Nyklassisisme i interiøret: en kongelig setting innrammet av den nyeste teknologien (340 + bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nyklassisisme i interiøret: en kongelig setting innrammet av den nyeste teknologien (340 + bilder)

Nyklassisisme i interiøret: en kongelig setting innrammet av den nyeste teknologien (340 + bilder)

Nyklassisisme i interiøret er en løsning for å kombinere tradisjonelle ideer om antikke møbler i kombinasjon med designinnovasjoner. Velg utformingen av kjøkkenet, stuen, soverommet eller badet i denne stilen, og du vil umiddelbart se resultatet. Vurder hovedtrekkene, og du vil lykkes. Alt mer detaljert senere i artikkelen..

Nøkkelegenskaper

Hvis ønskelig, problem leilighet i nyklassisistisk stil bør betydelige økonomiske besparelser brukes. Dyre møbelsett, kombinert med luksusbekledning kjønn og vegger gir inntrykk av et hjem for aristokrater med et snev av minimalisme. Estetikere vil glede seg over overflod av rette linjer og mangel på lyst til pomp. De nidkjære eierne bruker en gang på store reparasjoner for å kunne bo blant de eksklusive leilighetene de neste årene..

Manglende lyst til pomp

Manglende lyst til pomp

Særtrekk ved stilen:
 • Møbelsett er designet i strenge, geometrisk korrekte former.
 • De velger naturlige etterbehandlingsmaterialer. Produkter laget av verdifullt naturlig tre, marmor, fløyel og silke regnes som prioriterte.
 • Bruk i innredning av alkover, søyler, pilaster, gesimser med stukkstøping.
 • Pastellfarger, ingen skarpe kontraster. Rolige melkeaktige, oker, nøtteaktige, hvite, karamellfarger tiltrekker øynene.
 • Dekorelementer fra stein, smidde interiørdetaljer.

Strenge linjer og funksjoner i interiøret

Strenge linjer og funksjoner i interiøret

 • Malet med oljemaling malerier. Tapeter henger på veggene i rommene.
 • Fra de klassiske teknikkene – forgylling, kobber og bronse. Materialer brukes når du skal dekorere stukk eller møbler.
 • tapet, tepper og gardiner plantemønstre eller bilder av skogdyr befinner seg.
 • Bruk i det indre av store speilene og en overflod av glass.
 • Persiske tepper, veggklokker, dyre lysekroner og andre lysarmaturer.

En overflod av glass og speil

En overflod av glass og speil

Hvis luksuriøse møbler blir en fortid på grunn av upraktiskitet, foreslår nyklassisisme å integrere innovativ teknologi i designet møbler. Det anbefales å begynne å dekorere med ett rom i en leilighet eller et herregård for å sette pris på fordelene ved å bo i kongelige omgivelser.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Nøkkelberøringer for interiøret i en leilighet i engelsk stil: Tilpass deg selv (stue, soverom, kjøkken, bad)

I det indre av kjøkkenet

Nyklassisisme forutsetter romslige rom med stor takhøyde. Hvis spisestuen, kjøkken og stue liten, er det bedre å kombinere dem til ett rom. Kjøkkenet er installert i midten, og plukker opp resten av møblene for det.

Vi velger møbler til kjøkkenet

Vi velger møbler til kjøkkenet

Å velge massivt bord eller stoler, “overbelast” kjøkkenet med figurer, vaser eller dekorative lysestaker. Nøkkelen til et vakkert rominteriør er mål, proporsjoner, plass og luftighet.

Tegn på et nyklassisistisk kjøkken:

 • Et dyrt sett laget av edelt skog. Den massive møbelsammensetningen er vellykket erstattet med flere høye skap malt i pastellfarger. Glassfronter og skap er nødvendig for å vise malte porselenssett. Møbler sett i farge bør overlappe med hovedfargen på rommet, spill på kontrast er upassende her.
 • Velg et bord med en geometrisk form: firkant, rektangel eller sirkel. Stoler med høy rygg er plassert i nærheten av den. Polstring av stolene matcher nøyaktig materialet og mønsteret på gardinene.

Polstring av stolene matcher nøyaktig materialet og mønsteret på gardinene.

