Soverom og barnehage i ett rom: 90 fotoideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Soverom og barnehage i ett rom: 90 fotoideer

Soverom og barnehage i ett rom: 90 fotoideer

Fødsel av et barn er en stor lykke for hver familie. Samtidig er foreldrene fordypet i bekymringene for hvordan de skal gi barnet sitt de mest komfortable levekårene. Dessverre, i forhold til små leiligheter og mangel på boareal, må mange foreldre klemme sammen med barnet sitt i samme rom. Men fortvil ikke – i dag har designere utviklet mange måter som vil gjøre utformingen av et soverom med barnehage i ett rom behagelig, stilig og praktisk. I dag vil vi dele disse hemmelighetene med deg.!

Hvor skal jeg begynne?

Før du starter reparasjoner, er det verdt å vurdere mulighetene for å utvide lokalene. Dette kan gjøres på bekostning av en balkong eller loggia. Det er verdt å tenke på at fullstendig demontering av åpningen vil kreve tillatelse fra de relevante myndighetene, så det er lettere å begrense deg til å rive vinduet med doble vinduer. Det vedlagte territoriet må være isolert i tillegg – dette gjelder både legging av varmeisolering av vegger og installasjon av batteriet. Nå får du et par ekstra firkanter, noe som er viktig i et lite rom..

På planleggingsstadiet er det viktig å tydelig definere hvor barnehagen skal være. Hvis vi snakker om en nyfødt barneseng, er det bedre å plassere den vekk fra vinduet slik at overdreven lys ikke forstyrrer barns søvn på dagtid, og et utilsiktet trekk ikke fører til forkjølelse. Prøv å unngå å sette rotete stativer, hyller, et TV -panel i nærheten av barnesengen – alt dette kan forårsake alvorlig skade på babyen. Utstyr barnesengen med en baldakin – på denne måten gir du barnet en rolig og behagelig hvile.

Når babyen har vokst litt, får han oftest plass til sin egen “lille verden” nær vinduet. Dette er et helt berettiget trekk: for det første er det ganske lett her, og for det andre er ikke barnas territorium et gangbart område, og ingen vil forstyrre barnet fra å gå sin virksomhet.

I hus med gamle bygninger (for eksempel Khrushchevs) finnes ofte nisjer og lagringsrom i rom. Ved å fjerne døråpningen kan du gjøre om lagringsområdet til en barnehage. Lyse lysarmaturer vil bidra til å erstatte naturlig lys. Her vil barnet alltid være varmt og behagelig.

Soverom og barnehagedesign i ett rom - Hvor skal jeg begynne Soverom og barnehagedesign i ett rom - Hvor skal jeg begynne

Soverom og barnehagesone

Et rom med to eller flere funksjonelle områder trenger sonering. Det er mulig å skille foreldre- og barneterritorier ved hjelp av skyvedører, gipsplater, gardiner, møbler eller bruk av forskjellige etterbehandlingsmaterialer. Valget av denne eller den metoden avhenger i stor grad av de innledende dimensjonene til rommet og barnets alder..

Når babyen fremdeles er veldig liten og hele territoriet er begrenset av en barneseng, kan du sonere rommet ved hjelp av dekorasjon og belysning. Tape veggen nær barnesengen med farget tapet, installer en liten nattlampe. Som en siste utvei kan du skille krybben med et lysgardin slik at gjenskinn fra en fungerende TV ikke forstyrrer barnet..

I et lite rom kan du skille barnehjørnet med et smalt stativ, som samtidig vil spille rollen som et lagringssystem for bøker, blader og annet tilbehør.

Det romslige soverommet har muligheten til å installere en dekorativ gipsplateskillevegg. Du kan gjøre den mer funksjonell ved å legge til nisjer og hyller i designet. Skyvedører i glass er et godt alternativ, spesielt hvis barnet er tenåring. Dette vil gi ham muligheten til å være alene, å ta med en venn på besøk..

Hvis rommet er langt, kan den beste måten å organisere plassen være å arrangere et høyt pallplass. Det indre rommet kan fylles med skuffer, noe som vil bidra til å unngå installasjon av et skap, og ovenpå for å utstyre et barns soveplass, et rekreasjonsområde, studie. Det er et annet alternativ – en uttrekkbar seng er installert i tarmen på pallen, det er skuffer i trinnene, og et skrivebord er ovenpå. Arrangementet på pallen vil skape komfortable forhold for babyen, og resten av rommet vil forbli til foreldrenes disposisjon..

Soverom og barnehagedesign i ett rom - sonering Soverom og barnehagedesign i ett rom - sonering Soverom og barnehagedesign i ett rom - sonering

Fargeløsninger

Det er bedre å velge en farge for et multifunksjonelt rom fra en lyspalett, som visuelt vil gjøre rommet mer romslig og lyst. Området som ligger ved vinduet kan dekoreres i varme farger, og det som er videre i kaldere farger. Denne teknikken lar deg balansere den generelle fargen på rommet..

Valget av tone avhenger av husholdningens personlige preferanser. De beige og kremfargede palettene ser koselige ut, den grønne fargen bidrar til å skape en rolig, fredelig atmosfære. Ved å legge til litt gule eller oransje farger, vil du revitalisere interiøret betydelig, gjøre det mer muntert.

Soverom og barnehagedesign i ett rom - Fargeløsninger Soverom og barnehagedesign i ett rom - Fargeløsninger

Stil for soverommet og barnehagen i ett rom

Rommet vil se mye penere ut hvis det er innredet i en viss interiørstil. For et rom der flere soner er plassert samtidig, er det bedre å dvele ved den minimalistiske retningen. Lyse toner av grå, beige, hvit palett vil gi rommet letthet og komfort.

Installer møbler med blanke fasader, inkluder flere speil og glassobjekter i designet, og den “prangende” innredningen bør forlates – det er ikke akseptabelt for minimalisme. Siden veggdekorasjonen antar en monokromatisk design, kan du henge et bilde eller et par bilder i en lakonisk ramme for en forandring..

Soverommet og barnehagen i ett rom, innredet i japansk eller miljøvennlig stil, vil se interessant og attraktivt ut. Disse trendene støtter også ideen om minimalisme i interiørdesign. Spesifikke møbler blir det viktigste “trekket” her: for japansk stil – skyvedører, shoji -skillevegger, knebøymøbler og et miljøinteriør – en barneseng i tre i form av et skogshus, hyggelige grønnbeige toner av dekorasjon , plantemotiver.

Soverommet for foreldre med et barn i skandinavisk stil, som har fått stor popularitet de siste årene, ser friskt og koselig ut. Her skaper naturlige etterbehandlingsmaterialer i lyse kalde toner, tremøbler og utmerket belysning en fantastisk behagelig atmosfære..

Soverom og barnehagedesign i ett rom - Stiler Soverom og barnehagedesign i ett rom - Stiler Soverom og barnehagedesign i ett rom - Stiler

Dekorasjonsmaterialer

Det er mange materialer for å dekorere foreldrenes rom med et barn. Valget vil avhenge av hvor mye du er villig til å bruke tid, krefter og økonomiske ressurser på å utstyre et komfortabelt interiør.

Gulv

De beste materialene for å dekorere gulvet på soverommet er laminat eller parkett – et slikt belegg vil være varmt og slitesterkt. Du kan bruke et mer økonomisk alternativ – dekk linoleum, og du bør nekte fra teppet, da det vil samle ganske mye støv. I tillegg kan du utstyre et gulvvarmesystem, som om vinteren vil fungere som et ekstra varmesystem.

Soverom og barnehagedesign i ett rom - Gulvbehandling Soverom og barnehagedesign i ett rom - Gulvbehandling

Vegger

Det mest dekorative materialet for et soverom med barnehage vil være tapet med et stort utvalg materialer og farger. Gi preferanse til enkle lerret, og ved hjelp av mønstre kan du designe aksentområder. For et barnehjørne kan du velge en mer fargerik versjon, mens det er ønskelig at tapetet kan vaskes eller males.

