Αξεσουάρ μπάνιου: 60 ιδέες
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Αξεσουάρ μπάνιου: 60 ιδέες

Αξεσουάρ μπάνιου: 60 ιδέες

Φαίνεται, γιατί να διακοσμήσετε το μπάνιο; Άλλωστε, επαρκείς υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι αρκετές για να καλύψουν τις βασικές ανάγκες. Αλλά σε συνθήκες επιταχυνόμενου ρυθμού ζωής, μερικές φορές μόνο οι διαδικασίες νερού συμβάλλουν στην πλήρη χαλάρωση. Και για αυτό, είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε τη σωστή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο, εστιάζοντας στην ευκολία και την αισθητική. Αυτό θα βοηθήσει μια ποικιλία αξεσουάρ μπάνιου, τα οποία θα συζητηθούν σήμερα..

Σετ υγιεινής

Ας ξεκινήσουμε με αντικείμενα χωρίς τα οποία η απλή αυτο-φροντίδα θα γίνει προβληματική και άβολη. Πολλά από αυτά πωλούνται σε σύνολα του ίδιου στυλ. Μια τέτοια αγορά φαίνεται αρμονική χωρίς να βγείτε από το γενικό σχέδιο..

Υπάρχουν όμως καταστάσεις όταν κάποιο εξάρτημα από το σετ δεν ταιριάζει στο μπάνιο σας ή υπάρχει ανάγκη αγοράς ενός επιπλέον αντικειμένου.

Παρά τη φαινομενική απλότητα, στη σύγχρονη αγορά μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία προϊόντων που διαφέρουν ως προς τον τύπο, το υλικό, το σχήμα, τον τρόπο στερέωσης. Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την επιλογή σας, σκεφτείτε το πιο ενδιαφέρον από αυτά..

Σαπούνια

Σε πολλά διαμερίσματα, μπορείτε να δείτε τη συνηθισμένη εικόνα: πλαστικά μονόχρωμα χαρακτηριστικά μιας απλής μορφής, που αποκτήθηκαν λόγω του ότι είναι φθηνά. Αλλά αυτή η επιλογή είναι μη πρακτική, όχι φιλική προς το περιβάλλον, έχει χαμηλή αντοχή και αισθητικές ιδιότητες. Ακόμη και μια μικρή λεπτομέρεια μπορεί να διαταράξει τη σύνθεση του σχεδιασμού, οπότε επιλέξτε ένα σαπούνι υπεύθυνα..

Ως δοχείο για την αποθήκευση σαπουνιού, μπορούν να χρησιμεύσουν τόσο σουβλάκια όσο και διανομείς – η επιλογή εξαρτάται από τη συνοχή του.

Τα μονολιθικά κεραμικά σουβέρ φαίνονται καλά και τα μαρμάρινα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για περισσότερη πολυτέλεια. Ένας μεταλλικός διανομέας ή ένα σαπούνι από χρώμιο θα ταιριάζει σε ένα μοντέρνο εσωτερικό μπάνιο. Αλλά τα κλασικά αγαπούν την ποικιλία, οπότε δώστε προσοχή στις επιλογές με γυψομάρμαρο, πόδια ή μοτίβα ανοιχτού τύπου.

Κρεμαστά προϊόντα ή αξεσουάρ μπάνιου Velcro μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χώρο. Οι διανομείς με τη μορφή γυάλινου μπουκαλιού φαίνονται ασυνήθιστοι, μέσα στους οποίους μπορείτε να διπλώσετε προ-απολυμασμένα μπιχλιμπίδια ή να γεμίσετε με λαμπερό υγρό για τα χέρια.

Αξεσουάρ μπάνιου - Σαπούνια Αξεσουάρ μπάνιου - Σαπούνια Αξεσουάρ μπάνιου - Σαπούνια Αξεσουάρ μπάνιου - Σαπούνια Αξεσουάρ μπάνιου - Σαπούνια

Δοχεία οδοντόβουρτσας

Τα οικεία κύπελλα βούρτσας μπορούν να γίνουν όχι μόνο χώρος αποθήκευσης, αλλά και ασυνήθιστο διακοσμητικό στοιχείο. Απλώς πρέπει πρώτα να αποφασίσετε ποια μέθοδος τοποθέτησης ταιριάζει στο χώρο σας: τοίχο ή επιφάνεια εργασίας; Οι λεγόμενες βάσεις βούρτσας, οι οποίες χαρακτηρίζονται από ένα απλό σχέδιο, κερδίζουν δημοτικότητα. Υπάρχουν όμως πολλά μοναδικά προϊόντα για κάθε επιλογή..

Τα προϊόντα υγιεινής μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα εξαιρετικό ποτήρι με όμορφα σχέδια, που θα συμπληρώσουν το κλασικό στυλ ή θα γίνουν μια φωτεινή λεπτομέρεια. Ταυτόχρονα, το μπάνιο, το οποίο είναι πιο απλό στο σχεδιασμό, θα «δεχτεί» ευγενικά μια πλαστική θήκη μόνο εάν είναι απαραίτητο λόγω εξοικονόμησης χώρου. Μην φοβάστε να επιλέξετε πολύχρωμους συνδυασμούς χρωμάτων, ειδικά αν υπάρχουν περισσότερες από μία βούρτσες – όπως τα μέλη της οικογένειας.

Για να διαφοροποιήσετε το εσωτερικό, μπορείτε να δώσετε προσοχή σε ασυνήθιστα γυαλιά, για παράδειγμα, σε σχήμα ζώων – ένας πολύ καλός τρόπος για να ενσταλάξετε στα παιδιά την αγάπη για το βούρτσισμα των δοντιών τους. Σε γενικές γραμμές, η παρουσία μικρών κατοίκων στο διαμέρισμα προϋποθέτει την εισαγωγή αυθεντικών αξεσουάρ για το μπάνιο..

Αξεσουάρ μπάνιου - Δοχεία οδοντόβουρτσας Αξεσουάρ μπάνιου - Δοχεία οδοντόβουρτσας Αξεσουάρ μπάνιου - Δοχεία οδοντόβουρτσας Αξεσουάρ μπάνιου - Δοχεία οδοντόβουρτσας Αξεσουάρ μπάνιου - Δοχεία οδοντόβουρτσας

Διοργανωτές ντους

Για να έχετε πάντα ένα πανί ή τζελ στο χέρι ενώ κάνετε ντους, είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε όλα τα καλλυντικά σε βολική εγγύτητα. Εδώ είναι μόνο μικρά περίπτερα είναι απίθανο να συμβάλουν στην εγκατάσταση ενός βολικού συστήματος αποθήκευσης, το οποίο θα είχε επίσης προστασία από την υγρασία. Σε αυτή την περίπτωση, οι διοργανωτές θα έρθουν στη διάσωση.!

Πρόκειται για μικρές κατασκευές από διαφορετικά υλικά με «τσέπες» ή ράφια στα οποία αποθηκεύονται προϊόντα υγιεινής. Το κύριο πλεονέκτημα ενός τέτοιου αξεσουάρ μπάνιου είναι η συμπαγής και η κινητικότητά του, επιτρέποντάς σας να κρεμάσετε τον οργανωτή οπουδήποτε.

Υπάρχουν ακόμη και μοντέλα υφάσματος στα κελιά των οποίων μπορείτε να κρύψετε, για παράδειγμα, ένα τζελ, αναποδογυρίζοντας το δοχείο – έτσι παρέχεται μια βολική δοσολογία. Άλλες ποικιλίες έχουν ελκυστικά σχέδια, κυρίως λόγω των διακοσμητικών στοιχείων.

Αξεσουάρ μπάνιου - Διοργανωτές ντους Αξεσουάρ μπάνιου - Διοργανωτές ντους Αξεσουάρ μπάνιου - Διοργανωτές ντους Αξεσουάρ μπάνιου - Διοργανωτές ντους

Κάτοχοι χαρτιού υγείας

Εάν σας φαίνεται ότι δεν υπάρχουν ενδιαφέρουσες λύσεις για την αποθήκευση χαρτιού υγείας, τότε οι παρακάτω φωτογραφίες θα αποδείξουν σίγουρα το αντίθετο. Υπάρχουν πολλές επιλογές σχεδίασης, ακόμη και για έναν απλό κάτοχο.

Ορισμένα αντικείμενα μπορούν να γίνουν με τα χέρια σας. Για παράδειγμα, ένα ρολό σε ένα σχοινί καρφωμένο σε μικρές σανίδες φαίνεται περίεργο – μια φρέσκια λύση για ένα μπάνιο σε στιλ Προβηγκίας ή οποιοδήποτε άλλο εξοχικό στυλ.

Για χαρτί υγείας, μπορείτε να χτίσετε έναν ολόκληρο πύργο επισημαίνοντας ένα “πάτωμα” για κάθε μονάδα. Τα “σύννεφα” κηρήθρες με ρολά φαίνονται ακόμη πιο κομψά, δημιουργώντας μια ολόκληρη σύνθεση τοίχου.

Η καλύτερη επιλογή για μπάνιο είναι ένα ράφι ή συρτάρι με μια βάση στο κάτω μέρος. Ένα τέτοιο στοιχείο θα φέρει αμέσως λίγη άνεση στο χώρο και θα επιδείξει φροντίδα για τα μικρά πράγματα των ιδιοκτητών του..

Αξεσουάρ μπάνιου - Θήκες από χαρτί υγείας Αξεσουάρ μπάνιου - Θήκες από χαρτί υγείας Αξεσουάρ μπάνιου - Θήκες από χαρτί υγείας Αξεσουάρ μπάνιου - Θήκες από χαρτί υγείας Αξεσουάρ μπάνιου - Θήκες από χαρτί υγείας

Χώρος αποθήκευσης

Εκτός από τα ράφια και τα ντουλάπια, τα οποία συχνά περιλαμβάνονται στο σετ επίπλων, συχνά χρησιμοποιούνται πρόσθετα εξαρτήματα στο μπάνιο για αποθήκευση ή στέγνωμα αντικειμένων..

Κρεμάστρες

Για ξήρανση ή εύκολη πρόσβαση σε πετσέτες, έχουν εγκατασταθεί ειδικές κρεμάστρες, οι οποίες σας επιτρέπουν να ισιώσετε και να κρεμάσετε τον καμβά. Αυτό το αξεσουάρ δεν είναι μόνο οι μεταλλικές εγκάρσιες ράβδοι οικείες σε πολλούς, οι οποίες δεν φέρουν καμία διακοσμητική λειτουργία..

Για ένα φωτεινό μπάνιο ναυτικού στυλ, μπορείτε να εγκαταστήσετε γάντζους στον τοίχο και να περάσετε ένα σχοινί μέσα από αυτά, το οποίο θα χρησιμεύσει ως χώρος αποθήκευσης πετσετών. Για αυτό το στυλ, καθώς και για την Προβηγκία, μια σκάλα είναι τέλεια ως κρεμάστρα. Μπορεί να εγκατασταθεί στο πάτωμα ή να κρεμαστεί από την οροφή. Οι κάτοχοι μπορούν να είναι μέρος ενός σετ επίπλων, προσελκύοντας έτσι την ελάχιστη προσοχή..

Αξεσουάρ μπάνιου - κρεμάστρες Αξεσουάρ μπάνιου - κρεμάστρες Αξεσουάρ μπάνιου - κρεμάστρες Αξεσουάρ μπάνιου - κρεμάστρες Αξεσουάρ μπάνιου - κρεμάστρες Αξεσουάρ μπάνιου - κρεμάστρες

Γάντζοι

Μπορείτε να κρεμάσετε πετσέτες ή μπουρνούζια στα άγκιστρα, ενώ χρησιμοποιείτε εξοπλισμό αλιείας – τέτοια αξεσουάρ μπάνιου θα ταιριάζουν απόλυτα στο ναυτικό θέμα. Άγκυρα και αστερίας στον ίδιο ρόλο θα φαίνονται εξίσου κατάλληλα.

Οι ετικέτες γάντζου μπορούν να υπογραφούν προσδιορίζοντας τον κάτοχο. Αυτό το σχέδιο θα εκτιμηθεί από τα μέλη μιας μεγάλης οικογένειας. Και ένας μικρός πίνακας με μεταλλικές λεπτομέρειες θα φαίνεται πολύ φιλικός προς το περιβάλλον και φυσικός.

Αξεσουάρ μπάνιου - Γάντζοι Αξεσουάρ μπάνιου - Γάντζοι Αξεσουάρ μπάνιου - Γάντζοι Αξεσουάρ μπάνιου - Γάντζοι

Καλάθια πλυντηρίου

Δεν είναι πάντα δυνατό να πλένετε αμέσως τα βρώμικα ρούχα. Ειδικά καλάθια μπορούν να χρησιμεύσουν ως χώρος αποθήκευσης τέτοιων σεντονιών, τα οποία τοποθετούνται συχνότερα στο μπάνιο, σε άμεση γειτνίαση με το πλυντήριο..

Τα πλαστικά μοντέλα φαίνονται πολύ άβολα, γι ‘αυτό σας συμβουλεύουμε να απορρίψετε αμέσως αυτήν την επιλογή. Τα δοχεία που μοιάζουν με υφασμάτινες σακούλες με φωτεινό μοτίβο θα ταιριάζουν απόλυτα στο εσωτερικό, γεγονός που θα αποσπάσει προσωρινά την προσοχή από το αντιαισθητικό περιεχόμενο..

Οι ψάθινοι τύποι με καπάκι φαίνονται οι πιο αυθεντικοί. Οικογένειες με πολύ κόσμο μπορούν να φροντίσουν αρκετά καλάθια ταξινομημένα ανά χρώμα.

Αξεσουάρ μπάνιου - Καλάθια πλυντηρίου Αξεσουάρ μπάνιου - Καλάθια πλυντηρίου Αξεσουάρ μπάνιου - Καλάθια πλυντηρίου Αξεσουάρ μπάνιου - Καλάθια πλυντηρίου

Υφασμα

Στο μπάνιο, παρά την υψηλή υγρασία, δεν θα κάνει χωρίς πολλά υφασμάτινα αξεσουάρ που πρέπει να ταιριάζουν στο εσωτερικό..

Περσίδες

Οι μαλακές κουρτίνες για το μπάνιο είναι κατασκευασμένες από ύφασμα που μόλις πέρασε μια ειδική επεξεργασία. Σε άλλες περιπτώσεις, είναι πολυαιθυλένιο, καθώς και πολυβινυλοχλωρίδιο.

Η πρώτη επιλογή δεν συνιστάται για χρήση: είναι βραχύβια, είναι μέσο για την ανάπτυξη μυκήτων και είναι επίσης δύσκολο να καθαριστεί. Αλλά το δεύτερο, παρά το υψηλό κόστος, θεωρείται ο καλύτερος τύπος για το μπάνιο..

Δεν έχει νόημα να μιλάμε για διακοσμητικές ιδιότητες – μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων με πολύπλοκα και μινιμαλιστικά σχέδια παρουσιάζονται στη σύγχρονη αγορά. Το κύριο πράγμα είναι να τα τοποθετήσετε όμορφα στο εσωτερικό..

Αξεσουάρ μπάνιου - περσίδες Αξεσουάρ μπάνιου - περσίδες Αξεσουάρ μπάνιου - περσίδες Αξεσουάρ μπάνιου - περσίδες Αξεσουάρ μπάνιου - περσίδες

Χαλί

Για να μην γλιστρήσετε μετά από διαδικασίες νερού, καθώς και για να απαλλαγείτε από τα πόδια σας από την περίσσεια υγρού, συνιστάται να τοποθετείτε χαλιά δίπλα στο μπάνιο. Λόγω της χαμηλής αντίστασης στην υγρασία, το ίδιο υλικό όπως στο σαλόνι δεν θα λειτουργήσει για αυτόν τον χώρο.

Τα συνθετικά υφάσματα είναι πιο δημοφιλή από τα φυσικά λόγω των υψηλών επιδόσεων, της αντιβακτηριακής επίστρωσης και της αντοχής τους. Τα ακρυλικά χαλιά, για παράδειγμα, είναι πολύ φωτεινά και ευχάριστα στην αφή. Και τα προϊόντα μικροϊνών απορροφούν γρήγορα την υγρασία, η οποία είναι σημαντική για το μπάνιο.

Ακόμη και ένα μικρό χαλί μπορεί να γίνει σημαντικό μέρος του εσωτερικού σχεδιασμού, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν το επιλέγετε. Υπάρχουν μονόχρωμα μοντέλα που ταιριάζουν σε ένα μινιμαλιστικό στυλ και μπορείτε επίσης να αγοράσετε επιλογές με αστείες επιγραφές ή ακόμη και ύφασμα με πολύπλοκα σχέδια – όπως ακριβώς σε ένα μεγάλο χαλί στο σαλόνι..

Αξεσουάρ μπάνιου - χαλί Αξεσουάρ μπάνιου - χαλί Αξεσουάρ μπάνιου - χαλί Αξεσουάρ μπάνιου - χαλί Αξεσουάρ μπάνιου - χαλί

Πετσέτες

Παρόλο που η πετσέτα είναι επίσης ένα προσωπικό αντικείμενο, όντας στο οπτικό πεδίο, δεν πρέπει να πέσει έξω από τη σύνθεση του δωματίου. Καθοδηγηθείτε από το χρωματικό σχέδιο άλλων υφασμάτων στο μπάνιο, επιλέγοντας το σωστό προϊόν.

Πολλά εξαρτώνται από τη θέση των πετσετών. Για παράδειγμα, εάν είναι διαθέσιμο ένα σύνολο, μπορούν να κρεμαστούν ή να διπλωθούν σε μια δεδομένη ακολουθία – από φωτεινό έως χλωμό..

Μια ενδιαφέρουσα επιλογή για παιδιά είναι οι πετσέτες με κουκούλα, το πάνω μέρος των οποίων είναι κατασκευασμένο με τη μορφή του προσώπου ενός ζώου. Ένα τέτοιο αξεσουάρ μπάνιου σίγουρα θα σας χαροποιήσει και θα αναβιώσει το εσωτερικό..

Αξεσουάρ μπάνιου - Πετσέτες Αξεσουάρ μπάνιου - Πετσέτες Αξεσουάρ μπάνιου - Πετσέτες Αξεσουάρ μπάνιου - Πετσέτες Αξεσουάρ μπάνιου - Πετσέτες

Καθρέφτες

Για ένα μικρό μπάνιο, μπορείτε να πάρετε έναν μεγάλο καθρέφτη που θα αυξήσει οπτικά την περιοχή. Ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων, είναι επίσης δυνατό να αγοράσετε αρκετούς καθρέφτες, τοποθετώντας τους άνετα δίπλα στον νιπτήρα.

Ένα πλούσια διακοσμημένο πλαίσιο είναι απαραίτητο για ένα κλασικό εσωτερικό, αλλά σε μοντέρνο στυλ, εστιάστε στο σχήμα – τριγωνικό, στρογγυλό, σε σχήμα διαμαντιού και ούτω καθεξής..

Οι καθρέφτες με φωτισμό, οι οποίοι μπορούν είτε να τοποθετηθούν είτε με τη μορφή λαμπτήρων, είναι δημοφιλείς στο μπάνιο..

Αξεσουάρ μπάνιου - καθρέφτες Αξεσουάρ μπάνιου - καθρέφτες Αξεσουάρ μπάνιου - καθρέφτες Αξεσουάρ μπάνιου - καθρέφτες Αξεσουάρ μπάνιου - καθρέφτες

Προαιρετικά αξεσουάρ

Έχοντας αποφασίσει για τα βασικά αξεσουάρ μπάνιου, ήρθε η ώρα να σκεφτούμε τα λιγότερο σημαντικά στοιχεία, για τα οποία υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες λύσεις..

Για εκείνους που τους αρέσει να διαβάζουν, το ράφι για βιβλία, το οποίο είναι εγκατεστημένο στο μπάνιο, θα γίνει ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό..

Ακόμα και ένα δοχείο για βαμβάκι μπορεί να φαίνεται ελκυστικό χωρίς να ξεχωρίζει από τη σύνθεση του δωματίου. Για παράδειγμα, υπάρχουν σγουρά δοχεία ή πιο πρακτικά διαφανή. Είναι πολύ πιο βολικό να βγάζετε δίσκους από τέτοιες συσκευές..

Ο σύγχρονος σχεδιασμός προϊόντων μπορεί να καλύψει αντιαισθητικά αντικείμενα όπως μια βούρτσα τουαλέτας – τόσο πολύ που με την πρώτη ματιά θα είναι αδύνατο να εντοπιστεί. Το μοντέλο φαίνεται πρωτότυπο με τη μορφή κερασιού ή γάτας, το οποίο θα γίνει ένα φωτεινό στοιχείο της διακόσμησης. Και οι αστείες επιγραφές στο καπάκι της τουαλέτας θα το συμπληρώσουν μόνο..

Αξεσουάρ μπάνιου - Βιβλιοθήκη Αξεσουάρ μπάνιου - γράμματα καλύμματος καθισμάτων τουαλέτας Αξεσουάρ μπάνιου - Βούρτσα τουαλέτας Αξεσουάρ μπάνιου - Δοχείο από βαμβάκι Αξεσουάρ μπάνιου - Δοχείο βαμβακερών μαξιλαριών

Βίντεο: DIY αξεσουάρ μπάνιου

Previous Post
Πάγκοι μπαρ για την κουζίνα (+80 φωτογραφίες)
Next Post
Soverom og barnehage i ett rom: 90 fotoideer