Velge et geometrisk bord

Velge et geometrisk bord

 • Kunstig steingulv, laminat, terrassebrett. Nyklassisisme foreslår å bruke et praktisk parkettbrett. Når det gjelder fargetilpasning – de skaper en enkelt interiørkomposisjon.
 • Papir eller tekstil bakgrunnsbilder velger en diskret palett. Noen ganger er de dekorert med et diskret blomstermønster..
 • Taket er kalket eller dekket gips. Hvis økonomien tillater det, er det tilrådelig å installere en gipsplatekonstruksjon på flere nivåer.
 • I midten av taket er det en designer smidd lysekrone. Det antas en overflod av lys i interiøret, derfor vegg og bordplate inventar, gulvlamper på bøyde ben.

Diskret palett tapet

Diskret palett tapet

Ved ordning av gjenstander blir regelen tatt i betraktning – bevaring av det brukbare området i rommet, uten å rote med forseggjorte møbler. Overskudd i interiøret regnes som filistinsk, de er upassende for å skape en aristokratisk atmosfære..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Moderne italiensk stil (230+ bilder): Fornyet udødelig luksus (kjøkken, stue, soverom design)

Detaljer kombineres til en harmonisk komposisjon:
 • gardiner laget av dyre stoffer som faller ned i tunge folder;
 • obskur bordduk fra naturlige stoffer;
 • servietter gjenta fargen på duken;
 • utendørs årgang klokke;
 • malerier, panel, gobeliner;
 • gesims laget av tre eller metall med blomstermønstre.

Plisségardiner laget av dyre tekstiler

Plisségardiner laget av dyre stoffer

Velg funksjonelle husholdningsapparater i samsvar med fargen på møbelsettet. En kontrastløsning er mulig, i harmoni med det indre av rommet.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Japansk stil Leilighetsdesign: Trygghet for hjemmet ditt. 220+ (Foto) Interiør i forskjellige rom (kjøkken, stue, bad)

Stue

Ønsket om symmetri, respekt for proporsjoner, rektangulære former er karakteristiske trekk ved nyklassisisme i stuen.. Møblene er mer egnet for et herregård enn for en liten leilighet.. En romslig stue gir deg mulighet til å legemliggjøre designerens idé om et rikt interiør, behagelig å leve.

I en romslig stue kan du realisere de mest uvanlige ideene.

I en romslig stue kan du realisere de mest uvanlige ideene.

Stuen blir til husets fokuspunkt, den blir et forbindelseselement i innredningen med resten av rommene. Hvite strekklofter kombinert med mørkt skinnende parkettgulv, en bred sokkel med et utsmykket mønster, tunge gardiner som faller i folder er obligatoriske egenskaper i interiøret..

Innredningsanbefalinger

 • I den store stua rives alle skillevegger, de bruker til sonering buer og kolonner.
 • Møbler i ibenholt eller mahogni, palisander eller eik. Settet skal ikke virke massivt, løsningen for nyklassisisme er lyse møbler med utskårne ben.

Mahogni møbler brukes ofte

Mahogni møbler brukes ofte

 • Den sentrale delen av komposisjonen er det persiske teppet. To lenestoler og stoler er plassert ved siden av den. Interessant ser kort ut sofa med et intrikat bladmønster, kaffe eller salongbord. På slutten settes sammenkoblede nattbord på sidene..
 • En lysekrone med flere lag henger i taket med bjeller og dråper. Belysningsarmaturen kombinerer prakt og teknologi, slik at du kan se sølv og forgylte detaljer i interiøret.
 • Møbler er dekket med dyrt stoff i en pastellpalett ved hjelp av en spesiell “vognkobler” -teknikk.

Det sentrale tilbehøret er et vakkert teppe

Det sentrale tilbehøret er et vakkert teppe

Ved sying av gardiner kreves rektangulære silkeplater. I interiøret ser nyklassisisme vakkert halvcirkelformet ut lambrequin, lar materialet falle vakkert nedover i frie bølger.

Menn vil elske marmor peis og en aristokratisk sekretær som holder arbeidsdokumenter. Stearinlys i smijernslysestaker er fascinert av det myke lyset, de ekko av veggen inventar.

Lambrequins for typiske klassikere

Lambrequins for typiske klassikere

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Den diskret elegansen i amerikansk stil: Velge design for en leilighet (stue, soverom, kjøkken)

Soverom

For soveromsinteriøret, velg en nøytral palett som gir luftighet til rommet. De følger reguleringsreglene, det vil si at døråpninger erstattes med buer, dekorert med søyler og halvsøyler med antikke mønstre. Antallet husholdningsapparater er minimert.

Nyklassisisme innebærer å fullføre taket med et glanset eller matt lerret. Du kan male den med maling av en melkete nyanse, etter å ha delt den med paneler i rektangler.

Nyklassisisme i interiøret: en kongelig setting innrammet av den nyeste teknologien (340 + bilder) Nyklassisisme i interiøret: en kongelig setting innrammet av den nyeste teknologien (340 + bilder) Nyklassisisme i interiøret: en kongelig setting innrammet av den nyeste teknologien (340 + bilder)

Nyklassisisme i interiøret: en kongelig setting innrammet av den nyeste teknologien (340 + bilder)

Gulvene er dekket med parkett eller prosjektbrett, keramiske fliser. Det er en feil å legge linoleum eller teppe på gulvene, noe som skaper en slags økonomi.

Interiøret påtar seg belysningens hovedrolle – solstrålene fra store vinduer suppleres med myk kunstig belysning.

I henhold til nyklassisismens lover henges en stor krystalllysekrone i midten av taket, og vegglamper installeres på forskjellige nivåer av veggene for å belyse alle gjenstander i rommet. Dyre lampeskjermer i en rolig palett er valgt for gulvlamper. Møbler er symmetrisk arrangert, sammenkoblede lenestoler, nattbord eller puffer ser interessante ut.

Vi henger en krystalllysekrone i midten av taket

Vi henger en krystalllysekrone i midten av taket

Møbler arrangement:
 • Den sentrale delen av soveromsinteriøret er igjen for en dobbel rektangulær seng fra verdifulle treslag. Møblene vil bli dekorert med håndlagde utskjæringer, plantemønstre velges. Du kan henge en baldakin av tungt stoff over sengen. Silke eller fløyel brukes til å dekke hodegjerden. Sengen er plassert langs rommet, og unngår et tverrgående arrangement.
 • Nattbord nattbord med lamper plassert på begge sider av hodegjerden.
 • Et toalettbord med en puff er plassert nær sengen. En puff med bord er valgt for interiøret, bruk av kontrastfarger er uakseptabelt.

Sengen står i sentrum

Sengen står i sentrum

 • Resten av møblene er plassert langs veggene. Det anbefales å sette en lav sofa nær vinduet, og omgir salongbordet med stoler eller lenestoler. Velg samme farge sengetepper, gardiner og møbeltrekk.
 • Høyskap er plassert separat eller laget innebygd. Nyklassisisme foreslår å dekorere skapdører med speil eller glassoverflater.
 • Store vindusåpninger er dekket med dyre gardiner med lambrequins.
 • Sentrum av rommet er dekket med et mykt fleecy teppe..

Tanken med et nyklassisistisk interiør er å lage en speillignende veggdekorasjon med blomstermønstre. Ett stort speil i en forgylt ramme vil tilføre rommet luftighet, utvide rommet. Marmorgulv eller vegger i naturstein vil forandre soverommet ditt.

Speilet vil tilføre rommet luftighet

Speilet vil tilføre rommet luftighet

Ønsket om å dekorere et soverom i et nyklassisistisk interiør er gjennomtenkt i detalj. Først lager de en liste over komfortable møbler, bestemmer materialene for etterbehandling og dekorasjon. Overdreven pomp vil ødelegge inntrykket av rommet, så de observerer tiltaket.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Country Style Kitchen Design – Modern Spirit in a Contemporary Interior (225+ bilder)

Baderom

Badet møter det nyklassisistiske interiøret: elite sanitærutstyr, forgylte kraner, monolitiske benkeplater, seriemøbler med antikke beslag. Et romslig rom innebærer å installere et bad i midten, og ikke legge det inn mellom tre vegger ende-til-ende.

Mye plass - flere ideer

Mye plass – flere ideer

Komposisjonssenteret er opptatt av badet:
 • Velg en avrundet badekarform i en lys tone. Den hvite strukturen ser vakker ut, men en modell av messing, støpejern eller kobber regnes som et godt valg..
 • Modeller med kobber eller forgylte ben som ligner løvepoter ser aristokratiske ut.
 • Nyklassisisme forutsetter en romslig volumetrisk bad.
 • Ordne om ønskelig dusjkabinett i hjørnet av rommet. Antikke boder dekorert med messing eller bronse detaljer er egnet.
 • Toppen av kommoden brukes til å installere en skjult skjell.
 • Ett eller flere speil i tynne rammer henges over vasken. Rammens form er avrundet, uten skarpe hjørner.
 • Armaturer plasseres punktvis. Basen på enhetene er valgt metall, og nyansene er laget av vanlig eller frostet glass..

Modeller med kobber- eller gullbelagte ben som ser ut som løvepoter ser bra ut

Modeller med kobber- eller gullbelagte ben som ser ut som løvepoter ser bra ut

I det nyklassisistiske interiøret er vegger og gulv belagt med keramiske fliser. Det anbefales å fokusere på pastellfarger med antikke mønstre.

Fordeler med fliser:
 • vasker vekk fra drypp;
 • tørker raskt;
 • forhindrer utvikling av mugg.

For langvarig drift gnides leddene med en forseglet løsning.

Ekstra belysning i form av lysestaker brukes ofte.

Ekstra belysning i form av lysestaker brukes ofte.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Urban Chic Loft Kitchens – 255+ (Foto) Industriell atmosfære

Dører

Nyklassiske dører vil binde de indre elementene sammen. De er laget etter spesialbestilling for stilen på rommene, og tar hensyn til kombinasjonen med resten av møblene..

Nyklassiske standarddører:

 • For produksjon, bruk en rekke naturlig tre eller finér for å lime strukturen. Dyre modeller vil bli “høydepunktet” i det nyklassisistiske interiøret.
 • Dører er strengt rektangulære.
 • Velg en pastellfarget modell for å visuelt utvide plassen. Hvis enfargede dører virker kjedelige, lar det nyklassisistiske interiøret deg bruke overgangen fra lyse til mørke toner nedover lerretet..
 • Symmetrisk plasserte trimelementer.
 • Minimum antall deler.

Dører i den strenge formen for nyklassisisme

Dører i den strenge formen for nyklassisisme

Dører mellom rom kan gå seg vill i de aristokratiske nyklassisistiske omgivelsene. Gunstig kombinasjon med møbler i en dempet palett, enkle lamper og lyse vegger.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Baderomsdesign i Provence -stil – skånsom romantikk for kropp og sjel (205+ bilder)

Bakgrunn

Nyklassisisme er også tydelig i utformingen av veggene. Veggene er delt inn i øvre og nedre seksjoner for å skape en rik setting. Overgangen mellom dem indikeres av et tapetbånd med kaffetone:

 • De øvre delene av veggen er limt inn med monokrom tapet av melkeaktig, sand, støvete rosa, blå, krem, gyllen.
 • For å dekorere de nedre delene brukes tapet av dempede toner med blomstermotiver. Trepaneler eller gips kan også brukes til å skygge vegger..

Delikate og nøytrale tapettoner

Delikate og nøytrale tapettoner

Bakgrunn med en blank overflate ser vakker ut, og forbedrer refleksjonen av lysarmaturer. Gnister av perlemor vil gi rommet pomp. Brukes til å lime tapeter med diskrete mønstre på et pastellfarget lerret. Tapet med brede vertikale striper vil visuelt “heve” lav takhøyde.

Ikke -påtrengende og lette mønstre

Ikke -påtrengende og lette mønstre

Nyklassisisme i interiøret: en kongelig setting innrammet av den nyeste teknologien (340 + bilder) Nyklassisisme i interiøret: en kongelig setting innrammet av den nyeste teknologien (340 + bilder) Nyklassisisme i interiøret: en kongelig setting innrammet av den nyeste teknologien (340 + bilder)

Nyklassisisme i interiøret: en kongelig setting innrammet av den nyeste teknologien (340 + bilder) Nyklassisisme i interiøret: en kongelig setting innrammet av den nyeste teknologien (340 + bilder)

VIDEO: De beste designene i den nyklassisistiske stilen

konklusjoner

Det nyklassisistiske interiøret er valgt av selvsikre mennesker som ønsker å betale en høy pris for komfort. Dyre møbler, kombinert med minimal bruk av innredning, vitner om eierens sosiale status. Det er billigere å bruke en stor sum en gang på å renovere en leilighet for å få et rikt miljø i flere tiår.

FOTOGALLERI (mer enn 340 bilder)

Previous Post
Μοντέρνος σχεδιασμός μπάνιου χωρίς τουαλέτα. Ομορφιά σε συνδυασμό με άνεση + συμβουλές ειδικών TOP-15 και 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
Bakgrunn til stuen (+150 bilder) av moderne interiørdesign. Kombinasjonsideer.