Spisebord for kjøkkenet (225+ bilder): Hvordan velge den beste modellen?
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Spisebord for kjøkkenet (225+ bilder): Hvordan velge den beste modellen?

Spisebord for kjøkkenet (225+ bilder): Hvordan velge den beste modellen?

Valget av spisebord og stoler gjøres i siste fase av kjøkkenrenoveringen etter installasjon av headsettet. Det er ikke alltid mulig å gi alle detaljene under planleggingen. Etter å ha plassert kjøkkenmøblene, blir det klart hvilket område som er igjen for installasjon av spisebordet og hvilken innredning som skal brukes til den endelige designen. Mer om alt videre i artikkelen..

Spisebord og stoler til kjøkkenet

Når du velger det beste alternativet for en møbelgruppe for ethvert kjøkken, er det tre hovedkriterier:

 • Praktisk. Utenfor vakre sett vil faktisk vise seg å være upraktiske. Etter kjøpet kan det være alvorlig skuffelse. Før du kjøper en modell, må du røre den og sette deg på stolene. De produserer produkter, hvis seter gjentar strukturen i menneskekroppen, noe som betyr, møbler vil være lett å betjene. Stoler med armlener og brede sitteplasser kan velges.

Rundt spisebord

Rundt spisebord

 • Møbler dimensjoner. Studier har vist at den gjennomsnittlige personen trenger bredde benkeplater 60-70 cm. For å plassere en familie på 4 personer bak et spisesett, må du velge møbler av følgende dimensjoner: 120 cm lengde, 75 cm høyde og bredde fra 75 til 80 cm. Ta også hensyn til størrelsen på kjøkken: spisemøbler bør ikke rote opp hele rommet.
 • Materiale. Det må være holdbart og miljøvennlig, levetiden til slike møbler er ganske lang. På grunn av at bord og stoler vil bli arrangert på kjøkken, materialet de er laget av må være lett å rengjøre, være fuktresistent, ikke deformert fra høye temperaturer.
 • Design. Møbler kjøpes best mot slutten av renoveringen. På dette stadiet dukker den siste stilen i rommet allerede opp. Spisesettet er valgt etter farge, størrelse og materiale, for eksempel kan det være klassiske tre- eller plastprodukter.

Hvis tresett ble valgt for kjøkkenet, må de behandles med ytterligere impregnering, som beskytter overflatene mot negative ytre faktorer som kan skade møblene..

Må være holdbar og bærekraftig

Må være holdbar og bærekraftig

Kjøkkenbord og stoler i liten størrelse kan velges blant plast.

Det er pålitelig, holdbart og fuktresistent. Gjennomsiktige møbler løses opp i rommet, noe som vil bidra til å forhindre visuell rot i området.

Hvis du vil gjøre møblene mer komfortable, kan stolene dekkes med mikrofiberpolstring. Det er et kvalitetsmateriale som ikke absorberer smuss og fuktighet, og som også er lett å rengjøre.

Glidende

Hvis kjøkkenets dimensjoner ikke er store, ville det være et godt alternativ å kjøpe sammenleggbare møbler. Nesten alltid vil den brettes uten å ta mye plass. Men under en mottakelse eller en festlig middag er det lett å utfolde møblene.. Flere mennesker kan bo her komfortabelt samtidig. Dette skyldes en spesiell mekanisme og skjulte tilleggsflater, seksjonene er plassert under bordplaten.

Rustikk stil

Rustikk stil

Vanligvis utvides et ekstra element fra den sentrale delen. På noen modeller kan dette gjøres fra siden. De er godt egnet for veldig små kjøkken..

RådDu kan sette spisebordet i hjørnet eller mot veggen. Et godt alternativ er å installere benkeplaten i hjørnet skrått, slik at plassen blir opptatt så nyttig som mulig..

Bordtransformator

Dette er et annet godt alternativ for et lite kjøkken.. Modeltransformasjon kan skje på flere måter:

 • å bevege seg fremover;
 • kom deg opp;
 • lene.

Kreativ form på produktet

Kreativ form på produktet

Transformatorens form kan være:
 • torget;
 • rektangulær;
 • oval.

Under transformasjonen økes området med 30% av den opprinnelige parameteren. Når det er brettet, tar det ikke mye plass og kan enkelt plasseres i hvilken som helst del av kjøkkenet.

Oval og rund

Før du kjøper møbler til kjøkkenet, er det viktig å vite hvor mange fra familien som oftest vil spise lunsj eller middag samtidig, samt hvor ofte venner kommer på besøk. Basert på dette velges et produkt med ønsket form og størrelse.. Det viktigste er ikke å overbelaste kjøkkenplassen..

Oval spisestel

Oval spisestel

RådFør du plasserer møbler på kjøkkenet ditt, er det en god idé å tegne det på gulvet for å se hvor mye plass møblene vil ta. 60 cm er igjen rundt den – denne avstanden er nødvendig for en behagelig passform for en person på en stol.

Den ovale versjonen av spisesettet er en original løsning.

Den kan finnes i forskjellige stiler, for eksempel klassisk, moderne eller fransk design. En slik struktur måles på samme måte som rektangulære møbler, men på grunn av sin strømlinjeformede form er den lett plassert i et lite område av kjøkkenet.

For at alle familiemedlemmer skal sitte komfortabelt ved et rundt spisebord, bør diameteren være fra 137 til 200 cm. Den endelige størrelsen avhenger av det eksakte antallet mennesker som skal spise samtidig. Dette alternativet kan plasseres i et lite kjøkken, det tar ikke mye plass og sparer plass..

Tegn på raffinement og raffinement

Tegn på raffinement og raffinement

Hvis du er i tvil om det komfortable valget av runde møbler, kan du ta hensyn til standardstørrelser og anbefalinger fra designere..

Diameteren velges som følger:
 • 110 cm – for 4 personer;
 • 130 cm – for 6;
 • 150 cm – for 8;
 • 170 cm – opptil 10.

Å velge et rundt bord til kjøkkenet er et tegn på raffinement og raffinement.. Dette alternativet er egnet for familier med små barn. Avrundede kanter forhindrer skader og blåmerker.

Alternativ for et lite kjøkken

Alternativ for et lite kjøkken

Sammenleggbar spisestue

Strukturen er supplert med 1 eller 2 sidedeler, slik at de monterte møblene ikke tar mye plass. Det er egnet for et lite kjøkken, selv om det kommer plutselige gjester under lunsj, trenger du bare å brette det ut og deretter brette det tilbake.

Lite og stort spisebord

Møbler velges avhengig av antall mennesker som vil spise samtidig, samt størrelsen på kjøkkenet.

Hvis rommet er lite, må møblene velges riktig. Et av alternativene er en halvcirkelformet modell. Det er egnet for familier som ikke serverer et fullt spiseområde. Med den rette siden er den plassert rett ved siden av veggen.. Designet sparer plass på kjøkkenet og forstyrrer ikke bevegelse. En slik modell vil være hensiktsmessig å plassere i en leilighet der det er små barn, avrundede kanter vil forhindre skade..

Klassisk stil

Klassisk stil

Området til noen kjøkken tillater ikke engang slike møbler. I dette tilfellet kan du installere et sammenleggbart bord, det er festet til veggen eller vinduskarmen. Før lunsj begynner, blir den lagt ut, og på slutten gjemmer strukturen ganske enkelt i sin opprinnelige form. Sammen med en slik modell er det praktisk å bruke sammenleggbare avføring, de kan fjernes på samme måte.

Det er design som forvandler seg fra kompakte modeller til fullverdige spisesteder. Dette skjer på grunn av spesielle skjulte mekanismer og flere seksjoner..

Møbler kjøpes vanligvis i små leiligheter, der slektninger og venner ofte samles..

For å visuelt utvide rommet, er det best å velge en bordplate av gjennomsiktig plast eller glass. Kjøkkenet vil bli oppfattet mye lettere.

Møbler velges avhengig av antall personer

Møbler velges avhengig av antall personer

Hvis kjøkkenet er stort, kan nesten hvilken som helst bordmodell installeres på det, det viktigste er at de ikke er miniatyr. Visuelt vil de rett og slett gå tapt, og vil se latterlige ut.. Et spisestel er best å velge en rektangulær eller oval form.. Den kan plasseres i midten av et rom eller mot en vegg. Bak det vil stille plass til ikke bare alle familiemedlemmer, men også plutselige gjester.

Stue bord

I noen leiligheter er kjøkkenet veldig lite. Det er knapt nok plass til å lage mat helt, så det er lurt å spise lunsj sone flytte til et annet rom. Oftest blir dette stedet stue, denne ordningen lar deg velge en rekke bordalternativer.

Utsøkt jaktstil

Utsøkt jaktstil

Visuelt utvide plassen eller oppløse et stort spisebord i rommet vil hjelpe overflater laget av glass.

Det enkleste trebordet med en slik bordplate kan gi en følelse av letthet og luftighet i rommet..

Hvis det ikke er store eller tunge dekorasjonsartikler i stua, kan du sette et tresett her. Det vil harmonisk passe inn i rommet og fylle det med hjemmevarme. Under middagen ved et slikt bord vil en person motta mange hyggelige og positive følelser..

Du kan ofte finne metallprodukter i designet.. Ikke vær redd for å sette et bord laget av dette materialet i stuen. Han vil understreke all balanse, konsisthet og minimalisme interiør.

Tungt massivt treprodukt

Tungt massivt treprodukt

Det blir interessant for deg:

Sammenleggbart kjøkkenbord (lite, ovalt, glass): Hvordan velge? Hvor skal jeg sette? Hvordan dekorere?

Design av bord til kjøkkenet – 165+ (Foto) Alternativer for ditt valg

Glassbord – pålitelighet og eksklusivitet i interiøret. 285+ (Foto) Design smaksmuligheter

Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller

Fra forskjellige materialer

Kvaliteten på møbler og levetid avhenger av materialet de er laget av..

Tre. Det er et tradisjonelt materiale for spisebord. En slik gruppe vil organisk se ut i nesten alle stiler og moderne design. Spesielt hvis frontene på kjøkkenskapene også er laget av dette materialet..

Tabellen er laget av følgende arter:
 • rød tre;
 • bøk;
 • eik;
 • or;
 • Furu;
 • aske.

RådDet er nødvendig å kombinere kjøkkensett og spisegruppe på riktig måte når det gjelder design.

Rotting. Det er et naturlig og miljøvennlig materiale for produksjon av produkter. Rottingmøbler vil fylle rommet med kos og hjemmevarme, det kompletteres med tekstil-, metall- eller treelementer.

Spisebord for kjøkkenet (225+ bilder): Hvordan velge den beste modellen? Spisebord for kjøkkenet (225+ bilder): Hvordan velge den beste modellen? Spisebord for kjøkkenet (225+ bilder): Hvordan velge den beste modellen?

Spisebord for kjøkkenet (225+ bilder): Hvordan velge den beste modellen?

Fordelene med rotting inkluderer:

 • styrke;
 • elastisitet;
 • enkel omsorg.

For at møblene skal beholde sitt opprinnelige utseende, bør det tas godt vare på, siden matrester og små rusk ofte kommer inn i mellomrommet mellom stengene..

Glass. Det er best å velge en benkeplate i herdet laminert glass. Med en sterk innvirkning vil den ikke spre seg i små fragmenter, den er mindre traumatisk. Hvis benkeplaten er i ett stykke, bør dens tykkelse ikke være mindre enn 10 ml, glassinnlegg er tillatt med en tykkelse på 8 ml.

Overflaten kan lages i følgende design:

 • gjennomsiktig;
 • matt;
 • malt;
 • med fotoutskrift;
 • blank;
 • speil.

I mørk brun

I mørk brun

Når du velger glass, husk at det er noe vanskeligere å rengjøre enn en treoverflate. Ikke alle liker å spise ved et slikt bord, mange anser et slikt bord som kaldt og skjørt, og når de legger retter på det, ledsages det av en for høy lyd.

Finert MDF. Møblene ligner visuelt tre, bare på overflaten er det ingen buede dekorer med komplekse former.

Malt MDF. Det anbefales ikke å bruke det til fremstilling av spisebordets overflate, siden uforsiktig håndtering etterlater spor av mekanisk skade. Produsenter produserer møbler fra MDF i forskjellige design, ofte er herdet glass installert på toppen av produktet.

Laminerte sponplater. Mange velger materialet på grunn av kostnaden. Møbler er billigere enn naturlige kolleger, mens visuelt laminerte sponplater kan etterligne naturlige teksturer. Hvis du håndterer en slik bordplate uforsiktig, kan det dannes chips, bobler, riper på overflaten..

Engelsk stil

Engelsk stil

Hvitt spisebord

Mange tror at hvite møbler er upraktiske, spesielt når de brukes i kjøkkeninnredning. Omsorg for et hvitt spisebord laget av moderne materialer vil ikke være et problem.

Hvite møbler kan brukes i forskjellige stiler, det passer godt til ethvert kjøkkensett og innredning av rommet. Bordet passer for store og små rom, det viktigste er å velge en modell og slå den i interiøret.

Bordet er egnet for store og små rom

Bordet er egnet for store og små rom

Spisebord hvitt har følgende fordeler:
 • allsidighet. Det vil være passende å bruke slike møbler i enhver stil. For eksempel den klassiske, provence, country, minimalisme eller høyteknologisk. Riktig plasserte aksenter i rommet, interiør og tekstiler vil bidra til å understreke det valgte designet;
 • mangfold. Hvit kan påføres hvilken som helst benkeplate. Når du velger en rund, oval, firkantet eller rektangulær design, må du ta hensyn til kjøkkenets areal;
 • praktisk. Støv og smuss blir mindre synlig på overflaten.

Det hvite bordet bringer nye designideer til atmosfæren i rommet. For eksempel kan du dele kjøkkenet i soner: spisestuen skal utføres i hvite eller lyse nyanser, og den som fungerer – i mørke farger..

Hvite møbler er enkle å rengjøre

Hvite møbler er enkle å rengjøre

RådDe tar seg av hvite møbler på samme måte som for alle andre. Det viktigste er å velge riktig rengjøringsmetode, basert på materialet den er laget av..

Hvordan dekorere en vegg over et bord?

Bordet på kjøkkenet er plassert nær den ene veggen. Dette bidrar til å spare plass, men med et slikt arrangement kan du ikke lenger plassere esker under det eller skap.

RådIkke la overflaten være kjedelig og ensformig. Tvert imot er det nødvendig å trekke oppmerksomheten til det. Lyse aksenter vil hjelpe til med å gjøre dette..

Glidemulighet i hvitt

Glidemulighet i hvitt

Veggen er designet i følgende versjoner:
 • Bakgrunn. De er egnet for å dekorere en hel vegg som ikke brukes i kjøkkeninnredning. Det viktigste når du velger denne dekorasjonsmetoden er å velge et bilde. Det bør være i samsvar med den generelle utformingen av rommet, samt matche stilen. Landsbymotiver, utsikt over den gamle byen eller landskap vil være godt plassert. Valgt maleri, Først og fremst bør det stimulere appetitten til alle familiemedlemmer.
 • Fresco. Før du legger den på overflaten, må du nøye gips vegg. Fresken gjøres bare for hånd, så kostnaden for etterbehandling er mye høyere. Visuelt ser det veldig imponerende ut, dette er hovedforskjellen fra fototapet. Innredningen kan gjøres uavhengig hvis personen har kreativitet..
 • Bakgrunn. Dette er den enkleste måten å raskt designe et mellomrom. Det er bare nødvendig å velge tapet i fargen på kjøkkenet; de må ha et mønster eller en tekstur for å legge til tekstur i interiøret. Dette vil bidra til å visuelt dele området uten å bruke mye krefter, tid og penger..
 • Farge. Før det påføres, bør veggene være godt jevnet, siden alle uregelmessigheter blir umiddelbart merkbare etter at overflaten tørker. Spisestuen kan fremheves med en annen nyanse enn hovedfargen eller lage en kontrastfarge. Ved hjelp av en sjablong lages forskjellige tegninger eller inskripsjoner.

Flott alternativ for et landsted

Flott alternativ for et landsted

I tillegg til standard veggdekorasjon, er det flere ekstra dekorasjonsteknikker som er forskjellige i utførelsen:

 • Klokke. Produsenter produserer interessante modeller for kjøkkenet. For eksempel har urskiven et varmt kopp kaffe eller nystekte eggerøre. De vil dekorere veggen, samt orientere personen i tide..
 • Retter. De er festet til veggoverflaten ved hjelp av holdere, de er plassert langs en linje eller tilfeldig. De kan være fra samme sett, men har forskjellige størrelser. Mange tar med reiseprodukter som suvenirer. Hvis du fikser dem på veggen, vil det være både en interessant dekorasjon og et minne om ferien..
 • Hyller. Det er tilrådelig å ikke plassere lukkede esker eller lignende lagringssystemer her, de skaper inntrykk av en trang plass. Det er bedre å bruke åpne lyshyller, de ser veldig organiske ut. På samme tid plasseres interessante retter på strukturene, krydder i vakre krukker, du kan pent ordne suvenirer og forfalskninger og små potter med innendørs blomster.

Bord av tre for en stor familie

Bord av tre for en stor familie

 • Malerier. Med deres hjelp kan du raskt dekorere ethvert kjøkken; det er viktig å velge et bilde som matcher rommets generelle design og stemning. Et stilleben, abstraksjon eller landskap bør henges på veggen.
 • Bilder. Det er en god idé å plassere et utvalg av familieportretter i dette området. Rammer med forskjellige parametere kan festes i streng geometri eller kaotisk.
 • Skifer. Det begynner bare å bli populært, det er praktisk å skrive oppskrifter, meldinger til familiemedlemmer eller bare tegne morsomme bilder og ønsker på det. Her er menyen og den daglige rutinen.
Det viktigste er å kjøpe kritt og rengjøre skiferoverflaten ordentlig slik at den beholder sine kvaliteter så lenge som mulig..

 • Maleri eller klistremerker. Passer til vegger malt i en farge eller dekket med vanlig tapet. Lyse elementer vil fortynne den kjedelige overflaten og legge til stemning. Klistremerker kan med jevne mellomrom byttes ut med nye uten å skade grunnlaget.
 • Maleri. Denne typen dekorasjon er den mest tidkrevende, mens den ser veldig dyr og rik ut. Du kan bare gjøre det selv hvis personen har kreativt potensial, eller invitere en profesjonell som vil dekorere veggen med maleri.

Svarte møbler kombinert med hvite vegger

Svarte møbler kombinert med hvite vegger

Mange installerer en liten fjernsyn. Dette vil ikke bare dekorere overflaten, men også bli en funksjonell løsning. For at ledningene ikke skal ødelegge kjøkkenets generelle design, er det bedre å gjemme dem i en eske eller i en shtrob.

Planlegging av kjøkkenutforming utføres før oppussing.

Lysekroner

Den generelle stemningen i rommet avhenger i stor grad av den valgte belysningen. Størrelsen lysekroner og plasseringen avhenger av hvor spisebordet vil være. Det kan være flere alternativer for å plassere lys på kjøkkenet:

 • En stor lampe i midten av spisebordet. Dette regnes som et klassisk alternativ som kan brukes i alle romstørrelser. Det viktigste er å plassere lysekronen slik at lyspunktet dekker hele bordplaten, og ikke en egen del av den. Avstanden fra bordoverflaten til lampen bør være 150 cm. Noen modeller kan justeres i høyden ved å heve eller senke lampen. Takket være denne funksjonen blir lysekronen ikke bare et lysobjekt, men en designteknikk. Det er best å velge lampeskjermer eller nyanser som forsiktig sprer lyset. Dette vil hjelpe ikke å blinde mennesker som sitter ved bordet. De kan være laget av gjennomsiktig eller frostet glass.

Stor lampe plassert i midten av spisebordet

Stor lampe plassert i midten av spisebordet

 • Flere taklamper. For ikke å skape en følelse av rot, bør du velge småplater. Hvis bordet på kjøkkenet er av en standardstørrelse, vil 2-3 lamper være nok, for små møbler eller et lite rom i rommet – en.
 • Armaturer med lange sokkler. Dette alternativet er best brukt til å belyse en stor spisestue. En gruppe små lamper som befinner seg i forskjellige høyder ser spektakulære ut. De kan ordnes i form av geometriske former eller kaotisk.
 • Innebygd spotbelysning. For å installere dem må du montere en gipsplatekonstruksjon. Det kan være flere nivåer, og dermed bidra til å dele rommet inn i flere soner..
 • Skinnesystem av armaturer. Det er installert hvis bordet vil bevege seg på kjøkkenet. Armaturer kan roteres i ønsket retning, flyttes eller grupperes.

Glassalternativ

Glassalternativ

Før du lager et bestemt belysningssystem på kjøkkenet, bør du tenke godt over designet og velge alle beslag. Hun må følge den generelle stilen på rommet..

Bakgrunn til kjøkkenet

Utvalget av hotellmaterialer øker hvert år. Nesten ingen er overrasket over fototapeter på kjøkkenet. Denne løsningen vil bidra til å markere spisegruppen og dele rommet.. Veggmalerier plasserer aksenter riktig og dekorerer interiøret.

Bohemsk stil

Bohemsk stil

Kjøkkenet er et rom der det stadig tilberedes mat..

Derfor må etterbehandlingsmaterialer samsvare med detaljene i rommet og ha følgende egenskaper:

 • lett å rengjøre og vaske. Disse bakgrunnsbilder er merket med spesielle markeringer. De kan vaskes med vann med en myk svamp. Om nødvendig er bruk av spesielle rengjøringsmidler utelatt;
 • ikke komme deg ut av det generelle interiøret. Fototapeter skal være i harmoni med kjøkkenmøbler, tekstiler og den generelle stemningen i rommet;
 • styrke og pålitelighet. Materialet må tåle endringer i temperatur og fuktighet, samt fettete sprut som følge av matlaging.

Klassisk og holdbart alternativ

Klassisk og holdbart alternativ

En av de siste oppfinnelsene som brukes til å dekorere spisestuen på kjøkkenet, kalles 3D fototapet. Hovedforskjellen ligger i lyse dype farger. Visuelt blir bildet på veggen veldig realistisk.

Når du velger fototapet til kjøkkenet, bør du ta hensyn til materialets kvalitet, de påførte fargene og plottet av bildet. Det skal stimulere appetitten, fremkalle hyggelige følelser..

Det er flere interessante alternativer for plassering på kjøkkenet:

 • Middelhavsmotiver. De vil gjenskape en koselig atmosfære der du kan gi forskjellige drømmer i lang tid, samt lage dristige planer for fremtiden. Det er best å velge landskapet i Italia, Hellas, Sør -Frankrike, som viser et marint tema eller solfylte kyster;

Produktalternativ med trykk

Produktalternativ med trykk

 • natur. Mystiske jungler, uhemmede fossefall eller ville savanner er tillatt her. Det viktigste når du velger et bilde er å sikre at det utfyller det generelle designet, og ikke er i konflikt med det;
 • byer. Passer for moderne design. Oftest er kjente steder i London, New York, Paris avbildet på kjøkkenet. For mer effekt er de avbildet i svart -hvitt;
 • planter. Spisestuen har plass til forskjellige typer blomster og trær. Hvis kinesisk eller Japansk stil, så er det nødvendigvis ledsaget av et minimum av møbler i spisestuen;
 • provence eller land. Design i denne retningen innebærer bruk av tapet med et landlig tema for dekorasjon. Tegninger av lavendel, villblomster eller ukompliserte landsbylandskaper vil se bra ut;

Utskårne møbler i interiøret

Utskårne møbler i interiøret

 • Produkter. For å øke appetitten kan du bruke bildet av modne bær, saftig frukt og sunne grønnsaker. Nyanser av mat skal overlappe med kjøkkenets generelle farge. Oftest finnes bilder av forstørrede produkter i høyteknologisk stil, i studioleiligheter og små kjøkken, noe som bidrar til å visuelt øke rommet i rommet.

Spisebord for kjøkkenet (225+ bilder): Hvordan velge den beste modellen? Spisebord for kjøkkenet (225+ bilder): Hvordan velge den beste modellen? Spisebord for kjøkkenet (225+ bilder): Hvordan velge den beste modellen?

Spisebord for kjøkkenet (225+ bilder): Hvordan velge den beste modellen?

VIDEO: Velge de beste kjøkkenbordene

konklusjoner

Før du velger et tapet, er det viktig å ta hensyn til interiørets overordnede design og fargeskjema. Bilder bør ikke bare kombineres med alle kjøkkenmøbler, men også med tekstiler, tilbehør og andre elementer..

Previous Post
Μοντέρνος σχεδιασμός μπάνιου χωρίς τουαλέτα. Ομορφιά σε συνδυασμό με άνεση + συμβουλές ειδικών TOP-15 και 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
Bakgrunn til stuen (+150 bilder) av moderne interiørdesign. Kombinasjonsideer.