15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Fresko i interiøret – Hvordan ser det ut i gangen, stuen, kjøkkenet og soverommet? 150+ fotoalternativer for originale ideer

Fresko på veggen

Hvis vi ser på de autentiske freskomaleriene som ble opprettet for mange århundrer siden, så kunne de bare utføres av trente mestere. For å lage en fresko må du male på vått gips. Denne prosessen har endret seg mye nå. Volumetriske bilder kan nå brukes med alle slags materialer og teknikker. Flere detaljer senere i artikkelen.

Hva du trenger å forstå med en freskomaleri?

For forståelse er det fornuftig å huske tiden da denne teknologien først ble brukt til å dekorere hjemmet. Visuelt ligner veggmaleri på fresker, men faktisk er de alle forskjellige teknikker, selv om det i begge tilfeller er veggene som er dekorert. For påføring trenger du bare fersk gips, så under de nåværende forholdene er det vanskelig å gjenta teknikken.

Men det er mestere som kan gjengi selv komplekse landskap på fersk gips. Materialer med naturlige pigmenter brukes som maling. Dette lar deg få et rikt og levende mønster..

Det er ikke nødvendig å lage en fresko direkte på veggen, siden arbeidet først kan utføres på et lerret, og først da kan dette lerretet festes på veggen..

Dette alternativet er mer å foretrekke. Hvis bildet blir lei, kan det enkelt fjernes eller flyttes til et annet rom.

Landskapsfresko i interiøret

Landskapsfresko i interiøret

På grunn av det faktum at maling var dyr, og ikke alle kunne gjøre jobben, ble det tidligere brukt fresker til å dekorere palasser. Du kunne se dem i rike hus. Basen på malingen, i tillegg til naturlige pigmenter, ble laget av en blanding av sand og kalk. Etter påføring av maling på en fuktig overflate, fester den seg godt til veggen. Toppen av bildet var dekket med en film som beskytter det i lang tid.

Nå brukes den i vanlige hjem, hoteller og restauranter. Ofte belyses dette området på en spesiell måte. Dette vil gjøre bildet mer synlig..

Du kan fokusere oppmerksomheten ved hjelp av kunstige lamper..

Det særegne ved arbeidet er hastighet. På en dag må mesteren få tid til å fullføre alt – kalken tørker veldig raskt. Følgelig er det umulig å gjøre feil når du lager et bilde. Selve teknologien nekter for endringer. Hvis det blir gjort en feil, blir hele komposisjonen fullstendig fjernet og gjort om.

Lys aksent i interiøret i restauranten

Lys aksent i interiøret i restauranten

Særegenheter

Dette har blitt beskrevet som en klassisk teknikk. Men nå har det endret seg litt, ettersom sammensetningen av malingen har blitt mer moderne. Når det gjelder eksempler på gamle fresker som har overlevd til vår tid, kan de sees i gamle bygninger. For eksempel overlevde det berømte verket The Creation of Adam praktisk talt uendret i Det sixtinske kapell. En fresco representerer enhver teknikk for å legge et bilde på en vegg. Enhver teknikk og maling er egnet for dette..

Det er til og med bakgrunnsbilder som etterligner en freskomaleri.. Stilmangel kan være en begrensning for skapelsen. Det kan se ille ut i et rom i moderne stil. Det er viktig å gjette med motivet i bildet. For en ny stil kan disse være:

 • rom;
 • futuristiske motiver.

Fototapet med romdesign

Fototapet med romdesign

Det er spesielle krav til lokalene. Det er begrensninger på lufttemperaturen. For fresker er både kulde og varme skadelige..

Når du flytter, må du være forsiktig, da det er ganske enkelt å skade dem. Transport utføres i spesielle beholdere.

Under behandling av bildet bør kontakt med vann minimeres hvis det ikke har en beskyttende lakk.

Moderne interiørdesign

Moderne interiørdesign

Fresker på fiberduk

I gamle dager ble bare en teknologi brukt – å tegne et bilde på vått gips. Nå er det mange flere varianter..

Teksturert fiberduk

Teksturert fiberduk

Non-woven fresker refererer til italiensk teknologi. For å lage bildet brukes en fiberduk. Du kan lage et bilde på en spesiell skriver.

Det særegne ved metoden er at bildet vil bli laget i antikk stil. For dette bruker mesteren en spesiell løsning for aldring..

