Σχεδιασμός δωματίου για έφηβο αγόρι (70 φωτογραφίες)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Σχεδιασμός δωματίου για έφηβο αγόρι (70 φωτογραφίες)

Σχεδιασμός δωματίου για έφηβο αγόρι (70 φωτογραφίες)

Η μεταβατική ηλικία είναι ένα ιδιαίτερο στάδιο στη ζωή των παιδιών και των γονέων τους. Είναι σε αυτά τα χρόνια που το παιδί διαμορφώνεται ως ένα πραγματικό άτομο με τις δικές του αρχές, όνειρα, γνώσεις. Είναι δυνατόν να δημιουργήσετε ένα άνετο σχέδιο δωματίου για ένα έφηβο αγόρι εάν ακολουθείτε μερικούς απλούς κανόνες. Είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη η ανεξαρτησία, οι επιθυμίες, τα ενδιαφέροντα και οι αισθητικές προτιμήσεις του άντρα. Αξίζει να θυμηθούμε ότι το δωμάτιό του δεν θα είναι μόνο μια διανυκτέρευση, αλλά και μια ζεστή γωνιά για μοναξιά με τον εαυτό του, μελέτη, δημιουργικότητα και διασκεδαστικές συναντήσεις με φίλους. Το άρθρο μας θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε υπεύθυνα την επιλογή του επιθυμητού σχεδίου..

Χαρακτηριστικά σχεδίου

Είναι πολύ σημαντικό για τους γονείς να συνειδητοποιήσουν ότι η εφηβεία είναι ένα είδος έναρξης της πορείας προς την ενηλικίωση, τη διαμόρφωση της προσωπικότητας του παιδιού. Επομένως, ο προσωπικός χώρος ενός νέου πρέπει να συμμορφώνεται πλήρως με τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες του. Υπάρχουν διαφορετικές ηλικιακές περίοδοι, τα χαρακτηριστικά των οποίων μπορούν να βοηθήσουν στο σχεδιασμό ενός όμορφου και άνετου δωματίου για ένα αγόρι..

Για παράδειγμα, σε ηλικία 12-13 ετών, οι νέοι άνδρες αρχίζουν να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για κάτι, βρίσκουν ένα χόμπι με τη μορφή αθλημάτων, επιτραπέζιων παιχνιδιών και μουσικών οργάνων. Είναι καλό αν το δωμάτιο είναι διακοσμημένο με στοιχεία που μπορούν να εμπνεύσουν το παιδί να αναπτύξει τα νέα του ταλέντα..

Πιο συναισθηματική μπορεί να ονομαστεί η ηλικία των 14-15 ετών. Thisταν εκείνη τη στιγμή που ένας έφηβος βρίσκει είδωλα, αρχίζει να παρασύρεται με τη δουλειά των αγαπημένων του μουσικών ομάδων, κρεμάει πολύχρωμες αφίσες συναυλιών στο κρεβάτι του και επίσης σκορπίζει τα πράγματα με χαοτικό τρόπο. Δεν πρέπει να απαγορεύετε στο παιδί σας να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο. Μπορείτε να επιλέξετε μια τέτοια κατεύθυνση στυλ του δωματίου, η οποία θα εναρμονιστεί απόλυτα με τον επαναστατικό χαρακτήρα του ιδιοκτήτη του. Για παράδειγμα, σοφίτα, ποπ αρτ, εθνότητα και μεσογειακός σχεδιασμός.

Σε ηλικία 16-17 ετών, ο έφηβος έχει σχεδόν σχηματιστεί. Μπορεί να καταρτίσει ανεξάρτητα ένα σχέδιο για την επίπλωση, τη διακόσμηση και τη διακόσμηση του δωματίου του, και μπορείτε να τον βοηθήσετε με τη μετάφραση ιδεών στην πραγματικότητα. Τις περισσότερες φορές, τα έφηβα αγόρια αυτής της τρυφερής ηλικίας αρέσουν σε αυτά τα εσωτερικά στυλ: μοντέρνο, μινιμαλισμό, hi-tech, σοφίτα, ποπ αρτ, κλασικό, κιτς.

Σχέδιο δωματίου εφήβου - Χαρακτηριστικά Σχέδιο δωματίου εφήβου - Χαρακτηριστικά Σχέδιο δωματίου εφήβου - Χαρακτηριστικά

Επιλογή εσωτερικού στυλ

Η σωστή επιλογή κατεύθυνσης στυλ είναι η βάση ενός όμορφου και άνετου δωματίου για έναν έφηβο. Θα εξετάσουμε τις πιο σχετικές και δημιουργικές επιλογές για τη διακόσμηση ενός δωματίου σε διαφορετικά στυλ.

Μινιμαλιστικό δωμάτιο εφήβου

Αυτό το εσωτερικό συνεπάγεται αφθονία ελεύθερου χώρου, λακωνικές λεπτομέρειες και απουσία ογκωδών επίπλων. Το παιχνίδι των χρωμάτων (αντιθέσεις λευκού με μαύρο, γκρι με ροζ, μπεζ και καφέ), τα πρωτότυπα φινιρίσματα (η χρήση τούβλου, γυαλιού ή ξύλου), καθώς και η κομψή και απλή διακόσμηση είναι υπεύθυνα για το αισθητικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, δίσκοι μουσικής τοίχου, ασπρόμαυρες φωτογραφίες, πρωτότυπες λάμπες, πολύχρωμα μαξιλάρια καναπέδων. Ένα δωμάτιο σαν αυτό θα ήταν ιδανικό για ένα εσωστρεφές αγόρι, δημιουργικό επαναστάτη ή νεαρό διανοούμενο. Το δωμάτιο θα είναι αρκετά ευρύχωρο για χαλάρωση, έμπνευση σκέψης και μελέτης.

Μινιμαλιστικό δωμάτιο Teenage Boy - Interior Design Μινιμαλιστικό δωμάτιο Teenage Boy - Interior Design

Δωμάτιο εφήβων αγοριών στυλ σοφίτας

Μοτίβα σοφίτας και επαναστατικές σημειώσεις στο σχέδιο θα προσελκύσουν ενεργούς τύπους που δεν τους αρέσουν τα βαρετά πρότυπα. Βιομηχανικά στοιχεία, συνδυασμός παλιών και νέων επίπλων, πρωτότυπα φινιρίσματα και ψυχρά χρώματα χαρακτηρίζουν τέλεια το στιλ της σοφίτας. Ένας τοίχος από τούβλα (ή μιμείται ταπετσαρία), ένα τζάκι ή παλαιωμένοι καθρέφτες μπορούν να γίνουν ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του δωματίου ενός εφήβου. Είναι επίσης δυνατό να χωρίσετε το δωμάτιο σε δύο ξεχωριστούς χώρους (χώρος καθιστικού και χώρου μελέτης) χρησιμοποιώντας δημιουργικά ράφια από μέταλλο / ξύλο ή πολυλειτουργικό φωτισμό (φωτεινότερο και πιο υποτονικό).

Loft Style Teen Boy Room - Interior Design Loft Style Teen Boy Room - Interior Design Loft Style Teen Boy Room - Interior Design

Δωμάτιο εφήβων αγοριών μεσογειακού στυλ

Τα κύρια διακριτικά χαρακτηριστικά αυτού του στυλ είναι τα ηλιόλουστα χρώματα φινιρίσματος, η ασυνήθιστη ταπετσαρία επίπλων, η χρήση φυσικής διακόσμησης και υφασμάτων, καθώς και η αφθονία του φωτός. Αυτό το δωμάτιο θα γίνει ένας πραγματικός παράδεισος για κάθε έφηβο. Μπορεί να διακοσμηθεί χρησιμοποιώντας ιταλικά ή ελληνικά κίνητρα..

Στην πρώτη περίπτωση, θα πρέπει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στα ευαίσθητα ουδέτερα χρώματα (λευκό, μπεζ, ροδάκινο, πράσινο λάιμ) και διακόσμηση με τη μορφή πολύχρωμων τοιχογραφιών, μωσαϊκών και προϊόντων κελύφους. Στο δεύτερο, μπορείτε να δημιουργήσετε ζεστές αντιθέσεις χρησιμοποιώντας δύο αποχρώσεις (για παράδειγμα, διακοσμήστε όλους τους τοίχους σε λευκό χρώμα και αφήστε έναν σε μπλε ή πράσινο), διακοσμήστε το δωμάτιο με κουρτίνες χωρίς βαρύτητα με ναυτικό θέμα, ξύλινα μπαούλα και λακωνικές φιγούρες ράφια.

Δωμάτιο εφήβων με στυλ μεσογειακού στυλ - εσωτερική διακόσμηση Δωμάτιο εφήβων με στυλ μεσογειακού στυλ - εσωτερική διακόσμηση

Δωμάτιο εφήβων σε στιλ κιτς

Αυτός ο σχεδιασμός δωματίου είναι ιδανικός για παιδιά που δεν φοβούνται να εκφραστούν με φωτεινά ρούχα και ασυνήθιστη μουσική. Ένα δωμάτιο σε στιλ κιτς είναι μια αφθονία φωτεινών εξωφρενικών λεπτομερειών, ένας συνδυασμός ποικιλίας χρωμάτων, αποκλειστικών υλικών φινιρίσματος και φανταχτερών αξεσουάρ..

Ασημένια ταβάνια, χρυσή ταπετσαρία, ψηφιδωτά πλακάκια, πρωτότυποι κρεμασμένοι πολυέλαιοι, αφίσες και πίνακες ζωγραφικής χαρακτηρίζουν τέλεια αυτήν την τάση. Σε ένα τέτοιο δωμάτιο, ένα έφηβο αγόρι θα μπορεί να πραγματοποιήσει όλα τα πιο τρελά του όνειρα, χρησιμοποιώντας ασύμβατα χρώματα, πολύχρωμα αξεσουάρ και μια πρωτότυπη προσέγγιση. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές διακόσμησης είναι ο σχεδιασμός ενός από τους τοίχους με τη μορφή γκαλερί τέχνης..

Kitsch Teen Boy Room - Interior Design Kitsch Teen Boy Room - Interior Design

Εθνοτικό στυλ έφηβο δωμάτιο αγοριών

Θα γίνει μια ζεστή γωνιά για νέους γνώστες διαφορετικών χωρών και παραδόσεων. Μπορεί να είναι η πολυτέλεια της Ανατολής, η συντομία της Ιαπωνίας, η φωτεινότητα της Αιγύπτου ή ο μυστικισμός της Αφρικής. Μπορείτε να κανονίσετε ένα δωμάτιο σε μία από τις εθνικές κατευθύνσεις, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα άλλης κουλτούρας σε ένα μικρό δωμάτιο ή μπορείτε να συνδυάσετε πολλές επιλογές ταυτόχρονα. Για αυτό, είναι κατάλληλες στυλιζαρισμένες χειροποίητες λεπτομέρειες, άνετα έπιπλα και ουδέτερα χρώματα φινιρίσματος, τα οποία θα γίνουν ένα πλήρες φόντο για ένα τόσο ασυνήθιστο και πρωτότυπο δωμάτιο..

Ethnic Style Teen Boy Room - Interior Design Ethnic Style Teen Boy Room - Interior Design

Πώς να επιλέξετε έπιπλα

Στο δωμάτιο ενός εφήβου, πρέπει να υπάρχουν βασικά και πρόσθετα έπιπλα. Το κύριο περιλαμβάνει κρεβάτι, γραφείο, ντουλάπα, βιβλιοθήκη και ένα επιπλέον – κρεμαστά ράφια για διακόσμηση, στοιχεία ζώνης δωματίου, καναπέ. Απλές συμβουλές για την τακτοποίηση και την επιλογή επίπλων θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε για τη σωστή επιλογή..

Για ένα μικρό δωμάτιο, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε αρθρωτά έπιπλα, τα οποία θα διακοσμηθούν στο ίδιο σχέδιο χρωμάτων. Το γραφείο πρέπει να είναι πολυλειτουργικό (για μαθήματα, εργασία στον υπολογιστή, δημιουργικότητα, ανάγνωση) και ευρύχωρο. Τις περισσότερες φορές, τέτοια κριτήρια πληρούνται από έναν πίνακα αυτοσυναρμολόγησης. Τα κρεμαστά ράφια είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στα ογκώδη ράφια αξεσουάρ.

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε ξύλινα έπιπλα, φροντίστε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στις άκρες του. Πρέπει να είναι απαλλαγμένα από τυχόν τραχύτητα και ρωγμές. Μια ντουλάπα είναι κατάλληλη για την αποθήκευση πραγμάτων, επιπλέον, θα ταιριάζει σε σχεδόν οποιοδήποτε στυλ εσωτερικού χώρου. Για μεγαλύτερη πρακτικότητα και πρόσθετη ασφάλεια, θα πρέπει να προτιμάτε τα ανοιχτά ράφια χωρίς γυάλινη ή μεταλλική πόρτα..

Σχέδιο δωματίου εφήβων - έπιπλα Σχέδιο δωματίου εφήβων - έπιπλα Σχέδιο δωματίου εφήβων - έπιπλα

Διακόσμηση και αξεσουάρ

Η διακόσμηση του δωματίου ενός εφήβου με διακοσμητικά στοιχεία πρέπει να εξαρτάται όχι μόνο από το βασικό στυλ σχεδιασμού και την πρακτικότητα, αλλά και από τις δικές του προτιμήσεις. Μπορεί να είναι αθλήματα, παιχνίδια, μουσική, τέχνη, επιστήμη. Οι προφορές που σχετίζονται άμεσα με το χόμπι ενός εφήβου θα δημιουργήσουν εύκολα μια πρωτότυπη και ζεστή ατμόσφαιρα. Το κύριο πράγμα είναι να μην ξεχνάμε τη συνολική εσωτερική διακόσμηση. Για παράδειγμα, ένα σεντούκι θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε ένα δωμάτιο μεσογειακού στιλ, ένας τοίχος από τούβλα είναι κατάλληλος για μια σοφίτα, αφίσες και πίνακες με τους αγαπημένους σας μουσικούς θα διακοσμήσουν ένα δωμάτιο σε στυλ pop-art..

Σχέδιο δωματίου Teen Boy - Διακόσμηση & αξεσουάρ Σχέδιο δωματίου Teen Boy - Διακόσμηση & αξεσουάρ Σχέδιο δωματίου Teen Boy - Διακόσμηση & αξεσουάρ Σχέδιο δωματίου Teen Boy - Διακόσμηση & αξεσουάρ

Σχεδιασμός δωματίου για έφηβο αγόρι – φωτογραφία

Οι φωτογραφίες του εσωτερικού σχεδιασμού των δωματίων για έφηβα αγόρια που έχουμε συλλέξει θα σας βοηθήσουν να εμπνευστείτε και να βρείτε την επιλογή που ταιριάζει στις προτιμήσεις του παιδιού σας. Καλή προβολή!

Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός ενός δωματίου για ένα έφηβο αγόρι - φωτογραφία

Βίντεο: Παιδικό δωμάτιο για έφηβο αγόρι

Previous Post
Βρεφικές κούνιες για νεογέννητα (πάνω από 75 φωτογραφίες)
Next Post
Frokostbord i sengen (90 bilder): typer og modeller