογγυλό κρεβάτι θεωρείται κάποια καινοτομία στους εσωτερικούς μας χώρους, σήμερα υπάρχουν ήδη πολλές ερμηνείες του – μπορεί να γίνει μια κομψή διακόσμηση και να φέρει μια ποικιλία χρήσιμων λειτουργιών, να είναι το κύριο στοιχείο ενός παιδικού σταθμού ή ενός υπνοδωματίου για ενήλικες.

Καναπές κρεβάτι

Ένα πολύ βολικό μοντέλο που μπορεί να διακοσμήσει τέλεια το εσωτερικό όχι μόνο ενός υπνοδωματίου, αλλά και ενός καθιστικού, και για ένα διαμέρισμα στούντιο θα γίνει μια απαραίτητη επιλογή. Το πλεονέκτημα του κρεβατιού είναι ότι αποτελείται από ξεχωριστά τμήματα, τα οποία, όταν διπλωθούν, θα δώσουν στους ιδιοκτήτες ένα ευρύχωρο στρογγυλό κρεβάτι. Μπορεί επίσης να αποσυναρμολογηθεί εύκολα – αφαιρώντας μερικά τμήματα, παίρνετε έναν ημικυκλικό καναπέ, καθίσματα και ένα μαλακό πουφ ή ένα στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού (ανάλογα με το μοντέλο). Τα κρεβάτια μετασχηματισμού έχουν επίσης άλλους μηχανισμούς που τα μετατρέπουν εύκολα σε διπλωμένους καναπέδες – πτυσσόμενα, πτυσσόμενα κ.λπ..

Τύποι στρογγυλών κρεβατιών στο υπνοδωμάτιο - Καναπές -κρεβάτι Τύποι στρογγυλών κρεβατιών στο υπνοδωμάτιο - Καναπές -κρεβάτι

Στρογγυλό κρεβάτι “μινιμαλισμός”

Ένα μινιμαλιστικό κρεβάτι, όπως και άλλα εσωτερικά αντικείμενα, πρέπει να έχει σαφή, διακριτικά περιγράμματα. Αυτός ο σχεδιασμός δεν συνεπάγεται ένα υπέροχο σχέδιο και διακόσμηση. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για βάση βάθρου με σχεδόν πλήρη απουσία κεφαλαριού, πεζοπόρου. Οι πλευρές μπορεί να είναι αρκετά μικρές, αλλά τα συρτάρια θα είναι πολύ κατάλληλα σε ένα μινιμαλιστικό ευρύχωρο κρεβάτι. Η απόλυτη συνοπτικότητα ισχύει και για τα κλινοσκεπάσματα, τα οποία θα είναι μονόχρωμα στο χρώμα του περιβάλλοντος περιβάλλοντος..

Τύποι στρογγυλών κρεβατιών στο υπνοδωμάτιο - Στρογγυλό κρεβάτι Τύποι στρογγυλών κρεβατιών στο υπνοδωμάτιο - Στρογγυλό κρεβάτι

Ορθογώνιο κρεβάτι σε στρογγυλή εξέδρα

Σε ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους, μπορείτε να βρείτε πιο συχνά ένα κρεβάτι σε μια εξέδρα, το οποίο μπορεί να έχει ύψος μερικές δεκάδες εκατοστά ή να είναι πολύ μεγαλύτερο. Λειτουργεί ως ένα σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο που δίνει στο εσωτερικό μια ιδιαίτερη μοντέρνα ατμόσφαιρα. Μερικές φορές τέτοια σχέδια μπορούν να περιλαμβάνουν κόγχες και συρτάρια. Ένα ορθογώνιο κρεβάτι σε στρογγυλό βάθρο είναι μια βολική επιλογή για όσους θέλουν να έχουν ένα ειδικό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο, αλλά έχουν συνηθίσει να κοιμούνται σε ένα κανονικό κρεβάτι. Εάν αγοράζετε μια επένδυση στρώματος για να ταιριάζει με το χρώμα του βάθρου, ένα τέτοιο χαρακτηριστικό σχεδιασμού μπορεί να μην διακρίνεται ή να τονίζεται σκόπιμα με ένα αντίθετο χρώμα του καλύμματος κρεβατιού.