Du kan legge flere tiår til et maleri ved dannelsen av mikrosprekk – den såkalte craquelure. Sprekker kan enten forsterkes eller forlates helt. For en kvadratmeter maleri kan de be om omtrent 15 tusen rubler. Det ikke-vevde arket festes som vanlig tapet. Det er ingen spesielle installasjonshemmeligheter. Det er et spesielt lim bare for ikke-vevd tapet.

Craquelure -effekt

Craquelure -effekt

Det er spesielt godt å bruke slike tapeter til store overflater.. Fraværet av sømmer gjør tilkoblingen av enkeltdeler lett. Selve bildet viser seg å være integrert.

Det særegne ligger i bruken av bare naturlige materialer. Vegetabilsk lim, sand, kalk, pigmenter.

Arbeidet kan være ganske dyrt, siden det bare gjøres for hånd, dessuten i alle ledd. Først opprettes en gipsbase. Etter at du har opprettet basen, brukes bildet.

Som i det forrige tilfellet, må dette bildet være eldet før det treffer lerretet. Det unike med denne metoden er at den kan utføres av mestere fra Spania eller Italia. Eksklusive eller store veggmalerier vil ta lang tid og for mye penger.

Design på mellomgulv er dyrt og stilig

Design på mellomgulv er dyrt og stilig

Ferdige produkter selges på rull eller på båre. Lim for tung tapet er nødvendig for liming. Overflødig lerret trimmes rundt kantene før gipset påføres og veggen er planert. Maleriet må dekkes med voks. Den kan ikke berøres på grunn av dens skjørhet. Det kan heller ikke vaskes med vann..

Teknologiske trekk av andre typer

Tiger i det indre av stua

Tiger i det indre av stua

Når det gjelder den selvklebende baksiden, er det et fiberduk. Et bilde påføres dette lerretet med sandpasta. Bildet opprettes og brukes digitalt. Etter at beskyttelseslaget er fjernet, limes det ganske enkelt på veggen. Mesteren kan kombinere lignende fresker med maling, tapet og andre etterbehandlingsmaterialer..

I tillegg til veggene kan du også dekorere takene. Siden gipslaget er tynt, må overflaten jevnes på forhånd. Dette vil ikke kunne skjule store feil i veggen. I dette tilfellet observeres ikke effekten av antikken på grunn av det tynne laget av gips..

Interiør med takmaling

Interiør med takmaling

For fresker på en stiv base, er basen laget av:

 • tre;
 • keramikk;
 • polymer.

Basen, til tross for stivheten, er lett. For å understreke antikken i verket er det vanlig å lage kunstneriske flis på kantene.. De monteres både som bilder og som tapet. Det er en streng størrelsesbegrensning, siden den ikke kan være mer enn 3×1,4 meter.

Det mest foretrukne alternativet er å lage et bilde på elastisk gips. Elastisitet gis gipset ved hjelp av en spesiell italiensk teknologi. Tilstedeværelsen av et monteringsnett er nødvendig for at produktet ikke skal sprekke når det bøyes. Bildet brukes med moderne utskriftsteknologi og ufarlig blekk.

Fresker på elastisk gips gjør det mulig å gjenskape gamle verk mest nøyaktig.

På fleksibel dekorativ gips

På fleksibel dekorativ gips

Gipslaget viser seg å være stort, og på grunn av dette viser det seg å skape en lettelse og tekstur av bildet. Det er lagt gips rundt bildet, noe som gir inntrykk av et bilde malt på veggen. Fresken kan vaskes med vann, da den ikke er redd for fuktighet. Lignende kan sees ikke bare på veggene, men også på fasader. De limes med hvilket som helst monteringslim..

Hva skal du velge mellom en fresko og et fototapet? Er det et kompromiss?

Det er dette spørsmålet som vekker økt interesse blant de som ønsker å dekorere interiøret, gjør det uvanlig. I begge tilfeller vil det vise seg å gjenopplive situasjonen. Størrelsene, som tapetet, er imponerende, så de listede materialene kan betinget klassifiseres i en kategori. Men effekten av å bruke disse materialene er annerledes. Hvis fresken er et stort maleri laget av maling, så er tapetet både enklere og billigere. Bildet er laget av separate tapetstykker.

Prosessen med liming av fotopapir

Prosessen med liming av fotopapir

For å forstå forskjellene må du forstå prosessen. I utgangspunktet bestod teknikken av å påføre maling på et fortsatt vått gips. Nå utføres slikt arbeid sjeldnere..

