Baldakin for barneseng (60 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Baldakin for barneseng (60 bilder)

Baldakin for barneseng (60 bilder)

Europeiske aristokrater adopterte den østlige tradisjonen med å beskytte seg mot den varme solen med et stofftelt tilbake i middelalderen, men takket være det milde klimaet begynte “Bagdad -kalesjen” å bli brukt ikke utendørs, men hovedsakelig i soverom. Moderne stil ignorerer denne detaljen i interiøret, men i avdelinger for varer til nyfødte tiltrekker kalesjen på en barneseng alltid oppmerksomhet. En kappe laget av lett stoff dekorerer ikke bare soveplassen, men beskytter også babyen mot insekter, støv, sterkt lys og nysgjerrige øyne.

Babykalesjer

Når du velger hvilken baldakin du vil kjøpe til et barn, må det tas flere faktorer i betraktning, nemlig funksjonaliteten, praktisk og estetikken til modellen. Gardinen skal la luft passere godt, tørke raskt, ikke tiltrekke seg støv og være lett å vaske igjen og igjen. Alle disse kravene oppfylles av gjennomsiktige stoffer laget av naturlige (bomull, lin, viskose) og syntetiske (polyester, rayon) fibre..

Tyll, slør, organza, tyll, marquise, blonder, gasbind, musselin, chiffon er best egnet for å sy et baldakin til en barneseng. Tynn bomull vil bidra til å gi mer komfort og skygge fra solen eller innendørs lamper. Denne typen inkluderer chintz, cambric, volta.

I den kalde årstiden er det bedre å henge en tettere baldakin over babyens seng, for eksempel fra linjacquard eller bomull grov calico. Det anbefales ikke å bruke myke og statiske elektrisitetsgenererende stoffer til dette formålet..

Barneseng kalesje - stoff Barneseng kalesje - stoff

Alternativer for å feste kalesjen over sengen

Med tanke på måtene å arrangere baldakiner, kan du se at noen av dem er festet direkte til sengen, andre – til veggen eller taket over den. Sett fra mobilitet er det første alternativet å foretrekke for babyer – det blir lettere å bytte kappen eller omorganisere den med holderen til et annet sted.

De vanligste alternativene for å feste kalesjen er en metall- eller plastring på beinet, som er sikkert installert på kanten av gjerdet, og en rammekarm som lar deg gardin sengen rundt hele omkretsen..

Stasjonære baldakiner er egnet for eldre barn, og bidrar til å skape en koselig og fantastisk atmosfære på soverommene. I analogi med “voksne” strukturer skilles følgende installasjonsmetoder:

1. Gesims – de vanlige tverrstengene for gardiner, plassert over sengen langs omkretsen, over eller langs kantene, samt bokstaven P, letter prosessen med å åpne og lukke soveområdet i stor grad. Mekanismen for å kontrollere tekstilelementer kan være hvilken som helst – fra klassiske øyeringer til østerrikske eller franske festonger som faller i myke bølger..

2. Bjelken festes som regel langs senterlinjen og stoffet kastes over den med bokstaven L. Dette er en enkel og praktisk løsning som er enkel å implementere på egen hånd..

3. Kronen er en forbedret design av ringen, der et rikt dekorert diadem eller krans er plassert i midten i stedet for den vanlige sirkelen. Dette alternativet vil utvilsomt glede de små arvingene til familietronen..

4. Buen er en halvoval som er festet til veggen med en hylle utover. I dette tilfellet dekorerer stoffet bare hodegjerde og utfører ingen beskyttelsesfunksjon.

5. Stativramme – en monumental måte å feste på, når kappen dekker den øvre delen av køyen og edelt draperer på søylebena i hjørnene. Tilstedeværelsen av en baldakin antas ofte av utformingen av selve sengen..

6. Kroker i taket lar deg enkelt fikse stoffet øverst med løkker, men fysisk påvirkning på det bør unngås for ikke å rive. I stedet for en stiv horisontal ramme kan sløret trekkes over tau eller strenger.

Crib Canopy - Monteringsalternativer Crib Canopy - Monteringsalternativer Crib Canopy - Monteringsalternativer Crib Canopy - Monteringsalternativer Crib Canopy - Monteringsalternativer

Farger og innredning av barnehimlen

Et lite barn tilbringer mesteparten av tiden i en barneseng, så det er så viktig at harmoni, skjønnhet og komfort omgir ham der. I nærvær av en baldakin er det dette objektet barnet oftest vil observere, og barn er veldig følsomme for eventuelle visuelle stimuli.

En kappe med myke pastellfarger vil sikre at babyen din får en god søvn og godt humør i løpet av dagen. Tradisjonelt velger jenter et slør i blekrosa, fersken, syrinfarger, for gutter – blå og kule grønne toner. Hvit, lysegul, lysegrønn, oransje er allsidig.

Du kan legge til en rekke farger ved å bruke som kalesjestoff med ombre -effekt, en regnbue, jevnt å blande farger inn i hverandre, samt å kombinere monokromatiske og trykte elementer.

For å dekorere den fallende baldakinen kan du bruke alle slags buer, frills, blonder, bånd. Kunstige blomster, sommerfugler, myke hjerter, stjerner eller figurer laget av filt vil gi eksklusivitet til kalesjen. Et interessant tillegg vil være en smakfull lambrequin.

For å underholde babyen bør en musikalsk karusell med leker (mobil) henges over krybben inne i kalesjen, og en LED -krans i et varmt hvitt spektrum vil ikke forstyrre utsiden av sløret – spredning gjennom stoffet, flimringspunktet lys vil se veldig koselig og mykt ut.

Barnesengshimmel - farger og dekor Barneseng kalesje - farger og dekor Barnesengshimmel - farger og dekor Barneseng kalesje - farger og dekor Barnesengshimmel - farger og dekor

Gjør-det-selv-kalesje på en barneseng

Selv om utvalget av barnesenger i butikkene er ganske stort, kan de aldri sammenlignes med en unik håndlaget kalesje. Selv nybegynnere er i stand til å lage et slikt design, dessuten vil energien investert i produktet av kjærlige foreldre dobbelt beskytte babyen mot enhver motgang..

For å utstyre kalesjen over vuggen må du kjøpe en spesiell ringholder, som selges sammen med andre varer til babyer. Alternativt kan du lage din egen med tykk tråd. Et mer komplekst alternativ er en treramme, men dette krever spesialverktøy eller i det minste en kjent mester.

Mengden stoff til en baldakin bør beregnes ut fra ønsket størrelse på det fremtidige gardinet og dimensjonene til selve barnesengen. Hvis du ønsker det, kan du bruke mønstre som er enkle å finne på spesialiserte nettsteder eller i blader. Hvis det ikke er noen overlock hjemme, er det bedre å nekte å bruke stoffer med smuldrende seksjoner, eller kontakte atelieret. Dekorativ flette eller blonder av matchende farger vil bidra til å fikse kantene på det flygende lerretet. Den samme nyansen bør gjentas i innredningen..

Gjør-det-selv-kalesje på en barneseng Gjør-det-selv-kalesje på en barneseng

Barneseng kalesje – foto

Hvis du vil se hvordan en baldakin på en barneseng kan se ut, foreslår vi at du gjør deg kjent med bildene som er samlet på denne siden. Galleriet presenterer de mest interessante designalternativene for en stoffkappe over et soveplass for jenter og gutter. Blant dem vil det sikkert være en du vil kjøpe eller gjøre det selv! For å gi babyen maksimal komfort, velg bare tekstiler og festemidler av høy kvalitet, som gir preferanse til naturlige materialer..

Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto Barneseng kalesje - foto

Video: Baldakin over barneseng

Previous Post
Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο: 80 φωτογραφίες και ιδέες
Next Post
Plastpaneler til badet (85 bilder)