Τύποι στρογγυλών κρεβατιών στο υπνοδωμάτιο - Ορθογώνιο κρεβάτι σε στρογγυλή εξέδρα Τύποι στρογγυλών κρεβατιών στο υπνοδωμάτιο - Ορθογώνιο κρεβάτι σε στρογγυλή εξέδρα

Πλωτό κρεβάτι

Ο ασυνήθιστος μοντέρνος σχεδιασμός του “ιπτάμενου” κρεβατιού θα κάνει αμέσως το εσωτερικό του υπνοδωματίου πρωτότυπο και ασυνήθιστο. Τέτοιες μορφές με ένα συγκαλυμμένο σύστημα στερέωσης εμφανίστηκαν όχι πολύ καιρό πριν, αλλά δικαιολογήθηκαν με την αξιοπιστία και την ομορφιά τους. Το πλαίσιο ενός τέτοιου προϊόντος είναι στερεωμένο στον τοίχο και το κάτω μέρος είναι συχνά εξοπλισμένο με κρυφό φωτισμό, ο οποίος στο σκοτάδι δημιουργεί την αίσθηση ότι το κρεβάτι επιπλέει σε ένα σύννεφο. Το κρεβάτι φαίνεται μοντέρνο, ευέλικτο. Ένα μειονέκτημα είναι ότι ο χώρος κάτω από αυτό είναι σαφώς ορατός, οπότε δεν θα μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τυχόν gizmos. Αν και αυτό το γεγονός μπορεί να ονομαστεί συν, αφού η κρεβατοκάμαρα δεν θα είναι ακατάστατη.

Τύποι στρογγυλών κρεβατιών στο υπνοδωμάτιο - πλωτό κρεβάτι Τύποι στρογγυλών κρεβατιών στο υπνοδωμάτιο - πλωτό κρεβάτι

Κρεβάτι με κεφαλάρι και προφυλακτήρες

Η επιλογή ενός κρεβατιού με όλα τα είδη προφυλακτήρων βρίσκεται στους εσωτερικούς χώρους αρκετά συχνά. Οι πλευρές έχουν διαφορετικά σχήματα, ανάλογα με το σκοπό, μπορούν να φέρουν ένα στιλιστικό φορτίο, να δημιουργήσουν μια πρωτότυπη εικόνα. Το κεφαλάρι είναι ένα διακοσμητικό στοιχείο που μπορεί όχι μόνο να έχει τα πιο απροσδόκητα σχήματα ή να τονίσει τέλεια το στυλ, αλλά και να γίνει ένα ογκώδες δοχείο με ράφια για κλινοσκεπάσματα. Επίσης, τα κρεβάτια συχνά συμπληρώνονται με άνετο ψαλίδι και δεξιώσεις..

Τύποι στρογγυλών κρεβατιών στο υπνοδωμάτιο - Κρεβάτι με κεφαλάρι και πλαϊνά Τύποι στρογγυλών κρεβατιών στο υπνοδωμάτιο - Κρεβάτι με κεφαλάρι και πλαϊνά

Κρεμαστό κρεβάτι

Μια ενδιαφέρουσα επιλογή που ήρθε σε εμάς από τις ασιατικές χώρες. Η ελαφριά κατασκευή του κρεβατιού είναι εξοπλισμένη με καλώδια βαρέως τύπου που μπορούν να αντέξουν έως και αρκετές εκατοντάδες κιλά. Με τη βοήθειά τους, το κρεβάτι στερεώνεται στην επιφάνεια της οροφής, ενώ έχει ένα σημείο στερέωσης. Εδώ είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη ότι οι οροφές πρέπει να είναι ψηλές στο διαμέρισμα · ένα τέτοιο μοντέλο δεν θα λειτουργήσει για μικρά δωμάτια. Η βάση αποτελείται από ένα στρογγυλό πλαίσιο, καλυμμένο με ανθεκτικό ύφασμα, πάνω στο οποίο βρίσκεται ένα ελαφρύ στρώμα από πάνω. Ένα κρεμαστό κρεβάτι χρησιμοποιείται συχνότερα για βραδινή χαλάρωση και πολύ λιγότερο συχνά ως κρεβάτι για ύπνο. Μπορεί να τοποθετηθεί στη βεράντα, να καλυφθεί με ένα θόλο, μετατρέποντάς το σε ένα ζεστό σπίτι.

