Frokostbord i sengen (90 bilder): typer og modeller
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Frokostbord i sengen (90 bilder): typer og modeller

Frokostbord i sengen (90 bilder): typer og modeller

Det er ganske hyggelig å drikke en kopp kaffe om morgenen uten å stå opp av sengen. Men hvor vanskelig og ubehagelig en slik servering kan se ut, for eksempel på en krakk eller en vanlig brett, som kan snu når som helst. Det kan være mye mer behagelig hvis frokosten serveres på et komfortabelt bord med støtter og sider. I tillegg kan en matbit kombineres med å lese pressen eller tilbringes i et selskap med en nettbrett eller bærbar PC. Moderne design gir bord et bredt spekter av applikasjoner, og vi vil snakke om dette i en ytterligere artikkel..

Tabellfunksjoner

Et frokostbord i sengen kan ikke bare tjene det tiltenkte formålet, det er et brett for retter, men kan også tjene flere formål. For eksempel kan det bli et komfortabelt stativ for en bærbar datamaskin eller fungere som et skrivebord, bak det er det fullt mulig å skrive memoarer, kaste skisser eller gjøre håndarbeid.

Noen modeller har små skuffer der de nødvendige småtingene (servietter, penner, tråder) er plassert, avhengig av hva bordet skal brukes til. I små kurver på sidene av strukturene kan du plassere blader, aviser som kan leses mens du spiser. En rekke modeller lar deg kjøpe det mest praktiske alternativet, avhengig av personlige preferanser og hensikt.

Frokostbord i sengen - Funksjoner Frokostbord i sengen - Funksjoner

Materiale for å lage

Miniatyrbord er laget av en rekke materialer. Strukturenes levetid, så vel som deres evne til å “passe” inn i et bestemt interiør, avhenger av kvaliteten. Hovedmaterialene er tre og dets erstatninger (sponplater, MDF), metall, plast og glass, det er også forskjellige kombinasjoner.

Tre

Det dyreste frokostbordet i sengen er laget av naturlig tre, ved bruk av arter som eik, bøk, lind, etc. Fyrprodukter er dårligere i pris, men levetiden er mye kortere, siden furu er et ganske mykt materiale. Trebord har mange designtolkninger, fra strenge slipede og lakkerte modeller til de mest originale dekorert med utskårne elementer. Det er verdt å merke seg at lerret laget av et enkelt stykke naturlig tre ser ganske vakkert ut i seg selv, med et individuelt teksturmønster. De passer perfekt inn i ethvert designkonsept..

Jeg vil spesielt legge merke til skjønnheten i kurvbord laget av vintreet eller rotting. De er lette og luftige, men sterke nok, og hvis de håndteres riktig, vil de vare ganske lenge. Slike interiørartikler er gode for etno-interiør og understreker den håndlagde estetikken. Du kan også velge en variant av et bambusbord, hvis ramme som regel er laget av matter..

Materiale for å lage et frokostbord i sengen - Tre Materiale for å lage et frokostbord i sengen - Tre

Kryssfiner

Bruken ved produksjon av kryssfiner bestemmer en ganske demokratisk kostnad for produkter. Du kan ofte finne alternativer bestående av trerammer og benkeplater i kryssfiner, som på ingen måte er dårligere enn treprodukter i sine estetiske egenskaper. Kryssfinerprodukter kan lages på egen hånd..

Materiale for å lage frokostbord i sengen - Kryssfiner Materiale for å lage frokostbord i sengen - Kryssfiner

Metall

På grunn av deres styrke og tilbakeholdenhet i utseende, er metallbord ganske etterspurt. Den forkrommet eller pulverlakkert finishen dekorerer ikke bare produktet, men beskytter det også mot riper og slitasje. Metallbord har en lav pris på grunn av materialets relativt billige og enkle design, men de utfyller perfekt moderne teknologiske trender.

Materiale for å lage frokostbord i sengen - Metall Materiale for å lage frokostbord i sengen - Metall

Glass

Fantastisk vakre produkter er laget av glass. Disse bordene vil tilfredsstille enhver moderne trend innen interiørdesign. Ikke vær redd for materialets skjørhet – i dag har glassmøbler egenskaper med høy styrke og, hvis de brukes riktig, er de helt trygge..

I tillegg er dekorative kvaliteter en stor fordel – et glassbord kan være helt gjennomsiktig (ikke rotet opp i rommet), ha en matt overflate, farget eller dekket med elegante mønstre. I motsetning til tre- og plastmodeller er frokostbordet i glass motstandsdyktig mot slitasje, og i kombinasjon med en metall- eller treramme blir det et uavhengig dekor.

Materiale for å lage frokostbord i sengen - Glass

Plast

Det enkleste og billigste alternativet er plastbord. Deres fordeler inkluderer lett vekt på strukturen, samt enkelt vedlikehold. Materialet er varmebestandig – ikke utsatt for overoppheting og smelting. Ganske ofte er bena på slike produkter laget av malt metall, siden et bord laget helt av plast ikke er spesielt stabilt. Slike modeller er praktiske for de som liker å reise. Sammenleggbar design gjør det enkelt å passe bordet i bagasjen, og en rekke innebygde serviseinnsparinger gir ekstra bekvemmelighet.

På salg kan du også finne elegante bord i skinn, egnet for mange moderne typer interiør. Deres lakoniske og samtidig rike utseende understreker tilstrekkelig eierens raffinerte smak..

Materiale for å lage et frokostbord i sengen - Plast Materiale for å lage et frokostbord i sengen - Plast

Typer frokostbord i sengen

Siden vi allerede har funnet ut materialene og deres fordeler, er det verdt å vurdere hvilke bord til frokost i sengen kan være. Et viktig poeng her er designfunksjonene, takket være at produktene kan utføre forskjellige funksjoner. Et praktisk tillegg er sidene på bordene, som forhindrer at beholderne velter, samt foldbare ben, noe som gjør det enkelt å montere strukturen ved unyttighet eller transport. Bord kan være uten ben, med stasjonære eller sammenleggbare støtter, på hjul – valget avhenger av eiernes personlige preferanser.

Sidebord på hjul

Denne modellen er komfortabel for sin manøvrerbarhet og stabilitet. Ofte brukes slike design i omsorgen for sengeliggende pasienter. De er ganske romslige og ofte utstyrt med støtfangere for å holde maten ute av sengen. På grunn av det store området på noen bordplater, kan du velge et bord som er perfekt for et par.

Frokostbordstyper i seng - Sidebord på hjul Frokostbordstyper i seng - Sidebord på hjul

Frokostbrett

Den mest forenklede modellen, som ikke innebærer implementering av andre funksjoner. Den kan ha brettestøtter eller stasjonære, når produktet, sammen med bordplaten, får en U-form. Størrelsen må velges basert på hoftens bredde, og legge til noen få centimeter til på den resulterende figuren på teppet. Det er verdt å ta hensyn til modeller som har håndtak som er praktiske å løfte og bære..

Frokostbordstyper i seng - frokostbrett Frokostbordstyper i seng - frokostbrett

Sidebord

Det mest praktiske er bord med sider, som beskytter sengen mot at maten velter på den. Hovedoppgaven til dette møbelet er å gi ekstra bekvemmelighet – tross alt er det umulig å sitte helt stille lenge, og unødvendige kroppsbevegelser kan forårsake tremor i strukturen. Selv om drikken helles, vil den ikke falle på sengen takket være den ekstra beskyttelsen. Det er også praktisk når du transporterer et bord fra kjøkkenet til soverommet..

Typer frokost i sengebord - kantede tabeller Typer frokost i sengebord - kantede tabeller

Sammenleggbare bord

Tilstedeværelsen av mekanismer som lar deg brette bordplaten er et stort pluss. Slike produkter tillater ikke bare å spise i sengen, men også å jobbe mens du står eller ligger. Det er modeller som kan justeres i høyde og bredde. Slike transformatorer er i stand til å fungere som stativ for bærbare datamaskiner eller skrivebord. Noen skuffer kan brettes i to og kan lett transporteres med håndtakene. Det finnes modeller med flere hyller.

