Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) - Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) – Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger

Minimalisme stil i interiøret

Minimalisme stil i interiøret

Minimalismestilen i interiøret er den første i verden av interiørdesign, arkitektur, kunst. Til tross for sin popularitet, er det vanskelig å lage et minimalistisk design med sine enkle former og elegante linjer. Det er strengt, krever perfekt stil og balanse. Hvis målet ditt er å skape et balansert, fullstendig funksjonelt minimalistisk design, bør du lese denne artikkelen..

Minimalisme i interiørdesign

Minimalisme tilsvarer et daglig diett på 1500 kalorier, og det er også vanskelig for dem å holde seg til. Det er en alternativ designfilosofi som søker å forenkle, roe og ro i hjemmet med en økt følelse av klarhet. Tanken er å legge all din energi på noen få skikkelige ting. Deretter er det bare å finpusse hver detalj.

Bilderamme, slags ledning på lampe, finish på gulv. Ting du ikke ville lagt merke til hvis rommet var rotete, vil bli et fyrtårn når plassen reduseres. Det ble sagt at minimalisme ikke er en stil som ikke inneholder ting, men en stil som forhindrer uforsiktig innhold..

Minimalisme er en alternativ design

Minimalisme er en alternativ design

Noen vil kanskje hevde at minimalisme faktisk er en mer helhetlig stil enn noen annen, i interiøret fungerer hver linje, hvert møbel, hvert tomme rom som en integrert del av designet..

Minimalisme kan defineres som et design som har kvittet seg med alle frills, inneholder bare de helt essensielle elementene. Det er ikke begrenset til interiørdesign og arkitektur, det kan også sees i kunst og musikk. Minimalisme i kunsten begynte på 1960 -tallet, ble først brukt på begynnelsen av 1900 -tallet i maleriet “Black Square” av Kasimir Malevich.

“Less is more” er veiledende prinsipp for minimalistisk interiørdesign.

Tanken her er ikke å unngå utsmykninger helt, men å fjerne unødvendige elementer. Nøkkelen er å sikre at hvert element som går inn i designet – for eksempel treprodukter, dørhåndtak – forbedrer det. Interiørdesignere som jobber med minimalistiske designnettsteder hevder at det må være et “forhold” mellom bygningen og miljøet. Stor vindu og åpne oppsett, blir dermed et varemerke for minimalistisk interiørstil.

Enkle former og elegante linjer

Enkle former og elegante linjer

Farge

Minimalisme sies å være nært knyttet til japansk design. For å designe ditt interiør i minimalistisk stil, velg en palett med 1-2 farger. Den minimalistiske paletten er vanligvis dominert av hvit, grå, svart. Andre naturlige fargetoner, metalliske overflater ses også noen ganger i interiøret. Svært få interiører vil ha aksentvegger i en tredje farge.. Hvis en farge er valgt for lys, går den inn i kunsten, på puter.

RådNår du velger kunst, velg store store figurer i stedet for liten collage.

Velg en palett med 1-2 farger

Velg en palett med 1-2 farger

Materialer

Helt fra begynnelsen innebar minimalisme bruk av glass, speilene, polert sement, tre med naturlig finish. Minimalistisk interiør er romslig, designet for å holde plassen enorm og åpen.

Speil spiller en stor rolle i minimalistisk interiørdesign for å få små mellomrom til å se større ut. For gulv oppmuntrer minimalisme til bruk av store plater som gir rommet et sømløst utseende. De holder seg borte fra parkett, andre lignende komplekse designelementer.. I minimalistisk interiør kan blanke, matte overflater korrelere med skinnende polerte elementer..

Romslig alternativ

Romslig alternativ

Møbler

Interiørdesignere bruker ofte 20-80-prinsippet når de designer minimalistiske interiører der plassen har 20% møbler, og resten er gratis. Enkle geometriske former og funksjonalitet er de viktigste kriteriene når du skal velge møbler i minimalistisk stil. I tillegg er minimalistiske møbler kompakte, kan ofte ha dobbel funksjonalitet, lav høyde.

RådFor å skape en effekt kan du legge til et uvanlig ukonvensjonelt element, for eksempel et bord eller en stol..

I minimalistisk hjeminteriør foretrekkes naturlig lys for belysning. Ytterligere belysningsfunksjoner er vanligvis skjult eller fungerer som en skulpturell innredning.

Møbler bør ikke inneholde mer enn 20%

Møbler bør ikke inneholde mer enn 20%

Mønstre

Minimalisme holder seg borte fra mønstre, bruker bare solide farger i møbeltrekk, gardiner. Tradisjonell gardiner nesten aldri funnet i minimalistisk interiør, og vinduer er vanligvis skyggelagt med romerske gardiner eller rullegardiner.

Ikke for alle

I minimalisme er objektet mindre viktig enn fraværet. Interiøret viser personligheten, innbyggerens livsfilosofi. Minimalistisk design gjenspeiler en persons mål – den passer til en person som krever et balansert, ikke overfylt rom.

Folk som føler at livet er kaotisk, mennesker på jakt etter rasjonalitet i et hektisk, skiftende miljø ønsker ofte å skape en balansert, ren, rolig, intelligent atmosfære..

Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) - Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) - Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) - Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger

Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) - Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) - Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) - Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger

Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) - Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) - Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) - Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger

Alle disse trekkene gjenspeiler karakteren til en person, hans vilje til å oppnå nye mål gjennom gjennomtenkte trinn. Hvis du har midler og lyst, kan du få den nyeste teknologien for ditt minimalistiske design, gjøre drømmen om et smart hjem til virkelighet. Lidenskap for moderne, smart, funksjonell, praktisk teknologi gjenspeiler moderne syn på stil, dens friske, moderne smak.

Hvis et rom designet på en minimalistisk måte ikke føles for enkelt, kaldt eller sykehus for deg, hvis du føler deg komfortabel med å uttrykke deg selv med noen få ord, kan dette være din stil..

Stue

Minimalisme trenger ikke å bety enkle, kjedelige eller rimelige møbler og tilbehør. Definisjonen av “less is more” vil hjelpe deg med å fokusere rommet ditt på riktig stemning eller tema..

Stilig stue

Stilig stue

Fordi det stue fungerer som et av de viktigste stedene i huset, bør det organiseres i henhold til din smak og favorittstil.

RådHvis du er tilhenger av minimalistisk stil, velg rene linjer, elegante møbler, enkle, skarpe dekorasjoner, men samtidig elegant, sofistikert.

Vi er kanskje alle vant til å se minimalistisk interiørdesign i hvitt, grått eller svart og hvitt, men ikke vær redd for å legge til farge i ditt minimalistiske miljø.! Faktisk kan farger gjøre en stue ikke kjedelig, ikke kald.

Du kan bare legge til litt farge med tepper, gardiner eller, hvis du foretrekker det, kan du velge møbler i en lys farge, men med tanke på geometriske former og rette linjer som ikke vil være langt fra minimalistisk design.

Dermed er den minimalistiske dekorasjonsstilen alltid original, du kan være en innovatør i stuen din og erstatte den tradisjonelle sofa med rene linjer og en skarp form, for en mer komfortabel modell og glassmagasin lite bord.

Velg rene linjer, elegante møbler, enkle, skarpe dekorasjoner

Velg rene linjer, elegante møbler, enkle, skarpe dekorasjoner

Soverom

Minimalistisk soverom – skjult skjønnhet. Få mennesker går for stil på grunn av den rene enkelheten, men det er faktisk mer enn det som ser ut. Det perfekte minimal soverommet følger et sett med regler for å se avslappende, gratis ut. Det er veldig utrolig hvordan fraværet av små ting påvirker din indre tilstand.. Følg disse tipsene for å gjøre soverommet ditt til det beste minimal soverommet det kan være:

 • hvitt soverom. Grunnlaget for et minimalt soverom er vegger. Det overveldende flertallet av dem er malt hvitt, som passer best her, som det reneste. Men hvis soverommet ditt har nok lyse, milde nøytrale ting som grå, fungerer brunfarge også.

Skjult skjønnhet

Skjult skjønnhet

 • nøytralt sengetøy. Selv om det er mange farger og mønstre å velge mellom, krever minimale soverom bare noe nøytralt, grunnleggende. Dette betyr at det er bedre å bruke pengene dine på kvaliteten på dynen, og ikke på mønsteret som brukes på den;
 • gardiner. Se på vinduene. Hvert minimale soverom har en av to vindusstiler: naken eller ren. Minimale vindusbelegg gjør plassen enkel. Eller la dem være nakne for mer effekt;
 • interessant belysning. En av de viktigste egenskapene til grunnleggende soverom bør være aksentbelysning. Gjør lommeboken din klar fordi minimale soverom har kreative gulvlamper eller anheng. Messing og andre interessante metaller brukes;
 • interessant nattbord. Selv om alt annet i et minimalt soverom kan være så enkelt som mulig, kan du bli kreativ med nattbordene dine. I stedet for å kjøpe en klassiker, kan du kjøpe en rustikk med en antikk benkeplate. Dette vil gi en følelse av unikhet i stil..

Velg nøytralt sengetøy

Velg nøytralt sengetøy

RådHvis du liker minimal stil, men ikke helt kan gi avkall på visjonen din, kan du gå på kompromiss ved å bare ta det grunnleggende i et minimalt soverom, for eksempel hvite vegger, bare vinduer, forskjellige teksturer. Legg din favorittfarge til sengen din med et levende lintrykk.

Gang

Eksperimenter med disse minimalistiske korridorideene – ta stilige notater fra toppdesignere:

 • et konsollbord, som er dekket under et overdimensjonert speil, supplert med moderne glassvaser;

En trebenk er et praktisk, plassbesparende element

En trebenk er et praktisk, plassbesparende element

 • polert marmorgulv, i en monokrom palett aksentert med bronseinnlegg for å gjenspeile vindusrammene;
 • interessant fotografisk trykk (trend i ny stil) – en kunstnerisk fremstilling av minimalismens idealer. Den inntar en sentral plass i rommet, demonstrerer mange av de samme elementene. Abstrakte eller moderne temaer vil gjøre;
 • særegne elementer i stilen – en forkjærlighet for enkelt spill, fokus på arkitektur, en merkbar mangel på dekorasjon;
 • et minimalistisk konsollbord vil være grunnlaget for hele designet som de eneste møblene;
 • symmetri er et fremtredende trekk i minimalismen, men bruk av diskret asymmetri er like effektivt;
 • bruk av en svart og hvit palett vil gjøre designet mindre kjedelig, og motpodene vil forbedre hverandres skjønnhet uten synlig innsats – et viktig minimalistisk prinsipp;
 • skape varm minimalisme gjennom belysningsoppsett, forståelse for positivt og negativt rom, riktige proporsjoner.

Svarte elementer vil gjøre gangdesignet mindre kjedelig.

Svarte elementer vil gjøre gangdesignet mindre kjedelig.

Overbevisende ren palett, beroligende bruk av linjer og symmetri (minimalisme strålende beroligende), absolutt integritet gjør minimalisme ønskelig, levelig.

Kjøkken

Minimum kjøkken Er skreddersydde, stilige moderne kjøkkendesigner i minimalistisk stil. Minimal kjøkkendesign viser elegant enkelhet, funksjonalitet. Innovativt moderne minimalistisk kjøkkendesign er flott for moderne kjøkken med en øy i midten.

Moderne, minimalistiske kjøkken er egnet for å lage funksjonelle rom store og små for matlaging, underholdning og bespisning. Enkle rette linjer, glatte overflater, små detaljer gjør selv små interiører mer romslige.

Alternativ for et lite kjøkken

Alternativ for et lite kjøkken

Moderne, minimalistiske kjøkken kan virke kalde, upersonlige, høyteknologiske apparater, nøytrale farger, trendy tørst etter naturlig enkelhet.. De viktigste egenskapene inkluderer:

 • raffinert enkelhet;
 • harmoni, orden;
 • enkel skap med skjulte eller flyttbare håndtak, herder av glassdører, metalldeler;
 • inkluderer ofte bardisker, kjøkkenøyer, små arbeidere soner;
 • hvitevarer i rustfritt stål, innebygde, kompakte apparater, svarte apparater.

Moderne kjøkkendesign

Moderne kjøkkendesign

Hvordan designe moderne, minimalistisk interiør:

 • Vinduet skal være stort og enkelt. Persienner, gardiner i nøytrale monokrome eller kontrastfarger er flotte for vindusdekorasjon.
 • Bruk en eller to farger, fargekombinasjoner av nyanser av hvitt, svart, grått, naturlig tre.
 • Bruk forskjellige teksturer for å legge til interesse.
 • Moderne design for kjøkkenbelysning inkluderer dekorative belysningsarmaturer, spotter inventar, belysning av arbeidsområdet. Hjelper med å identifisere funksjonelle områder, å gi det nødvendige belysningsnivået der det er nødvendig.
 • Bruk dimmere til å dempe lysene, skape den rette atmosfæren på kjøkkenet, samtidig som du reduserer energiforbruket.
 • Moderne kjøkkenutstyr, servise, dekorative boller, vaser gir designen prikken over i’en. Glass hyller, veggnisjer, dekorert med små glasshyller, moderne dekorativt kjøkkenutstyr vil gjøre ønsket innredning.

Unngå unødvendige møbler, tilbehør, dekorative stoffer

Unngå unødvendige møbler, tilbehør, dekorative stoffer

Romslig design, enkle dekorasjoner stimulerer sinnet, hjelper til med å fokusere på matlaging.

Denne stilen foreslår å unngå:

 •  tapet;
 • ekstra møbler;
 • tilbehør;
 • dekorative tekstiler;
 • tekstiler;
 • tradisjonelt brukt til dekorasjon.

RådKombiner kul lys grå med varme nøytrale interiørfarger, for eksempel match tre med betong for å slappe av, fremkalle en følelse av frihet.

Betong med tre, glass med metall, grått med nøytralt lyst tre, romdekorasjon med blomster, store vinduer, dagslys vil gjøre kjøkkenet rotfritt – for folk som liker å bruke fritiden til viktige ting.

Det blir interessant for deg:

“Moderne stil” i leilighetsinteriør: fra moderne til moderne

Interiør i loftstilstil: 215+ Design bilder av ubegrenset plass for selvuttrykk

Skandinavisk stil: 240+ bilder av lakonisme og tilbakeholdenhet i design. Hva gjør denne stilen i interiøret ekte?

Høyteknologisk stil i interiøret (125+ bilder): Alle nyansene som er skjult for et uoppmerksomt utseende. Vakre dekorasjonsdesigner

Provence -stil i et moderne interiør: 335+ bilder av vakre design for romantikere og kjennere i Frankrike (i gangen / stuen / kjøkkenet)

Romslig design, enkle dekorasjoner

Romslig design, enkle dekorasjoner

I stedet for en konklusjon: 5 kjennetegn ved moderne innredning i stil med minimalisme

I de siste årene har minimalisme blitt ganske populær som designfilosofi, en livsstil. Minimalisme teori i forhold til arkitektur er å oppnå bedre design gjennom enkelhet:

 • former;
 • rom;
 • saken;
 • detaljer;
 • farger.

Minimalistisk design viser tilbakeholdenhet, nøye analyse, eliminerer unødvendige ting for å oppnå klarhet.

Vi verdsetter moderne, minimalistisk design. Hvem liker ikke rene, åpne rom som lar arkitekturen, møblene og materialene i et rom puste? Hvem liker ikke enkle, ærlige detaljer (ingenting for mye), enkle materialer? Det er av denne grunn at vi elsker å skape minimalistiske rom – fordi vi verdsetter roen, varmen, skjønnheten som denne stilen utstråler..

Design viser tilbakeholdenhet

Design viser tilbakeholdenhet

Her er egenskapene som mest illustrerer moderne minimalistisk hjemmedesign:

 • enkelhet i form, funksjon;
 • ukomplisert kledning, veggdekorasjon;
 • rene, åpne, lyse mellomrom;
 • enkle detaljer uten dekorasjon;
 • strategisk bruk av materialer for visuell interesse, tekstur, personlighet.

De moderne designene vi har lagt ut her for din inspirasjon, illustrerer perfekt den “mindre er bedre” mentaliteten til minimalistisk arkitektur.

1 Enkelhet i form og funksjon

Mange hjemme i stil med minimalisme har en enkel, forståelig, effektiv layout med et kompakt volum mellomrom. Dette skaper forutsigbarhet, ukomplikasjon. Enkle former, åpne planløsninger, minimale innvendige vegger, beskjedne lagringsplasser, vekt på synlighet og dagslys definerer egenskapene til mange minimalistiske planer..

Har en enkel, klar og effektiv layout

Har en enkel, klar og effektiv layout

Ukompliserte perforerte åpninger for dører og vinduer fremhever fasader. Totalt sett er det en enkel hjemmedesign som unngår flere innganger og utganger, komplekse kurver eller hjørner.. Enkle takprofiler er også vanlige i minimalistiske hjem..

2 Ukomplisert kledning, veggdekorasjon

Bruken av et enkelt, ensartet utvendig vendt materiale kan lett gi visuell appell, artikulasjon, uttrykke materialets fysiske egenskaper, deres tekstur.

3Rene, åpne, lyse mellomrom

Den åpne planen mellom kjøkkenet og oppholdsrommene gir rikelig med lys til å fylle rommet. Lette veggoverflater, rene moderne detaljer, ryddig mellomrom, en nøytral palett (med noen fargesprut) kaller på et rolig engasjement.

Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) - Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) - Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) - Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger

Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) - Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) - Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) - Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger

Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) - Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) - Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger

Romslige rom fylt med lyse, brede linjer og upretensiøs estetikk er karakteristiske for mange minimalistiske interiører. Bare nødvendig møbler og tilbehør som brukes på en slik måte at det er tomt mellom objekter. Overflod av naturlig lys hjelper atmosfæren til å være varm, koselig, snarere enn kald, steril.

4 Enkel finish, uten dekor

Mange minimalistiske interiører bruker møbler i rent tre, høye kvaliteter, trapper, dekorasjonsdetaljer – kun med tanke på det som er nødvendig.

Ekspressive skap med skjulte paneler i stedet for åpne eller innfelte paneler, minimalt rotete med utstyr, eliminerer den visuelle støyen som ofte oppstår i skap.

Tydelighet av linjer i utformingen av stuen

Tydelighet av linjer i utformingen av stuen

Rene, klare vindusdetaljer, veldesignede fasader eliminerer unødvendig etterbehandling. Full vindusramme justert med kledning i skjøtene gir en ren minimalistisk vindusløsning.

5 Strategisk bruk av materialer for visuell interesse, tekstur, personlighet

Stue materialer kan hovedsakelig begrenses til betong og glass. Betong gir tekstur, interesse for minimalistisk interiørdesign. Tekstur, kornethet av flisene kombineres med en enkel nøytral palett på et moderne bad.

Interessante aksenter som en murvegg kan stå på egen hånd uten behov for hyller og knirker for å unngå rot.

Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) - Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) - Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) - Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger

Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) - Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) - Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) - Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger

Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) - Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger Stil Minimalisme i interiøret (185+ bilder) - Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger

Previous Post
Μέθοδοι για τη ζώνη ενός δωματίου σε ένα υπνοδωμάτιο και σαλόνι: 195+ Φωτογραφίες από τις καλύτερες ιδέες σχεδίασης με παραδείγματα
Next Post
TV på kjøkkenet – Praktisk, stilig, original (135+ bilder). Beste overnattingsmuligheter