Τύποι στρογγυλών κρεβατιών στο υπνοδωμάτιο - Κρεμαστό κρεβάτι Τύποι στρογγυλών κρεβατιών στο υπνοδωμάτιο - Κρεμαστό κρεβάτι

Στρογγυλό κρεβάτι νιπτήρα

Τα ασυνήθιστα μοντέλα των σχεδιαστών συχνά αρέσουν στη σύγχρονη νεολαία, επειδή τέτοια σχέδια μετατρέπουν το κρεβάτι σε μια πραγματική φωλιά. Τα σχήματα κελύφους μπορούν να είναι τόσο παραδοσιακά όσο και πρωτοποριακά. Ενδιαφέροντα μοντέλα αναπτύσσονται με ενσωματωμένη ορατότητα του έναστρου ουρανού, ακουστικό σύστημα, φωτισμό. Το κρεβάτι νεροχύτη θα γίνει μια πραγματική διακόσμηση του εσωτερικού του υπνοδωματίου και ένα ιδανικό μέρος για χαλάρωση..

Τύποι στρογγυλών κρεβατιών στο υπνοδωμάτιο - στρογγυλό κρεβάτι νεροχύτη Τύποι στρογγυλών κρεβατιών στο υπνοδωμάτιο - στρογγυλό κρεβάτι νεροχύτη

Στρογγυλό κρεβάτι με πολλές λειτουργίες

Στο υπνοδωμάτιο, το κρεβάτι, εκτός από τον κύριο σκοπό του κρεβατιού, μπορεί να εκτελέσει πρόσθετες λειτουργίες και να διαθέτει ευρύχωρο αποθηκευτικό χώρο, κεφαλάρι με συρτάρια, πικάπ. Ενδιαφέροντα μοντέλα νεολαίας εξοπλισμένα με ενσωματωμένο ηχοσύστημα.

Τύποι στρογγυλών κρεβατιών στο υπνοδωμάτιο - Στρογγυλό κρεβάτι με διάφορες λειτουργίες Τύποι στρογγυλών κρεβατιών στο υπνοδωμάτιο - Στρογγυλό κρεβάτι με διάφορες λειτουργίες

Στρογγυλό κρεβάτι στο νηπιαγωγείο

Στα παιδιά σίγουρα θα αρέσει το μοντέλο στρογγυλού κρεβατιού, το οποίο μπορεί να επιλεγεί τόσο για κορίτσια όσο και για αγόρια. Στα υπνοδωμάτια των κοριτσιών, είναι συχνά εξοπλισμένο με ένα θόλο, το οποίο καθιστά δυνατό για μια νεαρή κυρία να αισθάνεται σαν μια πραγματική πριγκίπισσα..

Τύποι στρογγυλών κρεβατιών στο υπνοδωμάτιο - Στρογγυλό κρεβάτι στο φυτώριο Τύποι στρογγυλών κρεβατιών στο υπνοδωμάτιο - Στρογγυλό κρεβάτι στο φυτώριο

Στρογγυλό κρεβάτι σε διαφορετικά στυλ

Η επιλογή μοντέλων στρογγυλού κρεβατιού μπορεί να περιοριστεί για κλασικούς εσωτερικούς χώρους, όπου, πιθανότατα, ένα τέτοιο έπιπλο θα είναι ακατάλληλο. Αλλά οι σύγχρονες τάσεις από αυτήν τη μορφή θα ωφεληθούν, ειδικά αν επιλέξετε τη σωστή ταπετσαρία, πρόσθετα στοιχεία και κλινοσκεπάσματα.

Μοντέρνο

Το στυλ προϋποθέτει την παρουσία καμπυλών γραμμών, άνεσης και έλλειψης συμμετρίας, οπότε ένα στρογγυλό κρεβάτι με ένα πρωτότυπο κεφαλάρι σχεδιαστών μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Θα συμπληρωθεί με μικρά έπιπλα σχεδιασμένα στο ίδιο σχέδιο – καρέκλες, πουφ, ένα μικρό τραπέζι.

Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο σε διαφορετικά στυλ - Μοντέρνο

Techno, υψηλής τεχνολογίας

Εδώ, προτιμάται τα ασκητικά μοντέλα, χωρίς διακόσμηση και πλευρές. Ένα “πλωτό” κρεβάτι με φωτισμό θα φαίνεται ιδιαίτερα καλό σε αυτές τις κατευθύνσεις..

Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο σε διαφορετικά στυλ - Techno, hi -tech

ανατολικός

Σε αυτή την κατεύθυνση, δεν μπορεί κανείς να κάνει χωρίς ένα υπέροχο θόλο – είναι αυτός που πιθανότατα θα μεταφέρει το πνεύμα του ανατολικού ρομαντισμού. Αυτός ο σχεδιασμός θα συμπληρωθεί με επιτυχία από μαλακά διακοσμητικά μαξιλάρια..

Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο σε διαφορετικά στυλ - ανατολίτικο στυλ

Προβηγκίας

Ένα στρογγυλό κρεβάτι με κεφαλάρι με στοιχεία από σφυρήλατο σίδερο είναι το πιο κατάλληλο για εσωτερικό γαλλικό υπνοδωμάτιο. Το ίδιο μεταλλικό κομοδίνο, ένα θόλο με λεπτό μικρό μοτίβο και ένα μικρό πουφ θα συμπληρώσουν τέλεια τη σύνθεση.

Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο σε διαφορετικά στυλ - Προβηγκία

σκανδιναβικός

Η παρουσία φυσικών υλικών, εγγενών στην κατεύθυνση, αντικατοπτρίζεται στο σχεδιασμό του κρεβατιού, συμπληρωμένο με κουβέρτες γούνας. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι μια ισχυρή βάση που τονίζει τη σοβαρότητα του βόρειου στυλ.

Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο σε διαφορετικά στυλ - σκανδιναβικό στυλ

Στρογγυλό κρεβάτι: ιδέες τοποθέτησης

Είπαμε νωρίτερα ότι ένα στρογγυλό κρεβάτι καταλαμβάνει πολύ χώρο, οπότε μπορεί να εγκατασταθεί σε ένα ευρύχωρο δωμάτιο. Ένα σημαντικό σημείο είναι η επιλογή της τοποθεσίας για την τοποθέτησή της. Η ιδανική επιλογή είναι το κέντρο του δωματίου, όπου θα φαίνεται τέλειο, συνορεύοντας με την πολυτέλεια και την υπερβολή.

Το κρεβάτι θα γίνει το κυρίαρχο στοιχείο στο κεντρικό τμήμα ενός τετράγωνου δωματίου ή εντελώς απαλλαγμένο από έπιπλα. Συχνά εγκαθίσταται σε εξέδρα, ανεβάζοντας το πάνω από το περιβάλλον. Στη γωνία του δωματίου, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα κρεβάτι εξοπλισμένο με πλάτη και κομοδίνο σε σχήμα άνθρακα. Αυτή η επιλογή θα εξοικονομήσει πολύ χώρο και θα διακοσμήσει το εσωτερικό..

Εάν το δωμάτιο διαθέτει επιπλέον χώρο αποθήκευσης, αυτό είναι ιδανικό για την εγκατάσταση ενός στρογγυλού κρεβατιού. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε ένα κρεβάτι χωρίς επιπλέον σανίδες και βάθρα. Εάν το κρεβάτι προεξέχει μερικώς πέρα ​​από το έδαφος της θέσης, μπορείτε να το νικήσετε όμορφα με διακοσμητικά στοιχεία, συμμετρικά μικρά έπιπλα (κομοδίνα, πουφ, κλπ.).

Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - Ιδέες για τοποθέτηση Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - Ιδέες για τοποθέτηση

Κλινοσκεπάσματα για στρογγυλό κρεβάτι

Όταν αγοράζετε ένα στρογγυλό κρεβάτι, πρέπει να φροντίσετε να αγοράσετε τα κατάλληλα σεντόνια. Για μικρά μοντέλα, κάτω των 2μ, μπορεί να λειτουργούν κανονικά διπλά σετ, αλλά τα κρεμαστά άκρα του σεντονιού και του παπλώματος δεν θα δημιουργήσουν την καλύτερη εμφάνιση. Δεδομένου ότι τέτοια σετ πωλούνται σε αρκετά υψηλή τιμή, η προσαρμογή κατά παραγγελία μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Όταν επιλέγετε ένα ύφασμα, είναι προτιμότερο να προτιμάτε το χοντρό καπέλο, το σατέν, το λινάρι και πρέπει να αρνηθείτε ένα τόσο ρομαντικό, αλλά ολισθηρό μετάξι, καθώς το φύλλο δεν μπορεί να στερεωθεί με τις γωνίες του στρώματος και το πρωί θα απλώς διπλώστε σε πτυχώσεις.

Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - κλινοσκεπάσματα Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - κλινοσκεπάσματα

Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο – φωτογραφία

Τα καλύτερα μοντέρνα μοντέλα στρογγυλών κρεβατιών μπορούν να εξεταστούν λεπτομερώς στη συλλογή φωτογραφιών μας. Εδώ θα εξοικειωθείτε με διάφορες επιλογές για απλά και πολυλειτουργικά κρεβάτια, την τοποθέτησή τους σε εσωτερικούς χώρους. Καλή προβολή!

Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία

Previous Post
Γωνιακός νεροχύτης για την κουζίνα (60 φωτογραφίες): τύποι και μοντέλα
Next Post
Baldakin for barneseng (60 bilder)