Gjør-det-selv-visir over verandaen (80 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gjør-det-selv-visir over verandaen (80 bilder)

Gjør-det-selv-visir over verandaen (80 bilder)

En baldakin over verandaen vil ikke bare beskytte deg mot dårlig vær, men også gi en annen mulighet til å understreke stilen på utsiden. Hvordan ikke ta feil av valget, å velge en baldakin av høy kvalitet som er i harmoni med bygningens utvendige finish – videre i vår artikkel.

Hvorfor trenger du en baldakin over verandaen?

Baldakinene over inngangspartiet kan ha forskjellige former og bestemmes av forskjellige egenskaper, avhengig av de valgte materialene og konstruksjonstypen. Vi vil snakke mer om dette senere. Og nå vil vi skissere noen få punkter hvorfor det er viktig å få et lite ly over verandaen til ditt private hus:

– Først og fremst er det muligheten til å enkelt komme inn og ut av hjemmet. For eksempel, når du forlater eller går inn i et hus, tar det tid å lukke en paraply, hente eller sette nøklene, lukke eller åpne døren, og hvis været ikke favoriserer i gården, vil kalesjen definitivt ikke være overflødig;

– I tillegg til at du personlig og menneskene som kommer inn i klosteret ikke vil bli utsatt for ytterligere å bli våt, vil et visir av høy kvalitet beskytte en tre- eller metalldør mot eksponering for væske;

– Og, selvfølgelig, estetikk. En harmonisk baldakin vil fullføre og fremheve utsiden av hjemmet og stedet, spesielt hvis du velger et materiale som gjenspeiler andre designdetaljer.

Visir over verandaen - Hvorfor trenger du Visir over verandaen - Hvorfor trenger du

Typer kalesjer over verandaen

Så du har bestemt deg for å bygge et pent visir, men du er ikke sikker på hvilken ennå. La oss se på to grupper av mulige alternativer og konstruksjonstyper:

Monolitisk konstruksjon fungerer som ett stykke med veggen, så denne arten kan kalles solid og klar for en lang tjeneste. Men samtidig dikterer denne funksjonen også ulempene med et slikt produkt. Strukturen kan ikke delvis repareres eller flyttes til et annet sted. Et slikt visir er ganske vanskelig å installere, og derfor må du sannsynligvis søke hjelp fra spesialister..

Modulære produkter veldig populær i det siste. Strukturen deres består av flere deler som er festet sammen. Strukturen er enkel å montere, og egner seg også til delvis eller fullstendig reparasjon, og alle disse prosedyrene kan du utføre selv om du ønsker det. Blant fordelene kan du påpeke et bredt spekter av farger på disse produktene – det lar deg velge den mest optimale løsningen spesielt for utsiden av hjemmet ditt..

Baldakiner er også forskjellige mellom seg, avhengig av festemetoden. En så viktig designfunksjon må tas i betraktning allerede på planleggingsstadiet..

Monterte alternativer sterk og pålitelig, men bare hvis de ble bygget med støtter. Baldakinene er festet til selve veggen, og støttene i dette tilfellet vil gi motstand som forlenger levetiden.

Suspenderte strukturer er laget av lette materialer på grunn av festing til spesielle anheng. For eksempel ser glassbaldakiner veldig attraktive ut, spesielt når det gjelder en bygning i en moderne stil..

Veranda Visir - Utsikt Veranda Visir - Utsikt Veranda Visir - Utsikt Veranda Visir - Utsikt

Ulike materialer

I tillegg til konstruksjonstypen og måten den festes på, varierer visirene også avhengig av materialet de er laget av. For ikke å gjøre en feil med valget og velge et alternativ som virkelig vil vare lenge, la oss vurdere de vanligste og vurdere fordeler og ulemper..

Kalesjer laget av bølgepapp

Det er et av de mest brukte materialene til verandaer. Det er ofte foretrukket på grunn av de lave kostnadene, så vel som enkel installasjon og vedlikehold. Et slikt produkt er praktisk og har lang levetid. En advarsel – bølgepapp er ikke holdbar, og derfor er det verdt å plukke opp tykke modifikasjoner og dekke dem med et beskyttelseslag.

Taktak over verandaen laget av bølgepapp Taktak over verandaen laget av bølgepapp

Kalesjer i polykarbonat

Produsenter tilbyr et bredt spekter av farger, blant hvilke du kan finne transparente, slik at du sikkert kan velge den som passer best for ditt tilfelle. En fin funksjon er at slike modeller er fleksible, slik at du kan gi dem den nødvendige konfigurasjonen. Et visir laget av dette materialet vil være sterkt, holdbart og brannsikkert. Det kan imidlertid bli grumsete på grunn av sollys, så sørg for å bruke et beskyttende produkt på det..

Verandaer i polykarbonat Verandaer i polykarbonat Verandaer i polykarbonat

Taktak i metall

Det bør tilpasses taket i taket, og belegget skal installeres allerede på byggetrinnet. Designet vil glede deg over en lang driftstid, upretensiøsitet i vedlikehold, men det vil varme opp fra solen og vil ikke gi god lydisolasjon.

Taktak i metall over verandaen Taktak i metall over verandaen Taktak i metall over verandaen

Visir i smijern

Smidde gjenstander vil aldri gå av moten og vil alltid se utrolig attraktive ut. Bare konstruksjonens uegnede stil eller de høye kostnadene ved et slikt visir kan skyve bort fra et slikt valg. Du trenger ikke å bekymre deg for mye om sistnevnte, fordi du kan redusere kostnadene ved konstruksjonen hvis du bestiller et alternativ som kombinerer smi og polykarbonat, eller den samme metallflisen.

Smijerns kalesjer over verandaen Smijerns kalesjer over verandaen Smijerns kalesjer over verandaen

Kalesjer i tre

Et av favorittmaterialene for dekoratører. Og dette er et virkelig vakkert og harmonisk alternativ for et hus med en trefinish. Det er et bredt felt for eksperimentering her – lag en pergola, et utskåret visir, mal det i hvilken som helst farge du liker, eller la den naturlige fargen være. Det viktigste er ikke å glemme spesielle impregneringer for å beskytte mot eksponering for væsker. Når det gjelder formen på strukturen, gi preferanse til ukompliserte komposisjoner- to- eller en-pitched.

Tre kalesjer over verandaen Tre kalesjer over verandaen Tre kalesjer over verandaen

Kalesjer i glass

En trekant eller herdet glass kalesje ser veldig lett og luftig ut og er perfekt for moderne bygninger. Hvorfor velge slike glass? Faktum er at standardvarianter ikke kan garantere høy styrke og holdbarhet. Men triplex, som er et glass som er koblet til hverandre eller sterkt herdet glass, kan. Det eneste negative punktet er prisen på materialer av høy kvalitet, samt kompleksiteten ved vedlikehold og reparasjon..

Glassbaldakiner over verandaen Glassbaldakiner over verandaen Glassbaldakiner over verandaen

Gjør-det-selv visir over verandaen

Installasjon av et visir over verandaen er ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast. I de fleste tilfeller trenger du ikke spesielle ferdigheter og ekspertise..

Til å begynne med må du lage et detaljert diagram over visiret med dimensjoner, samt et estimat med data om mengden materiale som kreves. Når du lager et slikt prosjekt, bør du vurdere de tekniske punktene:

– Bredden på strukturen er halvannen ganger bredden på døråpningen;

– Beregn lengden slik at den er minst en meter større enn bredden på døråpningen;

– Hjørnene på bakkene må være minst 20 grader slik at produktet kan takle belastningen fra snødrev;

– Avstanden fra fasaden til hovedbygningen til ytterkantene på kalesjen skal gjøre at dørene kan åpnes fritt.

Mål bredden på verandaen din først, og legg deretter til 30 cm på hver side for størrelsen på visiret ditt. Bestem avstanden for ønsket ly, høyden beregnes med tanke på husets utforming og skråningsgraden. Denne skissen vil hjelpe deg å forstå hvor lenge du trenger..

Deretter danner du tre eller metall: en bjelke, ramper, sperrer og stiver. Skråninger og sperrer må ha samme lengde. Koble disse elementene sammen med selvskruende skruer (ved tre) eller sveising (hvis du arbeider med metall).

Fest rammen. Fest bjelken ved siden av veggen med skruer (helst rustfritt stål) og stagene med ankre. Legg dreiebenken på sperrene (bruk stenger eller kantede brett). Hvis du vil jobbe med metallplater eller skifer, må du la 20-40 cm ligge mellom lektene på lektene.

Legg taket på sperrene og fest det deretter. Fest takfoten (nederst på rampen) og den tilstøtende stripen på den øvre skråningen eller veggen. Lag et takrennesystem – det kan være en takrenne eller et rør.

Hvis du bygger et visir på et flerlags veggdeksel, fikser du strukturen med sko i rustfritt stål på det ytre laget. Slik at isolasjonen i fremtiden ikke blir våt, må du passe på å tette leddet på bjelkene og stagene.

Gjør-det-selv visir over verandaen

Visir over verandaen – fotoideer

Vi diskuterte nyansene du bør ta hensyn til når du velger et baldakindesign, materialer og hvordan du bygger det på egen hånd. Deretter viser vi enda flere bilder med ideer for å dekorere denne attraktive detaljen på utsiden av huset. Vi ønsker deg inspirasjon til kreative søk, styrke til nye bygningseksperter og hyggelig utsikt.!

Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto Visir over verandaen - foto

Previous Post
Σχεδιασμός διαμερίσματος στο Χρουστσόφ (65 φωτογραφίες)
Next Post
Japansk kvede (90 bilder): dyrking og omsorg