Typer frokostbord i sengen - Sammenleggbare bord Typer frokostbord i sengen - Sammenleggbare bord

Løftebord

Disse bordene er praktiske for å jobbe med en bærbar datamaskin eller se en film på et nettbrett. Du kan velge en skuff som er stor nok til å romme musematten. Løftebordplaten gir den nødvendige luftsirkulasjonen og beskytter utstyret mot overdreven overoppheting, noe som har en skadelig effekt (noen modeller er utstyrt med kjølevifte). Designet lar deg ta en behagelig holdning, sette riktig synsvinkel og sitte lenge.

Et bord med løfteplate kan med rette kalles det mest funksjonelle. Den kan utstyres med LED -kretslys, mobil oppbevaringsbrett, uten å slutte å forbli et frokostbord.

Typer frokost på sengebord - Heisbord Typer frokost på sengebord - Heisbord

Mykt bord

Nok en flott modell som gir ekstra komfort under bruk. Essensen ligger i nærvær av en myk pute på baksiden, som ikke lar strukturen trykke på bena. Den tar lett formen på en hvilken som helst overflate og ser veldig original ut.

Typer frokostbord i sengen - Mykt bord Typer frokostbord i sengen - Mykt bord

Fast bunnbord

Det er modeller der bordplaten er festet til basen, som ligger på gulvet. Denne designen kan kalles stasjonær. Bordet har en enkel bevegelsesmekanisme, der bordplaten er rett foran den liggende personen. Også praktiske er modeller der bordplater er en del av designene på nattbordet. Fordelen med bordet er dets pålitelighet, siden det er umulig å snu det.

Frokostbordstyper i seng - Fast bunnbord Frokostbordstyper i sengen - Fast bunnbord

Hvordan velge riktig modell?

Når du skal kjøpe et frokostbord i sengen, må du ta hensyn til noen av nyansene som direkte kan påvirke valg av modell, nemlig:

Stabilitet er en viktig forutsetning for lagring av væsker. Før du kjøper, må du nøye inspisere støttene for stabilitet, evne til å tåle vekt, ikke å deformere;

Materiale – bord kan lages, som vi allerede har sagt, av tre, metall, plast, glass. I tillegg til kvalitetskarakteristika, er det verdt å vurdere rommets stil og velge den mest passende designen. Treet, avhengig av design, ser bra ut i ethvert interiør – klassiske design kan ha elementer av utskjæring, et loftbord – en grov finish og en lakonisk design er egnet for minimalisme. Metall, plast og glass er i perfekt harmoni med alle moderne trender, spesielt tekniske, for eksempel høyteknologisk. Keramikk vil vellykket passe inn i den rustikke stilen;

Funksjonalitet – det er nødvendig å bestemme nøyaktig hva bordet skal brukes til. Hvis du ikke er tilhenger av å belaste deg selv med unødvendig arbeid mens du slapper av i sengen, men elsker å våkne opp med en kopp kaffe, kan du velge enklere design, samtidig som du sparer betydelig samtidig. Motsatt vil hvert enkelt innfall kreve kjøp av et produkt med tilleggsfunksjoner..

Selvfølgelig er kostnad en av de viktigste faktorene. Det er ikke alltid mulig å kjøpe et slikt ønsket element til en rimelig pris, men i dette tilfellet er det nødvendig å forstå at møbler er kjøpt som et element for langvarig bruk, så billige strukturer kan ikke vare lenge..

Frokostbord i sengen - Hvordan velge riktig modell Frokostbord i sengen - Hvordan velge riktig modell

Frokostbord i sengen – foto

Avslutningsvis foreslår vi at du besøker fotogalleriet, som inneholder de beste alternativene for en rekke frokostbord i sengen. Kanskje ved å se på dem, kan du gjøre det riktige valget og gi deg selv et så praktisk, funksjonelt møbel. Gledelig visning!

Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto Frokostbord i sengen - foto

Previous Post
Σχεδιασμός δωματίου για έφηβο αγόρι (70 φωτογραφίες)
Next Post
Minimalisme i interiøret (90 bilder)