Ferdiggjøring av arbeidsveggen på kjøkkenet (80 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ferdiggjøring av arbeidsveggen på kjøkkenet (80 bilder)

Ferdiggjøring av arbeidsveggen på kjøkkenet (80 bilder)

Etterbehandling av veggen over arbeidsflaten krever en spesiell tilnærming, fordi den er mest utsatt for skitt, de negative effektene av høy temperatur og fuktighet. I tillegg er dette området konstant i synsfeltet, fungerer ofte som et aksentelement, så de dekorative kvalitetene må tilsvare den generelle interiøret. I vår artikkel vil vi vurdere hvilke materialer som er bedre å gi preferanse for veggdekorasjon i matlagingsområdet og hva som bør vurderes før du kjøper..

Nøkkelegenskaper

Når du velger en eller annen type overflatemateriale til et forkle, må du først gjøre deg kjent med kvalitetsegenskapene, fordi reparasjoner utføres i mer enn ett år og belegget skal være motstandsdyktig mot fuktighet, varme damper og høye temperaturer . Det er også viktig å ta hensyn til materialets toleranse for konstant rengjøring, inkludert bruk av rengjøringskjemikalier..

Arbeidsveggen eller, som det populært kalles – forkleet, er et plan som ligger over de nedre nivåene på headsettet, der vasken, benkeplaten, kokeplaten er plassert, så det er viktig å bestemme dimensjonene nøyaktig. Hvis det er et øvre nivå, vil den akseptable høyden på forkleet svinge innen en halv meter. Bredden avhenger av eiernes personlige ønsker: du kan lukke veggen med etterbehandlingsmateriale over hele lengden på møblene eller bare noen av de mest “farlige” områdene, for eksempel over vasken eller koketoppen. Hvis det ikke er noen overskap, anbefales det å plassere forkleet opp til takflaten.

Når du velger, bør du ta hensyn til fargen på belegget, tilstedeværelsen av mønstre eller fotoutskrift. Forkleet kan dekoreres i fargen på et monokromatisk headset eller dramatisk avvike og bli et aksentelement. Det ideelle alternativet er en hvit arbeidsveggfinish som matcher alle fargevalg. Imidlertid har den en betydelig ulempe – tilsmusset. Den minste forurensningen vil være tydelig synlig på hvite fliser og PVC -paneler, derfor foretrekker de ofte beige, grå, kremete toner..

Stilen manus valgt for kjøkkenet er også av stor betydning. For eksempel, for et høyteknologisk rom er et speil eller metallforkle egnet, på et øko-kjøkken vil skinn med fotografier av naturen se bra ut, og for et klassisk interiør kan du velge alternativet å dekorere en arbeidsvegg med en dekorativ stein.

Et annet viktig poeng er kostnaden for etterbehandlingsmaterialet, samt kostnaden for installasjonen. Under utformingen av reparasjonen, bør du umiddelbart bestemme hvor mye du er villig til å bruke på utformingen av forkleet og om det er mulig å utføre etterarbeidet selv. Det er materialer, hvis installasjon ikke krever spesielle ferdigheter, og arbeidet kan utføres uavhengig, samtidig som det sparer betydelig.

Veggdekorasjon på kjøkkenet - Viktige funksjoner Veggdekorasjon på kjøkkenet - Viktige funksjoner

Fliser og mosaikk i utformingen av forkleet

Keramiske fliser eller mosaikk kan være et utmerket alternativ for å dekorere en arbeidsvegg på kjøkkenet. Ofte kombineres disse materialene, med vekt på individuelle områder. I tillegg til høye estetiske kvaliteter, har begge beleggene lang levetid (mer enn 15 år), men denne fordelen har også en ulempe – hvis du vil endre design, blir det ikke lett å demontere overflaten..

Keramisk flis

Noen vil betrakte keramiske fliser som en “levning” fra fortiden. Denne type finish har faktisk en lang historie, men mister likevel ikke sin relevans på grunn av sine utmerkede kvaliteter. Veggfliser er ganske holdbare, de er ikke redde for de negative effektene av et fuktig mikroklima, høye temperaturer, de er perfekt rengjort. I tillegg er det i dag et “imponerende” antall tolkninger av designet, slik at du kan bruke belegget for enhver stil.

Fliser kan etterligne naturlige materialer, være monokromatisk, mønstret, glatt, preget, etc. Mange samlinger inneholder flislagte paneler med forskjellige mønstre – stilleben, blomster, som vellykket brukes i Provence, retro, landsstiler.