Men hvis kunden velger å påføre maling på rå gips, vil det siste arbeidet bli kalt en ren freskomaleri..

Men den samme fresken kan betraktes som et maleri på et tørt lag med tekstur..

Å bruke er ansett som mer kreativt enn tapetsering. Og på andre måter er de foran..

Det er grunner til dette:
 • I det første tilfellet prøver kunstneren å gjengi plottet som kunden likte. I denne forbindelse har kunstneren mye rom for fantasi, siden han kan fjerne elementer eller legge til noe eget. Det er denne tilnærmingen som lar deg dekorere interiøret..
 • Ikke glem at tapet produseres automatisk, mens en fresko er rent manuelt arbeid. Håndverk er verdsatt og betalt mer. Men manuelt arbeid betyr ikke at fresken raskt vil forverres..
 • Den karakteristiske fordelen med fresker er deres holdbarhet. Bakgrunn er ikke like holdbart – det har en grad av holdbarhet. Tapet har en papirbase, som umiddelbart stiller en rekke krav til arbeidsflaten og rommet som helhet. Veggene skal være helt flate, og rommet skal ikke være for fuktig. Bakgrunnen kan være teksturert vinyl. Vinyl gir tapeten mer holdbarhet. Men tapet kan ikke konkurrere i denne indikatoren med fresker. Hvis vi vurderer det mest holdbare tapetet, så er dette ikke-vevde modeller..

I et moderne spisestueinteriør

I et moderne spisestueinteriør

Ikke-vevd tapet kan kjøpes umiddelbart, ved å kjenne til parameterne, men som oftest lages de individuelt på bestilling.. Etter belegg med et lag plaster, tapet begynne å ligne en fresko. De er tydelig skjevt i snittprisen. Et rimeligere alternativ når det gjelder penger er å kjøpe fototapet.

Antikk maleri

Antikk maleri

Du kan gå enda lenger og kjøpe de billigste papirmaleriene. På grunn av dens skjørhet, bør dette bare gjøres hvis økonomiske muligheter er sterkt begrenset. Du kan også finne et billig alternativ, siden kostnaden dannes av kunstnerens dyktighet..

Kontor med fototapet av papir

Kontor med fototapet av papir

Fordeler

 • Hvis målet er å gi interiøret en gammel stil, kan du med moderne utskriftsmetoder oppnå nesten fullstendig ekthet..
 • Ikke noe problem å finne det riktige maleriet for deg selv.
 • Du kan velge enten en ferdig løsning eller en individuell bestilling..
 • Hvis oppgaven er å visuelt øke plassen, kan du plukke opp med ønsket bilde for dette.
 • Noen typer veggmalerier rengjøres med vaskemidler.
 • De kan brukes ikke bare på veggene, men også i taket..
 • Det er ikke noe problem å overføre komplekse bilder til veggen. Moderne digital teknologi brukes til utskrift.
 • Maleriet vil ikke forringes over tid.

Den originale utformingen av stuen

Den originale utformingen av stuen

Mest populære bilder

Alt avhenger av miljøet. Et populært trekk er når et av de berømte maleriene brukes. Slike reproduksjoner overføres vanligvis til hele veggen. Når det gjelder de klassiske bildene, kan kvaliteten være et antikt eller religiøst emne. Enhver scene fra livet til den tiden er valgt for gamle interiører..

Reproduksjon av et maleri av Michelangelo

Reproduksjon av Michelangelos maleri “The Creation of Adam”

Når du bruker abstrakte tegninger, har den valgte fargen betydning.. Det er billigere enn den klassiske metoden. Stencil abstraksjon utføres. Hvis du trenger å løse problemet med dysterhet i rommet, kan dette gjøres med et blomsterpynt. Det er bedre å bruke bilder av duftende hager her, spesielt hvis vinduene i rommet vender mot nord..

Bildet av store blomsterstander kan rette opp feilene i et rom med lav takhøyde. Landskap er også populære. Alternativet er universelt, siden det kan passe godt inn i ethvert interiør. Det gir en viss atmosfære av friskhet og frihet. Denne kategorien vil inneholde bilder av enger, dyreliv, strender. En god teknikk er bruk av falske vinduer, hvorfra en uvanlig utsikt åpnes..

“Blomstrende rose på vinduet”

Du kan overføre et bilde av en kjent person til veggen. Du kan velge en skuespiller, danser eller musiker, det viktigste er at det å være i rommet er berettiget. Tomter er ikke mindre populære. Det spiller ingen rolle hvor handlingen kommer fra.

Poenget er å reise tilbake til den tiden, for å oppleve situasjonen selv.

Alle de listede bildene er egnet for et interiør som opprinnelig ble dekorert i antikk stil. For eksempel i slike rom kan de være innrammet med en gyllen ramme for å gi maleriet en palassstil. Kopier av malerier av kjente kunstnere kan brukes som selve bildet. Men selv om rommets stil ikke har noe med klassisisme eller gotikk å gjøre, så kan det fortsatt skrives inn.

Soverom interiør i palassstil

Soverom interiør i palassstil

Bybilder kan velges for minimalistisk stil. Et rom i afrikansk stil kan ha portretter av afrikanske jenter. Når den brukes innendørs, kan loftsstilen fokusere på graffiti.

Når du velger et bilde fra katalogen, er det viktig å avklare om det er nødvendig med redigeringer. En spesialist kan endre plasseringen av bildet, erstatte noen nyanser, fokusere på de nødvendige elementene eller fjerne unødvendige detaljer. Dine egne bilder kan også brukes som bilde. For å lage et slikt bilde må du først utføre datavisualisering..

Siste trender innen skapelse

Det er ikke noe problem å passe den inn i den allerede etablerte interiøret..

Alt avhenger av det riktige valget av tegningens emne..

Verdenskart i det indre av barnehagen

Verdenskart i det indre av barnehagen

For en romantisk stil foretrekkes pastellfarger og bilder av blomster. Minimalisme krever et abstraksjonbilde slik at grafiske detaljer er så klare som mulig. Du kan ty til populære italienske motiver. For dette er det viktig å lage rammen med naturstein. Du kan bruke sandstein av en gylden nyanse, selv om det vil fungere. falsk diamant under den lyse marmoren. I tillegg til veggen kan den også plasseres på tak.

Takfresko

Takfresko

Vilkår for bruk

 • Store komposisjoner ser bare ut i en romslig leilighet..
 • Tilstedeværelsen av lav takhøyde vil gjøre situasjonen belastende, så rommet må “trekkes ut” med fresker.
 • Det er veldig viktig å ikke overdrive det med detaljer og ikke legge til unødvendige elementer i komposisjonen..
 • Det er ikke nødvendig å blande elementer som ikke har noe med hverandre å gjøre. For eksempel ville det være en dårlig beslutning å skildre antikke tegn mot en upassende moderne bakgrunn..

En rekke stiler

Det er bedre å begrense deg til et kunstnerisk element, rundt hvilket i fremtiden, og bygge komposisjonen..

Fresko på veggen i et klassisk interiør

Fresko på veggen i et klassisk interiør

For italiensk stil må du bruke antikke. De er store i størrelse. Hvis parametrene til rommet og møblene ikke samsvarer med disse dimensjonene, er det bedre å velge en annen stil..

Alternativet er moderne jugendstil. I Art Nouveau er det mange forskjellige alternativer for fresker. Hvis du starter fra moderne interiør, skiller de seg ut her med klare detaljer. Alle detaljer skal være synlige på komposisjonen, det er ønskelig at de er konvekse. Det er nødvendig for å oppnå effekten av manifestasjon på veggen.

Moderne fresko på soverommet

Moderne fresko på soverommet

Lignende er like egnet for minimalisme og moderne. Men i kompakte rom er det bedre å ikke bruke tredimensjonale tegninger.. De vil være vanskelig å oppfatte visuelt..

Det er noen teknikker for kompakte rom:

 • Tilstedeværelsen av et stort vindu lar deg visuelt øke plassen. Ingenting hindrer deg i å få utsikten fra vinduet i form av en freskomaleri. Alternativet er et åpent verdenslandskap.
 • Hvis rommet har en smal korridoren, da kan den gjøres lettere ved å skildre en freskomaleri som etterligner et vindu.
 • For å forsterke denne effekten, legg til belysning. Det er den diffuse bakgrunnsbelysningen som må installeres. Den skal plasseres på sidene eller bunnen..
 • For trange og mørke rom er det verdt å bruke en pakke med buer. Det er viktig at det i bakgrunnen er utsikt over enten hagen eller havet.
 • Du kan skape en illusjon av en gammel peis.

Et lyst landskap på veggen kan visuelt forstørre rommet.

Et lyst landskap på veggen kan visuelt forstørre rommet.

Du kan ikke bare skildre noe slikt. Rommet skal ha et gjennomtenkt design til minste detalj. Tekstiler må ha en viss tekstur. Møbler skal være antikke. Det samme gjelder lamper og andre ting..

Det er også en klassisk mottakelse med et bilde av himmelen i taket. Denne teknikken fungerer kanskje ikke for alle. Etter anmeldelser å dømme, etter en stund begynner denne å irritere. Tilstedeværelsen av en blå himmel introduserer en ubalanse i den biologiske klokken. Den normale tidsfølelsen forstyrres. Derfor må du tenke mange ganger før du gjør det i form av himmelen.

Fresken på taket i form av himmelen

Fresken på taket i form av himmelen

Anbefalinger for en liten stue

En fresko kan legge til manglende elementer i et rom. Rommet kan strekkes visuelt, eller omvendt – innsnevret. For vertikal strekking av tak må du bruke tegninger med lange gjenstander. Dette kan være høye bygninger eller høye trær.. Passe:

 • himmel;
 • broer;
 • steinhvelv.

Fresken vil strekke rommet, som jevnt passerer fra veggen og inn i taket. Her er det vekt på å gjøre grensen uskarp..

Treet i fresken fortsetter fra vegg til tak

Treet i fresken fortsetter fra vegg til tak

Kompakte rom passer ikke godt med lyse fresker. Elementets lyse farge gir effekten av nærvær, som i dette tilfellet er upassende. For store elementer er også upassende.. Det er bedre å fokusere på lyse farger i komposisjonen.. Fresker med perspektiv ser organiske ut i små mellomrom. Perspektivet er en sti eller vei som går inn i det fjerne, kysten.

Hvis det er plassmangel i rommet, og det også er problemer med belysning, er det bedre å gjøre det i varme farger. Dette trinnet vil gi rommet en viss mykhet og volum. Koslighet vil gi rommet en oransje fargetone.

Maleri i japansk stil

Maleri i japansk stil

Fresker kan også brukes til å markere et bestemt område hvis rommet er stort.

Hva kan brukes på kjøkkenet?

Fresco lar deg gjøre et arbeidsområde til et koselig sted. Kjøkken skiller seg fra hverandre, men den bruker de vanlige stilene for å lage fresker. Den klassiske stilen er også egnet, den mest nødvendige. Det er viktig her:

 • enkelhet i linjer;
 • støping;
 • dyre materialer;
 • klare former.

På kjøkkenet kan du skildre:

 • Franske og italienske malerier;
 • mosaikk;
 • antikt maleri.

Bilder av mytologiske helter eller tiggende stilleben vil gjøre..

Landskapsfresko på kjøkkenet

Landskapsfresko på kjøkkenet

Du kan også ty til forfatterens maleri hvis du har en kunstner i tankene for å male på gips. Stiler som minimalisme eller hi-tech regnes som mer maskuline. Alle tegnene på stil indikerer at en mannlig karakter råder her. Det kommer til uttrykk i følgende:

 • Ikke-triviell veggdekor, grovhet, strenge linjer, overvekt av mørke farger. I tonen til de listede skiltene bør det lages en freskomaleri..
 • Ved å bruke datagrafikk kan du simulere et komplekst mosaikk- eller annet strukturelt bilde. 3D -tegninger er velkomne. Jo lysere bildene er, desto bedre..
 • Tonen i stilen er ikke bare avantgarde-bilder, men også mer moderne elementer. Det kan for eksempel være komplekse mekanismer eller monokrome tegninger..

Fresko med valmuer i kjøkkendesign

Fresko med valmuer i kjøkkendesign

Stil regnes som mer feminint provence. Det er preget av å skape et koselig hjemmemiljø. Dette inkluderer også landstil. For å lage en stil, bør du bruke grov gips. Du må også holde deg til grovt murverk. En kombinasjon av kalde toner er velkommen.

Provence er litt forskjellig fra land, siden mer delikate nyanser bør seire i fargevalget til Provence. Når det gjelder fresker, bør de være små i størrelse. Du kan skildre motiver fra europeisk arkitektur eller landskap.

Kjøkken i Provence -stil

Kjøkken i Provence -stil

Det er også en etno-stil som tradisjonelle dekorative elementer er iboende for. For Russland kan det være Petrykivka -maleri; Ukrainske motiver er også nære. Det er ikke nødvendig å overføre nøyaktig motivene til landet ditt. Lyse og interessante ting finnes også i andre land..

Japanske og kinesiske motiver er ofte lånt. Du kan fokusere på bildet av et landskap eller blomsteroppsats.

Typisk japansk stilelement:
 • kraner;
 • sakura;
 • bambus.

For moderne kjøkken er egyptisk retning også etterspurt. Du må bruke kanonmaleri sammen med lette gullsprut. Tonene skal ligne sand, så det skal være en varm tone..

Afrikanske motiver, der den marokkanske stilen også kjennes, kan vekke appetitten. Kan bruke både tradisjonell kunst og skildre afrikanske savanner.

Designelementer i afrikansk stil

Designelementer i afrikansk stil

Funksjoner av fresker på barnerom

Til barnerom barnets komfort og sikkerhet kommer til syne. Når du velger veggmalerier for et barnerom, må du sørge for at materialene som brukes er trygge. De må være tilstrekkelig pålitelige og holdbare. Du må velge alternativet som lar dem vaskes.

Hvis det valgte materialet passer til kriteriene, kan du velge bildet. Du kan overføre en tegneseriefigur til veggen, et plott fra et eventyr, et vær eller naturfenomen, et morsomt dyr.

Fresko til barnehagen

Fresko til barnehagen

Det er spesielt viktig å gjette med fargepaletten:
 1. Pastellfarger vil bidra til å roe barnet – de skaper en atmosfære av komfort..
 2. Grønn farge oppfrisker og forbedrer humøret.
 3. Blått og lyseblått hjelper til med å lindre stress – hvis et barn har hyperaktivitet, er det bedre å gjøre det i de angitte tonene.
 4. Gule farger har en positiv effekt på mental aktivitet.

Kraft og humør vil bli gitt av en overflod av lyse farger

Kraft og humør vil bli gitt av en overflod av lyse farger

Når det gjelder den røde fargen, kan den også være tilstede på barnerommet. Men siden egenskapene til rødt kan være tvetydige, må du være forsiktig. Den røde fargen holder deg i god form og gir et utbrudd av energi, men for et lite barn kan dette være overflødig..

Du må sørge for at den har en lakk finish. Det vil beskytte mot utilsiktet skade eller riper. Tilstedeværelsen av et belegg vil også tillate våtrengjøring..

Trykker malerier og fotografier på lerret

Fresker på lerret regnes som de mest komplekse og dyre.

Fresker på lerret regnes som de mest komplekse og dyre.

En relativt ny retning er overføring av bilder til lerret. Som et bilde kan både vanlige bilder eller fotografier og kjente malerier brukes. Moderne teknologi overfører ethvert bilde til veggen. Det viktigste er å velge et bilde av høy kvalitet med høy oppløsning. Når det originale bildet er valgt, kan du velge en metode for å forbedre fresken..

Freskoens utseende kan forbedres ved å etterligne et oljemaleri. Maleriet er dekket med gel, som endrer selve strukturen på lerretet. Om ønskelig kan mesteren tegne individuelle detaljer eller legge til noe eget. Så snart de nødvendige slagene er gjort, gjenstår det bare å dekke lerretet med lakk. Dette vil bidra til å beholde lerretet så lenge som mulig..

Til og med vaskerommet kan dekoreres med en fresko på en båre

Til og med vaskerommet kan dekoreres med en fresko på en båre

Det opprettede lerretet er strukket ut på en båre og deretter hengt på veggen. Størrelsen på lerretet avhenger av størrelsen på maleriet. Som nevnt tidligere krever kompakte mellomrom en spesiell tilnærming.. Hvis parametrene i rommet tillater det, kan du lage et panel fra individuelle fresker. Flere veggmalerier er plassert ved siden av hverandre. Resultatet av arbeidet blir en modulær komposisjon..

Det er viktig at panelet ikke hindrer noe, spesielt lamper eller møbler. Det er bedre hvis denne sonen er uthevet i tillegg..

VIDEO: Eksempler på fresker til interiøret ditt

Fototapet av gips

Fototapet av gips

konklusjoner

Som et resultat kan vi si at bruk av fresker ikke vil fungere i alle rom. Og ikke alle familiebudsjett vil trekke installasjonen. Av plussene kan et stort antall stiler noteres der freskomaleriene ser organiske ut..

Previous Post
Αστικές κομψές κουζίνες σε στιλ σοφίτας – 255+ (Φωτογραφία) Βιομηχανική ατμόσφαιρα
Next Post
Hva du trenger å vite om å montere en dusjkabinett med en dyp brett (rektangulær og hjørne). Fordeler og ulemper + 50 BILDER