Vakre vegger er dekorert med dekorativt gips. Delvis kan du introdusere fotopapir eller kunststein. Ikke overmett rommet med en rekke teksturer og farger, slik at interiøret ikke blir til et muntert kalejdoskop.

Soverom og barnehagedesign i ett rom - Veggdekorasjon Soverom og barnehagedesign i ett rom - Veggdekorasjon

Tak

Gipsplater vil bidra til å forenkle etterbehandlingen av taket, som du raskt kan få en perfekt flat overflate med. Materialet tillater konstruksjon av trinnede strukturer – en vakker omkrets med skjult belysning eller krøllete fremspring som indikerer soner. Matt og glanset elastisk stoff er også relevant. En av fordelene med disse materialene er muligheten for å arrangere et punktbelysningssystem, samt å maskere kommunikasjon.

Soverom og barnehagedesign i ett rom - Takdekorasjon Soverom og barnehagedesign i ett rom - Takdekorasjon

Hvordan velge møbler

Prøv å velge bare de mest nødvendige møblene for rommet. Selvfølgelig kan du ikke klare deg uten senger her, men du kan vurdere alternativer for transformering av møbler. Den enkleste av disse er en sovesofa som kan brettes ned i løpet av dagen. Et interessant alternativ er også en garderobeseng, som vil gjemme en seng i tarmen og bli et romslig lagringssystem.

For et barnehjørne ville en loftseng være et godt valg, der sengen er på det øvre nivået, og under den er et skap eller skrivebord. For tvillinger kan du installere en køyeseng eller utstyre et høyt pallplass med to utrullbare køyer.

For å unngå at veggene blir tette med hyller, må du installere en åpen hyllenhet mellom områdene. Den glidende garderoben kan også være plassert på grensen til barnehagen og soverommet, og derved dele territoriet i soner. Hvis rommet er bredt nok, kan du installere garderoben overfor sengen, og gjemme TV -panelet bak dørene..

Soverom og barnehagedesign i ett rom - Hvordan velge møbler Soverom og barnehagedesign i ett rom - Hvordan velge møbler Soverom og barnehagedesign i ett rom - Hvordan velge møbler

Belysning og innredning

Dekorasjonen av soverommet og barnehagebelysningen i samme rom krever spesiell oppmerksomhet. Du bør ikke spare på lysarmaturer her – ingen hjørner bør stå uten tilsyn. Hvis barnehagen ligger ved vinduet, kan du ordne et mykere overlys, og i leke- og studieområdene – installer flere lamper.

Foreldrenes territorium vil kreve mer lys, siden det spiller en dominerende rolle og er fjernt fra vindusåpningen. Her kan du bruke takkronen, installere spotter, nattbord eller bordlamper. Hver for seg må du markere lagringssystemet hvis det er plass til det her.

For å legge til kos i rommet, for å understreke det stilige designet, kan du bruke noen dekorative elementer. I et tomt hjørne kan du installere en blomsterpotte med en plante, spre et mykt teppe i kontrastfarge ved sengen og legge til familiefotografier eller originale paneler på veggene. Ikke overdriv med dekorasjoner – et stort antall av dem vil føre til rot av et allerede lite mellomrom..

Soverom og barnehagedesign i ett rom - Belysning og innredning Soverom og barnehagedesign i ett rom - Belysning og innredning

Soverom og barnehagedesign i ett rom – foto

Avslutningsvis inviterer vi deg til å besøke bildegalleriet, hvor vi prøvde å samle de beste eksemplene på soverom og barnehagedesign i ett rom. Gledelig visning!

Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto Interiørdesign av et soverom og en barnehage i ett rom - foto

Previous Post
Αξεσουάρ μπάνιου: 60 ιδέες
Next Post
Turkis bad: 75 fotoideer