Ganske relevant er metro-flisen, lagt ut i et snøhvit lerret med lyse eller svarte sømmer. Foret med et diagonalt mønster, vil det skape dynamikk og visuelt utvide arbeidsplanet.

Spesielt populær er den mursteinlignende flisen, populært omtalt som “villsvin”. Hvert element har en rektangulær form med fasede kanter, som ligner naturlige murstein i forskjellige farger og størrelser. Denne finishen er perfekt for både klassisk og moderne interiør..

En interessant løsning kan være et forkle foret med lappetepper, som vil bringe notater av varme og komfort, vil være en fantastisk dekorasjon for ethvert interiør.

Etterbehandling av arbeidsveggen på kjøkkenet - Keramiske fliser Etterbehandling av arbeidsveggen på kjøkkenet - Keramiske fliser Etterbehandling av arbeidsveggen på kjøkkenet - Keramiske fliser

Mosaikk

Mosaikken er en miniatyrkopi av keramiske fliser. Den har alle de samme fordelene som flisen, men den har en høyere kostnad. Med sin hjelp kan du revet komplekse arkitektoniske former, hjørner, buler, svinger, innramme forkanten av forkleet eller dets individuelle elementer. For små kjøkken er dette det mest passende alternativet, siden mosaikklerretet ser ganske elegant ut og visuelt utvider plassen.

Mosaikken kan legges ut en etter en, lage forskjellige mønstre eller bruke matriser – paneler med dimensjoner på 30×30 cm, noe som forenkler arbeidet sterkt og lar deg legge det selv. Chips (individuelle mosaikkelementer) er laget av forskjellige materialer: grunnlaget kan være keramikk, glass, kunststein, speil, metall.

Fargepaletten er også mangefasettert – forkleet kan være monokromatisk eller ha en variert farge, gradientdesignet ser vakkert ut når en hovedfarge oppløses i forskjellige nyanser. For klassiske, retro og rustikke stiler foretrekkes matt keramikk eller steinmosaikk. I mer moderne interiør (loft, hi-tech, moderne) finner du glass, speil og lerret i metall.

Ferdiggjøring av arbeidsveggen på kjøkkenet - Mosaikk Etterbehandling av arbeidsveggen på kjøkkenet - Mosaikk Ferdiggjøring av arbeidsveggen på kjøkkenet - Mosaikk

Glassforkle

Et ganske interessant moderne designalternativ for arbeidsområdet er et forkle laget av herdet glass, kalt skinali. Overflaten oppfyller alle nødvendige krav til styrke og holdbarhet og har et stort utvalg designløsninger.

Det enkleste alternativet er frostet glass, som kan være glatt eller strukturert, og også ha sandblåste mønstre. Denne designen er perfekt for minimalistisk interiør, hvor fengende mønstre ikke er velkomne. Et godt alternativ for et rolig interiør er vanlige skinn. Glassplaten er malt med en spesiell sammensetning (fargen kan være hvilken som helst) og gjennomgår varmebehandling, som et resultat beholder malingen sin metning i lang tid.

Hvis du vil at arbeidsområdet skal bli til en luksuriøs kjøkkeninnredning, kan du foretrekke fotoutskrift på glass. Dagens teknologier lar deg bruke bilder på forespørsel fra kunden, noe som gjør det mulig å lage et unikt design på kjøkkenet. Hudfarger med 3D -bilder ser spesielt imponerende ut.

Veggdekorasjon på kjøkkenet - Glassoverflate Veggdekorasjon på kjøkkenet - Glassoverflate Veggdekorasjon på kjøkkenet - Glassoverflate Veggdekorasjon på kjøkkenet - Glassoverflate

Avslutt arbeidsveggen med PVC -paneler

Plastbelegget kan trygt kalles det rimeligste. For det første er kostnaden mye lavere enn andre etterbehandlingsmaterialer, og for det andre kan du installere panelene selv uten involvering av betalte spesialister..

Paneler kommer i forskjellige typer, forskjellige i størrelse og farge. Det er smale lange ark, foringspaneler, hvis bredde ikke overstiger 14 cm, samt massive plattformer, hvis maksimale bredde og lengde er henholdsvis 2 og 4 meter..

Den største fordelen med PVC -paneler er mangfoldet av dekorativ design: materialet kan ha en monokromatisk farge, forskjellige mønstre, tegninger, fotobilder, samt etterligne en tret steinstruktur, som ofte brukes i klassiske provinsielle retninger, samt moderne loft, øko.

En annen fordel med panelene er at de kan installeres på uforberedte vegger, noe som forenkler prosessen sterkt. Du kan dekorere et plastforkle selv, for eksempel lime det over med selvklebende film, male det med maling (akryl eller olje), og også bruke vinylklistremerker som dekorasjon.

Etterbehandling av arbeidsveggen på kjøkkenet - PVC -paneler Etterbehandling av arbeidsveggen på kjøkkenet - PVC -paneler Etterbehandling av arbeidsveggen på kjøkkenet - PVC -paneler

Dekorativ stein i dekorasjonen av forkleet

Kunststein er et presentabelt og høykvalitetsmateriale som lett kan tåle alle vanskelighetene ved kjøkkenprosesser og fungerer som en verdig dekorasjon ikke bare for arbeidsområdet, men for kjøkkenet som helhet. Den er i stand til å etterligne tekstur og farge på enhver naturstein, det være seg marmor, granitt eller annen kvarts, vulkanske bergarter.

Å dekorere et forkle på kjøkkenet med dekorativ stein er svært holdbart, men selv om noen elementer er skadet, kan det enkelt gjenopprettes uten å miste sin generelle attraktivitet..

Nylig har et materiale som etterligner teglstein vært veldig etterspurt. Med sin hjelp dekorerer de arbeidsområdene på kjøkken i stil med minimalisme, loft, høyteknologisk, Provence.

For å skape en rik atmosfære av det alpinske kjøkkenet “hytte” er det verdt å legge til grunn en stein som etterligner grove blokker. Men det er verdt å vurdere at store fragmenter er bra for romslige rom, så dette designet kan være et akseptabelt alternativ for en kjøkken-stue i et privat hus.

Etterbehandling av arbeidsveggen på kjøkkenet - Dekorativ stein Etterbehandling av arbeidsveggen på kjøkkenet - Dekorativ stein

Metallfinish av arbeidsveggen

Stålplater i utformingen av kjøkkenets bakside gir innredningen en viss innstramning og eleganse. Materialet er laget av rustfritt stål eller kobber, derfor har det en ganske lang driftstid.

Rustfritt stål vil være det perfekte alternativet for et urbant interiør eller et ultramoderne høyteknologisk kjøkken. Kobber (messing) finnes ofte i retro-, Provence- eller landinteriør. Stålforkleet kan ha en blank eller matt overflate, kombinasjonene på samme vegg ser originale ut.

For noen kan metallet virke som et ganske “kaldt” materiale – i dette tilfellet kan du plukke opp gode “naboer” for det, som vil redusere denne ulempen. Et lite stålparti av veggen over koketoppen vil se flott ut omgitt av murstein, keramiske fliser eller trepaneler.

Etterbehandling av arbeidsveggen på kjøkkenet - Metall Etterbehandling av arbeidsveggen på kjøkkenet - Metall Etterbehandling av arbeidsveggen på kjøkkenet - Metall

Speilforkle

Et annet interessant alternativ for etterbehandling av arbeidsveggen på kjøkkenet er en speiloverflate. Det kan representeres av et solid lerret, fliser eller mosaikk. Speil har unike egenskaper for visuelt å utvide rommet og skape vakre lyseffekter med belysning av høy kvalitet, så et forkle dekorert på denne måten vil bli et ekte “høydepunkt” i interiøret.

En av de negative egenskapene til en speiloverflate kalles dens skjørhet, men det er verdt å merke seg at dagens materiale har økt motstand mot mekanisk belastning, og plassering av speil på en fjern vegg utgjør ikke en spesiell trussel.

Veggdekorasjon på kjøkkenet - Speiloverflate Veggdekorasjon på kjøkkenet - Speiloverflate Veggdekorasjon på kjøkkenet - Speiloverflate

Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet – bilder og ideer

Valget av moderne materialer for etterbehandling av arbeidsveggen på kjøkkenet er ganske stort og lar deg lage det mest unike interiøret. Du kan se dette igjen og få noen interessante ideer i vårt fotogalleri, der de beste eksemplene presenteres. Gledelig visning!

Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer Dekorer en arbeidsvegg på kjøkkenet - bilder og ideer

Previous Post
Σχεδιασμός κουζίνας σε στυλ μινιμαλισμού: 60 φωτογραφίες εσωτερικών χώρων
Next Post
Kombinasjonen av tapet i interiøret: 80 fotoideer
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector