Plastpaneler til badet (85 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Plastpaneler til badet (85 bilder)

Plastpaneler til badet (85 bilder)

Å pusse opp et bad i en leilighet er ikke mindre viktig enn noe annet, selv om mange tenker på det som det siste. Det er badet som hilser oss om morgenen med en oppkvikkende dusj, som skaper et fantastisk humør, og eskorterer oss til soverommet om kveldene. Utformingen av badet bør tenkes ut i minste detalj, men hovedrollen spilles selvfølgelig av dekorasjonen av rommet, som setter tonen for all etterfølgende design. I flere tiår har det vært vanlig å male eller dekorere baderomsvegger med keramiske fliser, og det skal bemerkes at slike interiører allerede er lei av bestillingen. Plastpaneler er et moderne etterbehandlingsmateriale. De dukket opp på markedet først på begynnelsen av 2000 -tallet, men nå er de et populært materiale i mange designløsninger..

Funksjoner og fordeler

Plastpaneler er den ideelle moderne etterbehandlingsmetoden for baderomsinnredning. Dette rommet er preget av et spesielt mikroklima – det er høy luftfuktighet, temperaturendringer, kalkansamlinger dannes, som krever konstant rengjøring. Materialet for etterbehandling av overflatene i rommet må velges ut fra disse forholdene. Hvorfor er baderomsplater i plast så bra? For å forstå, tenk på hovedtrekkene deres, nemlig:

– Utmerket utholdenhet i forhold med høy luftfuktighet;

– Paneler tåler ekstreme temperaturer uten deformasjon;

– Lett å rengjøre – det er nok å tørke dem av og til med en fuktig klut, du kan bruke vaskemidler og rengjøringsmidler. Sømløse paneler som ikke har skjøter er spesielt gode i denne forbindelse, hvor smuss og plakett kan sette seg;

– Plast kan brukes til å kappe ikke bare veggene, men også taket, plassen under badekaret og vasken, noe som gjør det mulig å dekorere rommet på en enkelt måte;

– Panelene installeres enkelt og raskt, uten at det er nødvendig å justere veggene, ettersom de skjuler alle manglene under dem;

– I tilfelle en sammenbrudd av etterbehandlingskomponentene, kan fragmentet enkelt byttes ut med et nytt, uten å foreta en global reparasjon;

– Kostnaden for plastpaneler er mye lavere enn andre kledningsmaterialer på badet, for eksempel keramiske fliser.

I tillegg til alt det ovennevnte, er det verdt å merke seg at plastpaneler gir store muligheter for dekorasjon – de kan legges i forskjellige retninger, dekorert med mønstre, klistremerker, kombinert med andre etterbehandlingsmaterialer (maling, fliser, teksturert gips). Samtidig har materialet en ulempe – lav styrke. Men sammen med alle fordelene viser det seg å være ubetydelig, og det vil ikke være vanskelig å erstatte et ødelagt element, som nevnt tidligere..

Baderomsplater - funksjoner og fordeler Baderomsplater - funksjoner og fordeler

Typer plastpaneler til badet

Plastpaneler er tilgjengelige på markedet i et stort utvalg. En av klassifikasjonene deler dem i vegg og tak, og sistnevnte er mindre tykke og holdbare, men også lettere i vekt. Hvis det skal kappe hele badet med plast, bør panelene variere i tekstur – matt tak vil svare til blanke vegger, og omvendt er det bedre å velge skinnende takpaneler for teksturerte vegger.

Avhengig av størrelse og monteringsmetode

Plastpaneler er presentert i tre hovedtyper, som hver har forskjellig størrelse og form. For oppussing av bad kan du bruke følgende typer:

Lamellark – har stor likhet med brettet, som ligner rektangulære brett. Moderne modeller er utstyrt med spesielle låser i henhold til europeiske standarder. Selv om leddene er godt forseglet, er leddene fortsatt godt synlige. Oftest produseres tannhjul-lerret i hvitt, selv om fargevalg ikke er utelukket;

Flislagte paneler – de ser ut som fliser, de er ganske lette og brukes ofte til å danne mønstrede komposisjoner. De er representert med firkantede eller rektangulære langstrakte former som kan nå størrelser på 80×400 cm (brukes til etterbehandling av store områder);

Leafy er den mest populære typen for baderomsdekorasjon. I utgangspunktet selges de med et mønster som allerede er brukt, som bretter seg under installasjonen som gåter. Lerret festes etter hverandre uten store problemer.

Valget av denne eller den typen panel avhenger av den tiltenkte utformingen av rommet, som må være nøye gjennomtenkt på forhånd. Når du dekorerer, kan du også finne forskjellige kombinasjoner som gir en betydelig variasjon til interiøret..

Typer plastpaneler til badet - Avhengig av størrelse og festemetoder Typer plastpaneler til badet - Avhengig av størrelse og festemetoder

PVC -teksturer til bad

Plastpaneler er presentert i to hovedtyper av overflater – matt og blank. Matt lerret har et stilig, moderne utseende, som er i stand til å etterligne tapet og naturlige materialer som tre og stein. De er behagelige å ta på og ganske holdbare. Det er på matt lerret at forskjellige mønstre brukes..

Glanset belagt med en spesiell lakk som gir en spesiell glans, takket være hvilken de smelter harmonisk inn i moderne interiør. Slike paneler brukes ofte i små rom, siden skinnende overflater bidrar til visuell ekspansjon av rommet..

Typer plastpaneler på badet - PVC -teksturer på badet Typer plastpaneler på badet - PVC -teksturer på badet

3D -paneler av plast til bad

Et innovativt materiale er plastpaneler med et 3D -mønster, som ser ganske luksuriøse, originale og presentable ut. Særligheten deres ligger i bildens tredimensjonalitet, som skaper effekten av “animerte” vegger. Ved hjelp av å fullføre badet med dette materialet, kan du visuelt utvide rommet, dele det inn i soner. Tegninger kan være helt forskjellige: mønstre, ornamenter, geometriske elementer, bilder av flora og fauna.

Typer plastpaneler på badet - Plast 3D -paneler på badet Typer plastpaneler på badet - Plast 3D -paneler på badet

Design ideer

I denne delen vil vi vurdere ulike alternativer for å dekorere et bad med PVC -paneler. Det er verdt å merke seg at valget av lyse farger vil øke plassen betydelig på det visuelle nivået. Hvis du legger lamellene på veggene vertikalt, vil rommet virke høyere, og hvis det er horisontalt, vil det virke bredere. Skjønnheten i dekorasjonen av baderomsveggene med plastpaneler vil lykkes med å bli understreket av det speilede eller lamelltaket, noe som skaper effekten av en stilig setting.

Mønstrede plastpaneler

En monokromatisk baderomsdesign kan virke kjedelig, spesielt når rommet er ganske romslig. I dette tilfellet vil tegninger komme til unnsetning, noe som vil tilføre variasjon til et kjedelig miljø og vil delta i sonering. Tegningen på panelet kan påføres med maling eller ved den moderne fotoutskriftsmetoden. Bilder kan brukes til å dekorere veggen over skriften, synke, lage ekte mesterverk, kalt et veggmaleri.

Mønstrede baderomsplater i plast Mønstrede baderomsplater i plast

Limes inn med folie og klistremerker

En annen måte å legge til variasjon i det indre av badet er å lime over plastpaneler med en bildefilm eller bruke vinylklistremerker som kan kjøpes på salg eller gjøres på bestilling. Det er ganske enkelt å dekorere veggene på denne måten – du kan gjøre det selv uten å involvere spesialister. Å velge riktig mønster vil støtte den generelle designstilen. Hvis det er et ønske om å endre designkonseptet, kan de limte bildene enkelt fjernes fra overflaten og påføres nye..

Ideer for å dekorere plastpaneler til badet - Innpakning med filmer og klistremerker Ideer for å dekorere plastpaneler til badet - Innpakning med filmer og klistremerker

Fargekombinasjon

Hvis bildene på panelene ikke er en del av designscenariet, kan ødeleggelsen av interiøret fortynnes med en kombinasjon av forskjellige farger og nyanser av panelene. Denne metoden er bra for både å dekorere et rom og sonere det..

Det er viktig her å kombinere palettene riktig. For eksempel er blått i perfekt harmoni med hvitt, svart og sine egne nyanser – dette designet er ideelt for en middelhavsstil eller et bad i Provence. Beige og brunt er kombinert med gule og sandpaletter – disse fargene er ofte kledd i klassisk interiør. Selve de røde nyansene er ganske kontrasterende – det er bedre å fortynne dem med hvite eller kremelementer. Den metalliske grå finishen er karakteristisk for moderne minimalisme og høyteknologiske stiler. En fantastisk tandem vil vise seg i en kombinasjon av grått med hvitt, svart. Den grønne fargen på panelene på badet vil fremkalle en påminnelse om naturen og smelte sammen i et ensemble med en brun, gyllen palett..

Designideer for bad i plastpaneler - fargekombinasjon Designideer for bad i plastpaneler - fargekombinasjon

Imitasjon av tre og dekorativ stein

Paneler, som er designet i treimitasjon, vil være et utmerket alternativ for å dekorere et bad i rustikk stil. Det overordnede bildet kan suppleres med grove tremøbler kombinert med blomstermønstrede bomullsgardiner. PVC -paneler med imitert bambus vil perfekt “passe” inn i etnisk stil.

Imitasjon av dekorativ stein er typisk for luksuriøst interiør. Tegningen kan etterligne forskjellige typer naturstein: malakitt, marmor, topas og andre, mens den har en glatt eller preget overflate. Denne designen brukes ofte til bad i klassisk stil..

Designideer for baderomsplater i plast - Imitasjon av tre og dekorativ stein Designideer for baderomsplater i plast - Imitasjon av tre og dekorativ stein

Paneler for fliser

For de som fortsatt er opptatt av den estetiske skjønnheten i flisefinishen, kan du velge paneler som etterligner den. Valget av slikt materiale er stort nok, og kostnaden er mye mindre. I dag kan du velge et stort utvalg av PVC -lerret på badet, inkludert mønstre, utskrifter. Imitasjon av mosaikkmur er perfekt for middelhavsstil eller orientalsk tema.

Designideer for bad i plastpaneler - fliser Designideer for bad i plastpaneler - fliser

Glass og metall dekor

Kombinasjonen av plastpaneler uten frills med dekorative elementer av forkrommet metall og speiloverflater er iboende i moderne minimalisme. Det er ikke nødvendig å gåte om valg av detaljer – metallets rolle vil bli vellykket utført av rørleggerarmaturer (miksere, slanger, kraner, etc.), tilpasset stilen, og selve speilene er en integrert del av ethvert bad..

Ideer til design av bad i plastpanel - Dekor av glass og metall Designideer for bad i plastpanel - Glass- og metallinnredning

Plastpaneler til badet – foto

Plastpaneler kan forvandle et bad uten anerkjennelse. Spesielt for deg har vi valgt de beste bildene av baderomsdekorasjon ved hjelp av dette praktiske og rimelige materialet. Ved å bruke disse eksemplene kan du bli overbevist om de høye estetiske indikatorene på baderomsbehandling med plastpaneler, samt velge alternativet du liker for ditt eget hjem. Gledelig visning!

Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto Plastpaneler til badet - foto

Previous Post
Ασπρόμαυρη κουζίνα (70 φωτογραφίες): σχεδιαστικές ιδέες
Next Post
Gjør-det-selv-visir over verandaen (80 bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector