Benkeplate i stein - endring av kjøkkenets interiør. Applikasjonsfunksjoner
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Benkeplate i stein – endring av kjøkkenets interiør. Applikasjonsfunksjoner

Benkeplate i stein

Steinen benkeplate for kjøkkenet gjør matlagingen enklere, dekorerer rommet og betjener eierne lenge. La oss se på de mest relevante alternativene som kan understreke karakteren til rommet ditt..

Funksjoner av kunststein

Du kan stille et spørsmål: hvorfor trenger du å studere egenskapene til materialet, dets egenskaper. Alt er enkelt nok. Produsenter lager møbler av MDF, DSD, tre, plastglass. Men møbelkataloger skriver ikke om materialmangler..

Som et resultat må det å tilegne seg en “gris i poke” til slutt håndtere mugg i leddene, sidedelene, som får vann, hovner opp. Jeg vil ikke oppregne alle herlighetene med billig materiale ytterligere..

Forenkler forberedelse, dekorerer rommet, serverer eierne lenge

Forenkler forberedelse, dekorerer rommet, serverer eierne lenge

For kjøkkenarbeid er det nødvendig å velge trygge møbler, som ikke avgir skadelige stoffer, er holdbare og motstår støt og fallende retter godt. Hvorfor disse funksjonene må tas i betraktning? Du må være sikker på at det ikke dukker opp sjetonger eller sprekker på benken etter koteletter eller en kniv som faller til overflaten..

Det er viktigere ting. MED møbler mat er i kontakt, så møblene må være trygge for helsen. Det var ikke forgjeves at jeg sa om sikkerhet, siden navnet på ingrediensene for produksjonen: polymerbindemidler, aluminiumtrihydrat, akrylharpiks kan være pinlig.

Ingen grunn til bekymring: alle ingrediensene for produksjon av flytende stein er grundig testet og påvirker ikke helsen..

Den høye prisen på benkeplater i naturstein gjør dem bare tilgjengelige for noen få. I motsetning til naturlige materialer er kunstige kolleger billigere. Slike materialer etterligner naturstein godt..

Praktisk dekning

Praktisk dekning

Type materiale Fordeler Ulemper
Agglomerat    Dekorative egenskaper: langvarig farge. Motstår slipende materialer og syrer. Enkelt vedlikehold (krever ikke dyre vaskemidler). Representativt dyrt syn. Varmebestandighet (ikke redd for varme og kalde retter). Langvarig (mister ikke egenskapene på 10 år).     Bordplaten er tung. Kompleks installasjon. Et lite utvalg av farger og teksturer. Ledd er vanskelig å maskere. Blir ikke reparert.
Flytende stein   Vedvarende farge (materialet blekner ikke, skifter ikke nyanse under drift). Ingen sømmer (ingen begrensninger på lengden på bordplaten). Riper og støt blir reparert. Dekorativt utseende. Produsenter kan lage komplekse former. Stort utvalg av farger og teksturer. Lett å ta vare på.    Høy pris. Smuldrer av sterke slag. Dårlig motstandsdyktig mot syrer. Lav temperaturbestandighet (stativ kreves). Kompleks installasjon. Lang produksjonstid over 21 dager.

Perfekt match med tre

Perfekt match med tre

Unike alternativer

La oss snakke om den “flytende steinen”. Tenk på hvordan du kan kombinere hardheten til en stein og de flytende egenskapene til en væske? Utviklerne av det kunstige materialet utnyttet fordelene av disse stoffene. Resultatet er en ideell kjøkkenflate..

Hva består den av:

 • Polyesterharpikser – 30 til 40 prosent polymerbindemiddel.
 • Fargede granulater – 60 til 70 prosent dekorativt fyllstoff.

Hi-tech stil

Hi-tech stil

Fyllstoffer har et annet navn – chips. Skyggen, størrelsen, teksturen påvirker fargen og overflatemønsteret. Produsenter blander fargede granulater i forskjellige tolkninger for å oppnå unike fargesammensetninger.

Produksjonsprosessen er kompleks:

 • Kvalitetsblandingene ovenfor er fremstilt.
 • Flytende stein påføres overflaten med angitte dimensjoner og parametere. Tenk på hvor vasken vil være.
 • Lagtykkelsen er valgt. Standard produktstørrelse fra 3 mm til 15 mm.
 • Lang tørkeprosess.
 • Slutt overflatepolering.

Hva gjør et slikt tilbud attraktivt for deg? Jeg vil dekke tre retninger:

 • kjennetegn;
 • dekorative;
 • finansiell.

La oss starte med det siste. Flytende kunststein er en størrelsesorden billigere enn ark og flere ganger er prisen lavere enn naturlig. Samtidig mister ikke arbeidsflaten for kjøkkenet sitt attraktive utseende i opptil 10 år.

Tåler temperaturer opp til 180º

Tåler temperaturer opp til 180º

Benkeplater er ideelle for kjøkkenet. Ikke passerer eller absorberer fuktighet (i noen form). Som et resultat trenger du ikke å kjempe mot mugg. Trygg fra et hygienisk synspunkt. Det er ingen porer i tett materiale, matrester forblir ikke på overflaten. Følgelig har bakterier, mikrober mindre plass til reproduksjon.

Det vi får som et resultat: lettere å rengjøre, mindre forurensning, ikke nødvendig å kjøpe dyre vaskemidler. Alt vaskes raskt og greit.

Tåler temperaturer opp til 180º. Hva kan være bedre. Ingen stands nødvendig.

Interiøret blir penere og mer behagelig for øyet.

Vil vare i mange år

Vil vare i mange år

Og nå om det viktigste fra et dekorativt synspunkt. Kjøkkensett i forskjellige farger er laget av dette materialet..

De etterligner godt:

 • granitt;
 • marmor;
 • sandstein.

For elskere av moderne designtrender lager produsentene produkter i hvitt eller svart. Arbeidsflaten og bordet blir et kunstobjekt.

Kunstig flytende stein

La oss snakke om akrylflater. Produksjonen bruker akryl, slitesterk stein, som granitt og pigment. De viskøse egenskapene til denne sammensetningen ved blanding gjør det mulig å produsere hvilken som helst form:

 • rund;
 • oval;
 • buet.

Miljøvennlig

Miljøvennlig

La oss snakke om fordelene med design og drift:

 • Miljøvennlig. Hypoallergen. Det er viktig for matlaging og helse.
 • Den har et dyrt og dekorativt utseende. Selv lakoniske produktalternativer ser høytidelige ut.
 • Det er ingen begrensninger for produksjon av størrelser og fasonger. I store rom skapes bord uten sømmer. Det er lettere å plassere de nødvendige møblene i små..
 • Takket være teknologien er det ingen skjøtesøm. Matrester faller ikke, kantene forringes ikke.
 • Reagerer ikke på ultrafiolette stråler, som et resultat ikke blekner med årene og beholder sin opprinnelige farge.
 • Mer behagelig å ta på, i motsetning til naturstein.
 • Et stort utvalg farger i mer enn 500 forskjellige nyanser. Det er enkelt å velge det originale alternativet for deg selv.

Hypoallergenisk materiale

Hypoallergenisk materiale

La oss være ærlige: det er ulemper.

Noen du kan overvinne på egen hånd:

 • Det viktigste som skremmer av er prisen i sammenligning med MDF, laminerte overflater, sponplater. Men billige materialer har en rekke ulemper. En av dem er skjørhet. Og dyr kunststein er holdbar.
 • Lav varmebestandighet av akrylmodeller. Men dette kan løses med dekorative coasters..
 • Lang produksjonsperiode. Det er nødvendig å følge riktig teknologi for å få kvalitetsmateriale..
 • Komplisert installasjonsprosess på benkeplaten. Arbeider utføres kun av profesjonelle installatører.
 • Noen modeller blir ødelagt av alkalier og syrer. Men hvis du tenker på at disse materialene ikke brukes så ofte på kjøkkenet, er faren minimert..

Det er ingen begrensninger for produksjon av størrelser og fasonger

Det er ingen begrensninger for produksjon av størrelser og fasonger

Du tenker kanskje at ordene: “du kan lage et bord av hvilken som helst form” er en vanlig annonseringsteknikk.

Jeg skal fortelle deg om en produksjonsmetode som kalles sprøyting. Designere utvikler et prosjekt og velger en farge. Bland ingrediensene. En flytende stein påføres lag på lag på et ferdigskåret sponplater.

La stå ved en viss temperatur for herding, deretter slip forsiktig og poler forsiktig.

Det er også en omvendt metode.. Væskeblandingen sprayes med et tynt lag på kantene og bunnen av den tilberedte formen, deretter tilsettes flere lag. Etter delvis herding legges arbeidsstykket i formen. For disse verkene gjelder MDF eller sponplater.

Har et dyrt og dekorativt utseende

Har et dyrt og dekorativt utseende

For å fjerne luft ovenfra legger jeg lasten jevnt. Tåler halvannen til to timer. Etter det fjernes lasten og hele strukturen fylles med en mørtel for etterbehandling..

Etter det gjentas prosessen, som i det første tilfellet:

 • sliping;
 • fresing;
 • polering.

Som et resultat er basen eller arbeidsstykket beskyttet mot det ytre miljøet. Uvanlige kurver opprettes. Endene er pene. Nedenfor vil jeg snakke om bruk av forskjellige typer flytende stein til innredning. Du vil forstå hvorfor dette materialet fortsatt er etterspurt.

Moderne modeller av kvartsagglomerat

Kvartsagglomerat anbefales ofte for kjøkkenbenker av flere grunner. Hvorfor vil du vite detaljene? Må jeg fordype meg i produksjonsprosessen? Finn ut hvilke egenskaper materialet har?

Kvartsagglomerat

Kvartsagglomerat

Men la oss tenke på hvorfor det er spesielle krav til kjøkkenmøbler? Sikkerhet, motstand mot fysisk stress, varmebestandighet er viktig.

Tenk på fordelene med en stein:

 • Det er lettere å velge en ensartet tone for møbler i komplekse former, bestående av flere fragmenter. Interiør skjønnhet og harmoni er garantert. Dette er viktig både i nyklassisistisk interiør i store hus og i lakoniske kjøkken i standard panelhus..
 • Det er ikke vanskelig å modellere deler fra materiale. Den bøyer seg godt og egner seg til behandling. Ingen sprekker vises under produksjonen.
 • Tåler veldig høy belastning, så tungt kjøkkenutstyr kan installeres trygt. Det deformerer ikke benkeplaten.
 • Holdbare hodesett, takket være materialets eksklusive kvaliteter, blir til antikviteter over tid. Hvis du velger den klassiske versjonen, vil den ikke gå lei på lenge og vil alltid være i trend..
 • Det egner seg godt til bearbeiding: det er enkelt å kutte et hull for en vask eller koketopp. Noen materialer smuldrer opp under slike manipulasjoner, og fuktighet gjør jobben sin og headsettet faller fra hverandre. En slik ulykke vil ikke skje med en kunstig stein..
 • Ikke redd for effekten av syrer og aggressive klorforbindelser, som brukes til rengjøring.
 • Motstandsdyktig mot mugg og mugg. Vanntett.
 • Motstår ekstreme temperaturer godt, noe som er ekstremt viktig når du lager mat.

Velg enkelt en ensartet tone for komplekse møbler

Velg enkelt en ensartet tone for komplekse møbler

Den har ingen naturlig (naturlig) bakgrunnsstråling, i motsetning til naturstein. Denne funksjonen er en prioritet for kjøkkenmøbler. Familien får sunn, trygg mat.

Finn ut om ulempene for å gjøre det riktige valget. Som vi sa ovenfor: den som blir advart er beskyttet.

Det er ikke mange av dem, men det er:

 • Maksimal lengde på platen er 3 m. Hvis det er nødvendig å produsere møbler av større lengde, er det ikke alltid mulig å maskere fugesømmene perfekt. Dette problemet kan imidlertid løses med dekorative overgangsputer eller fylles med et farget limbasert pigment..
 • Overflaten er ikke restaurert. Men la oss være ærlige, få av eierne fra morgen til kveld banker på overflaten av møblene med en hammer..
 • Emnet transporteres utelukkende i oppreist posisjon. Men dette er mer et produsentproblem. De organiserer transport og installasjon på kjøkken.
 • Tynne plater: fra 20 til 30 mm. Om nødvendig økes tykkelsen ved liming.

Benkeplate i stein - endring av kjøkkenets interiør. Applikasjonsfunksjoner Benkeplate i stein - endring av kjøkkenets interiør. Applikasjonsfunksjoner Benkeplate i stein - endring av kjøkkenets interiør. Applikasjonsfunksjoner

Benkeplate i stein - endring av kjøkkenets interiør. Applikasjonsfunksjoner Benkeplate i stein - endring av kjøkkenets interiør. Applikasjonsfunksjoner Benkeplate i stein - endring av kjøkkenets interiør. Applikasjonsfunksjoner

Søknad i interiør

Produksjonsegenskaper er beskrevet for å evaluere materialets fysiske egenskaper. Produksjonsteknologi ble ikke nevnt for et ords skyld. Kunstig stein er ideell for å lage holdbare kjøkkenmøbler av høy kvalitet.

RådEtter å ha lest om fordeler og ulemper, er det lettere å velge steintype som passer for en leilighet eller et hus. Som du la merke til, noen med høy styrke, andre skaper en sømløs monolitisk forbindelse..

Stilig, vakkert kjøkken

Stilig, vakkert kjøkken

Hvis du trenger å lage hjørnebord, bardisk en uvanlig form, en kjøkkenøy, for å lage en utsøkt kombinasjon av en benkeplate, oppstår det et dilemma om hvilket materiale som skal brukes. Det er vanskelig å lage sponplater, MDF, keramiske fliser har ikke tilstrekkelig styrke, tre og naturstein er dyre. Fordelene med kunststein er åpenbare.

En moderne trend: benkeplaten og bakplaten er laget på samme måte. I dette tilfellet blir omsorg lettere. Fraværet av hull mellom flisene garanterer renslighet og et attraktivt utseende.

Hjørnekjøkken plasseres på forskjellige måter. Den kan være L-formet eller U-formet. Det kan anses praktisk å kombinere et standard arbeidsområde og en vinduskarme.

En del av benkeplaten brukes som spisebord.

For elskere av eksklusivitet, en fantastisk mulighet til å plassere en koketopp på en halvcirkelformet modell. I dette tilfellet er det bedre å velge elektriske eller induksjonstopper med to brennere. De ser mer harmoniske ut enn gass.

Benkeplate i stein - endring av kjøkkenets interiør. Applikasjonsfunksjoner Benkeplate i stein - endring av kjøkkenets interiør. Applikasjonsfunksjoner Benkeplate i stein - endring av kjøkkenets interiør. Applikasjonsfunksjoner

Benkeplate i stein - endring av kjøkkenets interiør. Applikasjonsfunksjoner Benkeplate i stein - endring av kjøkkenets interiør. Applikasjonsfunksjoner

enTil klassiker interiør utvikle modeller med ikoniske trekk ved den historiske stilen. Den perfekte kombinasjonen: benkeplate, spisestue bord og en kjøkkenøy, er en bardisk laget av materiale som etterligner grønn malakitt, marmor. Rommet får et majestetisk utseende. For klassisk interiør skapes en etterligning av stein.

2Moderne er forskjellig i glatte linjer. Arbeidsflaten ser ut til å flyte inn synke. Tilbehør etterligner blomstermotiver. Bordplaten suppleres med gulvlister som skaper en jevn overgang til keramiske fliser og forhindrer rusk i å komme inn i bordet.

3Empire -stil, klassisk – strenge former med klar geometri av mørk farge. Forgylte beslag, dører med dekorative overleggselementer. Du bør ikke velge runde eller ovale former. Austerity understreker storhet. Moderne er preget av glatte linjer

Moderne er preget av glatte linjer

4Barokk, rokoko – lys marmor, grasiøse former. Fancy overlegg på fasadene. For barokk – akantusblader kompletteres rokoko med etterligning av skjell. Denne teknikken gir interiøret letthet og luftig pretensiøsitet..

femTil provence egnet modell som gjentar strukturen av sand eller småstein, “bleket” granitt. Dette tilsvarer hovedtrekkene i den “solfylte” stilen..

Hver stil er en manifestasjon av din personlighet.

6Til øko -stiler naturlige farger er passende: brun, grønn, beige og andre naturlige nyanser. I dette tilfellet er lakoniske former passende..

7Loft den urbane stilen kjennetegnes ved en subtil kombinasjon av grove detaljer og presentable møbler. Grafittfarge distraherer ikke oppmerksomheten og understreker innredningen i rommet. Provence -stil

Provence -stil

åttePop Art lys moderne stil tillater en fantasi i valg av farger og former. Det er helt motsatt av de grunnleggende klassiske stilene. Det var denne retningen som ga innovasjoner innen ergonomi og et lyst, litt prangende fargevalg..

Gjør ditt valg bevisst, etter å ha gjort deg kjent med alle stilene på forhånd.

niHøyteknologisk – kombinasjonen av de nyeste teknologiene, fremme av estetikk i materialer velges av mennesker som er unge i sinnet og foretrekker minimalisme med stor bruk av metall og moderne kunstige materialer.

I moderne interiør, en interessant kombinasjon: et hvitt spisebord og en svart arbeidsflate. Kombinasjonen grønt og brunt er beroligende. Beige skaper en rolig atmosfære.

Loftstil

Loftstil

Det er flere faktorer du bør vurdere når du velger fargen på benkeplaten. Det kan utfylle designens generelle fargeretning, bli et fargeflekk, maskere romfeil (liten størrelse, langstrakt form).

Det blir interessant for deg:

Hvordan vil et hvitt kjøkken med en hvit benkeplate forandre interiøret? 145+ fotostiler og varianter av designløsninger

Daglig pleie for å opprettholde orden

Vaskemidler velges avhengig av type kunststein. Ta kontakt med produsenten hvis du har spørsmål. Grunnleggende tips nedenfor.

Agglomeratet er ikke redd for syrer, slipende vaskemidler og høye temperaturer. Det vil ikke være noe problem med ham. Du kan trygt sette på en varm gryte eller panne. Akrylforbindelser har et bredt spekter av farger og teksturer.

Ser dyrt og bohemsk ut

Ser dyrt og bohemsk ut

Det er litt annerledes med flytende kunststein.

RådSure rengjøringsmidler bør unngås. Bruk oppvaskunderlegg. Ikke slipp gjenstander på benken. Materialet er ikke motstandsdyktig mot slag. Vask med nøytrale oppvaskmidler. Ved sterk forurensning er det nok å legge til litt Domestos (eller et lignende produkt).

Benkeplate i stein - endring av kjøkkenets interiør. Applikasjonsfunksjoner Benkeplate i stein - endring av kjøkkenets interiør. Applikasjonsfunksjoner Benkeplate i stein - endring av kjøkkenets interiør. Applikasjonsfunksjoner

Benkeplate i stein - endring av kjøkkenets interiør. Applikasjonsfunksjoner Benkeplate i stein - endring av kjøkkenets interiør. Applikasjonsfunksjoner Benkeplate i stein - endring av kjøkkenets interiør. Applikasjonsfunksjoner

Previous Post
Μέθοδοι για τη ζώνη ενός δωματίου σε ένα υπνοδωμάτιο και σαλόνι: 195+ Φωτογραφίες από τις καλύτερες ιδέες σχεδίασης με παραδείγματα
Next Post
TV på kjøkkenet – Praktisk, stilig, original (135+ bilder). Beste overnattingsmuligheter
Adblock
detector